Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Kvällen

Jag tror att detta kommer bli en grymt jobbig natt. Melvin somnade vid 8 och han har redan vaknat ca 5 gånger. Åh vad jag inte ser framemot att vakna 1000 gånger inatt. Men min stackars lilla älskling har det nog jobbigare och jag tycker så synd om honom. Men han fick en alvedon innan han la sig så lite bättre är det nog än om han hade varit utan. Hoppas detta snart går över och att tänderna kommer upp snabbt.

Vi ska ju ha Amelie och Stefan på middag här på lördag men jag vette tusan hur det kommer bli eftersom både jag och Robban är sjuka. Men vi får se hur vi mår imorgon, vi vill ju inte smitta någon!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klockan 22.34

Jag har nyss vunnit en jacka på tradera. Har tittat på den länge men eftersom det var en p.o.p jacka, och dom lyckas alltid bli så hima dyra (denna var nästintill oanvänd) så tänkte jag inte lägga något bud. Men den var så otroligt snygg och det tyckte även Robban så jag la ett bud på 300 kr och vann den =) Billigt för den jackan tycker jag. Och Melvin är ju faktiskt värd det finaste, hihi! Så lite nöjd är jag men ändå har jag lite dåligt samvete. Men den är ju i storlek 80 så denna kommer han ju kunna ha ett tag.

Melvin är nu uppe för han ville absolut inte sova, han har det riktigt jobbigt nu. Men vi ska strax lägga oss i soffan och mysa. Pappa Robban har lagt sig för natten nu så vi får mysa ensamma. Vi har även flyttat in Melvin i vårat rum nu så jag slipper springa så och han slipper sova ensam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0