Söndag 31/8

Sista dagen i augusti och oj vad tiden går fort! =)

Ja vi var ju på 30 års fest i fredags. Och det var verkligen jätte roligt =). Lite för roligt kanske. Mådde väl sådär dagen efter. Men Melvin var ganska så trött igår så han och jag la oss i sängen och sov till nästan 4. Sen var jag tvugen att kliva upp efter många om och men för att börja med smörgåstårtan som Daniel skulle ha på sitt kalas. =)

Imorse var vi ute en sväng i skogen för att plocka svamp, men det fanns ju inga där vi var. Men Melvin fick iaf testa sin bärsele för första gången idag. Jag tog med mig kameran för att få lite bilder men då hade Robban satt batterierna på laddning hemma så det blev tyvärr inga kort på det. 
Men sen har vi varit på kalas för Melvins farbror som blir gammal gubbe =) Haha. Och nu ska vi väl inte göra så himla mycket mer. Bara mysa framför tv:n =)

Nä nu ska jag sätta mig och mysa lite med min söta Robert =)
Hej hej


Ligger och powernapar  på kalaset=)


Edvin klappar på Melvin





Myser hos mamma


Titta, jag sitter nästan helt själv =)

Återträff

Japp nu har vi varit på återträff, och det var jätte roligt att få träffa alla bebisar och föräldrar igen. Fast vi har ju iof träffat  några gånger innan! =) Men det var ändå jätte roligt =).

Idag ska Melvin vara hos mormor för vi ska nämnligen på 30-års kalas =) Ska bli riktigt roligt!
Så jag ska snart sätta igång och städa här lite. För vi ska ha lite förfest här hemma med Markus och Johanna.

Igår var jag på möte inför babysimmet som ska börja nu på tisdag och hålla på 15 veckor. Vi skrev även in oss på babymagssage och babymatinformation på familjecentrum idag. Så vi har mycket framför oss =).

Nä nu ska jag ta min grinpojk och gosa lite med honom.
Ha en bra helg
Tjiiiingeliiiiing

Onsdag 27/8

Goddagens!

Nu har vi kommit hem från BVC och nu har Melvin verkligen blivit en STOR kille. Han väger nu 6350 och är 61 cm lång. =)
Nu får han allt ta och sluta växa. Haha!

Idag ska vi åka ut till Maxi och handla lite mat. Jag har fått till uppgift att göra smörgåstårta till Robbans bror Daniel. Han ska ha 30års kalas på söndag och då har han beställt en stor tårta =). Sen får vi även leta reda på badbyxor till lill killen för på tisdag ska vi på babygym =). Då kan man ju inte bada naken haha.

Oj oj vad klockan var mycket, nu får jag gå och göra ordning maten =) Robban kommer ju hem snart haha.
Tjingeling



Igår var det träning som gällde =)



Här sitter mitt lilla charmtroll just nu och filosoferar ♥


Tisdag 26/8

God morgon

Idag fick jag sova lite längre än vanligt =) Han somnade om även efter 8 målet och sov till kvart över 10. Åh vad det var skönt. Och vilket skit väder det är ute. Tänkte jag skulle ut och handla lite till baket idag men jag får vänta med att baka. =) Alltid bra att ha fikabröd hemma =) Tänkte jag skulle baka dumlemuffins och marsmallows/chocklad muffins. Mumma. Synd bara att jag inte får äta sånt gott än. =) Har även gått ner 2 kg till =) Nu börjar det arta sig, jag kommer till och med i mina gamla byxor nu =) Men visst har jag fortfarande mage och jag ser ju inte så smal ut ( enligt mig) men det är skönt att det syns på vågen iaf =)

Igår kom syrran hit vid halv 11 så tog vi en liten promenad till Sylte för att hämta våran bil. Robban samåker ju till GBG varje dag och då möts dom på sylte så då ställer han ju den på sylte. =) Och på vägen till bilen gick vi in och hälsade på våran gammelfarfar som fick träffa den 5: generationen =) Och sen när vi hämtat bilen begav vi oss ut till överby för att hitta klänning till syrran som hon ska ha på dopet. Det gick ju sådär, hon är nog den mest kräsna kvinna jag känner hahhaa! Men sen åkte vi in till stan och där hittade hon en som tur va! =)

Sen fick jag och Melvin åka och hämta Pappa Robban, för vi skulle kolla på ett hus. Och det var jätte fint, men väldigt för litet för våran smak. Så vi får leta vidare. Sen åkte vi till Helen och Markus och tog en kopp kaffe =). Ja det var väl det som hände =) Glömde ju blogga igår så detta blev långt idag hahaha! =)


Med gammel gammel farfar


Här har vi stjärnan =)  ♥





Utmaning

1. Klädbutik: Gina och H&M
2. Inredningsbutik: Ikea
3. Godis: Surt
4. Stad: Trollhättan
5. Dryck: Cola
6. Musik: Allt möjligt
7. Tv-serie: Desperet housewifes, Unga mödrar och (freak som jag är) våra bästa år hahaha
8. Film: Tomten älskar alla barnen =)
9. Träning: Promenerar
10. Bakverk: Dumlemuffins
11. Kaffe: Latte

GRATTIS GRATTIS

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS till Lollo och Jonas som ska bli föräldrar i början av mars. Åh vad jag är glada för eran skull! Ett jätte stort LYCKA TILL och ett ännu större GRATTIS. =) =)
* Tänk att jag ska få en kusin * =)


Ja liseberg igår var verkligen lyckad. Jätte fint väder och inte såååå mycket folk men det var ändå köer. Men det slipper man väl aldrig när man är där. =) Men riktigt roligt var det. Och så blev det ett riktigt stort fusk med maten igår. Jag och mormora var runt och letade efter sallad, men säljer dom det på liserberg NEEEEJ. Så vi fick äta kyckling i pitabröd och sallad. Det var väl det som var nyttigast och billigast =). MEEEN vad ser vi sen, jo då säljer dom sallad i en resturang som jag abslolut inte tänkte på. SVINDYRT. Så åker man till liseberg så får man inte vara nyttigt. Men herregud vad gott det var haha. Så då betsämde jag mig att börja med halvkur nu när jag ändå ätit mat. Så idag ska jag få äta middag =).

Förövrigt händer det väl inte så mycket idag. Ska ut en sväng till överby och sen ska Robban iväg med Micke och spela Tennis. Så jag får väl hitta på något medans dom gör det. Kanske blir lite spelandet med Mario =) Haha

Tjiiiing

Här är föresten min goda morgon drink ;)

Liseberg

Nu snart bär det av.... WOOOHOOOO =)=)=)=)=)=)=)=)

Är som en barnunge när det gäller karuseller hahahh!!

Ha en bra dag!! Tjiiiing

Äntligen fredag

Har precis kommit hem från Barnmorskan. Det var jätte roligt att träffa henne igen och visa upp min stolthet =)
Mötet varade i 1,5 timme, haha vi hade mycket att prata om =). Sen fick jag även en spiral idag. Så nu sitter man med lite smärta. Men men det är det värt. Jag fick med mig min förlossningsjournal också, så det ska jag sätta mig och läsa senare. Vi pratade även om att jobba på förlossningen. Så nu hoppas jag att jag någon gång kommer får göra det hihi =).

Sen när Robban kommer hem ska vi ut till överby och handla lite kläder. Var längesen nu =)

Och just de ja, på måndag ska vi på visning på ett hus i Sjuntorp. Hoppas verkligen det är fint och bra. Var inte så himla dyrt iaf. För nu vill jag verkligen ut från lägenhet och få ett eget hus. Och då betalar man till sig själv och inte till någon fastighetägare. =) Vi betalar nu 5400 kr och lägg lite till så får man bo i hus. Ja klart man får betala själv om något går sönder eller så, men det är totalt värt det.  Så nu håller jag tummarna att det är fint och att det inte stiger allt för mycket i pris. =)

Tordag 21/8

Jaha då vart det torsdag. Och dieten går framåt. Idag ska jag få äta min första mörka smörgås =) Så jag byter ut en middassoppan mot två riktigt grova smörgåsar och lite lätt keso på det =) Mums.

Förövrigt har jag och Melvin inte hittat på något särskillt idag. Vi var ute på en promenad förut och det är väl det enda =) Sen har vi bara varit hemma och haft en riktig slappardag. Städa gjorde jag som vanligt precis när jag gått upp så inte ens det har jag behövt göra idag. Ingen disk eller nått, lite skönt nu när vi inte äter så mycket =). Eller ja, nyss tog jag och städade ur kylskåpet. Något måste jag ju få städa hahha.

Snart kommer Robban hem så jag ska ställa mig och göra lite köttfärssås och pasta till honom.
Liseberg i helgen och gud vad roligt det ska bli. Har ju inte varit där på 5 år haha. Men lille Melvin får inte följa med, han ska till sin farmor. =)

Nä nu får jag väl börja göra middagen så den är klar när Robban kommer
Hej hej

Den stora dagen =)

Ja då var vi inne på 8:onde dagen och jag har precis vägt mig.
Jag har nu gått ner 5,6 kg. =) =) =) =) Känns jätte bra faktiskt. Nu vet jag att jag fått något utav det iaf. Ska nog hålla på en ca 1 vecka till iaf. Hoppas jag fortsätter gå ner haha. Men magen är ju fortfarande lite slapp, den hinner lixom inte med i svängarna =) Först kom bebisen ut, då hann den verkligen inte med och sen försvinner alla dessa kg jätte fort. =) Hihi

Har även ringt BM idag och jag ska dit på fredag kl 12.45. Usch för den dära efterkontrollen. =) Men roligt och visa BM min söta bebis.  Sen har jag fått bokat dopklänningen. Och vi var tvugna att komma och testa den någon dag först. Är ju inte säkert den passa. Hihi

Melvin har ett otroligt gott morgonhumör. Jag lyfter över honom vid matningen kl 6 så somnar vi ca timmar till och sen när han vaknar ligger han och gnyr ända tills jag tittar på honom, då skiner han upp som en sol och är hur glad som helst. Så jag sätter honom upp i sängen med massa kuddar runt honom. Så läser jag tidningen och han sitter brevid mig och skrattar, pratar och sprattlar =). Jätte goo är han verkligen.

Nu ska jag nog ta en kopp kaffe och senare blir det Banan drink.

Här är lite bilder från morgonen =)






Min morgontrötte kille



7:e dagen

Idag har faktiskt dagen varit mycket lättare. Och imorgon är den stora vägningsdagen haha. Hoppas iaf jag gått ner 1 kg. =)

Vi har väl inte gjort så himla mycket idag. Mormor och morbror Tobias kom och hälsade på Melvin en snabbis idag. Haha Melvin verkade lite rädd för Tobbe, han blev jätte ledsen mellanåt när han såg honom. =)

Nu sitter jag och väntar på att få börja med maten till Robban, idag blir det chicken nuggets med ris. Lille Melvin ligger i soffan och sover så gott. Ikväll blir det väl en härlig promenad tror jag. Måste även till apoteket någon dag snart för att köpa åksjuketablett. Det blir ju LISEBERG i helgen, det ska bli så himla roligt. Har ju inte varit där på 5 år. =)
Och imorgon på morgonen måste jag få tag på BM. Ska ju ha en tid till efterkontrollen och det är lixom NU jag ska vara där. Men det är ju alltid upptaget när man ringer dit, och lite dumt att dom bytt telefontiden nu är det mellan 8-9 och förr var det 11-12. Hm jaja, sen måste jag få tag på gärdhemsförsamling så jag kan få boka dopklänningen =) Hoppas inte det är försent nu bara, annars får jag ta min gamla dopklänning.

Mormor Irene blev sur för jag inte hade någon bild på henne och Melvin här så jag får väl lägga upp en då =)


6:e dagen

Oj oj oj, snart har det gått en hel vecka =) *stolt*. Och fortfarande går det bra.

Igår kväll åkte vi ut och fiskade en snabbis, men tyvärr inget napp. Så det var sista fisketuren för iår bestämde vi. Kallt var det också. =).

Idag har jag och Mellis varit ute en sväng på stan och fikat med tant Jennifer. Det var första gången hon träffade honom.
Sen när Robban kommer hem har vi väl inget speciellt inplanerat. Blir kanske en promenad eller nått =)

Mamma med sin lilla smurf ;)



Familjebild =)



Mitt lilla charmtroll (visst är han fin i skjorta) *hihi*



Tant Jennifer



Den här fina älghandduken fick Melvin av Jennifer

5:e dagen

Japp snart var femte dagen avslutat och nu känner jag verkligen att det inte är så roligt.
Längtar till onsdag då jag bestämt mig för att äntligen väga mig =).

Idag har vi inte gjort så mycket faktiskt, vi har rensat alla garderober och gjort iordning dom och så har vi vikt tvätten. Vi var även på BB och lämnade tillbaka pumpen och sen åkte vi till maxi och handlade mat och lite blöjor =).Nu ska vi väl bara slappa lite och kolla på tv och om en stund tänkte vi gå ut och gå en promenad. =)

Carina som skrev om timanställningen, går det skriva upp sig som timanställd på förlossningen också eller är det bara BB?

Här är föresten resultatet av det vi gjorde igår =)


Morrn morrn

Ja idag är det 4:e dagen på dieten och det går faktiskt förvånansvärt bra. Men visst saknar man MAT =)

Idag har vi badat lilleman så han ligger just nu brevid mig och är helt oljig och goo.
Robban är nere och tvättar idag och när han kommer upp ska vi göra gipsfötter hihi hoppas det blir bra =) Ska lägga in bilder på det sen när det är klart =)

Sen blir det väl att åka ut till velanda en sväng och hälsa på farmor och farfar till Melvin. Robbans brorsbarn kommer dit idag så det ska bli roligt och träffa dom också =)


Fint väder

Ja som sagt, idag är det fin fint väder ute så jag och Melvin tog en liten promenad med Jessica och Tuva.
Nu ska det blir en promenad vareviga dag minst 1 timme. Hoppas bara vädret är snällt =). Men jag älskar verkligen att promenera. Och nu är jag så himla inställd på att gå ner lite i vikt så då är ju promenader väldigt bra. Får väl se om jag ska börja träna på gymmet sen. Det är ju inte min största hobby direkt så vi får väl se. Promenader har alltdi räckt tidigare i mitt liv så... =)

Ja snart kommer pappan i huset hem och det ska bli skönt att ha honom hemma igen =)
Vet inte vad vi ska hitta på men något roligt blir det väl iaf. UTAN GOTTIG MAT!!!!!  ;D

Åh vad jag längtar tills jag ska väga mig på onsdag, haha ska blir riktigt kul och se om det hänt något.
Nä nu får jag ta hand om min sällskapssjuke kille.

Tjingeling

Prinsen här hemma i bara jamasen =)


Andra dagen

Och nu var andra dagen avklarad! Otroligt bra går det än sålänge. Hoppas det fortsätter såhär. Och det bästa är att alla drinkar smakar jätte gott =).

Japp och som sagt var min morfar och dom här idag och fikade. Dom hade köpt god fika från ritz som jag bara fick sitta och stirra på. Men jag fick iaf lukta på det hahah.
Sen tog jag och Robban en promenad ner till stan för att köpa salva mot skorv. Så sen när vi kom hem smörjde vi hans huvud och skrapade bort skorven. Jätte fin blev han på knoppen! =)

Nu har mina älsklingar lagt sig för natten så då ska väl även jag hoppas i säng nu =)
God natt och sov gott!


Melvin med Gammel morfar


Torsdag 14/8

Nu har vi varit på BVC och det gick jätte bra.
Melvin väger nu 5720 och är 59 lång. Mammas stora kille =) Han har även fått ett sår på huvudet igen, men vi hoppas att det inte är det som han hade innan. Utan att det bara är att han rivit sig och fått en liten infektion.
 Och dieten går hittils bra, men visst hade jag kunnat äta 100 köttbullar, massa buffalo wings, hamburgare hade också gått ner, en stor chipspåse, en stor godispåse, lite pommes frites hade kunnat gå ner, och en kebabpizza hade inte häller suttit fel samt allt annat man kan äta. Hahahaha =) Men jag ska klara detta, det är ju trots allt bara några få veckor av hela mitt liv.

Nä jag ska snart äta en god svampsoppa =) Mums vad jag längtar!!! Haha.

Om en timme kommer min morfar, hans fru, min moster och hennes kille hit för att fika lite och träffa Melvin. =) Inte allt för ofta man träffar som.

Såhär ser min älskling ut idag


Första dagen

Nu är första dagen med dieten avklarad. Och det har faktiskt gått jätte bra. =)   (änsålänge)
Gott smakade det också.

Just nu sitter jag här och kikar på Resident evil och lyssnar på åskan =) Lite mysigt fast ändå vädligt skrämmande tycker jag det är. Melvin ligger i sin insats och sussar gott. Så det blir för mig att hoppa i säng snart också. Och nu håller jag verkligen tummarna för att han kommer sova gott inatt. Han har precis bajsat, ätit, rapat och fisit så bättre kan han inte må! =) Haha.

God natt på er

Nu så

Nu har jag börjat på min diet. =) Hoppas bara jag är enveten nog för att klara detta. Beställde mer igår så jag har i 2 veckor iaf. Sen får jag väl beställa lite mer. För nu ska jag banne mig gå ner i vikt =)

Usch min lilla grabb sover jätte dåligt om nätterna nu. Inatt vaknade han varannan timme och gnydde länge. Sen skulle han ha mat flera gånger på det också. Hm Hoppas verkligen det går över snart.

Nä nu ska jag dricka min frukost =)


Detta är min mat nu i 2 veckor framöver iaf


Yes

Nu är vagnen såld! Gud vad skönt =)


Tisdag morgon

Det ringde precis en kille på vagnen =) Dom ska komma hit vid 6 sen och kika på den. Hoppas dom köper den nu! =)

Och jag hoppas min diet kommer på posten idag, för nu vill jag inte dra på det mer. 
Och vi fick inte gjort klart dom sista dopkorten igår för vi har ju glömt köpa kuvär så vi får väl sätta oss idag och göra det. Måste ju verkligen skicka ut dom sista. Vi har fått ut dom flesta, men fortfarande många kvar. =)


Min älskling är på riktigt bra humör idag =D


Jahopp

Absolut inget roligt väder och Robban är och jobbar. Så idag sitter jag och lillfisen å bara myser =) *gott*.

Inatt var det mindre roligt, han sov inte alls som han brukar. Hoppas verkligen det var en engångsföreteelse! =)
Och jag ska snart (när jag orkar) ta kort på våran gamla vagn så vi kan få sålt den någon gång. Sen när Robban kommer hem ska vi väl sätta oss och göra iordning dom sista dopinbjudningarna. Så vi får iväg dom . Är ju inte långt kvar tills han döps =). Ska blir riktigt roligt faktiskt.

Nä nu vankas det kaffe och lite mario =)
hejs svejs


Min lilla solstråle






Lite bilder

Här bjuder jag på lite bilder! =)

Månaden innan jag blev gravid. (Vill ha tillbaka den kroppen ;) )




3 veckor innan Melvin kom




Farlig kille =)


Melvin med farbror Markus




Familjefesten! =)









Sista semesterdagen

Trist att Robban ska tillbaka till jobbet imorgon. Men det ska ändå bli lite skönt att komma in i vardagen och få lite rutiner! =)

Ja i helgen har det verkligen varit fullt upp =), och jätte roligt har jag verkligen haft det. =) Men nu är min lille älskling hemma igen och jag kommer inte lämna bort honom på vääääldigt länge. Iaf inte flera timmar.

Idag ska vi iväg och handla lite mat och sen blir det väl bara en mys kväll här hemma med hela familjen =).

Saknar

Åh vad jag saknar Melvin nu! Och han har bara varit borta 1 halvtimme, hur ska detta sluta??? =O

Fredag fredag

Idag ska lille Melvin sova borta för första gången. Och nu börjar det verkligen kännas i hjärtat. Kommer ju sakna honom som en tok, men det är bra att vänja dom små liven att sova någon annanstans än hemma. =)
Ska bli skönt att bara få vara med Robban lite, det behövs. 

Melvin är verkligen min solstråle och jag älskar honom obegränsat mycket. Världens finaste kille!
Nu växer han så det knakar känns det som och jag tycker det är otroligt roligt att få se alla hans framsteg och se hur han för varje dag blir en egen person. Är så himla stolt över honom =)

Nä nu ska jag göra iordning den gamla vagnen för en promenad med Jessica och Tuvis, den nya står nämligen redan hos hans famor och farfar. Tur man inte sålt den gamla nu :D

Ha en bra dag


Städat

Vad vi har storstädat idag. Vi  har verkligen gått igenom HEEELA lägenheten noga. Det märks att man inte har lika mycket tid till sånt längre. Är ganska pedantisk av mig haha =).

Imorgon blir det mammafika, och det var inte igår =). Sen ska jag Robban och Melvin till prästen för att ha genrep av dopet. När Melvin döps är det yttligare 2 barn till som ska döpas. Sen på kvällen blir det till att förbereda lite inför fredagen när Melvin ska sova hos famor och farfar. Åhhh vad det känns i magen att behöva lämna bort honom. Men någon gång ska ju vara den första. Vi ska me Mamma och hennes kusin och hans fru till nitlotten en sväng. Men det värsta är ju att dagen efter ska han vara med mormor en hel dag för det är familjefest som alla ville att jag skulle vara med på så då blir det ju till att lämna bort honom igen. Jätte jobbigt att det var samma helg. Men både farmor och mormor blir glada då eftersom dom får passa honom lika mycket hahah annars blir det ett jädrans tjat hahha! =)

Nää nu ska jag och gubben sätta oss och spela lite mario innan vi ska till strandgatan och fika med några vänner för att sen åka till min mamma och fika lite =)

Ha det fint

Melvins sysselsättning medans det var storstädning =)



Mamma och pappa älskar dig mest i hela världen!

Hm

Ja vad ska man hitta på idag då? Robban är iväg och fiskar och skulle vara borta mååånga timmar. Och vädret är ju inte det roligaste. Hm undra om Robban lämnade hemma bilen *går iväg och kikar*
Ja det gjorde han =) Men vad gör det om jag ändå inte vet vad jag ska hitta på. Hm. Jaja vi kommer väl på något!

Inatt har Melvin varit lite gnällig, han vaknade kl 3 och gnällsov till kl halv 6 då han ville ha mat. Sen tog det en stund innan han somnade om igen och sen sov han till 9. Undra vad som hänt med honom.

Jag har kollat runt lite här på morgonen efter jobb. Ska ju inte börja jobba än men det är roligt och kika. Vill ju sååååå jätte gärna jobba på förlossningen som usk men hur ska man kunna få ett sånt jobb. Ska börja med att sätta upp mig på timmar på BB och förlossningen, och vart gör man det???? =) Jaja det är ju ett tag kvar. Kanske kan söka sommarjobb dit nästa sommar. =)

Nya vagnen

Här har vi Melvins nya vrålåk!
Är så himla nöjd =)


Måndag morgon

En ny vecka nu då och sista på Robbans semester =(. Ska bli så tråkigt att han skatillbaka till jobbet. Jag som tycker det är så gott att ha honom hemma. Jaja nästa gång han är "långledig" är till julen och alla vet ju hur långt det är kvar dit =(.

Igår så var jag och Melvin med Jessica och Tuva nästan hela dagen. Jätte trevligt var det men lite tråkigt för hon fick inte hem Rachid från London. Han flög med ryanair och det är ju ett piss bolag, men så iaf hade dom bokat om deras biljetter till 2009. Idioter, och inte ett skit kunde dom hjälpa honom med. Hm!!

Idag ska jag förhoppningsvis få den vagnen jag tittat på länge nu. Hoppas bara tjejen svarar idag. Hon har ju ignorerat mig i en vecka nu men svarade Jessica. Så hoppas hon inte sviker jessicas möte nu bara. =) Håller tummarna!!

Nä nu blir det lite kaffe och några pussar på min son =)
Ha ´re bra =)

Degar dag

Ja idag har vi inte gjort så mycket. Vi har hos Robbans föräldrar och träffat Melvins gammel farmor =)
Sen har vi bara varit här hemma och tagit det lugnt. Jag och Melvin la oss och nana lite efter maten förut. Jätte gott.

Vi har börjat lägga Melvin på mage lite mer och herregud vad roligt det är. Han pratar nått såppas mycket och vi bara skrattar åt honom =) Och tillslut får han verkligen till ett tjut hihi och sen blir han arg och då får man vara snäll och vända på honom. Men skit kul är det verkligen =)

Snart ska vi ut med Jessica och Tuva på en liten promenad.

Melvin och hans gammelfarmor!



Mamma och Melvin!
Måste lägga till att Melvin fick den blåa fina filten av Tuvisen (tack)




Mamma myser med sin son


Semestertider

Känner att jag inte är så himla duktig på att uppdatera för varje dag men det är lite svårt när man alltid har något att göra =) Men det blir nog bättre sen när robban går tillbaka till jobbet. =)

Igår var vi på kusten hos Farbror Markus och tant Johanna. =) Jätte trevlig och skön dag. Fick massa färg ute i solen!
Jag tog min första öl ute i solen igår, mums säger jag bara! Haha. Sen så grillade vi och fiskade lite. Vi åkte hem vid 11 igår kväll.

Och idag har vi varit på BVC med Melvin och han har gått upp till 5350 g och är 58 cm lång nu .Min lilla stora kille =)!
Sen åkte vi till Gaddis och satt i skuggan och gottade oss. Synd bara att det är så förbannat mycket getingar ute. Men det var ändå ganska lugnt på stranden. Och melvin ligger ju under sitt myggnät, så för hans del är det ju lugnt =).
Och nu ska vi snart göra lasagne här hemma och sen ut till Överby och se om vi kan hitta något roligt =)!
 
Ha en härlig dag!


RSS 2.0