Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Kväll kväll

Nu har vi precis kommit hem från Melvins farmor och farfar! Vi tog en sväng dit ut och fikade lite. Blev även att vi kikade på idol tillsammans =). Trodde Melvin skulle somna för natten i bilen påväg hem, men icke sa nicke. Nu sitter han här brevid mig i sin gunga pigg som en lärka och skrattar lite för sig själv =). Han är allt för go! Robban har gått och lagt dig nu. Både jag och Robban har åkt på en förkylning. Så vi hostar och går på halstabletter ihop här hemma. Hoppas bara Melvin slipper bli sjuk. Nu väntar jag bara på att sötnosen ska somna så jag får hoppa i säng och nana. Är otroligt trött just nu och att vara sjuk på det är ingen hit!!

Idag var ju jag och Jessica på ÖF. Trevligt som vanligt =). När vi var där kände jag mig inte alls sjuk. Det var när vi gick därifrån som det hela började. Hm sen har det bara blitt värre och värre! Bara det inte blir ännu värre. =(. Men iaf det var skönt att få komma hemifrån förut. Imorgon ska vi nog hålla oss hemma och tillfriskna, kanske blir en liten promenad om jag orkar =).

Här har vi min lilla älskling! Så himla duktig och så himla söööööt

Kommentarer
Postat av: Anonym

gud va söt han är =)

2008-09-18 @ 22:08:56
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

oj glömde skriva att det va från mig =)

2008-09-18 @ 22:09:46
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

hihi va snällt :) Då gör jag gärna de ! :)

2008-09-18 @ 22:19:46
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

ja det borde du vara, han ser ut o vara världens gosigaste bebis.. blir så bebissjuk när man ser bilder på era små hehe =) Ja har heller aldrig tränat innan, aldrig behövt.. Men nu går man ju upp ett kg för allt man äter känns det som..

2008-09-18 @ 22:30:21
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Christina

Hej Emma! var ett tag sen. hur är det med er? kram

2008-09-18 @ 22:36:03
URL: http://kicket.blogg.se/
Postat av: Christina

Jo, dagarna flyger allt förbi som mamma. gött att ni mår bra i alla fall. det gör allt vi med trots att vi är förkylda. lust och ses nån dag? hade jätte gärna viljat se den lille. kram

2008-09-19 @ 09:38:43
URL: http://kicket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0