Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

SAW 5

Alltså, herre min skapare vilken bra film. Dom blir ju bara bättre och bättre och jag kan se dom om och om igen! Det går ju tyvärr inte berätta något om filmen utan att man berättar lite för mycket =) Men den får 5 stycken Emmor av 5.

Tur att Robban är ledig imorgon och några dagar framöver. För nu vågar jag inte vara ensam. Haha, trots att jag älskar skräckisar och rysare så är jag världens fegis. Kan t ex inte tvätta av mig sminket med båda ögonen stängda samtidigt utan jag måste först tvätta av ett öga för att kunna se med det andra och tvärtom haha. Jag är sååå fjantig. Så nu har jag även berättat en av mina hemligheter. Haha!

Måste ju även berätta att det spökar här hemma. Igår kväll när jag och Robban stod på toan och borstade tänderna så hör vi hur Melvins nya nalle börjar sjunga utan någon anledning. Trycker man på den så sjunger/pratar den men nu var ingen i närheten och den pratade flera gånger. Jag höll på och få en hjärtattack. Men värst var ändå inatt, jag gick upp och gjorde vällingen till Melvin och när jag sen lägger mig och matar honom hör jag hur 1 julgranskula ramlar i golvet och efter en stund ramlar en till. Oj vad lång tid det tog innan jag kunde somna om efter det, fick nästan byta byxor. Jag är verkligen en skrajiis. USCH!!

Sen när Robban kommer hem ska vi ut till Överby och kika efter några kvarliggande reavaror. Kanske kan hitta något litet =) Har ju faktiskt kvar presentkort. Sen blir det nog bara en väldigt lugn kväll med tvmys.

Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Marie ~ Williams Mamma ♥

Ja får titta på den när den går o hyra.. för den har inte kommit ut än väl?

2008-12-29 @ 16:40:55
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nämen gud, skulle flyttat DIREKT!

2008-12-29 @ 17:44:37
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Vi ska försöka komma iväg vid 6-7 tiden imorrn bitti! :/ så får se till att lägga mig tidigt inatt

2008-12-29 @ 20:03:12
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Marie ~ Williams Mamma ♥

Ja vill du det? =)

2008-12-29 @ 20:12:05
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Emily ♥♥

Hihi ..tack så mycket! Ja det är allt mysigt att ha mage :-) Kommer kännas konstigt när den är veck sen.



Jaså han gjorde också det? Gör inte alla bebisar det? Jag kan ingenting.. haha, men det är väl bra om det kan underlätta på förlossningen!



Lite nervös är jag men mest förväntansfull... eller jo, klart jag är nervös som fan.. hahaha jag dör

2008-12-29 @ 23:21:22
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Amelie

oh ja! Jag är superglad att jag hittade dom!



Men usch va läskigt det där med nallen.... jag e fan precis som du, skitskrajj efter en rysare men ändå måste man ju e dom ;) HAHA fan va dum man e!



Måste bara besrätta en sån där läskig grej som hände mig en gång fan jag har inte släppt det än å de e fan typ 6½ år sedan! Men de blir långt så ja skriver de på bloggen ;)



Ses sen! Längtar

2008-12-31 @ 08:32:18
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0