Underbara fredag

Och här sitter jag i soffan framför barnkanalen och min son står så fint brevid mig i sin gåstol. Snoret bara rinner på honom och han är inte riktigt sig själv.

Igår fick vi äntligen bytt däcken på bilen, skönt. Men det som hade blivit efter "krocken" var ju mindre skönt. Det hade tryckts in lite grejer och det var en stor spricka samt massa färg som försvunnit. Som tur syns det inte jätte mycket så det behöver vi ju inte fixa nu med en gång. Men det är ju sånt här som händer. Värst är ju första halkan.

Idag ska vi åka och storhandla. Ska även handla lite till halloweenpartyt imorgon =)
Och idag kommer ju Robban hem tidigare och det passar ju jätte bra, för det brukar annars vara väääldigt mycket folk efter 4 när det är "stor" helg på gång.

Sen ikväll blir det väl att mysa framför tv:n och idag blir det INTE idol. Det är ju kasst nu förtiden. Nä vi ska mysa framför en skräckis istället =) Passar ju utmärkt till denna helgen. Hihi. Igår satt jag ensam på dagen och kikade på Mirrors. Tur  var väl det att det var dag. Men nu kan jag inte titta mig i spegeln utan att tänka på den filmen. Läskigt.

Just det ja, igår fick vi hem resten av våra paket med kort som vi ville ha ut. Så idag har jag verkligen och göra. Ska ju sätta i kort i våra fina tavlor =). Tur det är ett riktigt skit väder =). Sen måste vi verkligen köpa fotoalbum. Även Melvins skor kom igår. Skit tuffa, nu väntar vi bara på jackan så är han världens tuffing. Hihi.

Nä nu ska jag pussa lite på min going
Trevlig fredag

Andra paketet med kort


Tuffing skor =)


Min blekfis. Hahaha!

Nu ska däcken på

Vinterdäcken alltså!!
Robban ringde precis och berättade att han hade kört in i ett räcke imorse. Det var rena isbanan på våran parkering och det hade inte gått och stoppa, så ikväll ska vi ut till Velanda och sätta på vinterdäcken. Men han trodde inte att det hände så mycket med bilen. Han såg inte det imorse eftersom det var ganska mörkt. Så vi får väl hoppas han tror rätt. Hihi.

Ja, annars så vaknade vi idag vid halv 9. Skönt med lite sovmorgon. Haha.
Tror min lilla prins håller på och bli sjuk. Han snorar och hostar lite. Fast iof har han gjort det ett tag men det aldrig riktigt brytit ut. Får väl se vad som händer.
Och på lördag ska han sova hos mormor. Åh vad det ska bli skönt med en natts sömn. Och Robban lovade att han skulle ta honom på fredag, så det blir ju faktiskt 2 nätter i rad jag får sova lite. Mm vad jag längtar =)
 
Nu sitter Melvin i sin gåstol och kastar med alla sina skallror så ni kan ju bara tänka er vad det låter här hemma =)

Och just det ja, ännu ett kg ner på vågen =) *Stolt och glad*

Ha de bra idag!
Och kör försiktigt

Älskar allt sin gåstol


Även han tycker nog att han gör lite mycket väsen

Kvällen

Dagen började med att Mormor kom förbi med en god frukost från Ritz. Mumma vilka goda smörgåsar. Blev en GI fralla som var super god och så en ostfralla som var ännu godare =) Sen satt mormor och lekte lite med Melvin medans mamma vek all tvätt. melvin somnade väldigt gott hos mormor.

Idag, äntligen vann jag 1 jacka på tradera till Melvin och igår vann jag ett par coola skor till honom. Så nu är jag nöjd =)

Sen när hon gick till jobbet kom Jessica och godingen Tuvis hit. Men först gick vi och köpte lite gott fikabröd. Vi satt här hemma och tjöta länge (som det brukar bli) =) Och samtidigt lekte med våra små underbara sötnosar. Tuvisen är så otroligt go och det är så himla roligt att busa med henne för hon skrattar verkligen hela tiden!! Världens finaste tjej.
Min lilla gos var däremot inte på världens bästa humör idag, men sånt är livet. Hihi.

Nu ikväll så har vi inte gjort så mycket. Och nu sitter vi och kikar på Oskyldigt dömd. Inte jätte bra idag, men men.

God kväll på er!
Kram

Tuvisen på super humör!


Då var det onsdag

Och vädret riktigt skiner ute.
Mormor är påväg hit, hon hade väl lite tid över och ville träffa den lilla "klimpen" =)


Igår när Robban kom hem så gick vi ut på en promenad för att köpa gröt och välling till Melvin. Sen gick vi upp till farbror Markus och tant Johanna på en kopp kaffe. Riktigt trevligt, till en början. Sen blev melvin hel galen. Så vi gick hem för vi tänkte att han var trött. Men icke sa nicke. Så när vi kom hem så la vi honom naken i gymmet en stund och då mådde han som kungen =) En riktig nakenfis. Han somnade inte förens vid 21.

Moster Johanna och "morbror" Niklas kom förbi en stund igår kväll. Trevligt trevligt! Dom hann få se hur Melvin grisar med sin gröt haha. Och GRATTIS Niklas till ditt körkort!

Sen så började ju Desperate Houswife och då ville dom inte stanna längre. Och nu blir ju det programmet bara bättre och bättre för varje gång.


Nä nu kommer väl min mamma närsomhelst så jag får väl ställa undan min frukost!
Sen blir den promenad för oss. Vi har verkligen varit dåliga på att komma ut denna veckan. Trots det fina vädret. Har lite dåligt samvete faktiskt. Men man har lixom ingen ork nu känns det som. Men men, nu får jag ta mig i kragen och dra mig ut =)
Ha en bra dag!
Tjiing

Deprimerad

Idag har det verkligen varit en lugn dag. Inget har vi hittat på.
Vi badade en sväng förut men det är väl det enda. Och jag undrar vad det är med min son. Han är grymt gnällig hela dagarna. Hm

Robban smsa precis och berättade att dom hade varnat för uppsägningar nu. Och det värsta är ju att Robban står sist på listan eftersom han nyss klarat snickarprovet. Åh, hur i helsindar ska vi klara oss då?  Åh vad ledsen jag är nu då. Hoppas verkligen inte dom säger upp folk. Vad är det dom händer med Sverige? Tycker att alla får sparken!!
Jahopp, detta var ju verkligen en uppiggande nyhet!! =(
I värsta fall får jag gå tillbaka till mitt jobb och Robban vara pappaledig. Hmm!

Nä nu är jag på grymt dåligt humör!!!
Så jag lägger in söta bilder på min son, det piggar alltid upp iaf.

Här har vi hans nya miner! =)



Tisdag 28/10

Och idag vaknade man till ett otroligt fint väder! Gott det, då vet man att pappa Robban har det bra iaf =)

Igår så gjorde vi inte alls så mycket. Vi hade tvättid så, ja det var väl det vi gjorde då. Och sen fick vi ta upp all blöt tvätt i lägenheten och hänga för vi hade glömt av att vi hade tvättid så vi fick slänga in första tvätten ganska sent och då var det ju ingen ide att hänga där nere för dom stänger ju av allt kl 21. Så nu är det en del tvätt här hemma. Men det ska jag roa mig med att vika lite senare =)

Och jag blir så trött på mig själv. Jag hade hittat en jacka på tradera som jag såååå gärna ville ha till Melvin så jag kikade vilken tid den skulle ta slut och det stod 21 någonting och den var bara på 20 kr. Otroligt jätte billigt för en sån snygg jacka. så jag gick in vid 21 och kikade men då var den SLUT. Då hade jag kikat på fel tid och kollat på vilken tid dom öppnat den istället. För den tog ju slut 20.11. Åh vad arg jag blev. Och det värsta var ju att ingen hade budat på den så jag hade fått den för 20 kr. ÅH ÅH ÅH ÅH. Jaja bara att leta vidare då. Och babyskor, hur svårt ska det vara att får tag på några, och som gärna kostar under 200 kr. Jag har verkligen letat överallt men dom är ju slut överallt. Hm!!

Och på lördag ska vi ju ha Halloween party här hemma. Ska bli riktigt roligt! Undra vad vi ska hitta på att bju på då. Vi blir visst en del.

Nä nu börjar Melvin låta lite missnöjd!
Heeej

Lite mys i sängen


Busen ligger ensam i den stora sängen

Hemskt

Åh, jag satt och kikade runt lite på internet så hittade jag denna på en blogg.
Fy fy fy, säger jag bara. Hur ska jag kunna somna nu då! ;)

För två årsen skulle en flicka gå hem från sin kompis. Klockan var 11.32 när flikcan sa hej då och gick. För att komma hem till flickan var man tvungen att gå genom skogen. Det fanns en annan väg som flickan tänkte att hon kunde ta, men det tog nästan en timme att gå den vägen. Skit samma! flickan gick den långa vägen ändå. När hon hade kommit en bit på den långa vägen hade dem spärrat av. Dey fanns ingen skylt varför dem hade spärrat av. Flickan var tveksam, klockan började närma sig tolv tiden och ddet blev allt mörkare och mörkare. Flickan tänkte att hon måste skynda sig hem, så utan att tveka gick hon under "avspärrat tejpen" och fortsatte in på en lång, smal väg. Flickan gick och tänkte på varför dem hade spärrat, men tänk´tr att det inte var nåt stort.När flickan hade gått 5-10 minuter ångrade hon sig och skulle gått skogsvägen, men nu var det försent. I skogsvägen fanns det i alla fall lampor och hon var tvungen att skynda sig hem nu. Det var helt mörkt och flickan sjung lite tyst för sig själv. Nu började det att dugg regna så flickan började små springa." duns". Flickan tappade sin mobil, den studdsade in i skogen.Fan ockå, mamma kommer inte bli glad. tänkte flickan när hon böjde sig ner för att ta upp den. Hon tog i något som hon trodde var sin mobil, eftresom det inte fanns nåra lampor såg hon inte riktigt. Flickan tg tag i det hon trodde var sin mobil, men i stället för sin mobil fick hon upp en arm. Flickan skrek och skulle springa därifrån när en man plötsligt dök upp fråpn skogen.Mannen hade en väldigt stark lampa med sig, som lyste precis där flickan hade tagit upp armen. Flickan fick en chock. Det flickan såg var inte bara sin mobil. Bredvid hennes mobil låg det en itu skuren kropp. Flickan tittade chockande på mannen som lyste med lampan.

- nu när du vet vad jag har gjort är det din tur. Mannen gick snabbare och snabbare mot flickan, men flickan hann springa och gömma sig. Innan hon sprang i väg han hon ta sin mobil. Hon ringde hem, men ingen svarade. hmm, konstigt. Mamma visste att jag skulle komma hem snart, så hon skulle inte lagt sig o sova. Flickan springer ut mot stora vägen när hon ser  en bekant bil. PAPPA! bilen var en röd volvo v70, precis en sån som hennes föräldrara hade. Flickan springer ut mot bilen, bilen stannar och flickan hoppar in. Hennes mamma undrade varför det tog sån tid för henne, varför hon inte hade komit hem. Flickan sa att dem arbetade så hon fick gå en omväg. Hon sa aldrig det med kroppen, att hon tappade mobilen eller om mannen. Det var nåt flickan ångrade. Nästa dag när flickan kom hem från skolan, låg det ett kuvert på golvet där det sotd " Till Flickan". Runt om kuvertet låg det reklam och ett brev får volvo till hennes pappa. Flickan tog av sig ytterkläderna, tog upp posten och gick ut till köket. Hon la tidningarna och volvo kuvertet på bordet. Hon tog sitt egna kuvert och gick upp till sitt rum. Hon var ensam hemma så hon satte på sin nya skiva. Försiktigt öppnade hon kuvertet." hej flickan, tro inte att du kan komma undan så lätt. Nu är det din tur, och jag lovar att jag kommer få tag på dig. hoppas vi ses snart igen, m.v.h.  ..." vem kunde det vara ifrån? flickan tänkte och tänkte, men kunde inte komma på någon. Just det! manenne från igår " nu är det din tur". flickan gick ner för att titta om det var låst. Just som hon var på väg ner för trappan såg hon hur ytterdörren stängdes igen. vem var det? flickan gick ner och tittade ut men kunde inte se nån. Flickans cykel som stod mot skjulväggen hade ramlat på blommorna, så hon gick ut för att ställa upp den. När hon hade kommit fram till väggen slängdes ytterdörren igen med en smäll. Flickan kändee på sig att det var något som var fel. det kändes osm att någon tittade på henne. Flickan ställde upp cykeln, och vattnade blomorna. Just som hon skulle vända sig om tar någon tag i henne. Det enda flickan ser är ett bekant ansikte. Mannen! det var från i går, och det var han som hade skickat brevet. Mannen höll för hennes mun och släpade med hene in i skogen bakom huset. Han stannade vid ett tjock, stort träd och band fast henne runt trädet. Flickan var helt säker på att han skulle mörda henne men nej. Efter en timme tog han loss henne och släpade henne vidare in i skogen. Plötsligt kom dem ut till en stor väg. På andra sidan vägen fanns en räls, där det går tåg lite när som helst. Flickans föräldrar hade nu blivit oroliga för flickan. dem hade läst brevet som låg i flickans rum. Nu hade dem ringt polisen, så flickan var eftrelyst. klockan 20:36 skulle det komma ett tåg. Mannen tog fram två långa rep. han slog flickan hårt i huvudet så hon svimmade. han la henne på relsen och ban fast henne. Flickan vaknade av att någonting lös henne i ögonen. det var ett tåg. flickan fick panik men hon kunde inte göra någontinig. Tåget kom och mannen stod lite längre bort och tittade på. när tåget hade åkt förbi gick mannen fram till rälsen och tog upp flickan. hennes nacke hade knäckts lätt, och från armen stack det ut ett ben. hon var inte död, men förlamad resten av livet. Mannen tog med hene in i skogen och lät henne ligga. 3 dagar senare hittar en en jägare flickan död.



Om du läste denna texten men inte la in den på din blogg, alltså du brydde dig inte, så kommer flickan när du minst anar det stirra på dig med sina hjälplösa ögon, sen kommer hon komma bakifrån och knäcka nacken av dig. även om hon inte lyckas den gången, så kommer hon lyckas nästa gång. och om du har riktig otur sitter hon redan nu bakom dig och stirrar


En ny vecka

Och Ullared är nu avklarad. Jag fick handlat massor med grejer och jätte mycket leksaker till Melvin. =)
Hur kul som helst. Han fick även en gåstol som han superduper gillar.

Vi kom hem igår vid ca halv 5 och då tog vi en kaffe hos farmor och farfar. Sen skulle Robban till innebandyn så då bestämde jag och Melvin oss för att stanna och vänta där på honom. Melvin somnade ändå och sov jätte länge. =) Fick väcka honom för att åka hem men han vaknade varken när vi satte på honom ytterkläderna eller när vi satte ner honom i stolen. Haha men han vaknade ca en halvtimme efter att vi kom hem. Pappa hade visst kört slut på honom igår. Robbans kompis Micke var även här igår och hälsade på Melvin, är ju inte allt för ofta han träffar honom. Tyvärr!!

Idag vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på. Blir väl inte så jätte mycket. Nu har ju Melvin massa nya grejer att testa =) Så vi kommer nog ha fullt upp. Haha.

Nu ska jag ta hand om min son en stund och sen ta en kaffe. Men vi hörs kanske sen igen!
Hej hej

Åkte lite bil med pappa


Fick köpt lite iaf ;)


Han älskade verkligen gåstolen


Även smaken på den. Mitt lilla matvrak!! Haha


Och äntligen hittade jag en mörkbrun napp utan att behöva köpa dom rosa.
Hittade även en liten flaska som han kan ha att dricka vatten i. =)


Lördag kväll

Just nu ligger jag på golvet brevid min son och skriver =)
En riktigt dålig film går på tv:n och vi bara väntar på att Svensson,Svensson ska börja. Efter det kommer Beck.

Igår va vi hemma hos familjen Nord i ett antal timmar. Tänka sig att vi alltid har mycket att prata om hihi. Och där satte dom upp Tuvisens hoppgunga och självklart fick Melvin testa den. Så när vi kom hem så satte vi även upp våran. Det skulle ju egentligen bli en julklapp till Melvin men dom har den inte så länge och på Julafton är han ju 6,5 månad. Men Tuvas hoppgunga var mycket bättre än den vi köpt till honom så vi ska nog försöka få sålt denna och köpa en likadan som Tuvis har, fast en blå =)

Vi har idag varit på marknaden i Vänersborg. Väldigt rörig var den allt. Men det är ju alltid mysigt att gå på marknad. Men innan den så var vi ute på överby en sväng och kikade efter skor till Melvin. Men alla skor överallt i hans storlek var slut. Så vi får kolla på internet efter det. Sen åkte vi till vänersborg och vi parkerade en bit innan stan så vi fick promenera =) Vi hann aldrig komma till marknaden innan Melvin blev jätte grinig för han inte ville sitta i vagnen. Vi hade nämnligen testbytt till sittdelen som var/är alldeles för stor för honom. Det funkade inte alls. Och overallen hade vi glömt hemma så vi kunde ju inte ta upp honom och bära på honom. Så det var ju bara att gå tillbaka till bilen och åka hem. Men vi åkte och lämnade Melvin hos farmor och farfar istället så jag och Robban åkte på marknaden själva =). Lite lättare faktiskt.

Nu är jag otroligt trött så nu blir det bara mys framför tv:n och hoppas att Melvin snart somnar så man kan sitta lugnt och titta på Svensson, Svensson.

Imorgon blir det ju Ullared. Ska bli så roligt. Vi åker vid 6!

Nä nu ska jag sätta mig i soffan.
God natt, och glöm nu inte dra tillbaka 1 timme inatt
Kram!!'

Testar Tuvis hoppgunga


Såhär ser vagnen ut med sittdelen. Men nu har vi bytt tillbaka till insatsen =)


HELG

Åh älskade helg, välkommen!! Hihihihi

Ja idag är det kall och regnigt ute. Ett riktigt härligt fredagsväder. Hahaha
Vi ska iaf traska bort till Jessica och Tuvisen om en stund. Melvin ligger just nu och powernapar och det är ju bra för då är han säkerligen pigg och glad när han ska hälsa på bästisen. =)

Ja inatt då, så var det faktiskt mycket bättre. Han vaknade inte alls ofta och åt bara en gång. Och han ville upp vid 9. Inte alls illa pinkat =) Så idag är mamma glad.

Ja imorgon är det ju markad i Vänersborg. Funerar på och jag ska dra med mig familjen och åka dit. Tycker det är så mysig stämning på marknader =) Haha. Hoppas det blir fint väder bara, annars kan det ju skippa.
För några år sedan var det jag som stod och sålde grejer på marknaden. Min morfar har ett eget företag som åker runt på marknader. Men det var absolut inget för mig!

Nä nu ska jag passa på och duscha!
Ha en underbar fredag!
Kram från oss

Torsdag kväll

Och nana dags alldeles snart. Ja eller iaf efter mumien haha. Jag tror att det är den filmen som går på 6:an, spännande är den iaf haha.

Idag var vi ju på ÖF, och herre min skapare vad mycket folk det var idag. Slog nog rekord på besökande. När det var sångstund så kunde vi inte sitta i "sångrummet" utan vi fick sitta i det stora allrummet för att få plats, i en jätte stor ring. Och det blev ingen skruddelutteli sång för det hade tagit oss hela dagen. Hahaha. Men många andra mysiga sånger hann vi med.
Sen var det fika dags men jag och Jessica väntade ett litet tag med det för alla gick ju till fikarummet efter sångstunden och det är ju ingen ide att knö sig fram. Men tillslut fick även vi lite fika =) Haha en torrmacka med kaffe utan mjölk. Inte helt lyckad fika idag. Hahahaha

Sen bar det hemmåt och jag fick göra middag. Blev restmiddag idag. Ska åka och storhandla imorgon =)
Efter middan åkte vi hem till mormor så hon fick snosa lite på Melvin. =)

Och nu har Melvin precis somnat och vi får väl se när han vaknar igen. Jag gissar på om ca 1 timma.

Imorgon ska vi gå hem till Jessica och Tuvis på en god förmiddags, hmmm eller blir det eftermiddags fika haha jaja fika blir det iaf.

Sen ska vi åka ut till maxi och handla. Ska även kika efter ett par skor till Melvin och ett par byxor till mig. =)
Nää nog om oss.
God natt!!

Sångstunden, hela rummet var verkligen fyllt


Min skutt busar på golvet


Tuvis och Melvin ser inte allt för roande ut när det är fika dags!
Tur dom är så himla söta iaf.

Måste bara visa

Är ju grymt stolt =)
Vi köpte nämnligen en klänning när jag var gravid som inte ens mitt ena ben skulle komma i då. Och några veckor efter kom jag i den men fick inte stängt den. Haha Men nu idag testade jag den och gissa, joo jag kommer i den nu OCH får även stängt den med god marginal. =) Härligt! Det går framåt haha!





Min älskling kan själv

Torsdag morgon

God morgon!

Idag tror jag Melvin har haft sin värsta natt. Han vaknade igen vid 23 igår och sen dess har han varit vaken till cch från heela natten. Vet inte riktigt vad det är med honom. Kanske är magen efter all ny mat. Men han sköter magen jätte bra iaf.

Jag har ju inte berättat något om hur det går med matningen. Jo då det  går riktigt bra nu. Han äter det mesta och verkar gilla det. Men han blir inte särskillt mätt. Vi ger honom 3 matskedar mat nu men ändå ska han ha nästan 150 ersättning. Vet inte om vi gör riktigt rätt men BVC sa att man inte kan göra fel när det gäller att ge mat så vi hoppas ju på det bästa. Även gröten han får på kvällarna gör honom inte särskillt mätt. Har man kanske världens matvrak??!! Hahaha

Nu sitter min lilla kille brevid mig här i soffan och kikar på barntv. =) Han ler som bara den och är på riktigt gott humör.
Tur det, för det hade inte varit roligt att ha en grin kille när man ska till öppna förskolan. Vi ska möta Jessica och Tuvis sen och gå tillammans. Förra torsdagen så var det extremt många föräldrar och barn berättade Mimmi på ÖF. =) Så vi får väl se hur många det blir idag. Hihi!

Ha en bra dag!

Har även kikat efter en byrå till oss och jag funderar på om det blir denna. Men vi är inte riktigt överens om färgen

Är han inte vacker?! ;)

Kvällen

Ja vi har väl inte gjort så mycket mer än att kika på tv. Var ju Oskyldigt dömd idag =)

Jo vi var ju på fika hos farbror Markus och Tant Johanna. Alltid lika trevligt!!

Vi har även hunnit med och shoppa lite på internet. Inte alls för ofta vi gör det haha. Men vi vann iaf en mobil till Robban på tradera. Sen har jag handlat lite kläder på Hm =) Det behövs verkligen och jag hittar nästan aldrig något i affärer. Hihi.

Imorgon är det ingen slappdag, vi ska nämnligen till Öppna förskolan. Haha både jag och Melvin behöver komma ut nu efter dessa dagarna =) Men det har ju verkligen varit helt underbart att bara ha mysdagar med min son. Han är ju faktiskt väldigt underbar

Nu ligger mina små gossar och sover så jag tänkte jag också skulle hoppa i säng.
Hörs imorgon! God natt
Kram

Det blev b la dessa 2 toppar

Även en polotröja

Mobilen Robban vann =)

Onsdag 22/10

Vart tar tiden vägen, snart är det ju November!!!

Vad ska man hitta på idag då??
Ja ännu en slappardag kan ju faktiskt vara ganska skönt. Jag är verkligen oerhört trött. Undra när lille Melvin ska börja sova bra. Jaja det kommer väl någon gång =).

Igår kväll så bakade jag lite bröd. Var så himla sugen på hembakt bröd och det blev riktigt mumms. Sen var det ju Desperate Houswife och det missar man ju inte. Och oj vilket spännande slut. Ja ett bättre program finns ju inte =)

Och ja som sagt, idag har vi inget för oss. Ett promenad väder är det ju inte. Hm.
Men vi sätter väl på någon disney film och myser till. =) Älskar nästan alla Disney filmer, synd bara att dom inte fortsatte göra bra filmer bara.

Nä har inte så mycket att skriva men det kanske jag har ikväll =)
Ha en bra dag

Herregud vad han dregglar, haha! (sötnos)


Öhm, vad vill du då!!


Har satt in kort i hans fina album

Tisdag idag då

Planerna för idag är verkligen INGA! Vi hoppade över babysimmet idag men jag tänkte jag skulle hoppa i ett bad med honom här hemma istället =)

Det är så skönt med bara en slappardag. Det behövs. Och just nu ligger han och sover gott. Så han kommer vakna om någon timme och vara på super bra humör. Hihi

Jag satt och tänkte förut på mitt gamla liv. Jag skulle aldrig vilja gå tillbaka till det. Vilket tråkigt liv man hade när Melvin inte fanns. Att man inte skaffade barn tidigare ;) Hihi. Livet är ju så mycket värdefullare och roligare nu ju. Det går ju inte beskriva vad lycklig man är. Och varje dag är ju ett nytt äventyr med min son. Tänk vad han ska lära sig saker och vad han ska växa och bli stor. Vi ska alltså få vara med honom hela livet och se alla framsteg han kommer göra.
Nä nu känner jag att allt bara blir mos för det är inte lätt att förklara allt man känner =).
Men jag är en otroligt stolt mamma till vårat charmtroll!!

Nä nu får det vara nog, så länge!
Hej hej

God natt

Åh nu känner jag verkligen att jag är dödstrött. Det känns verkligen att man inte fått sova på länge. Det har änna kommit ifatt mig nu. Men om 2 veckor ska Melvin sova hos mormor. Då ska jag passa på och sova lääääänge länge!

Melvin är en så otroligt go kille. Skulle kunna sitta och bara titta på honom i flera timmar. Han är så vacker och charmig =). Och just nu ligger han i sin säng och sover gott. Han somnade precis så jag ska passa på och lägga mig nu jag me.

Idag var vi ju på ÖF och det var inte alls många där idag. Men skönt det egentligen. Marie tog massa fina bilder på min prins idag också. Jätte roligt att få "riktigt" fina bilder.

Sen när vi kom hem har vi bara myst och tittat på tv:n. Det är ju ett riktigt ruskväder ute idag.
Och imorgon tror jag att vi skippar babysimmet. Det finns grejer som säger emot ;-) Hihi!

Nä nu ska jag nana
God natt med er!

Söta unge!


Kusin vitamin


Kvällsmys framför tv:n

Måndag morgon

Och vi sitter och myser framför tv:n. (09.15)

Idag ska vi gå till Öppna förskolan hade vi tänkt. Det är ju alltid lika trevligt där och idag är det ju för unga föräldrar. Hoppas att min bror och Elina stannar och fikar idag.
Efter det har vi inget mer inplanerat och det är ju skönt, då blir det bara att sitta och mysa med familjen.

Åh nu längtar jag till söndag, för då ska vi nämnligen åka till Ullared =) Vad jag längtar. Och nu ska ju inte Robban med så det finns ingen som kan stoppa mitt shoppande hahaha. Nä då jag brukar faktiskt hålla in på köpen när Robban inte är med. Man vågar ju inget annat hahaha!!

Jag har precis haft den dagliga dusten med Melvin. Han skriker och skriker för att han är så himla övertrött. Han har nog skrikit oavbrutet i 1 timme. Men nu sover han äntligen gott, som tur är.

Det blir väl en kaffe med tant Johanna senare när Melvin vaknat. Hon ringde och frågade om vi var sugna på en kaffe.
Så vi får väl se om hon kommer hit eller vi dit =)
Tjing så länge

( Måste bara tillägga att jag tänker på min underbara syster i denna stund! Du kommer klara detta gumman. Jag och Melvin sitter och hejjar på dig. Önskar jag kunde göra allt bättre för dig!! Många många bamsekramar )

Min dreggelprins imorse


Nu sover han ÄNTLIGEN!

Dålig uppdatering

Sorry för det men jag har verkligen haft fullt upp och när jag haft tid över har jag varit dödstrött =)
Men nu får jag allt ta och skriva om helgen

Ja igår så var ju farmor, farfar och farbror Viktor här på middag. Vi bjöd på moussaka och till efterrätt blev det hemmagjord äpplepaj, det blev faktiskt väldigt gott. =) Det var en väldigt trevlig kväll. Och Melvin fick en liten gottepåse av farmor och farfar. Han fick många goda pureér. Mums tycker Melvin, det var även med en fin haklapp.
Och Robban fick en liten "examens" present. En jätte fin orkideé och trisslotter. Tyvärr ingen vinst då men det spelar ju ingen roll hihi!

Sen efter att dom hade gått så var det Svensson, Svensson på tv:n. Haha tur man inte har en sån pappa eller man =) Haha han är ju hel tokig. Och efter det började Beck. Men vi orkade faktiskt inte titta klart på hela. Så är det att vara småbarnsförälder. Man är ju helt slut på kvällen.

Idag så gick vi över till farbror Markus och tant Johanna på en snabb fika. Sen drog vi vidare till velanda för att tvätta våran bil. Markus och Johanna hängde med dit. Dom hade också lite ärenden där. Så då passade det även att ta upp båten idag. Medans dom gjorde det satt jag, Johanna och farmor och tjöta med en kopp kaffe. När dom kom tillbaka så blev det lite mer kaffe och Melvin fick lite nypon puré.

Sen åkte farbror Markus och tant Johanna hem och en stund efter så kom farbror Daniel istället Haha.
Robban och jag städade och tvättade bilen så nu är den skinande ren =) Efter det så bjöds det på middag. Mums.

Och efter maten blev det ännu mer kaffe. Men sen åkte jag och Robban hem utan Melvin.  Jag kände att det kunde vara skönt att få vara själv en stund. Robban ska ju ändå på innebandy ute i velanda så då kan han ju hämta honom på hemvägen. Så nu har jag tagit ett sköööönt långt bad och bara njutit av tystnaden med lite lugna favoriter =)

Till anonym: Hoppas du tycker det är bättre nu då. Och jag är faktiskt en väldigt glad tjej och hade det varit så att jag pratat live hade jag nog lett fler gånger än vad smilisarna visade!!

Ja det är det vi hittat på i helgen
Ha en underbar kväll.
Hej hej

Morgonpigg kille
 

Den fina orkidén. Behövs verkligen blommor här hemma


Jaa, såhär är det när man är en stjärna =))


Min stolthet


Sen var det matdags hos farmor


Vårat vrålåk


Sen kom även farbror Daniel

Nu vart det kvällen

 Och jag är verkligen dödstrött.

Vi var hemma hos Jerika idag och det var ju verkligen inte igår jag träffade henne. Konstigt att vi inte träffas oftare faktiskt, hon är ju så otroligt rolig och jag får ganska så många skratt med henne hahahah! Hur go som helst. Även Kicket var med oss. Men hon stannade inte lika länge som vi =) Söt liten William hon har =)

Ja efter att vi fikat hemma hos henne ett antal timmar så drog jag och Melvin hem. Vi skulle ju åka i väg med mormor och handla lite kläder. Melvin fick lite grejjer av mormor idag som var jätte fina och behövliga. TACK SÅ MYCKET =)
Jag fick även handlat lite till honom =) Men är inte helt super nöjd än så jag och Robban skulle ut en sväng till imorgon och kika.

Jag fick iaf ett par skor till mig. Jag har ju verkligen letat som en tok men nu hittade jag några som var fina =)

Nää nu orkar jag verkligen inte hålla ögonen öppna. Hörs imorgon igen
God natt!

Jerika och lill fisen


Dom fina kläderna vi fick av mormor. Tack så hemskt mycket =)


Mamma handlade också lite till Melvin


Sen har han fått en ny mössa och vantar =)


My new shoes =)


Äntligen fredag

Och det betyder ju alltid att Robert ska vara hemma med oss hela helgen =) Åh vad jag har längtat. Melvin har också längtat efter att få ha hemma sin pappa =)

Idag ska vi gå till sylte och träffa en vääldigt gammal vän =) Och det var kanske 5,5 år sen vi sågs. Så det var inte igår =)

Sen har vi ju tvättid idag, mindre roligt men ändå behövligt. Hihi. Robban tvättade alla Melvins kläder i badkaret i förrgår för då var det verkligen brist på kläder till honom haha. Han är allt väldigt duktig =)

Till tant Johanna som undrade vart öppna förskolan är så ligger det på Lextorp, på granngården. =)
Och det klart ni får komma över någon dag, nu var det ju ett tag sen =) Hälsa Markus!! =)

Nää nu får jag allt fortsätta göra mig iordning =)
Skriver mer senare
Kraam

En riktig närbild =)


Han är det vackraste som någonsin funnits på denna jord

Öppna förskolan

Jepp, där var vi idag =) Lika trevligt som vanligt.

Idag har Melvin varit på extremt gott humör. Han har till och med skrattat högt flera gånger idag =) Blev nästan tårögd så glad och stolt jag blev =) Han är ju otroligt söt mitt lilla päron.

Nu har vi precis kommit hem från Mormor och Melvin sussar så gott nu. Så nu tänkte jag att jag skulle hoppa i säng jag med. =) Gott med sömn =)

Natti natti med er!

Torsdag idag

Oj vad veckorna går fort alltså. Men det är väl bara bra för jag älskar ju helgerna , synd bara att även helgerna springer iväg =)

Igår var vi ju hos Silena och David på mamma fika. Otroligt trevligt var det. Det är så roligt att vi kommer så bra överens och vi har ju såå mycket gemensamt. =). När vi skulle hem blev det lite problem, vi hade ju ingen bil. Robban skulle hämta oss kl 5 men när alla började dra sig hemmåt var kl bara 3 =) Men Otroligt snälla Kajsa erbjöd oss skjuts hem =).

Idag ska vi gå till öppna förskolan. Det är jätte roligt på Torsdagar för det brukar oftast vara många mammor och bebisar då =) Sen har vi inget mer inplanerat idag. Skönt det =) Eller oj jag glömde visst, vi ska ju till min mamma idag också =) Hihi sorry! =).

Imorgon så ska vi nog iväg och fika =) Och sen har vi tvättid. Det är ju riktigt roligt att ha tvättid en fredag kväll =) Haha.
Vi måste även åka och handla lite mat för på lördag kväll kommer farmor och farfar och kanske farbror Viktor över på middag. Så jag får sitta och lista ut vad vi ska bju på =)

Nä nu är det bus time med pojken min
Hej hej

Mammafikat


Tuva och Melvin i gymmet





Sen orkade inte Melvin med tjötet =)


Och när vi kom hem blev det lite tv tittande


Och nu på morgonen har han varit piggare och gladare än någonsin =)

Älsklingen 4 månader!!!

Åh idag är ju min gullunge 4 hela månader =) =))) Oj oj vad tiden går fort. Känns ju som att det var igår man låg och klämde ut honom =) Men hur mycket jag än försöker så kommer jag verkligen inte ihåg tiden utan honom. Men livet är så mycket mer roligare och värdefullare. Jag skulle inte vilja byta mitt liv mot NÅGOT!! Trodde aldrig jag skulle trivas så bra som jag gör med mammalivet. Och jag kan titta på min son och få tårar i mina ögon för han är ju så vacker och underbar. Har verkligen vi kunnat skapa något så fint?!

Idag klev vi upp vid 8 tiden. =)) Det är faktiskt ganska skönt att gå upp tidigt. Man missar ju inte något i varjefall =)
Våran morgon efter vi har gått upp ser ut såhär:
Går upp och byter blöjan på Melvin. Sätter honom sen i sin gunga en liten stund så jag kan gå och bädda.
Om det är ren disk i maskinen tar jag ut den också =) Sen gör jag lite frukost till både mig och Melvin, men jag äter min först =) Sen efter ett tag vill även Melvin ha sin frukost =) Vi sitter ofta och myser till nyhetsmorgon på morgonen =) Härligt! Det är väl våra morgon rutiner =)

Idag är vädret inte lika roligt som igår. Vi ska ju promenera bort till stavre idag. Vi ska på fika hemma hos Silena och David =) Och det verkade visst som att alla mammor i föräldragruppen kunde komma idag. Så det ska bli riktigt roligt =) Men som sagt, hoppas bara regnet håller sig borta! =)

Nä nu får jag fortsätta ladda upp lite bilder så vi kan få ut dom som vanliga kort =)
Hej hej

Eftersom killen är 4 månader idag tänkte jag att jag skulle lägga upp lite små och stora bilder haha! =)
Herregud vad har hänt med min lilla grabb! Vart har han tagit vägen =))

1 vecka gammal


4 månader


2 veckor gammal


4 månader


3 dagar gammal


3 månader


3 dagar gammal


4 månader


Helt slut

Nu är jag såå himla trött. Vi har flängt runt hit och dit hela dagen.

Först var vi ju på öron näsa hals och sen var det ju babysim och efter det kinabuffe´och sen BVC =) Haha Sen var det ju ut att handla lite också =) Hihi.

Min lilla kille har verkligen gått upp i vikt haha. Nu väger han 8 kg och är 66,5 cm lång. Min älskling börjar bli stor =)
Men hon sa att eftersom han är så otroligt tidig med att vända sig så kommer han ha fullt upp med det och det kommer göra så att hans kurva kommer börja dala lite! =)

Vi har precis matat Melvin med sin första smakportion =)) Det gick jätte bra och var hur roligt som helst hahaha! Han kommer bli en som verkligen älskar mat. =))) Han fick Potatis och palsternacka pure. Och ikväll ska han få en tesked gröt. Vi köpte ris/banan/mango gröt =)) Det blir nog supergott. Haha.

Nää nu vankas det visst lite kaffe och ikväll tänkte jag att jag skulle baka en äpplepaj =) Åh vad gott! HihI
Ha det gott!

Sitter i pappas knä i väntrummet på ÖNH


Sen fick han syn på pappas tidning =) Tidningen var helt oläslig när Melvin var färdig..Haha


Han ser otroligt konsentrerad ut haha. Han försökte nog få underlägget att prassla som tidningen haha
 (på kinaresturangen =) )


Inhandlat lite mat =)


Min sötnos börjar bli stor =)


Ja detta kommer det nog bli mycket av ( det grisiga) Gulligt!
Han ser väl sådär nöjd ut iaf! =)

Nu var det kvällen!

Idag har dagen bara rusat förbi känns det som. Men vi har haft väldigt roligt =)))

Vi gick ju tillbaka till ÖF sen igen. Vi mötte Marie och hennes sötsnos och gick tillsammans. Idag var det nästan inga alls där. Bara vi och en till. Sen kom ju naturligtvis min bror och kusin Elina men dom stannade väl kanske bara en kvart eller nått. Tråkigt, men men. Jag satt iaf och lekte lite med William samtidigt som jag och Marie tjöta =)) Hihi
Hon tog en jädrans massa kort på min lille kille och alla blev jätte fina. Hon är nu så snäll och för över många till mig =) Dom har ju en RIKTIG kamera!!! =) Tiden gick riktigt fort idag och när vi satte oss och skulle ta en fika var kl redan halv 6 =) Men vi hann med en kort fika. Jaja sen var det dags att gå hem och vi åkte hem till farmor och farfar en stund.

Nää nu vet jag inte vad jag ska skriva mera =)
Ha en god kväll!
Tjiing

Marie är fotografen =)) Tack




Kusin Elina var på ÖF


Och även sötnosen William var ju med =)


Hos farfar är det alltid roligt =))))


Såhär går det när man inte sätter fast bordet till gungan =)


Min duktiga älskling kommer väl snart springa ifrån mamma =)


Åh just det ja, vi fick ju hem Nalle Puh paketet idag och där i fanns även denna braiga bok.
Här skriver man i allt från när han föddes till hans första tand och när han började gå osv. =)

Öppna förskolan

Japp, där har vi varit idag =)

Vi fick "lära" oss att göra bebismat. Det är ju egentligen inte så svårt alls men det är ju roligt att få komma iväg också.
Det tog mycket längre tid än jag trott. Vi började kl 10 och var inte färdiga förens halv 1. Hm. Jaja nästa gång kommer nog inte ta så lång tid. *Hoppas jag*. =))

Ja vi ska ju tillbaka till ÖF sen. Det är ju unga föräldrar idag och det är alltid trevligt att träffa andra mammor i samma ålder. Sen är ju även kusin Elina där =)) Det är ju också väldigt roligt =)

Imorgon är hela dagen fullspäckad, som vanligt när Robban är ledig =)))
Först kl 8 ska vi vara i Uddevalla på ÖNH för Robban och sen är det tillbaka till Trollhättan för att gå på babysim. Efter det tänkte vi att vi skulle gå på kinabuffé. Mummmmms. =) Sen ska vi till BVC och äntligen börja prata smakportioner =) Så imorgon ska vi mata honom för första gången. Ser verkligen framemot det. Även om alla säger att det inte är så roligt för dom bara spottar ut det igen så tycker jag det är ett stort steg här i livet och börja med MAT och det ska bli hur roligt som helst =)

Sen på kvällen ska Moster och Niklas komma och kika film med oss =) Hoppas vi ska se skräckfilmen =) Haha..
Nää nu börjar Desperate housewife
Hej hej

Min lilla sötnos tycker det är roligt att ligga och titta på sig själv =)




Och såklart ska man ha fika till Desperate housewife =)

Mysig

Just nu sitter vi och myser framför tv:n. Vi har precis ätit pannkakor, mums =)

Min älskade mysbebis (vad lång han ser ut att vara =) )


Oj oj oj, här har vi en blivande datanörd =) Hahahaha



Hej hej!!

Åh vad det är tråkigt när det börjar närma sig söndag kväll. Då vet man att den underbara helgen är slut och att Robban ska tillbaka till jobbet imorgon. Som tur är han ledig på tisdag så det blir inte så långt emellan =)

Idag har vi verkligen inte gjort något. Eller jo vi kom ut på en låååång promenad i det sköna vädret. Och strax ska vi snart gå iväg till farbror Daniel och ta en fika. Är ju inte allt för ofta vi träffar honom =)

Imorgon vette tusan vad vi ska hitta på. Blir väl till att gå till öppna förskolan en stund. Åh just det ja, jag tror även att matlagningskursen börjar imorgon. Och då ska vi ju till öppna förskolan vid 10 =)

Nä nu sitter mina killar och väntar otåligt på att få gå =)
Tjingeling

Ute på promenad =))


Han har verkligen riktiga valpögon =) Kommer bli svårt att neka honom något i framtiden! Hihi


Ensam kväll

Varför är man så himla dum egentligen. Jag sitter här alldeles ensam och kollar på hemska filmer. Robban och Melvin har gått och lagt sig och jag kan inte sluta titta på dom hemska filmerna. Haha först var det exorsisten och nu kikar jag på cujo. Fyyy! =)

Men jag tänkte jag kunde passa på och sitta uppe lite idag eftersom Robban ska ta Melvin inatt. =) Och självklart visas det bara hemska filmer då =))) Jaja haha

Idag åkte vi till mormor och där var även moster =) Vi tjötade om allt och ingenting samtidigt som vi fikade =) Vi satt där i några timmar men sen var det dags att åka hem för vi skulle ju baka pizza. Och den blev riktigt god med extra tjock botten =). Och jag blev så besviken, jag trodde det var Svensson Svensson idag men icke sa nicke. Hm trååååkigt!!

Imorgon är det bestämt att dom ska ta upp båten. Men vi får väl se om vädret tillåter det. Men än så länge ser det ut som att dom ska göra det. Skönt att få det gjort.

Just det ja, den nya stolen är sååå himla bra. Han har såå mycket mer plats att röra sig på och han sitter mycket bättre. Han ligger mycket mer i denna och den är ju så otroligt mycket lättare att bära. Nu är det inga problem att bära upp och ner =) Och inga mer blåmärken på låren =) Skit bra verkligen hihi. Sen när han sitter i bilen ser han mer. Ja ni kanske märker att jag är suuuper nöjd =)

Nää nu får jag lägga av att tjata =)
God natt på er!

Min lilla älskling i den nya stolen och påväg till mormor

Hemma igen

Det blev inte att dom tog upp båten idag. Får väl se när dom tänkt göra det då.
Men vi åkte iaf ut till överby för att köpa en skötväska. Och äntligen hittade vi en. Fick bli en babytravel, militärblå. Så den matchar vagnen. =) Vi hade även en sån väska till den gamla vagnen fast en svart och jag bara älskade den =) Jag gillar inte Emmaljungaväskorna om jag ska vara ärlig. Så jag blev faktiskt nöjd. Den var även mycket billigare än alla andra väskor =) Hihi.

När vi kom hem gjorde vi mat och passade på att städa lite medans maten stod på spisen =)
Nu sitter vi i soffan och myser samtidigt som vi kollar på polisskolan =) Melvin har visst somnat i pappas knä =)

Sen får vi väl se vad vi hittar på, men något blir det för att sitta hemma är ju inget roligt. Vi ska ju sitta hemma hela kvällen sen =) Med god hemmagjord pizza =) Hihi

Här fick Melvin sitta och lyssna på sin favvoskiva medans vi grejade


Denna väskan blev det

Lördag morgon

Jag verkligen älskar lördag mornarna! Så härligt att gå upp och veta att man har HELA dagen med sin underbara familj.

Idag ska visst Farfar, Robban och farbror Markus och farbror Daniel ta upp båten. Härligt i detta fina väder =)
Samtidigt får jag och Melvin sitta hos farmor och kanske ta en kopp kaffe =) Hihi.
Sen när dom är klara blir det väl att sitta kvar där en stund så alla andra får en kopp kaffe =)) Efter dert är det väl tänkt att vi ska åka ut till överby och kolla efter en skötväska. Våran har ju varit sönder jätte länge nu och jag orkar inte gå och bära på den stora eländiga väskan vi har nu istället. Hoppas vi hittar någon snygg och bra =)
Jag har varit ute på tradera och det är så tråkgit för dom flest tar slut om veckor och det är grymt tråkigt. Och jag har äve missat tiden på några bra och det gjorde mig sur faktiskt. Hm. Men sen kommer ändå dom flesta upp i några hundralappar och då blir det ju nästan samma att köpa en helt ny. Hm jaja.

Ikväll ska vi leka pizzabagare =) Vi ska för första gången göra hemmagjord pizza =) Mumma vad gott =)

Nä nu ska vi göra oss iordning för att åka. Ha en underbar lördag!

Äntligen fredag

Åh vad skönt med helg!
Idag har jag inte varit hemma något alls så därför har jag inte kunnat blogga =)

Först gick vi ju till sylte för att hämta våran bil. Sen åkte vi upp till näl för att hyra en ny stol till lilleman. Och oj vilken skillnad det var på den nya stolen. Jag är verkligen jätte nöjd och det är även Melvin =) Han har massa plats att röra sig i stolen. Så härligt. Hade jag vetat innan att det var sånnas tolar man fick hyra hade jag gjort det med en gång. Så nu ska vi skicka tillbaka den andra stolen till if. =)))

Sen efter vi hämtat den nya stolen åkte vi hem till farmor och gjorde henne sällskap några timmar. Sen blev klockan så mycket så jag hann inte åka hem och göra mat till Robban så då blev det att vi fick middag hemma hos farmor och farfar istället. =))) Mumms!!

Nu när vi kom hem så blev det ett gott bad för Melvin med pappa och nu ligger han bakom mig i sin badrock och pratar jätte högt hihi!! Sötnosen min =)

Snart blir det idol och godis. Sen är det väl tänkt att vi ska kika på sez and the city filmen =)
Tjingeling

Då säger vi hejdå till den gamla stolen =)


Och hej till den nya "tjusiga" stolen =)))


God kväll

Hejsan hej!!

Ni har vi precis kommit hem från farmor och farfar =) Även Tant Johanna och farbror Markus kom förbi. Vi fick en god fika med glasstårta och kaffe =))) Vi bestämde även att vi ska åka till Ullared vecka 44 =) Vad jag längtar hahaha! =)

Ja idag var vi på ÖF med Jessica och Tuva. Och vilken stämning det var alltså. Idag var det verkligen jätte många mammor med sina bebisar. vi sjöng och lekte och tillsist fikade vi =) Ja som jag nämnt förut, är det verkligen hur mysigt som helst där =) Och roligt dessutom att prata med andra mammor.

Imorgon ser dagen ut så att vi först ska gå till sylte och hämta våran bil. Sen ska vi nog upp till Näl och höra om man kan hyra en bilbarnstol från dom. Den vi har nu är alldeles för liten och jag menar verkligen alldeles för liten. Han skriker så fort man sätter ner honom i den för han kan knappt röra sig. Hoppas dom har några på näl nu då.

Nu ska jag mysa lite med min sambo, får ju passa på nu när Melvin somnat =)
Natti natti

Man ser hur lurig min lilleman ser ut när han precis vänt sig =)


På öppna förskolan =) Sötnosar


Nästan roligt att ligga och titta på sig själv =)))


Jessica lyckades charma mitt lilla troll =)

Snart helg

Japp idag är det torsdag och det betyder att det snart är helg =)

Idag är det tänkt att vi ska gå till öppna förskolan med Jessica och Tuva. Jag tycker verkligen det är en sån mysig stämning där! Hihi. =))))
Ja det är väl inte så mycket att uppdatera nu så jag lägger in lite bilder på morgonmyset =)

Vi myser i soffan idag =)


Han har ett så gott morgonhumör =)


Mamma älskar att pussa sin prins


Och nu sitter han i mitt knä meedans jag grejar på datorn


Denna bilbarnstol alltså

Det gick faktiskt ganska bra hos läkaren idag =) Skönt det. Men vi vet inte riktigt än men svaret kommer om ca 1 vecka.
*håller mina tummar*

Vi gick och fikade på näl med god korv med bröd/mos. Mums vilka goda korvar dom har =)))
Sen åkte vi hem och sen dess har vi bara slappat. Snart ska jag börja med maten och efter det ska vi åka och hämta Robban. Jag passade på att hämta bilen förut =) Vi skippar nog husvisningen idag. För det är ändå ingen ide att köpa hus nu när det är som det är. Vi får vänta lite med det =)

Åh jag blir så himla sur. Melvin bilbarnstol är för liten. Nu har vi bältet max utdraget men det är knappt att man får stängt det, det sitter jätte tajt på honom. Så vi ringde till if där vi hyr den ifrån och dom sa att den knappast kan vara för liten. Men han får ju knappt plats i den och tänk då, snart ska ju overaller och sånt på. Då kommer han absolut inte få plats. Men den vi har nu har även en spricka så dom skulle skicka ut en ny till oss omgående. Och dom trodde även att det var fel på våran stol om man knappt kan knäppa den för det ska finnas mycket bälte. Ja eller hur. Men vi får väl se. Och han var för liten för 0-4 års modellen. Hm jaja. =)

Idag tänkte jag att vi skulle käka snitzlar med kroketter och god bearnias sås =)))

Min goa älskling sover gott i sin gunga bakom mig =)


Har även färgat håret igen. Det andra började bli lite åt det gröna hållet, usch!! =)))

Onsdag idag då

Jaha och idag så har vi lite på schemat.
Nu strax ska vi åka med mormor till Näl. Även moster ska med.

Efter det ska vi hem och göra iordning mat och så för när Robban kommer hem idag ska vi nästan åka direkt till husvisningen. Ska bli så spännande, men jag har absolut inga förväntningar om något när det gäller husköp.
Sen ska vi nog vidare till överby för vi fick V.I.P till cubus idag med rabatt på allt i affären =) Och jag har ju missat totalt att dom har en barnavdelning =) Hahah!!

Nä nu får vi änna börja rappa på här hemma =)

Här är höstoverallen vi köpte till Melvin. Även mössan och vantarna är med =)


Och här har vi vinteroverallen han fick =)

Ny design

Haha jag har själv suttit och experimenterat med en ny design. Inte jätte illa, är faktiskt ganska nöjd =) Ingen annan som har den iaf hahaha. 

Nää nu måste jag nana. Ska upp tidigt!!!
Natti natti

Babysim

Idag gick det otroligt bra. Han tycker verkligen det bara blir roligare och roligare för varje gång. Och nu är det inte långt kvar tills vi ska dyka med dom =) Moster Johanna var med idag och hon fotade som bare den haha =) Tack för det =).
När vi kom hem förut så stensomnade lill killen. Han sov nog 3,5 timmar. Skönt, så nu är han ganska så pigg och utvilad =) Haha och han ligger bakom mig just nu på sitt lektäcke och vänder på sig hela tiden =)

Jag håller dessutom på och bakar bröd just nu. Mums ska bli så gott att äta nybakt bröd =)

Testade att lägga in en filmsnutt idag och det funkade =) Finns längst ner =)
Tack Johanna och Niklas för hjälpen =)

Redo för att bada =)


Här ska hällas vatten över Melvin =)


Wiiiiieeee


Oj sikken kallsup


Och så självklart en bild på fotografen =) Hihi


En liten filmsnutt när Melvin vänder sig =)


Tisdag 7/10

Och idag är det babysim. Ska bli så roligt så. Melvin verkligen älskar att bada =) Och Moster poster ska med även idag. Hon tycker det är roligt att se Melvin bada =) Men idag ska jag ta med våran kamera. MÅSTE KOMMA IHÅG DET haha.

Igår var vi ju hemma hos mormor på kalas =) Där bjöds det på riktigt gott "smörgåsbord". Mums. =) Vi var nog där till 10 igår kväll. Det var längesen det bara var mamma och vi syskon+repspektive så det var jätte mysigt verkligen =) Annars brukar det ju vara gammelmormor, gammelmostrar och deras respektive också =)

Inatt har han inte sovit lika bra som förra natten. Han vaknade väldigt ofta men inatt skulle han inte ha mat varje gång utan det var mer som att han hade ont i magen. Får hålla tummarna för att det bara var något inatt.

Det är så himla skoj nu med min lilla kille. Han har nämnligen kommit på hur man ska vända sig så det är det enda han gör så fort man lägger honom på ryggen haha. =) Så blir han ju så sur när han får ligga på mage för länge och han har inte riktigt lärt sig att vända tillbaka. Så dår får ju mamma springa fram och tillbaka och vända tillbaka honom =) Så nu blir det gungan när mamma har något att göra =) Haha..

Nä nu tror jag han börjar bli hungrig så jag får väl gå och göra iordning lite mat till honom =)
Skriver väl mer senare =)
Hej hej

Försökte få när han vände sig =)



Ny vecka idag då

Jahopp. =) Och jag säger det igen...Gud vad fort veckorna går alltså!!!

Det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag, Hurra hurra hurra!! =) Grattis mamma!

Igår tog Melvin sig ett riktigt gott och långt bad. Han tycker verkligen det är roligt att bada och han sprattlar som bare den =) Sen fick han ligga på sitt lektäcke och mysa i sin nya morgonrock och sina nya gostofflor =)

Han har sovit som en riktig ängel inatt. Han åt sista målet vid 6 och han somnade vid halv 9 och vaknade inte förens 04.30 sen somnade han om igen till 8 för att sen somna om ytterligare en gång ända fram till kl 11 =) Nu kanske han ätit igen sig =) Hihi. Gott är det iaf =)

Babymassage blir det idag. Ska ta en promenad dit med Jessica och Tuva sen =)

Nu ska jag fortsätta äta min frukost innan lill killen vill ha mat =)

Min gosekille efter badet igår!

Söndag kväll

Nu var det kvällen =) Robban är på innebandy och Melvin sitter och nanar gott i sin gunga =) Då kan jag passa på och blogga haha.

Idag har det inte hänt så värst mycket. Farbror Markus och tant Johanna har varit här en sväng förut och tog en kopp kaffe =) Sen drog jag iväg med min syster yster till överby och handlade lite. Hittade ett par byxor till mig men sen blev det bara kläder till Melvin =) Han fick vantar och mössa, en svalare overall, dreggellappar och en pyamas =)

Imorgon är det babymassage igen. Skoj. Vi ska även på ett litet kalas för min mamma sen på kvällen. Hon fyller nämligen år och blir bara äldre och äldre haha =)

Hopp hopp =)

Min gosunge


Myser i gymmet


Han fick ett nytt spjälskydd idag =)


God söndag morgon

Oj ser att jag inte upptaderat på länge nu =) Sorry

Men i fredags så mötte vi Ystad-vännerna på överby och tog en fika. så söt tjej och vad stor hon blivit =) Sen gick vi och kikade lite i affärerna =) Efter det åkte jag och Melvin hem och laddade för att tvätta. Efter det åkte vi och hämtade Robban på sylte för att sen fortsätta tvätta. På kvällen åkte vi och lämnade sötnosen hos farmor och farfar. =) Hände väl inte så mycket mer sen =) Blev lite mys framför tv:n bara =) Sen natti natti  =)

Igår så var vi ju som sagt på Ullared. Och oj vad mycket vi fick shoppat. Riktigt roligt!  =) Men vi fick inte så mycket till Melvin. Fanns ju inte så mycket barnkläder. Men både jag och Robban fick lite kläder och sen blev det en massa krimskrams som vi handlade =) Och herregud va folk det var där igår. Trodde jag skulle få spader på alla människor som tror att dom är dom enda i hela världen. Jaja efter Ullared drog vi vidare till Ikea för att handla en matstol hem till farmor och farfar. då passade vi även på att äta på Ikea =).
Och efter det körde vi hem och lämnade av Johanna och Niklas för att sen åka ut till Överby. Där skulle vi handla en resesäng från farmor och farfar =) och även en overall som jag hittat till Melvin och det råkade bli 2 pyamaser till honom också =) Haha. Gullunge min. Sen äntligen skulle vi åka och hämta Melvin. =)

På kvällen igår så mös vi bara framför tv:n och spelade ltie alfapet =) Hihih
Nu ska jag kika barnprogram Hahahahah
Tjjohoho

Lille Fanny
'

Ullared =)


2 shoppingsugna tröttisar =)


En sån matstol fast i vitt fick han och en sån säng =)



Blev visst några påsar


Måste bara visa Melvins nya bäddset =) Skiiiit snyggt hihi

Sömn, vad är det??

Ja det kan man undra. Här blir det inte så mycket av den varan iaf. Melvin sover fortfarande fruktansvärt dåligt. Kanske någon som vill byta???!! Haha nää men man kanske kan börja ha hälften majsvälling i på kvällarna/nätterna?!

Jo idag serrö..Idag ska vi troligtsvis träffa Anna, Johan och lilla Fanny från Ystad =) Men först måste jag och Melvin ta en promenad till sylte och hämta våran bil. Skönt med en promenad såhär på morgonkvisten =). Sen så har vi ju tvättid idag och vi måste verkligen tvätta. Har inte fått tag på någon tvättid på 2 veckor, så ni kan ju föreställa er hur mycket tvätt vi har nu =) Sen ska vi ut till Velanda och lämna lillen för natten =) Har lite dåligt samvete för att dom ska behöva gå upp ett antal gånger inatt, men jag har faktiskt varnat dom =) Hihi.

Imorgon bär det av till Ullared. Vi har tänkt åka vid 5 =) Ska bli sååå himla roligt. Tänk vad mycket jag ska shoppa =) Hahaha.

Nä nu vankas det kaffe och sen måste jag göra mig iordning =)
Hej hej

Se upp, här kommer Melvin =)


Han är en riktig cooling =) Min söta älsklings kille

Förlossningsberättelse

Ja det kanske inte är så roligt att läsa men jag lägger upp den ändå =)

Söndagen den 15/6-08 kl 16.32
11 dagar över tiden föddes världens finaste och underbaraste kille


Jag hade haft förvärkar ganska många dagar innan dom riktigt onda värkarna kom. Men iaf det började fredag morgon med onda värkar. Jag gick upp vid 04 och klockade värkarna. Men dom kom inte alls så ofta. Kanske med 7-15 minuters mellanrum. Robban kom upp vid 5 för då var det dags att gå till jobbet. Han frågade varför jag satt uppe och jag berättade. Men han verkade inte alls förstå allvaret så han tog det cool lugnt. Sen när han hade kommit till jobbet så ringde han och frågade vad jag menade förut och jag berättade att jag hade ont. Och han trodde jag bara hade haft ont en gång. Men sen förstod han och frågade om jag ville att han skulle komma hem. Men det sa jag att det inte var någon idé. På dagen la jag mig och försökte sova i all studentväsen =) Men jag somnade iaf och när jag vaknade hade värkarna försvunnit. Jahopp tänkte jag. Men tji fick jag, på kvällen kom dom tillbaka med dubbel styrka. Kunde inte sova många timmar den natten. Men sen på lördagen försvann dom igen. Men inte helt denna dagen. Hade några få värkar på dagen.


Jag och Robban tog oss en promenad runt slussarna och tillbaka. Tog oss ca 3 timmar. Och under promenaden gick slemproppen, då fattade jag att det var nära =). När vi sen kom hem så gjorde det fruktansvärt ont så vi ringde upp till förlossningen och dom tyckte vi skulle avvakta hemma lite och komma upp på kvällen för att få eventuell sovdos. Så det gjorde vi. Tog mig igenom värkarna hemma och fotboll var det ju också. Jag ville väl egentligen åkta upp lite tidigare men vi väntade på att matchen var slut. Det var ju Sverige som spelade =) Så fort matchen var slut tog vi våra väskor och åkte till förlossningen. Usch värkarna i bilen var ingen hit. När vi var framme och vi kom in fick vi ett förlossningsrum med en gång. Var bara vi på hela förlossningsavd. Dom satte CTG och kollade om något hade hänt med tappen. Men jag hade bara öppnat mig till 2 cm. Så hon frågade om jag ville stanna kvar eller om jag ville åka hem på en sovdos. Jag valde ju givetvis sovdosen.

Haha måste berätta att när vi var på väg hem så blev vi stoppade av polisen och jag fick några grymma värkar samtidigt. Haha jag kan säga att polisen som stoppade oss fick lite panik när han såg vad som var på gång. Haha. Som i en film =).


Jaja jag fick iaf sova väääldigt bra den natten tack vare undermedicinerna. =) Men när jag vaknade på morgonen var det inget roligt längre. Ojoj vad ont jag hade. Visste inte alls vart jag skulle ta vägen. Värkarna kom med 3-5 minuters mellanrum och vi ringde in på morgonen och fick komma in igen. Vid 10 var vi framme och när jag kom in fick jag samma förlossningsrum som kvällen innan. Hon kände vad som hade hänt och jag hade öppnat mig till BARA 3 cm. Men vi fick stanna kvar. Och oj vilken känsla när hon sa att vi skulle stanna kvar och att vi inte kom härifrån utan bebis =)


Efter någon timme fick jag gå in i ett rum som hade badkar och bada samtidigt som jag fick lustgas. Skulle kunna sitta hur lääänge som helst i det badet. =) Efter ca 2 timmar gick jag upp och då gjorde barnmorskan en koll och jag hade öppnat mig till 4 cm. Så hon bestämde sig för att ta hål på hinnorna. Men det gick inte fortare fram för det så så satte hon även in värkstimulerande dropp. Sen så frågade hon om jag ville ha ryggbedövningen och den tackade jag ju naturligtsvis ja till =) Narkosläkaren kom och satte den samtidigt som jag var helt borta av lustgasen. Lustgasen och Robert var verkligen mina trogna vänner under hela förloppet. =). Narkosläkaren gissade att Melvin skulle kika ut kl 16.45.


När Edan väl började verka mådde jag toppen. Vilken lättnad att inte ha ont längre. Det enda man kände av var att magen blev hård men det gjorde ju inte ont =) Nu fick jag även i mig lite mat, för jag hade spytt och spytt innan och var helt tom i magen.


Barnmorskan gjorde en koll och jag hade öppnat mig till 5 cm nu. Inte alls mycket för den tiden det tagit. Så hon höjde droppet. Och då började värkarna göra ont igen men på ett helt annat sätt. Det gjorde verkligen fruktansvärt ont och kom jätte tätt. Jag tappade kontrollen totalt och jag grät och grät.  När hon nästa gång gjorde en koll hade jag öppnat mig till 8 cm. Då snurrade hon runt i livmodertappen för att ena sidan inte vidgats tillräckligt och huvudet kunde inte trängas ner ordentligt. Sen kommer jag bara ihåg att hon sa att hon såg huvudet. Jag var så inne i lustgasen att jag inte fattade nått. Första krystvärken kommer jag ihåg och då var det riktigt svårt att hålla tillbaka men då sa BM att jag var tvungen att hålla tillbaka. Åh vad det var svårt. Men jag fixade det. Så fick jag upp benen i ställningarna. Men sen däremot kände jag inte alls av mina krystvärkar. Alla som sagt till mig att "man vet när man ska krysta och man kan inget annat göra då" Yeeeh right. Jag hade kunnat skippa krystningen helt om det inte var så att BM sa till mig när jag skulle trycka. Men att trycka var nog det värsta med hela förlossningen. Jag tog i för kung och fosterland men kände att inget hände. Och ingen paus mellan krystandet hade jag häller. Jag ville helt ärligt bara dööö. Men tillslut såå tänkte jag att nu ska han ut så jag gick in i mig själv totalt och tappa allt omkring (lite hjälp av lustgasen också) haha. Men efter ett tag när det gjorde som ondast kände jag bara hur något bara gled ur mig. Fattade verkligen ingenting. Robban fattade inget han häller. Haha han viskade i mitt öra att det blev en kille och att han inte fattade något. Det gick ju så fort. =)


När dom sen la honom på min mage kom han inte tillräckligt upp för navelsträngen var för kort. Och jag hade fruktansvärt ont efteråt och hade massa lustgas även då. När Robban klippt navelsträngen kom han upp till mitt ansikte men jag hade så ont så jag bad dom ta honom. Robban fick honom då. =) Stoltare pappa har jag nog aldrig sett =)


Ja så var det ju moderkakan som skulle ut. Men den ville ju något helt annat. Fick iaf efter många om och men köras iväg och opereras. Och då träffade jag ju narkosläkaren igen som hade gissat att Melvin skulle kika ut 16.45 och då berättade jag att han kikade ut 16.32 =) Så han missade bara med 13 minuter =). Stolt han var då haha.
Efter det fick jag ju ligga på uppvaket i ca 2 timmar. Mina längsta 2 timmar någonsin. Hur såg min son ut, hur stor var han mådde han bra???!! Våran barnmorska var så himla snäll så hon kom ner till mig på uppvaket och berättade läget. Och tillslut fick jag komma tillbaka och fick då se världens finaste bebis. Och Robert han var sååååå stolt =) Så fick vi den goda efterlängtade fikan innan vi sen skulle till BB.


Man hade inte kunna ha ett bättre stöd under förlossningen. Robert var verkligen en ängel. Tack älskling!!

Men herregud vad ont det gjorde att få ut den lille prinsen. Hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat ana att det kunde göra så ont. Och att man överlevde är ju helt fantastiskt. =) Men man fick ju något helt otroligt för det!! =)

Sorry att det blev så långt ;)

Sista magbilden (4 dagar innan han kom)






Vissa har det bra =)


Jag och min käre vän


Melvin Andersson 3705 gr och 51 cm lång


Morrn morrn

Skrev inget igår kväll , men det fanns verkligen inget att skriva. Vi gjorde ingenting. Eller jo jag dammsög och lekte lite med min son men det är ju inget roligt att skriva =) Haha.

Idag så har vi inget på schemat på dagen häller, men när Robban kommer hem ska vi ut och handla lite. Har nästan ingenting i kylen nu =) Haha. Och imorgon har vi lit emer för oss =) Vi ska troligtsvis träffa våra vänner från Ystad och så har vi tvättid och sen på kvällen ska vi åka till farmor och farfar för att lämna Melvin, Han ska ju sova där eftersom vi ska upp vid 5 på lördagen för att åka till Ullared =)

Sa även bli skönt att få sova flera timmar i rad. För just nu får jag inte sova bra alls. Han vaknar väl varannan timme ungefär. HEEEELA långa natten håller han på så. Åh vad jag längtar tills vi ska till BVC och då ska vi även börja med smakportioner och gröt. Då kanske han börjar sova bättre =). Men jag ska inte klaga, livet är ju bättre än någonsin med den lilla mannen i vårat liv. Haha just nu sitter han och tjötar som bara den, han har nog mycket att berätta om hur han tyckte natten varit =) Hahah sötnos!

Vi satt igår och kikade lite på hus och vi hittade ett som vi ska på visning nästa vecka. =)

Morgongympan imorse


Kikar efter mamma =)


Han har även hittat sina fötter.

Min duktiga kille ;)

Robban är så himla duktig. Han klarade lärlingsprovet =). Åh vad jag är glad för han skull. Och han hade till och med varit så duktig att han fått det bästa provresultatet någonsin. Vad jag är stolt över min kille. Hoppas Melvin får hans läshuvud =) Isåfall kommer det gå bra för Melvin i livet. =).  Så nu är Robert en riktig snickare, med högre lön!! Hihi!!

Idag har vi absolut nada på schemat. Eller jo, kika på desperate houswife och sen dammsuga. det är väl det enda =) Skönt med sånna dagar. Åh blir så sur, jag missade ju Desperate houswife premiären igår för att dom lagt den samma tid som Maria Vern. Typiskt, som tur är Maria Vern slut nästa vecka. =) Och idag är det Oskyldigt dömd på tv:n. Roligt att ha något att följa. Jag har aldrig innan gillat serier men dessa är faktiskt väldigt bra =).

Nu sitter min älsling brevid mig och kikar på barnkanalen =) Det gillar han, mycket färger som rör sig och mycket musik =)

Måste bara säga igen att jag är såå otroligt stolt över Robert. Är så glad att han är i mitt liv!!

Här sitter Melvin i soffan och myser framför barnkanalen =)


Han har även börjar greppa efter saker.


RSS 2.0