Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Tisdag 4:e??? augusti

Jag tror det är 4e idag, orkar inte springa och kolla, hehe!! Men då är det bara 20 dagar kvar tills Melvin ska skolas in hos dagmamman. =) Min lilla kille börjar bli stor. Och jag har fortfarande inte fått tummen ur och gå å köpa regnkläder och "lekkläder" till lilleman, får ta mig i kragen nu!!

Jag har åkt på en jätte förkylning och inte orkat mycket dessa dagar. Och eftersom vi tillbringat och sovit mestadels i andra lägenheten har jag inte kunnat blogga så värst mycket. Men snart blir det ändring på det...

Nu har vi tapetserat klart allt. Nu väntar vi på våra vitvaror, bänkskivan och kaklet men det går ju fort att få iordning på. Redan nu innan helgen ska vi börja flytta lite grejer. =) Känner att jag verkligen måste få komma i lite ordning för nu är det bara jobbigt att behöva gå omkring i skiter HELA TIDEN!!

Robban fick åka och lämna av mig och Melvin här hemma idag för vi har tvätt tid och den kan vi bara inte missa. För det första vill jag ju inte flytta med en stor smutstvättshög och för det andra har vi inte fått tag på en tvätt tid på väääääldigt länge så ni kan ju bara ana va tvätt vi har.

Imorgon är jag tillgänglig och det är det värsta jag vet. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, jag är ju faktiskt sjuk. Hoppas bara jag inte smittat Melvin. Robban har jag nog smittat för han börjar känna av i halsen idag.

Idag ska jag iväg och fika med min syster. Hon ringde och frågade bara sådär =). Och det klart jag vill, vem tackar nej till en fika? Inte jag iaf, hehe.

Har tagit massa bilder på både lägenheten och Melvin men så kom jag ju på att jag inte kan lägga in dom =(, så tyvärr inga bilder denna gången häller. Robban får ringa och ordna detta nu.

Nä nu är jag väldigt kaffe sugen! Får nog gå och göra mig en god kopp med snabbkaffe, hehe¨
Kram på er

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ingen fara :) Han förstår ju inte att det är hans kalas heller så. Hade ju varit annorlunda om han va 4. Hmm. Fan Emma, då måste jag städa igen ;p

2009-08-04 @ 12:27:20
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/
Postat av: Marie

Tack gumman!! ♥

2009-08-04 @ 14:41:16
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: fia

så det blev dagmamman ändå? alvin skall skolas in i samma veva, man är ju allt lite nervös??? ja det är mycket som skall handlas, och attans vad dyrt det skall vara med regnställ, runt 500, och enligt min morsa så BÖR man köpa i den storleken dom har dvs den dom håller på o växa ut =/ men men.... o stövlar... fan va dyrt de skall bli! men skönt o slippa hålla i gång barnen hela dagarna

2009-08-06 @ 08:30:11
URL: http://chipandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0