Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Min älskade fredag

Är äntligen här =)

Japp och strax så ska vi ge oss ut i detta underbara vädret med Therese och Hampus och det är sååå fint ute nu. Solen lyser och det ligger lite snö på backen och det är riktigt kallt. Det är ett otroligt gott promenad väder =) Jag är på ett toppen humör idag.

Melvin sitter i sin gåstol just för tillfället. Han fick nog av att ligga på golvet och träna krypning =) Hihi. Går väl sådär. Men lite framåt går det för nu har han börjat lyfta på rumpan. Och det är ju ett stort steg i rätt riktning.
Och Melvin har börjat med nått helt nytt. Nu när han pratar så har han börjat säga blöööööblööööblöööö. Låter jätte roligt och ser nästan ännu roligare ut =) Min lilla sötgris!

Ja, efter promenaden ska jag hem och städa inför helgen tänkte jag. Så jag kan sitta och njuta av fredagen ikväll =). Blir bara mys idag och det behövs.

Imorgon ska vi på kalas för Robbans mormor, det ska bli riktigt roligt. Och presenten är fixad hihi.

Nä nu måste jag göra mig iordning!
Hörs kanske senare. Ha en underbar fredag, för det ska jag ha!
Kram kram

Här lyfter han på sin lilla stjärt!
Det är så roligt att se när det går framåt i hans utveckling.



Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor

Du ska se att han kryper innan du vet ordet av. Han är så go mommos älskling. Passa på att njuta av det fina vädret för det är ju ändå strålande fint just nu :) Kram

2008-11-21 @ 10:06:36
Postat av: Tant Johanna

Han är ju bara så himla duktig den lilla gossen! Det var trevligt när ni kom över igår kväll! Kändes nästan som ett pyjamas party hihi. Ses imorgon kram kram

2008-11-21 @ 10:41:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0