Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

God morgon

Hejsan svejsan!

Här sitter nu en väldigt trött Emma. Melvin har sovit kanske 2 timmar allt som allt i natt. Vette tusan vad han håller på med men han vaknar och somnar inte om med en gång, flera gånger per natt. Lite jobbigt faktiskt. Och till råga på allt så en gång när han vaknade inatt hade han kissat ner HELA sig själv och sängen så då fick man ju ta upp honom och tvätta honom och byta pjamas m.m och efter det var han absolut inte sovsugen.

Men Robban var verkligen en ängel imorse, han tog upp honom och lät mig sova kvar några timmar och när jag sen kommer upp ser jag att han sorterat tvätten, börjat göra frukost till oss och hade tagit ur diskmaskinen. Såå snäll. Och nu är han nere och tvättar. =) Ibland har man det allt bra.

Idag blir det inget speciellt. Ska väl ut på en promenad bara för det är ju ett så otroligt fint väder ute. Kallt och solsken.

Igår var vi hemma hos farmor och farfar en stund. Melvin sprang som vanligt runt i sin gåstol och bara log. Han älskar ju att ha stora ytor och springa på och där har han verkligen stora ytor. Sen började det pratas om en ny gåstol till Melvin som är lite högre för den han har nu är ganska så låg fast den är på högsta. Så då började jag prata om Disney gåstolen som jag velat haft hela tiden men den kostar ju 700 kr och det tycker jag är alldeles för mycket. Den finns ju på Ellos och brevid mig satt ju då Ellos bästa kund =) Hon hade ganska många rabatter m.m på ellos så vi köpte faktiskt den gåstolen och uttnyttjade hennes rabbat på 40 %. Så det blev inte alls så dyrt och dessutom skulle visst gammelfarmor köpa en julklapp till Melvin men hade inte gjort det än så hon lägger sin del på gåstolen också =) Så då behöver vi inte alls betala mycket. =) Så snällt och behövligt! Och den kommer väl om ca 7 dagar.

Nej nu ska jag ta min snart övertrötta son.
Kram på er

Melvins nya gåstol

Kommentarer
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

Ja juste ja de är sant, en tjänst vill man ju gärna inte tappa. Inte just nu iaf. Jobben växer ju långt ifrån på träd :S Men ska du gå tillbax till samma brukare? Annars så kanske du är en av dom få som har turen att få en "lätt" nästa gång, de vi prata om sist =)



Åååh va ni inne, jag började kl 15 så ni kanske var där innan!?

Va kul med gåstolen, att ni kom så billigt undan :)

Kramar

2008-12-28 @ 12:08:23
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Marie ~ Williams Mamma ♥

vilken fräck gåstol, den kommer melvin älska =)

2008-12-28 @ 13:39:00
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Amelie

Skitfin gå stol! Åh va snällt att ni fick så mycket hjälp med betalningen!

2008-12-28 @ 17:01:20
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, på fredag ska jag få min kisse :D

Gåstolen var verkligen jätte fin! :) Inte långt kvar till nyår nu! :D

2008-12-29 @ 10:18:52
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: sara

Hej!

vad fin gåstolen är!!

vill gärna veta vart har ni köpt den ifrån? så kan jag också köpa till min dotter! :)

2012-03-15 @ 17:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0