Tisdag morgon

Och nu sitter jag och käkar frukost. Vaknade av att min lille kille var otroligt morgonpigg. Han pratade och jollrade omvartannat. =) Och så fort han får se att man är vaken ger han en ett stoooort leende som man bara smälter av. Då glömmer man av hur trött man faktiskt är =). Men idag steg vi upp kvart över 8. Och han har väl varit uppe iaf 3 gånger inatt. Men det är lite lyx nu =)

Idag är det babysim och moster Johanna ska med =) Så tråkigt när Robban inte är med och Johanna vill ju umgås lite med med Melvin och mig så då kan hon ju följa med när han inte kan =) Hon ska inte bada men hon kommer vara till en jätte stor hjälp för mig när det ska bytas och och duschas m.m.

Nu får jag fortsätta äta frukost =)
Hörs senare
Tjiing

2 1/2 men

Ja det är ju en helskön serie =) Haha.
 

Melvin somnade för 1 timme sen men vaknade nyss igen så Robban fick ge honom lite mat och nu verkar det som att han har somnat om igen.

Idag var jag och Melvin på babymassage. Han njöt jätte mycket av det. Vi var inte så många idag på massagen, bara jag/Melvin, Silena/Davd och Natalie/Kevin. Härlig stund. Vi satt och tjötade en stund efteråt. När dom sen hade gått stannade jag kvar en stund för Elina, Karro och min bror var där så jag tänkte jag skulle tjöta lite med dom. Dom satt i möte när jag kom ut men då träffade jag Marie och hennes charmör. Så jag satte mig med dom en stund. Och herregud vilken goooing lille William är. =) Det var bara vi som var på ÖF idag. Det var jätte mysigt verkligen. Sen kom ju kusinen och Tobbe ut. Då lekte barnen lite innan vi satte oss och tog en fika. Ja även Robban kom in en liten stund idag =)

Sen åkte vi hem och gjorde middag. Ungstekt falukorv med mos blev det idag. =) Efter det blev det lite lek och bus med Melvin och nu när han sover är det tv:n som gäller =)
Nä nu ska jag fortsätta kika på 2 1/2 men. Och sen blir det sängen
Natti natti

Lillfisen gjorde mig sällskap vid datorn förut =)


Helgen redan slut??

Fy vad det går fort med dessa helger.

Ja idag ska vi iaf på babymassagen. Det ska bli roligt. Var ju längesen man träffade bebisarna nu. =)

Vi har precis gått upp nu klockan är 12 =). Fast vi var ju uppe vid halv 8 imorse men gick och la oss 9 igen och då somnade han om till nu. Skiiiit gott verkligen. Behövdes!! =) Så nu sitter han i sin gunga medans jag dricker lite kaffe och bloggar =)

Robban hade ju sitt prov idag. Han ringde förut (mitt i sömnen) och sa att det kändes som att det gick bra. Han får ju inte reda på provsvaret förens imorgon eller övermorgon. Håller verkligen tummarna för att det gick vägen. Men han är ju så duktig min gubbe. Tänk vilket lönelyft han får då =) Mmmm me like =) Hahah.

Nä nu ska jag tappa upp ett bad =)
Hej så länge

Älskar att gunga i gungan =)

Söndag 28/9

Idag har jag och Melvin varit med farmor och farfar på Ikea.
Men först var vi hos Robbans kusin för hon skulle hjälpa farmor Anki med smärtan och medans dom grejjade det gick jag och farfar Dennis till gammelfarmor för att ta en fika. Sen åkte vi till ikea och där hittade man lite smått och gott =) Hittade bla en stödgrej till matstolen, den är toppen och den var riktigt billig =) Haha.
Sen fick jag köra den nya fina 9-5:an hem så Dennis fick vila lite hihi =) En riktig toppen bil =)

Nu myser vi i soffan och kikar på tv:n. Så skönt att vara hemma och bara slappa.

Hela familjen sitter vid matbordet nu. Äter god Ikea slize =)


Nu myser pappa med Melvin framför tv:n

God morning!!

Hann inte eller rättare sagt orkade inte blogga igår =)

Vi var ju ute och bowlade i fredags, och vi hade jätte roligt. Lite för roligt kanske =) Haha. Jag vann inte första serien men sen kom jag igen och tog dom i andra serien =) Vi hämtade ju våran gullegris på natten där. Och det gick hur bra som helst.

Igår var vi bara hemma och tog det cool lugnt. Robban tog ju Melvin igår natt så jag fick sova lite. Och han gick även upp med honom på morgonen så jag fick sova extra länge. Jag klev väl upp vid 9 men mitt huvud dunkade som in i bomben så jag gick och la mig en stund till. Men ja vi kan väl säga att vi sov till 4 igår. =)
(Notera att jag skrev att jag fick sova extra länge och klev upp vid 9) Haha. Det är en lyx när man är mamma =)

Idag så tänkte jag och Melvin åka med Farmor Anki och Farfar Dennis till Göteborg. Dom skulle hälsa på en av Robbans kusiner och sen ska vi åka till Ikea. Så då passar jag ju på och att åka med dom och då får ju även Robert tid till att plugga lite =) Ska bli roligt =)) Undra vad man hittar att köpa där då. Hahaha Och nästa helg ska vi åka till Ullared =) Massa shopping nu haha!

Nä nu vill jag ha lite kafffe
Skriver väl sen igen
Hej hej

Förfest hemma hos oss. Haha vad ensamma vi ser ut! ;)


I taxin påväg ner! (Mina vänner är så himla lata) Haha


Här ska bowlas =)


Det går inte så bra för snyggve i första omgången


Min älskling är verkligen hur söööt som helst och jätte duktig




Tro det eller ej men min gullegris sover fortfarande.

Min gullegris

Åh vad han har skrikit och skrikit idag och varit på allmänt dåligt humör.
Då jag tillslut kom på att han inte badat på evigheter. Han har ju varit sjuk och sen har jag bara glömt av det. Men iaf, så badade jag honom nu och gissa vem som blev på toppenhumör. Åh vad glad både jag och Melvin är nu =)
Har aldrig sett honom njuta av ett bad så som han gjorde idag! Min lilla älskling.

Nu är även Robban påväg hem och jag har duschat. Hann ju inte med att damsuga men det får Robban ta och göra medans jag lämnar av lillfisen =)

Nä nu får jag fortsätta =)
Ha en underbar dag!

Min goding!! =)



Today is friday =)

Vad det är skönt med fredagar. Bästa dagen på hela veckan.

Idag är det bowling som är på shemat. =) Och tro det eller ej men jag kommer vinna hahaha =)

Nu är det strax desperate housewife på tv och efter det måste jag bara damsuga. Förut när vi var ute blev Melvin helt totalt galen och bara gallskrek. Men när vi kom hem igen satte jag honom i hans gunga och han gnällde lite smått men det är att bara låta bli honom så somnar han tillslut. Så nu sitter han i gungan och powernapar lite. Gott för honom.

Sen vid 5 ska jag och tant Johanna gå bort till farbror Daniel och lämna av Melvin. Sen bär det hem igen för att göra sig iordning och sen kommer Markus och Johanna hit. Då ska vi väl spela lite spel och ta några goa kalla öl =)

Nä nu börjar det på TV =)

Helt slut

Ja som sagt, idag är jag helt slut i kroppen.
Jag och Jessica tog en "liten" promenad till överby idag. =) Otroligt jätte duktigt av oss. Haha!! Men det är skönt att få komma ut en sväng och att ta en promenad gynnar alla. Tänk att samtalsämnena aldrig tar slut för oss. Alltid är det något att prata om =) Tur är ju det! Men lätt att vi kommer promenera ut dit fler gånger. Vägen dit var grymt mysig =)

Jaja, när vi kom till överby visade det sig att ALLA MAMMOR i hela Trollhättan fått nys om att det var present till dom 100 första haha, så vi struntade i att knö oss in bland alla aggresiva/köpsugna mammor =). Haha. Men vi gick och tog en god fika på coop istället. Mycket mycket trevligare! Och Tuvisen är ju så otroligt charmig, herregud vilken söt tjej alltså!!
Sen bar det hemmåt igen! Och som sagt det känns i mina ben att vi gjort något vettigt idag.

När vi kom hem var det ut i bilen med en gång för Robban skulle till Näl idag. Och vi hann inte mer än fram innan Melvin skulle ha mat igen, så det gav jag honom i väntrummet. Sen när dom ropade in oss gick vi in och Melvin var på otroligt dåligt humör. Jag fick gå ut i korridoren och gunga honom och nynna lite. Då blev det tyst en stund iaf. Sen kände jag att det bara blev värre och värre i hans humör så jag tog honom och gick ut så alla läkare och patienter inte skulle få slag. Haaha och jag hann inte mer än ut innan han verkligen VRÅLSKREK och det gick inte göra något för att han skulle lugna sig. Han höll nog på i 1 timme och bara skrek. Haha som tur hittade jag en liten stig som ledde bort från allt folk, så dom slapp höra hans underbara stämma. =) Men sen somnade han iaf. Efter det så har han varit lite grinig till och från. Vet inte vad det är med min lille pojk.

Vi har iaf köpt majsvälling idag (BVC tyckte vi skulle testa det). Det är ju egentligen 6månader på det. Men BVC trodde inte att Melvin var ett vällingbarn, så tydligen kan barn inte gilla vällingen. Men vi ska se hur det går med majsen nu. Jag var ju inget vällingbarn sa min mamma, och det kunde tydligen gå vidare. Så...

Nä nu blev det långt och tråkigt så jag får väl kompensera det lite med bilder  =) haha
Natti natti på er

Den långa långa mysiga vägen =)


Melvin och Tuvis i sina vrålåk!


Tänk vad tiden går fort. Här är han inte gammal min lilla sötnos



Nya färgen =)

Får väl visa resultatet av hårfärgningen =)
Blev mycket bättre än jag trott! =)




Får även visa resultatet av bantningen =) 4 kg kvar och jag är super nöjd =)
Har ingen "före" bild men sätt på 10 kg =)

Torsdag = Löning

Jajjemensan idag är det löning. Det tycker vi om =)

Idag har vi lite på schemat. Vi ska ta en liten promenad ut till överby vid 9 idag. Polarn o pyret öppnar ju idag och dom 100 första får en present hahah. Ja man har inte så mycket bättre för sig som mammaledig hahah =)
Sen var det tänkt att vi skulle gå och fika på öppnaförskolan men jag tror inte vi kan gå dit. Min hals är inte och leka med just nu och Melvins hosta och snorighet förvärrades inatt. Och jag vill ju inte att vi ska smitta ner alla andra barnden på ÖF. Sen ska vi även till NÄL idag. Robban ska till Hudmottagningen. Äntligen kanske han kan få någon hjälp och svar på hans klåda på kroppen.

Jag undrar när jag någonsin ska få sova igen. Melvin sover verkligen jätte dåligt. Ska ha mat varannan timme och han bara gallskriker när han vaknar och vill ha den. Hmm. Och även på dagarna har han blivit världens gnällis. Vi har tryckt lite på öronen för att kolla så det inte är öronen som spökar. Både jag och Robban var ju öronbarn. Men det verkar inte som att han har ont där. Hm ja, jag ska nog ringa BVC senare.

Nu vankas kaffe  och smörgås =)

Onsdag redan

Oj vad denna veckan bara flugit fram. Snart är det ju helg =) Härligt,  då ska det bli bowling och lite alkohol =)
Melvin ska vara hos farbor Daniel hela kvällen. Det är inte tänkt att det ska bli så jätte mycket alkohol och inte häller så himla sent så vi kommer hämta Melvin samma dag. Men det ska bli skönt och roligt att få komma ut lite och vara lite barnlediga. Och Melvin trivs ju hos alla i våran stora familj =)

Just nu sitter det lilla charmtrollet i sin gunga och sussar gott. Han ville inte sova längre än till halv 8 idag. Så då gick vi upp och jag satte mig vid tv:n och käka lite frukost, medan han satt i gungan. Och självklart somnar han där efter en liten stund. Men då har jag ju redan kommit upp i varv och skulle aldrig kunna somna nu. Hm, jaja! =) Han är allt bra busig den där lilla killen =)
Han är fortfarande lite förkyld. Hostan sitter i och näsan snorar, men det är på bättringsväg. Tänkte sen att ta en liten promenad till Sylte och hämta våran bil. Inte för att jag vet vad jag ska göra men det är alltid skönt att ha bilen hemma =)
Tänkte jag skulle köpa hårfärg idag också, vill ha ljusbrunt nu. Jag hatar att man ser utväxten och nya slingor skulle bara göra håret jätte ljust nu. Så nu kör jag helfärgning i ljusljusbrunt =)

Åh det är så typiskt. Jag fick en tid till ortopeden förra veckan men avbokade den pga jag inte hade så ont längre och skulle jag komma dit då skulle dom bara säga samma saker som dom alltid sagt när jag kommit dit. Så jag avbokade den tiden. Och vet ni vad, jo nu har jag typ ondare än någonsin bara för det. Har väntat i 9 månader på denna tiden och vill jag ha en ny tid nu så kommer jag få vänta ytterligare månader för att få komma dit. Åhhhh jag blir såååå trött på mig själv. Men hade jag gått dit till den tiden hade dom inte hittat något och det hade bara varit som att slänga pengarna i sjön. Ja vi får väl se om det blir värre eller försvinner.

Min lilla sötnos sover gott i sin gunga =)


Fått syn på sin fot =)


Sötnos

God morgon/Goddag

=) Vi har varit uppe med tuppen idag. Robban är ledig och allt är på topp. Förutom förkylningarna då rå. =)
Vi har varit ute på en promenad i ca 1,5 timme. Skönt och behövligt att få komma ut i friska luften. Men mår inte bra av att bara sitta inne. Melvins feber har även lagt sig nu. Så nu är det bara snor och hosta kvar som ska bort. Han är så himla mammig och pappig nu när han inte är helt frisk. Visst är det mysigt, men man hinner inte få något gjort =).
Och det blev inget babysim idag. Men vi kör på stort nästa tisdag =)

Åh ikväll är det Maria Vern igen. Vi brukar inte följa serier men denna var jätte bra och inte alls så många avsnitt =)


Ha en bra dag


Måndag 22/9

Tack gode gud för alvedon alltså =)  Nu har febern lagt sig för honom.
 Han har sovit en hel del idag och varit väääldigt mammig. Han har inte kunnat vara ifrån mig längre stunder idag. Skönt när Robban snart kommer hem så han får extra mycket uppmärksamhet idag =). Vi har idag bara legat och slappat idag. Riktigt skönt. Melvin somnade på mig förut, tur att det var en bra film på tv:n =) Undra om jag åkt på ännu en förkylning. För jag har känt mig "bra" i 2 dagar nu men idag har det blivit värre igen. Halsen smärtar och jobbar sig och jag har lite feberkänsla och ingen ork i kroppen. När ska detta sluta. Tur är väl att Robban mår hyffsat nu iaf. Hoppas bara inte att det kommer tillbaka på honom också. Hm

Nä nu ska jag börja med maten. Idag blir det snitzel med vitlökskroketter och någon god sås =) Mums. =)
Hej hej

Min sjukling idag


Stackar lilleman

Ursch, inatt när han vaknade vid 4 tänkte jag att jag skulle ta tempen på honom och visst hade han hög feber. Och dumma vi glömde köpa alvedon till honom igår så nu väntar vi bara på att apoteket ska öppna så vi kan gå dit och inhandla det. Och han hostar och är alldeles tät i näsan. Usch stackare! Tycker jätte synd om honom. Men han sitter och är på otroligt gott humör fast han är så himla sjuk.

Så nu ser det även ut som att det inte blir babysim imorgon =(
Melvin som längtat så ;).'

Nä nu ska jag börja göra mig iordning för nu öppnar dom om 45 minuter.
Hej så länge

21/9

Tänk att snart är September förbi. Herregud, jag kommer  ihåg när jag gick och väntade på att Melvin skulle komma ut och varje dag kändes som en evighet. Nu är det totalt tvärtom. Nu hinner man knappt med dagarna.

Idag var det tänkt att vi skulle gå en promenad. Och visst gjorde vi det men det första som hände när vi kom ut var att Mellisen ville ha mat med en gång. Så då fick jag springa upp och värma vattnet i flaskan och sen satte vi oss ute på gården och mata honom. Och Farbror Markus och tant Johanna fick syn på oss och kom ner med lite kaffe. Så vi satt där en stund och drack kaffe och tjöta =). Pratade bla om skidresan och bowling på fredag. =) Sen bar det iväg till gammelmoster Lollo för vi skulle hämta Melvins termos och mat som vi hade glömt hos min mamma. Och där fastnade vi i några timmar =). Sen gick vi och köpte pizza, nyttiga som vi är. Haha. Efter att vi ätit åkte vi till Willys och pantade våra backar och samtidigt gick vi in och handlade lite till Melvin. Hittade nappar och flasknappar =) Skulle köpa nappen med större hål till flaskan men när vi kom hem gick jag på niten och den var för välling hahah. Jag som trodde att jag äntligen fått tag på den rätta. Så det var ju bara att gå ner till Hemköp när vi kommit hem. Och där hade jag tur för hon i kassan visste inte vad napparna kostade så hon körde dom på 10 kr! haha vikket kap!!

Nää usch, nu ikväll fick vi höra att även Melvin har åkt på denna ökända förkylning. Stackars min lilla älskling. Så vi skippar babymassagen imorgon. Vi måste iaf ta en liten tripp till apoteket och köpa alvedon till honom. Nu har vi lagt en stor kudde under honom så han inte ligger plant. Min sötnos!!

Här var det iaf matdags ute på går´n förut! Hahaha Melvin ser så fruktansvärt söt ut i sin nya mössa =)
(Farmor Anki har stickat)


Farbror Markus gungar gunghäst med Melvin =)


Lollos första bebis =)


Min älskling leker flygplan





Söndag morgon

Sitter här framför datorn med en god kopp kaffe och Melvin sitter brevid mig i soffan. Robban sitter i andra soffan och "studerar" till lärlingsprovet. Han är riktigt duktig =)

Ja här håller förkylningen i sig, men är mycket mycket bättre. Vet inte hur jag ska göra med babymassagen imorgon. Men det märker vi =)

Igår var vi bara hemma och gjorde hemmasysslor. Eller vi var ute en snabbis igår för att handla lite lördagsgodis men det blir lite mer än bara det =) Sen så kom vi hem och då satte sig Robban och läste till provet och jag passade på och städa. Sen började jag möblera litegranna. =) Haha! Men jag ville att det 3:e rummet skulle bli lite mer Melvins. =) Så vi flyttade ut 2 sitsen till vardagsrummet och fotöljen in till Melvins rum. Det blev mycket mysigare i vardagsrummet och det blev ett mer personligt rum i 3:e rummet =) Så jag är faktiskt väldigt nöjd.

Inatt var det Robban som tog Melvin. Det var så skönt att få vila ut sig lite. Även om jag vaknade varje gång Melvin vaknade så var det ändå inte jag som hade "ansvaret" =) Och sen gick Robban upp med Melvin när han vaknade så jag fick ligga kvar lite och sova. Så nu kan man säga att jag är utvilad, eller ja för att vara mamma iaf =) Jag skulle behöva sova flera veckor för att ta igen all sömn jag missat =). Haha

Idag vette tusan vad vi ska hitta på. Men något måste vi allt göra =). Har även idag hunnit städa lite mer. Pedant som jag är hittar jag alltid något man kan göra haha! =) Jag tycker det är jätte roligt och städa faktiskt. Iaf hemma hos mig =). Just det ja, idag vände sig Melvin från rygg till mage för första gången. Haha! Han är så duktig min lilla älskling!!

Nä nu har jag inget mer att uppdatera =)
Skriver mer sen

Såhär blev vardagsrummet med 2:an


Och Melvins rum, lite mer personligt iaf =)


Roligt att ligga på mage! (en liten stund iaf) =)

Uscha bucha

Fy, jag är jätte förkyld nu! Inte alls roligt. Och natten har varit mindre rolig. Melvin sov ganska bra inatt men självklart mådde jag så dåligt att jag själv inte kunde sova. Typiskt. Men nu har min mamma kommit och hämtat Melvin så jag kan få vila lite. Så nu ska jag bara njuta. Tänkte jag skulle krypa ner i soffan med mitt goa täcke och lite gott te och kika på tv. SÅ idag kommer jag kunna kolla på hela desperate housewife utan att behöva springa upp och ner från soffan =).

Det tar verkligen emot att lämna bort honom, men ibland behövs det faktiskt. Vi ska ju hämta honom sen när Robban kommit hem igen. Min lilla mys Melvin! Saknar honom redan! =)

Förövrigt så fyller min lillebror 18 år idag!! GRATTIS GRATTIS till dig Tobbe!

Nä nu ska jag gå och göra mig lite te! Hörs kanske sen igen =)
Bye bye

Kväll kväll

Nu har vi precis kommit hem från Melvins farmor och farfar! Vi tog en sväng dit ut och fikade lite. Blev även att vi kikade på idol tillsammans =). Trodde Melvin skulle somna för natten i bilen påväg hem, men icke sa nicke. Nu sitter han här brevid mig i sin gunga pigg som en lärka och skrattar lite för sig själv =). Han är allt för go! Robban har gått och lagt dig nu. Både jag och Robban har åkt på en förkylning. Så vi hostar och går på halstabletter ihop här hemma. Hoppas bara Melvin slipper bli sjuk. Nu väntar jag bara på att sötnosen ska somna så jag får hoppa i säng och nana. Är otroligt trött just nu och att vara sjuk på det är ingen hit!!

Idag var ju jag och Jessica på ÖF. Trevligt som vanligt =). När vi var där kände jag mig inte alls sjuk. Det var när vi gick därifrån som det hela började. Hm sen har det bara blitt värre och värre! Bara det inte blir ännu värre. =(. Men iaf det var skönt att få komma hemifrån förut. Imorgon ska vi nog hålla oss hemma och tillfriskna, kanske blir en liten promenad om jag orkar =).

Här har vi min lilla älskling! Så himla duktig och så himla söööööt

Trött morgon!

Igår kväll var vi hemma hos Jessica och Tuva. Åh vilken fin lägenhet alltså! Och vilken lyx med hiss. *Avundsjuk* =)
Vi fikade och tjötade om allt och ingenting! (som vanligt) Haha. Otroligt trevligt. Dom är allt bra roliga våra små underverk. Tuva somnade precis när vi satte och och fikade och Melvin var jätte pigg och glad. När sen Tuva vaknade, tro sjutton att Melvin somnade! =) Haha.

Förstår inte vad min lille kille håller på med egentligen. Jag som trodde han började få ordning på sömnen nu, men ack så fel jag hade. Han somnar vid 20.30 och sen vaknar han ca 2 gånger och gnyr innan han ska ha mat vid 00.30. Sen somnar han om igen för att vakna och gny ca 2-3 gånger innan han ska ha mat igen vid 5. Sen somnar han om, vaknar och gnyr en gång innan maten halv 7 och sen somnar han om ca 40 minuter till. Såå himla jobbigt verkligen.
Trodde att barnen skulle sova bättre nu när dom är lite äldre. Hm. Som tur är älskar man honom =). Men jag är super trött just nu. Och det går ju inte sova på dagen när han napar för han gör det bara en kvart hit och en kvart dit. Så det är ju ingen mening att lägga sig då.

Ont i magen har jag också, vette tusan vad det är. Fick ont igår eftermiddag och det har fortfarande inte gått över. Hm. Jag brukar ha ont i magen ganska ofta men det går alltid över om jag får lägga mig ner en stund, men detta har inte släppt. Ja vi få väl vänta och se vad som händer. Känner att denna morgon inte börjar sådär jätte bra. Hoppas den slutar bättre iaf. Jag, Jessica och barnen kanske ska ta oss till familjecentrum idag. Är ju så himla mysigt där =)

Jaja nu ska jag äta lite frukost!

Hahahaha

Måste bara visa!
Jag gjorde en kul grej på internet om hur mina och Roberts framtida barn kommer se ut.

Här har vi pojken ( ser inte riktigt ut som Melvin) Hahahaha


Och skulle vi få en flicka skulle hon se ut såhär

Spinning igår

Och fy vad det var jobbigt! Första passet efter förlossningen och jag var helt slut! =) Hoppas det blir liite liiite lättare nästa gång! =) Men något jag inte förstår är varför man satt på sånna sadlar som dom har på cyklarna, herregud jag kan ju knappt sitta idag så ont det gör! Hm. =) Men ingen träningsvärk konstigt nog. Är väl redan tränad i benen tack vare allt spring upp och ner varje dag med både barn och insats eller barnstol haha! =)

Ja nog om det. Inatt har Melvin inte sovit bra över huvudtaget. Han har vaknat jätte ofta och bara gnytt. Sen vaknade han när Robban skulle gå till jobbet och då skrek han värre än någonsin. Men efter lite mat blev han nöjd och somnade om. Men men så är det ju när man är mamma. Idag har vi inte jätte mycket på schemat. Vi ska troligtsvis bort till Jessica och Tuva sen och ta en liten "dop" fika =) och samtidigt får vi ju se deran nya lägenhet, är jätte nyfiken =). Sen har vi även tvättid idag också. Som tur är så tvättar Robban idag =).  Senare ikväll måste vi även åka och handla lite mat. Måste fylla på lite =)

Just nu sitter jag och käka lite frukost medans Melvin sitter i gungan och gnyr lite då och då. Han är väl inte riktigt nöjd när mamma inte skojjar med honom =). Söt är han i varje fall!

Hörs senare!


Babysim

Japp nu har vi varit och simmat idag. Gick lite bättre idag än sist. Men han blev allt lite grinig sista 5 minuterna, så vi gick upp lite tidigare än alla andra och fick sjunga hejdå på land =) Haha. Han är så himla go min lilla pojk. Vad skulle jag gjort utan honom.

Idag är det tänkt att jag och Jessica ska iväg till gymmet. Ser ut som att det blir spinning idag, det är faktiskt ganska roligt. Nu har jag sagt till henne att ta med mig varje gång så det blir av att jag tränar. För nu vill jag bli av med slappmagen =).  Promenerar gör jag ju ganska så ofta men nu det sista har det inte riktigt varit väder för det =).
Sen efter det är det väl inget mer inplanerat! Det är ju mycket bra på tv:n ikväll! Jag tycker det är så himla roligt att dom börjat sända Desperate housewife igen. Så kl 14.10 sitter jag bänkad framför tv:n iaf =) haha. Det är ju grymt bra. =) Haha, jag skäms lite för att säga detta men jag tittar även på Våra bästa år!! Hahahaha, världens sämsta såpa men man måste ju bara kolla! Haha!!!

Melvin har ändrat sig totalt bara dom senaste veckorna nu. Herregud vad jag märker skillnad på honom. Nu uppskattar han att få vara uppe hos mamma och pappa. Och han kan sitta i gungan och gny men så fort jag eller Robban visar oss blir han super glad =) Haha. Han är mitt lilla gullegryn.

Nä nu får jag fortsätta kika på våra bästa år hahahahaahah
Hej hej

Måste bara visa Melvins tuffa skor! =)


Denna fick han i doppresent och den ska upp varje gång det är något att fira =) Jätte käckt

Måndag 15/9

Melvins 3 månaders dag idag. Oj vad tiden går fort, men ändå inte. Kommer inte ihåg mitt liv utan honom. =)

Idag har vi varit på babymassage igen. Jätte trevligt och Melvin njöt massor =) Sen stannade jag och Jessica kvar en stund och tog en fika ! Mums =). Efter det bar det hem. Men först stannade vi på hemköp för att hämta ut ett paket. Det var fotot från Tidningen som kommit =) Jätte fint blev det, så nu ska vi bara skaffa en fin ram =).

Nu på kvällen har vi bara suttit och myst framför tv:n. Eller ja, kvällen blev ju inte så lång för jag kom väl hem vid 7 haha =)
Melvin har varit så himla mysig hela dagen idag. Mmm vad gott det är att få krama och pussa på min son =)

Imorgon är det babysim igen. Men denna gången hänger inte Robban med, det blir nästa tisdag =)

Åh vi fick dop presenten från Tuva, Jessica och Rachid idag. Jätte fina kläder, helt perfekt =) TACK SÅ HIMLA MYCKET!
Ni är verkligen suuuper snälla!! ♥

Melvin testade sin nya stol igår haha! Ser inte allt för nöjd ut =)


Efter babymassagen


Dessa fina käderna vi fick av familjen Nord! ♥Tack♥


Måste lägga in denna fina bild också


God kväll!

Så, nu var äntligen dopet gjort!
Är otroligt jätte nöjd. Blev mycket bättre än jag trott faktiskt =).
Min syster yster var så himla duktig där framme i kyrkan som gudmor =) Och det märktes ingenting att hon var nervös, så det så Johanna =). Även gudfar Markus var jätte duktigt haha, fast han inte sjöng med i psalmerna hahaha! =) Och inte tala om Melvin. Han var ju en ängel hela tiden. Sov han inte så pratade han lite grann. Men fantastiskt snäll var han =) Men det han ju iof alltid, min lilla älskling!

Sen blev det ju en hel del fotografering i kyrkan. Trodde jag skulle dö av skratt när prästen gick fram till "publiken" för att visa Melvin och halva kyrkan tog fram sina kameror för att ta kort haha, det såg så himla roligt ut hahaha!
Efter kyrkan bar det av till Gärhems bygdegård för fest. Där bjöd vi på smörgåstårta (gjorda av mig) =) och sen även vanliga gräddtårtor (även dom gjorda av mig) =) Haha, måste ju få skryta lite =). Det var verkligen trevligt och så roligt att få träffa alla. Är ju inte allt för ofta man har så stort kalas =) Sen var det presentöppning! Fy det var nog det värsta. Varken jag eller Robban är ju några talare haha så det blev ju som det blev och många skratt hahah. Men gud va fina presenter Melvin fick. Det var så blandat, både grejer man kan ha som minnen och grejer som han har användning av. Ja jag inte mer än säga att JAG ÄR SUPER DUPER NÖJD!!! =) Och tack alla som hjälpte oss och städa efteråt!! Många kramar till er =)

Ja idag så har det inte varit så lugnt häller =) Vi har nämnligen varit ute i skogen HELA långa dagen och plockat svamp. Vi hittade faktiskt en hel del idag. Både trattkantareller, kantareller, svinöra och taggsvamp (tror jag den hette) =) Så ikväll ska vi äta god macka med både stuvade och smörstekta svampar på =) Mumma!! Ska även ut nästa helg igen och plocka lite mer =) Efter att vi plockade svamp åkte vi ut till överby för att inhandla en hokus pokus mat stol till Melvin. Melvin fick lite pengar igår så då tänkte vi att vi kunde köpa en sån till honom, det kommer han ju snart att behöva =)

Ja jag kan inte skriva allt han fick igår men han fick iaf 1 militärbricka i guld eller vad det heter, med hans namn och personnr, 2 andra guldhalsband med Melvin på och det andra med ett M och hans dopdag =), en sagobok med 365 sagor, 2 st små silver "burkar" med min första tand text och min första lock text =), ett fotoalbum med silver ram, 6 silver bestick, 3 st bestick med tomtebobarnen samt en tallrik, mugg och djup tallrik i tomtebobarnen. Sen fick han 4 olika tuffa bodys, en luvtröja, en puma dress, adidasskor, mössa och vantar, en napp burk, tomtebobarnen (bok), silvriga barnkammar boken, en jätte fin tavla med snobben och hans ägare =), en prins sked, presentkort hos en fotograf så vi kan ta fina bebis kort, presentkort, sen fick vi en fond till Melvin där det kommer sättas in pengar i månaden tills han fyller 18. Ja jag kommer inte ihåg mer just nu =) Tack så jätte mycket för alla fina presenter, Melvin är sååååå nöjd =)

Nä nu kommer en hel del bilder =)
Tjiiiiiiingeliiiing

Dopet


Jag gjorde 6 sånna tårtor. Jag var inte så snål som det visar på bilden haha =)












































Plockar svamp =)




Fyndet =)




Fikadags


Den nya fina hokus pokus =)



Hejsan hej!

Idag har jag verkligen inte haft tid med datorn. Nu hinner jag sitta en pyttestund iaf=)

Dagen började med att jag hämtade min syster imorse för att den åka till Ritz och hämta tårtbottnen. Sen kom vi ju på att vi inte hade underlägg till dom stora tårtorna så vi fick åka hem till syrran igen och hämta plåtar. Hennes var mycket större än mina. Sen kom vi hit och då fick vi börja med tårtorna som har tagit hela dagen typ. Och än är jag inte riktigt klar med alla tårtor. Har kvar 2 vanliga. Nu är Robban och Melvin iväg och hämtar nyckeln till bygdegården och sen får dom handla lite bananer som saknas till tårtorna. Hm. Sen ska vi åka och lämna alla tårtor i lokalen och sen iväg till maxi och handla det sista. Sen hoppas jag att jag ska hinna hoppa i ett gott bad =)

Imorgon ska vi upp vid 6 och åka och duka och garnera. För vid 10 måste vi vara hemma för vi också ska hinna göra oss iordning. Och då tänkte vi lämna Melvin hos farmor och farfar så länge så vi hinner =)
Sen, ja sen är det dags för dopet =) Längtar massa =).

Nä nu kommer mina älsklingar hem
Hej hej

Min älskling


Torsdag 11/9

Så nu har Melvin fått sin spruta och det  gick väldigt väldigt bra! Han ryckte bara till när nålen gick in. Jag fick stå och skoja med honom så han inte blev ledsen! =)

Oj nu känner jag att det är mycket som ska göra ikväll.
Först ska vi äta lite här hemma, sen blir det iväg och köpa present till farbror Markus som fyller år idag. Ett jätte GRATTIS till honom! Sen ska vi på kalas för farbror och sen efter det måste vi ut till överby och handla garneringen till smörgåstårtorna om vi inte kanske gör det imorgon kväll istället. Men det är otroligt mycket vi ska göra imorgon så vi får väl se =)

Nä nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner med det =) Sen ska jag laga omelett idag för det blir smörgåstårta på kalaset och då kan man ju inte vara allt för mätt =)

Tjingeling

Han känner nog på sig att vi ska till BVC och få spruta, därav den glada minen =)



Inte roligt alls

Usch och fy!!!
Om 2 timmar ska vi till BVC och Melvin ska få en spruta i låret. Åh, och jag som verkligen HATAR sprutor. Men jag får bita mig i läppen och bara vara där för honom. =) Han får ju inte se sin mamma rädd för då blir det inte alls bra.

Nä nu får jag äta lite frukost så jag itne svimmar därinne =)
Uppdaterar mer sen!
Hej hej hej

Tidningsbilden =)

Såg att dom upptaderat bebisbilderna i ttela på internet nu =)


Onsdag 10/9

Onsdag idag och jätte trist väder ute! Som tur är har jag och Melvin bestämt att vi ska ha mysdag idag =).
Igår blev det väääldigt vääääldigt mycket. Vi kom inte hem förens vid 10 igår kväll.

Först var det ju babysim, som Melvin tyckte sådär om igår. Han hade verkligen ingen bra dag igår. Men den första kvarten gillade han =). Efter det gick vi till stan och kikade efter en skjorta till Robban som han ska ha på dopet. Så det blev ett inköp. Vi köpte en ljusblå skjorta med en svart/blå slips och han fick även en slipsnål som han nu länge velat haft =).
Sen efter det mötte vi min syster yster för att äta thaibuffé. Gud så gott det var =). Det var inte sista gången vi gjorde det hahah. Sen efter det gick vi till banken för att fixa nya batteri till våra internetdosor. Sen åkte vi hem till syster och kikade in hennes nya lägenhet. Och vilken fin lägenhet alltså. Ur fiiiin! =) Inte var dagen slut där, nej för vi åkte ut till maxi för att handla allt till tårtorna och sen även lite blöjor och mat till Melvin! Ja sen bar det hem efter det för att lämna av grejerna och sen bar det iväg igen till Melvins farmor och farfar för att fika lite med dom =). Sen är nästan dagen slut men först var det bara ett stopp kvar. Vi åkte hem till min mormor för att hämta dopklänningen som nu är klar. Och otroligt jätte fin är den =) Tack för hjälpen! =) Sen bar det hem =) Och då var det ju nana dags men icke sa nicke att Melvin ville somna. Han somnade nog vid 12. =) Ja det var väl det vi gjorde igår. Hela dagen hade vi verkligen fullt upp.

Och idag är det totalt tvärtom. Vi har absolut inget inplanerat idag. Så då är det skönt att det inte är något vidare väder ute. =) Nä nu ska jag passa på och sätta på en film nu när Melvin sussar gott i insatsen =)

Hej hej

Babysimmet! Här är Tuvis och lille Melvin snart redo att simma lite =)








Sen var det promenad på stan =)


Och sen hem till moster Johanna


Även "ingifta" morbror Niklas fick hälsa på Melvin =)


Sen skulle vi hämta dopklänningen hos min mormor. Då fick Melvin hälsa på Lollo och Jonas som själva snart blir föräldrar =)


Gud så fin den är =) Den ska bara strykas så är den helt färdig =)
(Tack mormor och Lollo för hjälpen!)


Sen var det nanatime! Men Melvin tyckte det var för tidigt att lägga sig =)

Måste bara visa

Hahaha jag är ju så himla klantig!!!!!
Skulle värma lite mat i ugnen idag som låg i en plastburk. Och dumma jag som tänkte att den tål ju micro så då måste den ju även tåla ugnen hahaha, ja eller hur. SÄKERT!!! När jag (hungrig som jag var) skulle gå och titta till den, ja vad får jag se dåå. Joo en jävla massa smält plast med spagetti och köttfärssås i mitten haha. Den tålde visst inte värmen hahah! Är ju så jävla klantig! Men man lär sig av sina misstag sägs det ju! =) =) =) =) Fick bli en smörgås istället, inte lika gott men magen blev glad! Hahah

Här ser man lite av mitt mästerverk. Men då skulle ni se hur självaste ugnen ser ut hahahahha


Fick även hem mitt paket med kläder till lill killen från Tradera! Är super nöjd =)

Babymassage

Japp som sagt nu har vi varit på babymassage. Melvin njöt nått så otroligt =) Och efteråt somnade han som en stock =)
Jag och Jessica stannade kvar efter massagen och pratade med andra mammor som var där och vi tog även en liten fika =) Jätte mysigt ställe! =)  Och Mellisen fick träffa sin kusin Elina idag. Hon är ju så otroligt sööt =). Haha precis när vi gick innanför dörren här hemma bara det öste ner regn och åskade som tusan =). Snacka om tur haha!

Imorgon har vi mycket inplanerat. Först är det ju babysim och sen ska vi äta thai buffé med syrran, Niklas och mamma. Sen ska vi köpa dessa servetter jag tjatat om i nästan varje inlägg nu vääääldigt länge haha men dom hade stängt sist vi var där. Så imorgon SKA vi köpa dom haha!! Sen så ska vi åka och handla alla ingredienser till tårtorna så vi får det gjort. Sen ska vi eventuellt åka hem till min syster yster och kolla in hennes nya lya =) Sen hoppas jag inte det är så mycket mer =) Haha..

Nää nu börjar vänner så jag ska kika på det =)

Ha de

Gott med massage =) Undra när han ska ge mig lite massage =)


Även kusinen var där =) (sötnos)


Hahaha undra vad det var i Melvins ersättning =) Hahahaha

God morgon!

Idag så ska Melvin få sin första massage. =) Vi ska nämnligen på babymassage! =) Ska blir roligt.
Sen ska vi fika lite på familjecentrum och jag har även fått höra att min bror och hans dotter kommer vara där. Det ska bli så himla roligt att få träffa den lilla sötnosen =). Sen är det väl inte så mycket mer på schemat.

Igår hade vi ju tvätttid och fick tvättat alla kuddar och täcken. Så herregud var mysigt det var att lägga sig igår hahaha. Sen fick jag även bakat lite bröd igen så det luktade himmel här hemma haha! Fick även lite slingor i håret, men det syns knappt. Håret blev väl lite ljusare bara hahaha. Men jag ska inte klaga =)

Nä nu ska jag äta lite frukost! Skriver mer sen =)


Helgens slut

Jahopp då var även denna helg snart över!
Haha kl är bara inte ens 1 och vi har redan varit ute på äventyr =)

Igår var vi ju på Arn 2, och gud vad den var bra. Oväntad men jätte bra =). Och medans vi var på bio var ju lillsötisen hos farbror Markus och tant Johanna. Där hade han haft det jätte bra =) Han berättade att dom var jätte roliga med alla deras roliga miner och läten hahaha =) Kanske därför han sov så himla bra inatt, för han fick väl inte en lugn stund hos dom hahaha. Nä då det vet vi allt att han fick. =)

Som sagt, inatt sov Melvin bättre än någon annan dag. Han somnade vid 10 och vaknade inte förens vid halv 8. Åh snacka om att jag blev paff när jag fick se vad klockan var när han ville ha mat. Hahaha. Och innan vi gick upp så låg vi alla och söndagsmyste i sängen. Sen när vi gick upp var det disneydags på tv:n och det ville ju Mellisen jätte gärna titta på, så då var det bara för mig och Robban att kika på det hihi =). Sen bar det ut till överby för att köpa en uppblåsbar skötbädd. För det var ganska så bra att ha på babysimmet när man skulle byta om och duscha och så. Sen fick vi även köpt papptallrikar, plastmuggar, pappersduk och lite mer smått och gott till dopet. Och nu ligger pojkarna i sängen och myser med varandra och då passar jag på och skriva lite =) Just det ja, Robban ska hjälpa mig lägga i blonda slingor sen. hoppas bara det blir bra denna gången =). Även en liten promenad ska vi väl hinna med också =). Kanske till och med ska med Jessica och träna en snabbis.


Bäst och hålla i sig när det gungar  =) hahaha


Ute på shoppingrunda i kundvagnen


I bilen med sin nya roliga leksak =) haha

Regn lördag!

Åh fy vad det verkligen öser ner idag. Hur roligt är det på en skala!? Hm. Och något som gör dagen ännu roligare är ju att vi har tvättid strax! Så jag ska snart ta våra tvätt påsar och gå ner i det ösande regnet.

Sen ska vi sätta oss med en god koppa kaffe och diskutera och skriva upp vad som ska inhandlas till dopet.
Och sen min kära mormor ska vi åka till min mamma och kolla på min dopklänning =) Tyckte inte den som kyrkan hade var särskillt fin så då kan vi lika gärna ta min =) Hoppas du blir glad då hihi!

Och ikväll blir det bio för mig och Robban. Lille sötnosen ska då vara hos farbror Markus och tant Johanna ;).
Vi ska se Arn tänkte vi. Vi såg 1:an här hemma och då är det ju nästan ett måste att se 2:an =) Haha.

Nä nu är det tvätt dags. Skriver mer senare =)
Tjiiiingeliiiing

Min glade älskling idag



Helgen

Så idag vart det fredag! Härligt!

Just nu sitter jag och Melvin och lyssnar på "Barnens första sånger" =) Det ska visst stimulera barnen så vi får väl se =) Fick en massa leksaker från gó boken igår som vi ska testa idag =).

Ännu en natt som han sovit bra. Han somnar vid 10 och sen vaknar han vid 4-5 och ska ha mat sen somnar han om igen och vaknar vid 8-9 =) Jätte skönt. Och innan han ska ha mat där vid 8-9 ska han ligga och prata med sig själv, hur gott som helst =)

Idag när Robban kommer hem har vi lite grejer vi ska göra =) Vi ska åka och testa dopklänningen sen ska vi åka till maxi och handla mat och sen ska vi gå promenad till stan och sen blir det väl bara att mysa hemma!


♥♥♥ Tänk det är snart 12 veckor sen han han föddes! ♥♥♥
Min stolthet




Här tränas det för fullt =)


Men sen ville han inte ligga på mage mer =)  (latmask)





God kväll

Idag har jag och Melvin träffat Angelica och hennes söta Mattheo! =)
Otroligt roligt var det. För det var ju som sagt inte igår vi sågs =) Vi var på familjecentrum för nästan första gången. Vilket mysigt ställe alltså. Det får vi allt ta och göra om Angelica =) Och dumma jag som glömde ta kort idag, men det får jag göra nästa gång =)

Just det ja, min mormor noterade att jag skrev om servetterna med storkarna på men inte nämnde att det var hon som tipsade om dom. Men nu gör jag det =) Hahaha =)

Imorgon har jag och Melvin absolut ingenting för oss fram till 5. Det är tråkigt när man inte har något inplanerat. Hm men det löser väl sig säkert =)

Nä nu börjar vänner som jag tänkte jag skulle se =)

Snart helg

Åh vad jag längtar till helgen. Ska bli så skönt att ha Robban hemma så att vi kan hitta på något.

Just nu ligger Melvin i sin säng och sussar gott. Det behövde han. =) Och då passar jag på och baka bröd, haha =).
Senare idag ska vi iväg till familjecentrum och träffa en gammal arbetskamrat och hennes lille son. Ska bli roligt att träffa dom. Det var ju inte igår man sågs. =)

Sen ikväll blir det väl inte så mycket. Ska ner till ritz och beställa smörgåstårtebottnen. Men mer än så blir det nog inte =)

Nu ska jag passa på och hoppa in i duschen medans lillen sover och degen står på jäsning =)
Hej hej

Här sover min sötnos i sin säng! =)

Onsdag idag

Och vi har precis kommit hem från en promenad med Jessica och tuva. Det var ju marknad i stan idag som jag helt hade glömt bort. Så vi fick trängas med alla gamla tanter och gubbar =).

Glömt äta frukost har jag gjort också. Men jag tog mig en apelsin och en kopp kaffe. Jag gjorde iordning en cambridgefrukost imorse men jag hann inte dricka den innan vi gick så jag tänkte värma den nu när jag kom hem men så kom jag ju på att man ska dricka den max 10 minuter efter att den är mixad. Såå det fick bli en apelsin istället då.

Senare ska vi gå ner till stan igen och handla servetter till dopet. Hörde det fanns några fina där med storkar på =)
Och paketet från pippilotta kom idag också. 5 st bodys i olika färger. Jätte bra, för det är lite brist på just bodysar i storlek 62 nu. =)

Här är bodysarna! *jätte nöjd* =)



Även denna gröna han har på sig


=) Tisdag

Sådär nu är äntligen fästingen borta. Jag skulle ha väntat på att mamma skulle komma och ta bort den för jag vågade inte röra den iom att man måste vara noga med att huvudet hänger med =) Men dumma jag gjorde en tabbe haha. Det kliade på foten så jag kliade utan att tänka på det och viiips så var fästingen loss. SOM TUR VAR, va huvudet med. Så hela fästingen lossnade. Haha! Men skönt att äcklet är borta iaf. =)

Ja idag har vi även varit på babysim för första gången och det var så himla roligt. Melvin bara älskade att bada =) Han fick även duscha för första gången idag och även det älskade han =) Han kommer nog bli som sin mamma i vattnet. Hihi. Men nu kommer jag längta till varje tisdag för det var verkligen jätte skoj. Och vad trött killen blev efter badet. haha han slumrade till ett antal gånger innan vi var klara att gå hem =). Nästa gång ska även Robban hänga med och bada . Han kunde tyvärr inte ta ledigt idag. Men det gör inget. Vi har massa gånger kvar =).

Sen när Robban kommer ska han ta med Melvin och åka till vänersborg för att hjälpa Micke med en grej i kiosken. Så då får jag lite ensam tid och tänkte då ta ett härligt låååångt bad =) Sen får vi väl se om jag har "tid" till att städa lite också =).

Jag fattar inte varför Melvin har börjat sova så himla himla dåligt. Han vaknar jätte ofta på nätterna och vill ha mat nuförtiden. Han som sov så bra i början. Men man hör ju när alla andra pratar om sin "3 månaders bebisar" att dom sover bra och hela nätter utan att vilja äta. Vad är det då med min pojk som helt plötsligt ska äta hela tiden typ. Hm. Inte roligt iaf.

Nä nu ska jag göra lite mat! Idag blir det kassler med rosa sås och ris! *Mumma*
Tjiiiing

Fy vad äckligt!!!!

Åh åh åh jag har en fästing. Fy vad äckligt. Hur f*n får man bort en sån då? Jag som hatar fästingar, och ensam hemma är jag!! =O På foten har den satt sig. Och just nu sitter den lilla saken och äter sig stor och ännu äckligare.
Nä nu får jag ta och ringa runt så någon kan hjälpa mig!!!!!


En dålig bild men där sitter äckelsaken


Jobbig dag

Idag har Melvin varit otroligt jobbig. Han har inte velat sitta varken i gungan, babysittern eller ligga i gymmet. Nää han skulle ligga hos mamma hela tiden. Men inte var han glad för det. Han har verkligen grinat nästan hela dagen. Men han var faktiskt tyst när jag låg och titta på ARN för då somnade han gott hos mig. Men när filmen väl var slut vart det fart på honom igen. Hm..Robban får aldrig se den sidan av honom så Robban förstår inte riktigt att man är lite slut i huvudet på kvällarna. ;).

Annars har vi gjort nada idag. Har verkligen inte orkat hitta på något. Är super trött för han sover inte riktigt som han ska på nätterna nu.

Nä nu ska jag sätta mig i soffan och kika på vänner. Snart ska vi ner i källaren och ta fram våran gamla skänk som farbror Daniel ska komma och hämta =)
Ha´t bra

Min duktiga älskling





Ville hälsa på farbror =)


RSS 2.0