Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Hejsan hej!

Idag har jag verkligen inte haft tid med datorn. Nu hinner jag sitta en pyttestund iaf=)

Dagen började med att jag hämtade min syster imorse för att den åka till Ritz och hämta tårtbottnen. Sen kom vi ju på att vi inte hade underlägg till dom stora tårtorna så vi fick åka hem till syrran igen och hämta plåtar. Hennes var mycket större än mina. Sen kom vi hit och då fick vi börja med tårtorna som har tagit hela dagen typ. Och än är jag inte riktigt klar med alla tårtor. Har kvar 2 vanliga. Nu är Robban och Melvin iväg och hämtar nyckeln till bygdegården och sen får dom handla lite bananer som saknas till tårtorna. Hm. Sen ska vi åka och lämna alla tårtor i lokalen och sen iväg till maxi och handla det sista. Sen hoppas jag att jag ska hinna hoppa i ett gott bad =)

Imorgon ska vi upp vid 6 och åka och duka och garnera. För vid 10 måste vi vara hemma för vi också ska hinna göra oss iordning. Och då tänkte vi lämna Melvin hos farmor och farfar så länge så vi hinner =)
Sen, ja sen är det dags för dopet =) Längtar massa =).

Nä nu kommer mina älsklingar hem
Hej hej

Min älskling


Kommentarer
Postat av: anna

hoj...

hon har 74 i kläder ..

hon hann typ använda bodyn två ggr och klänningen en jag tänkte byta men sen sket vi i de.=( men hon är en lång tjej tror hon är närmare 70 lång..=)

2008-09-12 @ 18:18:46
URL: http://famaskhemwahlgren.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja, hon fick feber av sprutan stackarn =( Och idag har tempen gått upp och ner hela dagen. Om hon inte är feberfri i morgon får vi ha ett eget litet dopkalas hos oss för Melvin så fort hon är frisk och ni har tid. Men jag hoppas verkligen hon blir bra så vi kan komma annars hör jag av mig tidigt imorgon. Tuva Pussar och kramar tillbaka!



Puss & Kraam

2008-09-12 @ 21:04:32
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja, jag hoppas verkligen hon hinner bli frisk, men än är hon fortfarnde febrig =( Fast hon är bättre än förut.

Jasså sa dom!? Tänk vad dom kan säga olika.. De sista dom sa till oss innan vi gick därifrån var att de är jätte vanligt att dom får feber och att vi inte skulle bli oroliga om hon fick det. Och det sa ju även BM på återträffen med föräldrargruppen att de vanligt att dom får =S

Kraamar

2008-09-13 @ 00:45:41
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: anna

Hej.. jo vi skulle dit men vi pallade inte de e mkt nu.. vi hade visst kunnat komma men vi visste ju inte när de va, förren förra vecka, eftersom vi inte fick inbjudan..!



2008-09-13 @ 21:10:07
URL: http://famaskhemwahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0