30/7

Äntligen blir det lite skönare ute. Jag höll på och storkna av värmen! Och då ska vi inte prata om stackars lille Melvin. Men idag är det verkligen härligt väder fast det regnar. Men men vad gör det!? =)

Imorgon ska vi nog ut till kusten och hälsa på Robbans bror i hans husvagn =). Är roligt att få komma ivåg och göra något annat.

Nä nu är det frukost time! =)


Våran lilla groda ligger och gosar i mamma och pappas säng

Stranden!

Varmt varmt och åter varmt. Och stackars Melvin .Man märker på honom att han inte mår riktigt bra i denna värmen.

Men idag var vi på stranden och satt i skuggan med Jessica och Tuva. Det var verkligen skönt. Och lilla Tuvisen som är så otroligt söööt, och det är ju så roligt och se alla hennes framsteg! =) Och idag la vi dom små underverken brevid varandra, och nu är dom nästan lika stora! =)
 
Ikväll ska vi iväg till Robbans föräldrar för hans morbror från Stockholm är här nu och ska hälsa på lille Melvin.
Just de ja, är lite sur idag också! Vi skulle åka och kolla på en ny vagn till Mellis idag men tjejen som sålde den svarade ju f*n inte. Vi stod utanför henne men visste inte vilket nr hon bodde på så vi skulle ringa henne när vi var utanför hade vi bestämt igår, men näää då inte fan svarade hon! Åh man blir ju bara så himla arg när man gör så! =(
Jaja sånt är livet tyvär, men jag ger mig inte än! hihi


Coooling på stranden!



Nej Melvin, inte slåss! ;)



Tittut sötnosar =)



Världens finaste bebisar!

God morgon!

Nu har hela familjen vaknat och det är snart dags för frukost =)
Melvin har varit lite grinig inatt och igår natt, tror han har grymt ont i magen nu förtiden. Och dessutom har han inte bajsat på ett tag nu. Vi får väl se vart detta slutar, hoppas i en riktigt stor brakskit! =)

Idag ska vi iaf ut på en promenad med Jessica hoppas jag och sen ska vi åka till kusten. Mammas kusin bor i Fjällbacka och har båt ute på havet. Så vi ska ut och fiska i havet för första gången i år. Ser verkligen framemot det =). Mamma ska då sitta barnvakt en stund medans vi är ute i båten. Han är alldeles för liten för att följa med!

Igår träffade vi våra vänner från Ystad som är här och hälsar på och deras lilla dotter! =)

Här är lilla Fanny!

Kusinerna

Japp nu har lilla Elina varit här, och vilken söt tjej alltså!








Lånar kusin Melvins gunga =)



Här ska sötnosen åka hem

Tillbaka

Hej hej!

Nu är vi tillbaka från Tyskland. Vad skönt och roligt det va att få komma hemifrån ett tag. Och lille Melvin har varit en ängel hela resan. Inte klagat någonting. Han är så underbar! =)
Vi fick med oss lite alkohol hem. Vi kom väl till ett konstigt ställe för dom hade absolut inte så mycket att välja på. Men vi hade det trevligt iaf!

Idag ska min lillebror och hans dotter komma hit på en fika! =) Ska bli riktigt roligt att träffa lilla Elina. Har ju inte sett henne på jätte länge och hon blir ju bara större och större. Hon är vl ca 6 månader nu!

Nä nu ska jag gå och ta en kopp kaffe!
Ha det fint!


Här är lite bilder från resan! =)

















Tyskland

Japp imorgon drar vi till Tyskland. Det ska blir riktigt skönt att få komma ifrån Trollhättan litegrann.
Så idag har vi fullt upp med packning, handling och städning =). Men jag ska allt hinna med en liten promenad senare med Jessica tänkte jag. Det har blivit lite lite med promenader nu förtiden. Men det kommer väl igång sen efter semestern igen. =)

Nä nu ska jag gå och sätta på lite kaffe!
Ha det fint!

Så himla fin

Måndag morgon

Jaha nu vart det en ny vecka! =)

Ja i lördags var Jag och Jessica ute en sväng och gud vad roligt jag hade det =) Så roligt har jag verkligen inte haft på hur LÄNGE som helst! Haha. Men det fick man ju sota för dagen efter. Det var nog därför jag inte skrev blogg igår.. Haha jag mådde inte bra! =) Men nu är jag "frisk" och vädret är på topp!

Idag ska vi iväg till Svärföräldrarna och planera Tysklandresan. Vi åker ju nu på onsdag! Ska bli hur kul som helst! Skönt och få komma härifrån.

Ja min lille älsklingväckte mig nu vid 9 och jag gick upp med honom och la honom is soffan för jag skulle göra iordning hans mat, men tji fick jag. Han stensomna på soffan. Hm. =)

Fallens dagar

Ja idag har vi varit nere litegrann på Fallens med Jessica och hennes familj! Riktigt trevligt hade vi faktiskt! Vi gick och åt lite god mat uppe på oden. Sen gick vi till systemet för att handla lite gott att dricka =) Imorgon är det tänkt att jag och Jessica ska få vara barnlediga lite =) Så vi ska ut en sväng i öltältena! Hihi! Det ska bli så otroligt roligt och skönt att få koppla av lite. Haha men det kommer väl bli en massa bebisprat istället, om jag känner mig och Jessica rätt.

Snart kommer nästan hela famijen Nord hit och fikar lite. Robban är inte hemma ikväll och då var Jessica och Tuva så snälla och ville göra mig och Melvin sällskap. Sen blir det väl en liten kvällpromenad ut i den friska sköna luften. Hoppas min lilla kille blir glad bara, han har änna haft en grinig dag igen! Undra om han har ont i magen. Hm.

Nä nu får jag gosa lite med min son och se om han blir glad innan dom kommer!

Ha en skön fredagkväll!

Såhär ser inte min lill kille ut just nu! Men när kortet togs var han på väldigt bra humör iaf!


Härlig dag!

Oj just det ja, jag har ju inte skrivit här idag =)

Nä men idag har vi inte gjort så himla mycket. Men vi har varit på NÄL och tagit bebisfotografering. Så vi får väl se när det kommer i tidningen =) Men inte inom dessa 3 veckor iaf för han skulle på semester. Sen har vi bokat dop. Surprise när det blir =) hihi.

Vi var även och fiskade en sväng men det blev ingen stor fångst direkt. Jag fick en liten mört som var ca 5 cm hihi. Men en fisk var det iaf! =) Sen åkte vi förbi Robbans föräldrar för dom hade med sig presenter från Robbans faster och farmor som vi skulle hämta. Fin fina kläder fick han =)

Nä nu ska vi sätta oss framför tv:n och vänta på att lille man ska vilja ha sitt kvällsmål och sen blir det natti natti =)

God natt!


Fika på överby

Japp idag har vi varit och fikat med Jessica, Tuvisen, Silena och David. Jätte trevligt var det. Längtar redan till nästa gång =)

Har idag köpt en vanlig babysitter till lill killen. Då kan man änna flytta med sig honom lite. Den stora gungan kan man ju inte flytta runt direkt. Men jätte nöjd är jag! Just nu sitter Robban och matar honom för vi ska snart iväg till strandgatan och fika med robbans bror och hans tjej.

Vi har även varit på BVC idag och Melvin ha ökat till 4730 gr och är nu 57 cm lång. Stora killen ju! =)
Är så grymt stolt över min Melvin! Han är så underbar!

Hej hej hallå

Ja då var det tisdag idag då. =)

Vi har idag varit hemma hos Jessica och fikat. Jätte mysigt verkligen. Och Tuva är ju så otroligt söt =)
Sen gick vi en liten lång promenad jag, jessica och bebisarna!

Snart ska vi åka iväg till Robbans kompisar och umgås lite. Hoppas inte det blir alldeles för sent bara, för vi ska upp tidigt imorgon och shoppa med jessica och Tuva. Sen blir det "mammaträff" =).

Nä nu ska jag mysa lite med min familj innan vi ska iväg
Ha en trevlig kväll

 
Bästisarna =)  Och så himla söta!

Min sötnos

Åh vad jag älskar mig son. Han är så helt otroligt underbart och så himla snäll.
Han har börjat le nu och det är jätte roligt! Synd bara att man inte riktigt hinner fram med kameran =)








Haha måste bara lägga upp bilden på världens tuffaste kille =)


Söndag kväll

Hej hej!

Idag har vi varit ute och promenerat med Jessica och Tuva. Otroligt skönt var det att få komma ut och få prata av sig lite! =)

Vi har precis kommit hem från grillkvällen med min moster. Och Melvin fick present idag, en grej så vi ska gjuta av Melvins händer och fötter som man sen kan sätta i ram. Ja jätte cool grej iaf =)

Nä jag har inte så mycket mer intressant att rapportera idag =(
Så jag sätter mig i soffan och myser med min gosiga familj istället =)

Ha´t bra


12/7

Välkommen hem Jessica med familj =) Äntligen är ni hemma hihi!

Så nu är man hemma äntligen. Vi har varit hemma hos svärföräldrarna idag och tvättat. Dom var ändå inte hemma så vi tillbringade hela dagen hemma hos dom =). Så vi fick tvättat nästan all tvätt, för här är det ju lönlöst att få en tvätt tid när man vill. Vi var även iväg och fiskade en sväng, men tyvär ingen fångst. Men det är mysigt att bara få komma ut. =)

Imorgon kväll vi ut till min moster och grilla. Ska bli gott! =)

Nä nu är det sent och lilleman somnade precis, så då får även jag gå och nana =)
God natt


Fiskemys




"Chillar" framför tv:n hos farmor och farfar =)


Fredag kväll

Japp nu har vi precis kommit hem från Överby. Vi hittade massa grejer till både mig, Robban och Melvin.
TIden bara rusade iväg när vi var ute. Så vi glömde helt av fisket, men det får vi ta en dag snart framöver.

Tänkte vi skulle ut och spela lite tennis snart. Melvin ska bara vakna och få lite mat i sig först.

Äntligen

Nu är sista dagen Robban jobbar. =) Sen har han semster i 4 hela goa veckor. Han kommer dessutom hem tidigare idag =). Så jag ska strax börja städa lite smått så det är fint innan helgen.  Åh herregud vad snällt min son sov inatt. Han somnade vid 10 igår och vaknade inte förens vid 5 och skulle ha mat, och sen somnade han om igen..Åh vad skönt det var.

Igår var vi hos Melvins farmor och farfar. Och vi pratade om att det hade varit roligt att åka till Tyskland en sväng. Så till Tyskland bär det iväg om ca 2 veckor. =) Vad roligt det ska bli. Först tänkte bara jag, Robban och Melvin åka en dagstur till Danmnark men en 2 eller 3 dagars tur till Tyskland är ju mycket roligare =)!

Ja vi har ju bestämt en fiskekväll idag men jag vette tusan om vädret håller för det. Men vi får hålla tummarna. Bara det inte regnar går det ju faktiskt att fiska.

Nä nu somnade lill killen så jag ska passa och duscha och städa =)
Ha en underbar dag

Morrn

Ännu en fin dag som bara går. Men idag ska jag faktiskt dra mig ut till stan en sväng och kika på någon sommardräkt till lill killen.

Han har sovit helt underbart inatt. Han somnade vid 11 och sov till 4 och sen somnade han om igen efter ett nattamål och vaknade vid 9 igen. Sen låg vi och bara mös i sängen till halv 11 =). Och idag är sista dagen med penicilin och vad skönt det ska bli att slippa trycka i honom det äckliga. Och imorgon jobbar robban sista dagen inna semestern. Härligt! Då kan jag ta mig till lite fler ställen för då har vi bilen hemma =) Hihi!

Ikväll tänkte vi att vi skulle till Melvins farmor och farfar och hälsa på. Och imorgon har vi planerat in en fiske kväll om vädret tillåter. Det var längesen vi fiskade så det ska blir riktigt skoj. Men nu när man har lillfisen så kan man inte fiska från båten utan får stå på land. Och sen i sommar ska vi åka till kusten och fiska makrill, det är lite roligare att fiska det än dom tråkiga gäddorna man får här hemma. =)

Nä nu får jag springa till argeman så han inte blir allt för arg! =)
(Tror han börjar bli en mammagris) Hihi =D

Grin dag

Idag har verkligen Melvin inte varit glad. Usch, han har skrikit och gnällt hela tiden sen han vaknade imorse. Undra vad det är med honom. Sova vill han inte häller göra. Fattar inte att han kan vara så pigg. Han kanske börjar bli förkyld eller nått. Robban har ju åkt på något konstigt. Men jag håller alla mina tummar och tår för att han ska slippa det.

Nu när man fått barn, så ser man verkligen vem som är ens riktiga vänner. Är så trött på dessa människor. Är det avundsjuka eller varför beter man sig så? Men nu vet man ju iaf vem man ska bry sig om och vilka man inte behöver lägga sin energi på.

Ja det har ju varit helt underbart väder idag, men jag har  tyvär inte kommit ut i det fina. Men vi får väl se senare om vi går på en liten promenad. Åh just det ja, igår beställde vi en namnskylt till barnvagnen. Skit coolt kommer det bli hihi! Hoppas den kommer snart! =) Men nä nu ska jag ta mig en kopp gott kaffe!

Ha de fint


Här har vi min lilla gnällspik =P



Melvin och Gammelmormor

Nu är han frisk

Nu har min lille älskling blivit friskförklarad! =) Gud vad skönt.

Vi har idag varit ute på överby och fikat med Kajsa, Harry, Noomi och Emilio. Jätte trevligt verkligen. Ser framemot nästa "möte" hihi.

Just nu sitter min lilla gulleplutt och pratar massor med sig själv. Han är otroligt söt och jag är en enormt stolt mamma till honom. Han förgyller vekligen mina dagar! Och ikväll ska vi ut till min mormor igen och fika. Melvins gammelmostrar och hans faster ska få träffa honom.

Näää Jessica nu får du ta och komma hem så jag får komma ut på våra promenader. =)
Man har inte så mycket att göra när Robban jobbar för jag har ju ingen bil så jag kan ju inte ta mig vart jag vill! Men men snart har han ju semester. och gud vad gott det ska bli att ha honom hemma. =).

En ny vecka

Hejsan!

Jaha då var det måndag idag! Och vi har varit på BVC och lill killen hade gått upp till 4380 gr och växt till 56 cm. Stora killen får jag väl säga! =) Och imorgon ska vi till NÄL på ett återbesök av hans streptockocker. Vi blev inlagda för en vecka sen och då satte dom honom på en penicilin kur och nu har han börjat få konstiga röda utslag och jag hoppas inte det är någon slags biverk av medicinen. Men det får vi ju svar på imorgon när vi ska dit. Usch jag tycker synd om honom. Känns som det varit något hela tiden med honom sen han kom ut. Men han mår bra trots allt.

Just nu sitter han i sin gunga och pratar litegrann med sig själv. =) Snart kommer väl gapskriket för han inte vill sitta ensam haha. Jag älskar allt min lille kille! Och imorgon ska vi ut och träffa några andra mammor och bebisar. Så lille Melvin får träffa några av sina nya vänner! =)

Nää nu blir han väldigt arg så jag får väl gå och göra honom sällskap!


Här har vi stjärnan!

Tråk söndag!

Åh vad söndagar är tråkiga och till råga på allt är det skit väder!

Men vi har varit ute en sväng till svärföräldrarna och fikat. Jag, Robban och Melvin tog även en liten promenad ute i Velanda. Härligt var det. =)

Imorgon ska jag och Melvin till BVC och se om han växt som han ska. =)
Nää jag hoppas det händer mer nu i veckan än det lilla som hänt nu i helgen. Så jag får något mer och roligare och skriva om =).

Kram


Mina älsklingar snuttar gott!


5/7

Godkväll! =)

Nu har man änna haft fullt upp idag. Först var vi ute och storhandlade på maxi, sen skulle vi hem igen för att mata lilla killen och sen bar det iväg till min mormor ute i öresjö. Där åt vi god "midsommar mat" och bara njöt av naturen =). Min mammas kusin och hans familj var där och ville träffa lille Melvin och fick fick otroligt fina byxor och en tröja samt en nalle och massa par sockar. =)

Och nu har vi precis kommit hem och lillen ligger i insatsen och sover gott. Men han vaknar väl snart och vill ha mat, det lilla matvraket. =) Sen kanske det bär ut på en liten kvällspromenad. :D
Nää annars har det inte hänt något särskillt som man kan skriva om =P 

Ha det bra

Äntligen fredag!

Åh idag kommer min älskling hem igen. Gud vad jag har saknat honom! Fick ju inte träffa honom på hela dagen igår ju. =) Tänk att jag fortfarande får "fjärilar" i magen när jag träffar honom. Man är ju som nykär hela tiden. Men det är ju iof väldigt gott! Hihi.

Ja nu ligger min lilla sötnos i sin självgungande gunga och sover jätte gott. Så jag har passat på och duschat. Och nu sitter jag vid datorn och dricker en kopp kaffe med en god nektarin. =). Ska strax börja städa golven så det blir gjort nu inför helgen.

Jaha vad ska man hitta på nu då och en vecka framåt. Jessica tar ju sin familj och sticker iväg i en vecka. =(  Men vi får väl se. Jag kommer nog på något =) Alla har ju inte träffat Melvin än så då kanske man kan passa på och visa upp honom!

Nä nu får jag ta mig i kragen och börja röja!
Ha det fint!


Här sitter han i sin goa gunga!



Han ville inte somna tidigt igår kväll =)

Melvin

Jag får ju lägga upp en bild på min söta lilla kille. :D


Torsdag 3/7

Hejsan

Jag är inte så himla bra på att skriva blogg men jag ska iaf ge det en chans :D

Idag har jag och Melvin tänkt gå en liten promenad med Jessica och Tuvis. Är så skönt att få komma ut lite.
Sen ska vi väl vandra hem igen och ta en liten sovpaus. =)

Tycker denna dagen är lite tråkigt, för Robban kommer nämnligen inte hem idag. Han ska ut med jobbet på Liseberg så vi får inte träffa honom förens imorgon kväll =( Usch så tråkigt. Vet inte alls vad jag ska hitta på resten av dagen sen.
Men jag får väl ta och gosa extra med min lille son då.

Just nu ligger Melvin och gottar sig i sin insats och bara tittar på mamma som håller på med datorn och dricker lite kaffe.
Ska snart göra oss iordning för promenixen.  Får se om jag kommer in och skriver lite mer sen. Har ju ändå inget för mig idag! =) haha...
Ha det fint!
/ Emma och Melvin

RSS 2.0