Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Kvällen

Melvin tackar så himla mycket för alla gratulationer!!

Just nu har lillprinsen somnat i gungan bakom mig så jag ska strax lyfta över honom till sängen. Och det är ju så typiskt, Robban har nu tatt Melvin 3 nätter i rad och Melvin har sovit jätte bra. Visst har han vaknat någon gång av att han vill ha nappen och sen vaknat vid 4-5 för att få lite välling. Men sen har han somnat om till ca 9. Det slår ju aldrig fel. Alltid när det är någon annan som tar honom på natten så är han så duktig. Men nu gör vi så att Robban tar honom varje natt så tar jag över vid 5 när Robban åker till jobbet. Det är super skönt. =) Min Robban är allt guld värd.

Ja just det ja, vi HADE ju tvättid igår. INTE IDAG som Robban trott. Så vi missade även denna veckan. Åh! Men det fanns en tid innan jul och det var imorgon 11.30-16.00 så den tog vi. Vi måste ju tvätta innan jul. Ni kan ju bara tänka er 3 veckors tvätt i korgen nu =) Haha. Den är överfylld.
Det är ju även NVC besök imorgon. =) Det ska bli spännande och se hur tung min lilla tungviktare har blivit. Haha.

Vi har även hunnit med överby med Amelie, Hugo och Emilia. Det var jätte skoj faktiskt och tiden bara rusade förbi.
Haha men resan började ju sådär. Ja vi skulle ju knö in 2 vagnar i våran bil. Och visst gick det, men mina vita leggings var inte så vita längre efter mycket om och men. Och ut i affärer skulle vi också, och till råga på allt så upptäckte vi efter att jag tagit av däcken på vagnen att jag har PUNKTERING, vaaaaa. Så det första vi fick göra när vi hämtat Emilia och kommit ut till överby, att gå in till beginners och fråga hur och vad jag skulle göra. Men killen som jobbade där var väldigt snäll, han bytte innerslangen och tog inget extra för det. Tack ska han ha. Och vet ni vad det var som hade gjort punka?? Joo en pytte pytte liten TAGG. Hallå eller den syntes ju knappt och den hade alltså gått in i det tjocka gummit och lyckats göra punka. Haha jaja men även det ska väl hända någon gång. =) Roligt var det iaf.

Sen sprang vi runt i affärerna och fick köpt lite julkpappar till barnen. Melvin fick 5 nya bodysar, 2 mössor och 5 par halksockar av mamma och pappa. =) Mössorna och sockarna fick han idag, det är ju faktiskt hans dag =)

Och vid 5 kom vi till unga föräldrar. Dom andra hade visst bakat pepparkakor. Så det luktade ljuvligt när vi kom dit. Vi hann som tur allt med öf fikat iaf. =)

Nä nu får jag sluta tjata, blir kanske bara jobbigt =)
God natt och sov gott!

Melvin springer gymmet med sin gåstol =) Haha!


Melvin i sin nya fina mössa! =)
Pappa gillar den dock inte lika mycket som mamma.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej. Ni har inte lust att komma på en fika på onsdag? :) Kram Sandra och Loke

2008-12-15 @ 22:22:13
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Åh va kul. Ja vi har babysim också men tänkte ta de efter det :) ska försöka komma på nån tid imorrn så jag vet att alla kan :)

2008-12-15 @ 22:31:00
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

Jasså haha .. Ja jag är bra nöjd med både sängen och överkastet :)

Då har jag och Robban samma smak när det gäller sånt iaf. haha Melvins mössa är verkligen jätte snygg =) Tuva har två sånna fast med andra mönster och färger :)

Ser att ni haft en riktigt hektisk dag. Men tur att allt löste sig med punkan å så..

God Natt!

Kramar

2008-12-15 @ 22:57:51
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Amelie

De e aldrig jobbigt när du 'tjatar' :P Men visst va det roligt idag! Å mycket fick vi köpt :P



Ska du gå upp till sandra på onsdag?

2008-12-15 @ 23:22:52
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

=) hehe ja mumsigt va det! =D

2008-12-16 @ 08:18:20
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0