Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Spinning igår

Och fy vad det var jobbigt! Första passet efter förlossningen och jag var helt slut! =) Hoppas det blir liite liiite lättare nästa gång! =) Men något jag inte förstår är varför man satt på sånna sadlar som dom har på cyklarna, herregud jag kan ju knappt sitta idag så ont det gör! Hm. =) Men ingen träningsvärk konstigt nog. Är väl redan tränad i benen tack vare allt spring upp och ner varje dag med både barn och insats eller barnstol haha! =)

Ja nog om det. Inatt har Melvin inte sovit bra över huvudtaget. Han har vaknat jätte ofta och bara gnytt. Sen vaknade han när Robban skulle gå till jobbet och då skrek han värre än någonsin. Men efter lite mat blev han nöjd och somnade om. Men men så är det ju när man är mamma. Idag har vi inte jätte mycket på schemat. Vi ska troligtsvis bort till Jessica och Tuva sen och ta en liten "dop" fika =) och samtidigt får vi ju se deran nya lägenhet, är jätte nyfiken =). Sen har vi även tvättid idag också. Som tur är så tvättar Robban idag =).  Senare ikväll måste vi även åka och handla lite mat. Måste fylla på lite =)

Just nu sitter jag och käka lite frukost medans Melvin sitter i gungan och gnyr lite då och då. Han är väl inte riktigt nöjd när mamma inte skojjar med honom =). Söt är han i varje fall!

Hörs senare!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Haha, de är inte mycket att se.. En enda röra känns det som. Men självklart är ni VÄLKOMNA!

2008-09-17 @ 09:29:51
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Andrea

det är gullvi som hade bild och form ämnet

2008-09-17 @ 10:36:04
URL: http://posionivy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0