Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Uppe med tuppen

Idag gick vi upp vid 6 tiden eftersom vi skulle till näl. Hon som skulle kolla öronen var väl inte så glad att vi inte ringt återbud eftersom han är sjuk. Men jag tyckte att det var skönt att få komma dit och kolla öronen ändå. Så vi fick vänta på att en läkare skulle komma och kika istället. Och tro det eller ej men det gick ganska fort. =) Han kunde dock inte säga något om öronen eftersom han som sagt var förkyld. Men skönt att veta att dom inte var sönder iaf. Dom var väldigt väldigt röda sa han men eftersom han är förkyld ville han inte skriva ut penicillin utan vi får vänta ut förkylningen först.

Igår natt tog jag tempen på lillkillen precis innan jag gick och la mig och då visade den 39,9 så då fick han en ny dos alvedon/ipren och imorse när vi vaknade tempade jag och då stannade den på 38,9.
Han är ju inte alls samma Melvin just nu, han är allmänt påverkad och väldigt hänging. Som tur är ju att han iaf får i sig lite mat.

Och dagis ringde idag och berättade att dom fått skicka hem ytterligare 2 barn för magsjuka så det går fortfarande på dagis. Men Melvin ska ju ändå vara hemma men skönt att dom ringer och varnar.

Skit trist att Melvin missat massor av övandet på luciafirandet. Men tur är ju ändå att luciafirandet kommer vara utomhus så då kan han ju iaf vara med på det =) Om han nu orkar dvs. Det är ju ändå 4 dagar dit och då hoppas vi ju att han ska vara bra.

Många som är väldigt sjuka just nu känns det som. Robban ringde mig precis och berättade att han inte alls mådde bra så det kanske blir så att jag och Melvin får åka och hämta honom i göteborg. Det kan ju vara lite bra också för Mellisen har inte sovit alls bra både inatt och nu på dagen. Han somnade och sov ca 30 minuter efter att vi kommit hem idag. Och annars sover han ca 2,5 timme. Så då kan han ju sova gott i bilen en stund

Jobbet ringde även idag och ville att jag skulle in och jobba idag men jag vabbar ju nu så jag fick en jobb tid på lördag kväll istället. 16.30-21.30. Härliga, välkomna pengar =).

Nä nu ska jag ta hand om min söte son!
Kram kram

Sjukling


En liten trött sjukling



Är det jul så är det =)


Kommentarer
Postat av: E m i l y ♥♥

Åh stackars lilla Melvin =/ Va han får ha öronproblem o feber jämt =/ Buhuu..feber får dom väl ofta kanske men öronen. Stackarn.. kanske får gå o ha ont jätte oftaaa :(

2009-12-10 @ 15:06:22
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Anonym

Å vilket urgulligt sängset var är det inköpt. hur fint som helst skulle gärna kunna tänkt mig det till Nellies säng. Blä för att vara sjuk stakars liten

2009-12-10 @ 23:05:05
URL: http://marnellas.blogg.se/
Postat av: Amelie

Haha gulligaste sängkläderna! Ja men visst är det så! Och det är nästan någonting varje dag! idag t.ex. så ska jag jobba delad tur, stefan ska hjälpa sin farfar med ett badkar plus att en kille kommer och kikar på snowboarden. Haha allt på samma gång naturligtvis :P

Men det funkar bra, vi tar en dag i taget. Hoppas ni blir friska snart! kramar

2009-12-12 @ 07:19:02
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0