Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Back in Trollhättan

Hejsan hoppsan!
Har haft en sån sjukt bra jul detta året och det går inte beskriva med ord hur underbar den varit!
Måste ju även tacka alla fina, underbara, snälla människor som Mellisen fått juleklappar av! Han och vi är mycket mer än nöjda! Tack <3

Idag lämnade vi Växjö vid 9 tiden för att kunna komma hem och hinna med allt som ska hinnas med nu innan nyår. Så nu är det uppackat och fint här hemma + att vi hunnit med att handla lite mat för det fanns inte allt för mycket grejer i kylen, hehe!

Melvin har fått så sjukt mycket julklappar detta året. Herre min skapare alltså! Men ack så kul han tyckte det var och är nu när man kommit hem och plockat ihop det mesta =).

Imorgon är det nyår och det innebär sista dagen på år 2009. Går in i ett helt nytt decennium till och med =). Och imorgon har vi fullt upp. Ska ju städas lite och sen kommer ju Emilia m. familj för att fira med oss och även Emma m. familje. Ska bli skit trevligt. Och det var ju så längesen Alvin och Mellisen träffades nu så det kommer han tycka är skit kul. Och särskillt nu när han har så mycket nytt att visa upp, hehe!!
Blir även att dom stannar över natten här. Skit smidigt när man kan lösa de på det sättet =) Mysigt och skojjigt kommer vi att ha. Emma och Martin bor ju grannar med oss så tyvärr kommer dom inte sova över här hahahahaha!

Kan även säga att Melvin lärt sig galet mycket bara på 1 vecka. Munnen går i ett och det är mycket mer än bara babbel. Nu är det massa ord som kommer och han sjunger hur mycket som helst. Haha! Hur söt som helst. Han har även kommit på hur man tar sig ur spjälsäng/resesäng. Så nu är det inte långt kvar tills vi MÅSTE vända sängen..Hehe bus ungen min!

Känner verkligen att jag haft ett alldeles för långt uppehåll med bloggen nu för det kommer inte lika snabbt till mig (det jag ska skriva alltså) och inte lika bra blir det heller..Men men! Hehe

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska bara softa!
KRam kraaam

Mer bilder kommer någon annan dag! Har en HEL DEL...Hehe


Såhär fin va min snutt på julafton


Kommentarer
Postat av: Johanna W

Melvin var verkligen jätte stilig! Ni är en jätte fin familj!

2009-12-30 @ 21:15:46
Postat av: Emma

Tack Johanna, va du är gullig!! <3

2009-12-30 @ 22:49:25
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Mormor Lisa

Kul att ni haft det bra. Det behöver ni. Melvin är så fin i sin kavaj o slips. Skulle vilja ha det kortet på er över som familj. Ni är verkligen jättefina alla tre. Kram

2009-12-31 @ 11:33:48
URL: http://emmaaronsson
Postat av: Mormor Lisa

Glömde men önskar dig o din familj

ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR.

Kram

2009-12-31 @ 11:42:45
URL: http://emmaaronsson
Postat av: MoFa

Tummen upp!!

2009-12-31 @ 14:40:04
Postat av: MoFa

Tummen upp!!

2009-12-31 @ 14:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0