Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

2:a advent

Oj såg nu att jag inte hann med bloggandet igår.
Men det var verkligen fullt upp HELA dagen!
Mormor kom och hämtade Melvin vid 3 igår.

Amelie kom hit innan vi skulle åka vidare till Sandra. Och här gjorde vi oss en varsin rosa pantern samtidigt som vi gjorde oss iordning. Jag tycker det var väldigt roligt att hon kom =)
Sen när vi står i dörröppningen påväg ut ringer Therese och frågar om vi kan hämta henne och Marie för deras bil startade inte.Och ja visst gjorde vi det. Sen när vi var hos Marie kom vi på att vi glömt godiset hemma så det var ju bara att åka hem igen. =) Men sen bar det av till stavre pizzeria och hämta dom stora goda pizzorna.

Vi anlände vid halv 5 hemma hos Sandra och hon var vrålhungrig haha! =) Så vi satte och och mumsa i oss pizzan. Och massa tjöt blev det. Efter att vi var mätta goa och glada tog vi alla varsin dryck och satte oss vid singstaret och det var otroligt roligt. Marie hade grym förstagången tur kan man ju säga. Haha och man märkte verkligen att ju mer man drack ju högre blev tonerna hihi! Jätte skoj verkligen. Jag gillar verkligen alla dessa brudar. Dom är störtsköna och man kan verkligen prata om ALLT!!

Ja sen vid 22 ville Johannes komma hem igen och då kom Maries vän och hämtade oss alla för att åka hem till oss. Här var det ju ändå tomt. Och här blev det ännu mera tjöt, trodde inte man kunde ha så mycket att prata om =). Här satt vi väl till ca 02.00 =)

Amelie fick stanna hos oss inatt, så när alla tjejer hade gått hoppade vi i pjamasarna och bädda soffan mysigt =) Sen kom Robban med kebabtallrik och kebabrulle till oss. Vad gott det var men jag blev grymt mätt efter inte ens halva. Men men. Gott var det! Och det var så trevligt att ha Amelie här.

Så imorse klev vi upp vid 12, och oj oj oj vad gott det var att verkligen så sova ut.. Och då skulle vu käka frukost, men idag är en handlingsdag så det fanns inte så mycket gott i våran kyl. Men vi gjorde det bästa av situationen. Vi stekte ägg och värmde köttbullar så det blev rätt goa smörgåsar ändå hihi. Typiskt att man inte ska ha så mycket gott när man har en övernattande. Men men! =) Mätta blev vi hihi!

Och om en stund ska vi åka ut till velanda och fira andra advent. Sen ska vi väl handla lite iaf. Tänkte vi skulle åka på onsdag och storhandla istället.

Imorgon är det unga föräldrar som gäller med alla dessa underbara tjejer.

Nu ska jag sluta tjata men jag lägger in lite bilder som Sandra  och Marie tog igår. Jag glömde min kamera hos Sandra igår så jag fsno några från dom =)

Marie hade grym tur i tonsättningen


Amelie och Marie kör hårt


Även Therese var duktig ;)


Mm Sandra ser ut att gilla shotta


En riktig posAmelie


Ja, vad ska man säga...Haha, jag hade verkligen en super rolig kväll igår!
Tack tjejer!!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Och NEJ.. Jag gillade INTE att shotta ;p haha

2008-12-07 @ 18:10:02
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

Tack själv! =)

2008-12-07 @ 19:41:18
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

Den sista bilden är såå sööt!

2008-12-08 @ 01:11:45
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Michaela

hej=)

Ja förlossningar är verkligen en upplevelse !!



Nu har Alwin sovit i eget rum ett tag och det har gått väldigt bra, men de känns skumt faktiskt.

Man är ju så van att ha honom bara några dm ifrån sig =P Men de känns bättre o bättre. Speciellt eftersom han sover så bra själv =)

Hur går de för er , vad gör ni om dagarna =)?



Ni ser ut o ha haft en jätterolig kväll =)

Kram

2008-12-08 @ 08:19:35
URL: http://mixiz.blogg.se/
Postat av: Mamma/Mormor

Hahaha vad du är söt på kortet :) jätteskoj att ni hade det så kul era sömntutor :) Här hade ju jag en annan sorts underhållning :) Fick ju upptäcka vad klåfingrad lille herrn har blivit för han välte ner 3 olika blommor och alla mommos tv dosor :) Det tyckte han var göööööör kul och satt med ett smile i hela ansiktet :) Tack för att jag fick ha honom här, känns underbart :) Puss och kram till er alla.

2008-12-08 @ 09:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0