Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Lördag kväll

Just nu ligger jag på golvet brevid min son och skriver =)
En riktigt dålig film går på tv:n och vi bara väntar på att Svensson,Svensson ska börja. Efter det kommer Beck.

Igår va vi hemma hos familjen Nord i ett antal timmar. Tänka sig att vi alltid har mycket att prata om hihi. Och där satte dom upp Tuvisens hoppgunga och självklart fick Melvin testa den. Så när vi kom hem så satte vi även upp våran. Det skulle ju egentligen bli en julklapp till Melvin men dom har den inte så länge och på Julafton är han ju 6,5 månad. Men Tuvas hoppgunga var mycket bättre än den vi köpt till honom så vi ska nog försöka få sålt denna och köpa en likadan som Tuvis har, fast en blå =)

Vi har idag varit på marknaden i Vänersborg. Väldigt rörig var den allt. Men det är ju alltid mysigt att gå på marknad. Men innan den så var vi ute på överby en sväng och kikade efter skor till Melvin. Men alla skor överallt i hans storlek var slut. Så vi får kolla på internet efter det. Sen åkte vi till vänersborg och vi parkerade en bit innan stan så vi fick promenera =) Vi hann aldrig komma till marknaden innan Melvin blev jätte grinig för han inte ville sitta i vagnen. Vi hade nämnligen testbytt till sittdelen som var/är alldeles för stor för honom. Det funkade inte alls. Och overallen hade vi glömt hemma så vi kunde ju inte ta upp honom och bära på honom. Så det var ju bara att gå tillbaka till bilen och åka hem. Men vi åkte och lämnade Melvin hos farmor och farfar istället så jag och Robban åkte på marknaden själva =). Lite lättare faktiskt.

Nu är jag otroligt trött så nu blir det bara mys framför tv:n och hoppas att Melvin snart somnar så man kan sitta lugnt och titta på Svensson, Svensson.

Imorgon blir det ju Ullared. Ska bli så roligt. Vi åker vid 6!

Nä nu ska jag sätta mig i soffan.
God natt, och glöm nu inte dra tillbaka 1 timme inatt
Kram!!'

Testar Tuvis hoppgunga


Såhär ser vagnen ut med sittdelen. Men nu har vi bytt tillbaka till insatsen =)


Kommentarer
Postat av: Sandra

oj jäklar så tidigt ni ska åka.. du får skriva sen om det var mkt folk.. vi ska nämnligen dit på torsdag..

2008-10-25 @ 22:12:28
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

det gick hyfsat med alla, dock hade jörgens syster o bror väldigt ont i nacke o rygg efteråt, men hoppas det inte blivit nån skada.. men känns ju lite surt just nu att inte ha någon bil =/

2008-10-26 @ 08:20:06
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0