Lördag morgon

God morgon!

Nu har jag hunnit vara uppe i 1,5 timme. Pappa Robban sover fortfarande men jag och Melvin har hunnit med att busa och mysa. =) Så gott nu på lördagsmorgonen...

Igår traskade jag och Melvin till sylte och hem till Amelie för en pannkakslunch. =) Jätte goda Pannkakor Amelie. Hihi. Melvin fick låna Hugos gåstol och den var ju LITE LITE LITE för liten för Melvin, haha. =) Han stod upp i den, försökte få ett bra kort men det syns inte så bra hur han egentligen står. Haha. Sen låg han lite på golvet och busade med Mongo, världens sötaste hund. =)  Amelies kusin Veronika kom förbi en snabb sväng. Hon busade lite med Melvin och gick rnt med honom =) Jag har fått reda på att hon läser min blogg så hon "känner" ju faktiskt Melvin, hihi!!

Och igår kväll var ju Malin och Micke här och gjorde oss sällskap. Vi kikade på let´s dance och spelade lite spel. Käkade varm banan med smält choklad innuti. Mums vad det är gott =).  Vi hade det väldigt trevligt iaf. Dom hann även med att busa lite med Melvin innan han skulle nana för natten. Och han har varit väldigt dukigt på nätterna nu när han flyttat in i sitt rum. Han vaknar ca 1 gång på natten bara, hur skönt som helst.

Idag är det dop på schemat. Hoppas Melvin sköter sig i kyrkan =)
Sen vette tusan vad vi ska hitta på idag. Men det löser vi nog, hihi!

Nä nu ska jag gå och väcka Robban för jag är göööör hungrig!
Kram

I Hugos gåstol


Så himla söt och charmig!


Bus med Mongo!
Fast Mongo blev nog trött =)



Grabbarna grus =)


Micke och Malin myser lite med Melvin innan nattning
(melvin ser ju enorm ut) haha


Upp till bevis




Åh så söta =P



FREDAG

God morgon!
Äntligen är denna älskade fredag här. Robban är nu långledig eftersom vi åker till Branäs på måndag. Det fanns visst plats för oss att sova över där. Det ska bli såå roligt.

Ja baket igår blev väldigt lyckat och det blev väldigt många bullar, så nu har vi att mumsa på. Jag skicka iväg 1 påse med Robban så han kunde bju gubbarna på bygget =)

Håret blev inte lika lyckat, så idag får jag gå iväg och köpa mig en toning någonstans. Fattar inte varför hela mitt hår ska ta åt sig färg när jag bara gör slingor. Ja jag måste få det fixat  för imorgon är det ju dop och jag vill ju inte sitta där som ett ljushuvud. =P

Inatt har Melvin sovit jätte bra faktiskt, inget att klaga på här inte. Han ville ha mat vid 12 inatt men då hade jag ju inte gått och lagt mig än så det ar ju inga problem. Sen vaknade han vid 7 tror jag men han somnade om, jag behövde int ens gå upp till honom och sen vaknade han halv 10.

Ja som sagt är han min lille buse och nu har han hittat uttaget för hemtelefonen som han mer än gärna är och drar ut. Haha. Blir tokig på honom =)

Ikväll kommer Micke och Malin hit och gör oss sällskap.

Ha en bra fredag
Kram

Haha, detta var roligt


Åh morsan kom på mig!
Jag drar



Men va ä detta, jag sitter FAST
Busted

r

Kvällen

Nu har jag äntligen lite tid vid datorn =)

Är lite sen på allt känns det som för det står fortfarande buller i ugnen haha och slingorna sitter i mitt hår. Men jag tycker det är ganska så mysigt ändå. Mina 2 pojkar ligger och sover sen länge. =)

Jag är lite sur just nu för jag MISSADE jackan på tradera med 2 sekunder. Faaaan!!! Jag höll verkligen koll hela kvällen så jag inte skulle missa den men så i slutspurten var jag tvungen att ta alla jästa degar men jag trodde jag hade god tid på mig men när jag gick för att kika till autionen så är den slut, och tog slut samma minut.. ÅÅHHH ni kan ju tro att jag blev sur och till råga på allt gick den för ynka 50 kr. =( =( Ursch, så nu är jag väldigt ledsen.

Imorgon är det pannkakslunch hos Amelie som gäller. Ska bli såå gott så =)

Nä nu ska jag ta sista bullplåten sen blir det hopp i säng för min del!!
Natti natti!!

Han busar med mig när jag sitter vid datorn. Man riktigt ser bus i den ungen! =)


Fick även med Loke på kort idag! Inte så lättflörtad men jag lyckades få ett litet leende =)


Min going var inte så lättflörtad han häller, men det är väl som vanligt! Haha
Alltså, det är mammas näsa upp i dagen!! =) =) Stackarn


Melvin fick en present av mamma och pappa idag =)
Nu kan han busa i sitt rum med sin älsklings musik!

Torsdag 29/1

Japp, inte många dagar kvar i Januari. Skönt, för januari är en ganska tråkig månad. :P

Har precis ätit upp min frukost och är proppmätt. Och Melvin åker omkring och pratar för fulla muggar, han har även kommit på att det är roligt att låta högt. Haha.

Inatt har Melvin sovit lite sämre igen. Så nu kommer det väl bli några jobbiga nätter framöver men man kan ju alltid hoppas att det bara var något i natt. Ska ge honom extra mycket katrinplommon idag för han är ganska hård i magen och det kan ju störa på nätterna.

Idag ska vi åka ut till överby och kika efter doppresent och jag ska även handla lite till bullbakningen idag. Har tänkt baka vaniljbullar, det är ju såå smasken. Ska till och med göra 2 satser så man har hemma ett tag. Hihi
Och imorgon ska vi ha kvällsgäster, Micke och Malin kommer hit. Ja senast vi träffade dom var väl på Halloween. Tråkigt med sant, =P.

Har hittat en jacka på  tradera till Melvin idag och jag hoppas verkligen jag vinner den. Det är 12 timmar kvar på den och den är uppe i 1 kr änsålänge. Men det kan ju ändras fort. Jag har inte hittat någon jacka någon annanstans som passar mig i smaken. Men nu hittade jag en och jag kan ju alltid hoppas jag kommer billigt undan. =)

Halv 12 ska jag möta Sandra och Marie för att komma ut på en liten promenad, hoppas det går bra med Melvin bara =)

Ha en fin dag

Onsdag 28/1

Hejsan!

Jag har inte så mycket för mig just nu och då kan jag lika gärna slänga in ett inlägg =)

Ska iof alldeles strax springa ner och hänga upp sista maskinen. Melvin sover för andra gången idag, han har tappat sin förmiddagslur, för innan somnade han vid 11 och sov ca 2 timmar men nu somnar han vid 10 och sover 1 halvtimme och sen somnar om vid 1 igen.

Imorgon ska vi ut och promenera med mammorna, det var längesen jag var ute och promenera nu, men det har ju inte varit väder för det.

Nä nu ropar tvätten

Min lilla buse vill inte ha kläder på sig =)



God morgon

Hoppas ni sovit gott??
Ännu en natt som Melvin sovit bra på. Han somnade vid halv 10 och sen vaknade han vid 4 första gången och ville ha mat. Sen somnade han om igen och sov till halv 9. Det är lyx enligt mig =) hihi!
Nu börjar han bli trött igen så han får väl hoppa in och nana lite till snart.

Ursch va det är tråkigt med tvättid. Orkar verkligen inte springa upp och ner med en massa tung tvätt. Har ingen lust till det alls. Men det måste ju som sagt göras. Kan ju inte gå och lukta illa, haha. =)

Måste även åka ut till överby antingen idag eller imorgon för att köpa en dop present till lilla Hugo.

Ursch, nyss ringde det ett företag som vill skicka ut strumpor för testing innan dom börjar sälja dom men jag har bara dåliga erfarenheter av att tacka ja till sånt, visst han sa att det skulle vara gratis och att han skulle bju på allt men det sa dom sist också och sen fick man hem flera paket som KOSTADE. Så för första gången sa jag NEJ till en telefonsäljare. Jag har så svårt för att göra det egentligen, dom låter ju så snälla. Men nej jag vill inte ha mer skit hem till mig. Haha! Ursch, nu har jag lite dåligt samvete!! Men men..


Tisdag kväll

Nu har fikasällskapet gått. Jätte trevligt var det och så roligt att få träffa dom. Är ju inte varje dag man får det. Lollo blir bara tjockare och tjockare för varje gång, men vi får hoppas vi träffar henne innan bebisens ankomst. =)

Fikan på oden var jätte mysigt idag, åt den goda mackan med brie ost och salami. =) Sen gick vi omkring i affärerna och kika. Köpte aldrig skorna jag pratade om igår till Melvin. Han har ju nya skor och snart kommer han kunna ha sina grymt snygga adidas skor =).

Imorgon har vi inget planerat mer än tvättid. Skönt att bara ha en hemma dag och få rena kläder.
Det var tur vi fick tag på en tvättid nu för i helgen ska vi ju på dop och då vill man ju inte gå smutsig. Haha!!

Och sen på måndag åker vi ju till Branäs =) Åh va roligt det ska bli att åka skidor. Där ska vi möta Jessica och Rachid som åker en dag innan oss. Sen ska vi se om vi kanske ska sova över en natt hos dom eller om vi ska åka hem samma kväll. =)

Nu är det house på tv:n
Natti natt

Min ögonsten kan sova hur som helst


Tuvis är lika söt som vanligt


Alvin var med idag =)


Och sötLoke


En stund i Lollos knä, sen dog batteriet på kameran (typiskt)

Nej nej

Jag orkar inte ha bilddagbok också haha! =) Så den får vara till att kika in på mina vänners dagböcker istället.
Haha!!

Ja morgon har väl börjat väldigt bra, fått mig många skratt! =)
Har pratat med Jessica i telefonen ett bra tag, och det är väl ungefär det jag hunnit med idag. Ska snart börja göra mig iordning för jag ska möta Jessica och gå ner till stan och möta Sandra och Emilia.

Slänger in lite bilder på min buse

Ålat sig från sitt rum och ut i köket, under bordet =)


Det var visst "bilen" som lockade


Sen ville han kramas med mamma


Bilddagboken

Nu ska jag ge det en chans =)
Men jag ska fortfarande lägga upp bilder på min blogg.

Får se hur detta kommer gå hihi

Här är min dagbok
Min bilddagbok

God morgon!

Hejsan!

Idag är jag faktiskt ganska så utvilad. Melvin sover faktiskt *knackar i trä* ganska så bra nu i sitt nya rum. 1 gång har jag behövt gå upp och det var kl 5 imorse när han ville ha mat men då flyttade jag bara över honom i våran säng och sen somnade han om till halv 8 =) Gott faktiskt!

Idag är planerna, fika på stan med Emilia och Sandra. Älskar att fika =) Hihi! Fikan blir som vanligt på oden och då blir det en god smörgås. =)

Ursch, jag läste lite om dagismorden i Belgien och barnen som dog var 6 och 9 månader gamla. Åh vad jag lider med dom drabbade. Tänk om någon skulle göra min lilla bebis något ont. Tänk om något sånt skulle hända när min son är på dagis. Nää fy säger jag bara. Nu är det inte bara dessa människor jag tycker synd om och lider med för tänk vad många människor som lever i misär. Tänk bara alla människor som fått dött i våra krig här i världen eller alla barn som fötts in i helt fel familjer och får utstå en massa skit. Och även alla djur som blir plågade för att vi människor som är ganska så stora egoister inte anser att djur har lika mycket värde som vi människor. Ja jag har många såna här tankar om allt, och jag kan inte förstår varför jag fått ett sånt bra liv när det är så många andra som inte har det. Fyyy, jag blir så ledsen när jag tänker på det! Jag är verkligen lyckligt lottad som är född här i Sverige och har ett helt underbart bra liv med mycket glädje och kärlek.

Sorry

Men det var ju den 27 februari som barnmässan var i Göteborg. =)
Ja men då kan jag nog följa med =) Fan va dum jag känner mig nu!

Men det är faktiskt Amelies fel för hon har bara sagt den 27:e och vad tror man då när det är januari????
Hihi

Nu blir det mys i soffan

Nyäten

....och god!

Mätt som en gris är jag.
Vi har ätit kina mat med Marie och det var jätte trevligt verkligen. Inte ofta man bara är 2 så nu fick vi ju lite mer tid till att bara tjöta =) Melvin skötte sig jätte fint på resturangen och han är en liten pajjas. Han märker väl när folk tycker han är rolig och då fortsätter han att pajja sig =) hihi! Sen gick vi lite på stan och kikade runt. Efter det vandrade vi hemåt och jag tyckte så synd om Marie som skulle gå ännu längre alldeles ensam så jag bjöd med henne upp på en kopp kaffe och bulle så Jörgen kunde komma och hämta henne efter Williams sovstund =) Och det ville hon ju. En riktigt mysig fika. Melvin  blev väl lite sur här hemma men då la jag honom i sängen och Marie sprang in och körde in nappen på honom och tillslut somnade han gott =) Han sover fortfarande, men jag hoppas han vaknad snart för vi ska möta Marie om en stund och gå till öf.

Efter öf ska vi åka in till stan igen för jag hittade jätte snygga skor till Melvin för bara 99 kr som jag la undan, jag var ju tvungen att höra med regeringen först =) Och det gick bra.

Imorgon ska jag och Melvin möta Emilia och Alvin på stan och ta en fika. Det var ju ganska längesen nu.
Och på kvällen kommer moster Lollo, mormor, Roger och Jonas på en liten fika. Det är ju inte för ofta vi träffar dom häller.

Jag fick en fråga från Linda om barnmässan, och ska jag vara ärlig har jag ingen aning om mer än att det ska vara en barnmässa i Göteborg. Jag fick frågan av Amelie om jag ville följa med dom imorgon och mer än det vet jag inte =)

Hm nu får jag gå och kika till lill killen!

Sötnosen älskar att dra i hallmattan

Måndag 26/1

Ny vecka idag och kina buffé på schemat. Ska alldeles strax gå och göra mig iordning så jag hinner och är klart när Marie kommer hit. Alla tjejorna lämnar oss i sticket =) Var meningen att alla vi skulle ut och käka men nu slutar det med bara mig och Marie, fast  det gör inget för vi har lika roligt och gott ändå =) hihi!

Skulle egentligen följa med Amelie och hennes familj till götet imorgon på barnmässan men Melvin har ingen passning och jag vill inte dra med honom till den folkmassan. Skulle bara vara jobbigt. Men det kommer väl fler gånger =).

Nä nu har jag 1 halvtimme på mig och jag sitter i bara jamasen!
Skriver mer sen!
Hej så länge

Söndag 25/1

Hejsan och god kväll!

Nu äntligen får jag lite data tid. Har faktiskt inte gjort så mycket men ändå inte haft tid till mycket =) Trodde jag hade massa att städa men tjii fick jag för det var bara damsugning =) Och just nu sitter Robert och Melvin i hans nya rum och spelar gitarr.

Vi var ute på överby idag men vi hittade ingen lampa till Melvin så det blir till att kika på internet efter en. Den är ju tänkt att sitta ovanför sängen och då vill jag ju ha en liten mysig babyblå =P. Och vi hittade ingen bilmatta till honom häller så det blev en carmatta haha =) Och vi skulle ju köpa en brun tusch penna också för våran gamla säng hade visst färgat av sig på den bruna väggen och det ser förjävligt ut. Inte så stor fläck men det stör mig nått såppas. Och sen hittade jag häller inga fina gardiner som Melvin ska ha i sitt rum. *Besviken* Men jag får väl leta lite på internet även efter det.

Snart ska Robban åka och spela innebandy så då ska vi väl bara ta det lugnt här hemma och mysa, för jag är inte jätte pigg. Och ikväll blir det grönsaker med dipp, mumma.

Åh just det ja, imorse fick vi oss en väldans god frukost. Jag fick ett ryck och börjde baka bröd =) Så dagen började med nybakta smörgåsar, lite te och ägg och gud så gott det var. =)

Här kommer lite bilder på hur det ser ut här hemma =)
Som sagt är vi inte riktigt klara!!

Melvins Rum






Och min nya säng!
Det är min födelsedagspresent från Robban =)
Tack älsklingen, jag är super nöjd


Melvin ville hjälpa till med damsugningen

God morgon

Morrn morrn!

Nu har vi stigit upp men Robban fick ligga och sova lite till. Han ska ju jobba hela veckan, stackarn.

Melvin har faktiskt sovit mycket bättre inatt, väldigt bra. Han somnade vid halv 10 och vaknade inte förens vid halv 7 och ville ha mat sen somnade han om igen till halv 9 och då hämtade jag honom till våran säng och vi låg och bara mös alldeles tysta i 20 minuter. Hur gott som helst. Men sen ville lill killen upp och busa! =)

Idag ska vi ut på en liten shopping runda =) Och även städa här hemma.

Nu ska jag kika på disneydags som börjar om några minuter =)

Min kamera har hittat hem så här är lite bilder =)
Fika hemma hos Sandra


Loke undrar nog vad Melvin håller på med :P


Klädvisningen (och lilla Tuva) =)


Han är ju så grymt fin, lilla Loke!


Tuvis går loss på Melvins gunga =)


Lille Hugo fick åka gåstol


Sen kom även Fanny och fika när alla andra gått hem

God kväll

Hejsan och god kväll!

Har verkligen haft fullt upp hela dagen idag.

Dagen började med att åka och lämna Melvin hos farmor och farfar. Och när kl var 11 drog vi till Ikea. Det tog inte så jätte lång tid där idag för vi visste ju på ett ungefär vad vi skulle köpa. Blev faktiskt inte alls så mycket onödigt. =)
Sen åkte vi hem och kastade upp allt vi handlat för att åka vidare och hämta lilla Mellisen. där var även gammel mormor och morfar. Melvin hade visst var dagens pajjas hos dom idag. =)

Nu på kvällen har vi möblerat och flyttat omkring. Så Melvin har nu fått ett eget rum och vi har fått en grymt snygg säng, blev dock lite för HÖG tyckte Robban men jag älskar ju dessa höga Amerikanska sängarna så jag är faktiskt väldigt nöjd.
Melvin sov hur dåligt som helst inatt. Trodde jag skulle bli tokig på honom. Han vaknade ca 1 gång i timmen och sen vid halv 3 vaknade han och var vaken fram till halv 6. Fy va jobbigt det var. Men men, inatt ska han faktiskt sova i sitt egna rum =) Får väl se om vi får springa massa gånger eller om det blir kanske blir bättre. Annars får han flytta över till vårat rum igen. Hann inte ta några kort på dom nya rummen idag men imorgon ska jag lägga upp bilder här på bloggen. Är faktiskt väldigt nöjd med allt. =) Men imorgon ska vi ut och handla en bilmatta till Melvin som han ska ha i sitt rum + gardiner. Är ju inte roligt att ha svarta tråkiga gardiner i ett fint pojkrum =).

Nä nu fortsätter King Kong. Hoppas ni har en bra fortsatt kväll!
Kram så länge

Fredag 23/1

Men nu är ju snart Januari över. Vart tar tiden vägen egentligen??

Jag fick inte städat igår så jag har det framför mig nu efter att jag bloggat. Men när man väl börjat är det ganska roligt.
Anna kommer ju hit vid 12 för att sätta upp alla kläder m.m och då måste det ju vara klart och jag iordning =).

Jag försöker ladda upp en film på Melvin och hans framsteg i ålningen men youtube verkar krångla massvis så ni märker i ju om jag fått upp en film eller inte. Har inte all tid i världen just nu som sagt. Men annars försöker jag senare igen.

Imorgon är det Ikea som gäller och då ska vi lämna av Melvin hos farmor och farfar vid 10 tiden så han kan sova sin förmiddaslur hos dom istället. På ikea är det tänkt att vi ska köpa en ny sängstomme till våran säng och lite grejer in till Melvinas rum. Det är tänkt att vi ska byta rum med honom nu så vi tar det stora i mitten. Tror det blir bäst så. Vi har ju inte så mycket inredning till hans rum så då måste man ju köpa det =) Vad roligt det ska bli. Och när man ändå är på Ikea så får man ju inte missa att äta deras goda kotlett med pommes och ikeas super goda/feta bearnais sås. Åh så gott!

Nu måste jag ta mig i kragen och börja städa
Tjingeling


Hejsan!

Nu är vi hemkomna från staden. Har varit och fikat, samt kikat runt lite i stan. Hittade en tunika och en piké tröja. Blev så glad när jag hittade pikén på Gina för jag älskar dom tröjorna men dom är alltid för korta, men inte dom som finns på Gina så självklart köpte jag mig en =) Och den andra tröjan jag hittade var med en rosa/guldig drake, tant Johanna köpte en sån för ett tagsen och den var super fin och då var jag bara tvungen att köpa en likadan när den hände neraför näsan på mig för endast 49 kr =) Hihi!

Nu väntar jag och Melvin på att pappa Robert ska komma hem så vi kan åka ut till Velanda och fira farmor.
GRATTIS farmor Anki på födelsedagen

Sen måste jag hem och städa inför rabdido visningen imorgon. Även handla med mig lite som vi kan fika med. =)

Jag har inte hämtat min kamera än så det får bli mobil bilder =)

Gosen Fanny
'

Min nya tunika (likadan som tant Johanna) :P

Torsdag 22/1

Gomorrn!

En väldigt trött Emma är det som sitter vid datorn just nu.
Melvin vaknade halv 8 och ville inte somna om. Men det kan väl vara skönt att få komma upp och inte missa dagen =)

Igår så kom Amelie hit en sväng vid 1 för hon ville ha sällskap ner till stan så hon kunde byta något klädesplagg till Hugo. Och sen skulle Amelie hem och tvätta så jag mötta upp Sandra och Jessica för att promenera hem till Sandra. Och man har ju inten kondis alls ju, vi gick upp för massa backar när vi gick till strömslund så ett tag trodde jag att jag skulle dö =) Haha. Men väl hemma hos Sandra var det som vanligt väldigt trevligt och roligt. Och Melvin ålade omkring och jagade katten, haha. Han var även väldigt elak mot Tuvis ett tag, han tog tag i hennes hår och riktigt ryckte i det. Åh va ajja han fick höra. Tyckte så synd om Tuva.

Idag ska vi träffa Anna och Fanny från Ystad, det ska bli roligt att få se hur den lilla donnan växt och utvecklats. Sen när Robban kommit hem ska vi på kalas för Melvins farmor.

Imorgon är det klädvisning här hemma för Rabdido och då ska Anna visa upp en massa barnkläder. Få se om man handlar något eller bara njuter av stunden =D Hihi!

Såg nu att jag glömt kameran hos Sandra igår så jag snor en bild av henne från fikat igår =)

Lekdags innan fikat


Onsdag 21/1

God morgon alla morgonpigga människor!

Idag är jag faktiskt ganska pigg och utvilad. Jag har börjat lägga mig när Robban går och lägger sig på kvällen och då hinner man få lite mer sömn. Fast man kanske inte somnar med en gång så ligger man ändå och vilar. Jag tror jag är den enda människan som har så mycket tankar när det blir tyst. Ibland blir jag rädd för mig själv när det inte går att sluta tänka, och det är verkligen hur mycket som helst som flyger runt i huvudet.

Melvin han ålar omkring i världens fart här på golvet, han är numer överallt och pillar =) Han är såå himla go. Igår när jag satt vid datorn var han tyst väldigt länge och när jag kikade bakom mig ser jag att hela han krypit under våran hallmatta, haha vad jag skrattade. Och jag tog fram kameran för han kikade upp med världens leende från mattan men min kamera ville inte ta kort när jag ville så han hann krypa ut innan jag fick bilden. Åh vad sur jag blev, så vi ska nu köpa en ny =)

Idag ska vi promenera upp till Strömslund hem till Sandra, det ska bli skönt att få komma ut lite på promenad. Sen kommer Robban och hämtar oss för vi ska ut till överby och köpa födelsedagspresent. =)

Att jag var dålig på att blogga igår var för att jag gjorde en design till Emilia på hennes blogg =) Det tar ju sin lilla tid, det blev en ganska enkel design men jag är väldigt nöjd ändå =).  Kika in den här Emilia och Alvin. Hoppas hon blev nöjd!

Nu ska jag läsa tidningen.
Hej så länge

Min busunge


Nu är han överallt och pillar


Och under bordet gillar han att mysa


Tisdag 20/1

Hejsan!

Just nu ligger Melvin på golvet och ålar omkring. =) Och något roligt som han har kommit på är att trycka på stereon så radion går igång och det tycker han är jätte skoj så det gör han ett antal gånger om dagen, hihi.
På tv:n är det efter tio och det är Tilles mamma och pappa som pratar om hans sjukdom och hans nya syskon. Det är så roligt och bra att man kan kolla upp redan i magen om barnet har en särskilld sjukdom.

Idag har vi visst inga planer alls och det är så skönt. Eller jag måste gå och handla lite till makaronilådan, men det är det enda.

Inatt har Melvin sovit jätte bra, men tyvärr inte han mamma (inatt igen). Jag ska sluta läsa om domedagen tror jag. =(

Imorgon är det fika hemma hos Sandra som gäller och på torsdag ska jag träffa våra vänner från Ystad, Anna och Fanny. Det ska bli jätte roligt. Är ju inte allt för ofta man träffas. =)

Nu ska jag göra min son sällskap på golvet.
Hej så länge

Busar mot glasväggen





Mina älsklingar

Öppna förskolan

Det var lika trevlig idag på ÖF som det alltid är =). Och Melvin fick visa alla hur duktig han är på att åla sig fram! Han fick även alla att skratta där borta idag för han och Robban ställde sig vid glasfönstret och Melvin lutade sig fram med både munnen och näsan så det trycktes mot fönstret och blåste upp och grejade med tungan, snacka om att vi skrattade Haha Marie fick några underbara bilder på det hela som hon kanske kan skicka till mig?!? =P

Sen var det fika med gott nybakat bröd, mums vad gott det var. Ska också baka bröd någon dag i veckan. Det är ju så gott!

Nä det finns inte så mycket mer att skriva, ska busa lite med min son nu!
Natti natti på er

Fikat på öf


Min gosekille


Buse William! =)


Oj oj oj

Vad fort det har gått. Melvin har kommit på hur man ska ta sig framåt på golvet. Det är väl halvt krypning fast kanske mer ålning, men någonstans ska det ju börja. Jätte stolt är jag iaf.

Och Melvin har dratt ut på sin lilla powernap och somnade nu istället. Jobbigt men han har ju kommit på krypningen och då är det väl inte roligt att nana nu. =)

Här har vi iaf en liten filmsnutt, det går ju inte jätte fort här men så fort kameran kommer fram blir det aldrig som man vill =) Hihi



Måndag 19/1

God morgon allihopa!

Nu sitter jag framför datorn och är ganska slö. Melvin har faktiskt sovit ganska bra men inte jag. Det är ju så typiskt.

Idag är det ÖF på schemat, skönt att få komma ut från lägenheten! =)
Oj det blev inget långt inlägg för nu känner jag att min son bajsat och sen blir det en powernap för hans del. =P

Kameran är en spännande sak


Men tv:n är nog roligast

Söndag 18/1

Hej svejs!

Hoppas ni har det bra idag?!

Igår var det inflyttningfest hos Amelie/Stefan och det var grymt trevligt. Tyvärr fick jag så otroligt ont i min mage och det höll i sig ca 1 timme men sen började det släppa och då blev det genast mycket mycket roligare =)

Nu väntar vi på att våran middag ska bli klar, blev tyvärr ingen pizza idag för vi ville hällre ha flygande Jacob så det blir det strax =) Och ikväll ska vi käka buffalo wings. Åh vad gott det ska bli.

Vi hörs kanske senare
Kram

Lånade 2 bilder av Sandra =)



Lördag

Hejsan!

Nu är äntligen städningen färdig och det luktar underbart här hemma. Mamma har precis varit och hämtat Melvin och vi ska precis sätta oss ner och äta lite middag. Mumms, blir spagetti och köttfärssås idag.

Vid kvart i fem ska vi dra oss bort till Jessica och göra henne sällskap =) Rachid skulle visst på träning och kommer inte hem till då vi ska åka, men det löser vi på något sätt! =)

Nä nu kurrar magen
Hej svejs!

God kväll

Hinner inte eller orkar inte skriva så mycket ikväll. Ska snart mumsa med ostbricka framför tv:n och med världens bästa sambo =)

Vi har hunnit tvätta och storhanldat =) Jätte skönt och gott att ha fyllt på kylen och skafferiet =) Vi hittade även ett par skor till Melvin, jätte snygga (enligt mig iaf)! Hihi

Imorgon ska det som sagt storstädas och det kan jag säga att det behövs, eller ja det är ju julen som ska ut =) Är lite sen med det iår. Haha, men sånt är livet. Sen ska mamma komma och hämta Melvin för han ska nämnligen sova där imorgon, skönt! =)

Nä nu ropar tv:n

Ha en fortsatt bra kväll!
God natt

Nya skorna

Äntligen fredag

Åh vad jag älskar helger! Så skönt att ha Robban hemma så man kan få lite avlastning på dagarna =)

Idag är det storhandling på schemat när Robban kommit hem. Är ett måste för nu har vi ingenting hemma. Om ca 1 timme ska vi möta Jessica och gå ner till stan och fika. Hoppas innerligt att Melvin hunnit vakna innan dess för han somnade för inte så längesen. Men i värsta fall får jag väl väcka honom och han får sova i vagnen.

Imorgon ska det även storstädas här hemma. Det är så bra för då kan ju Robban ta Melvin medans jag städar och donar. =) När man väl kommit igång är det hur roligt som helst att städa och då får gärna Robert och Melvin vara ute på något annat hyss.

När vi sen åker ut till överby måste vi leta efter ett par skor till Melvin för han har nu växt ur sina. Det ska bli kul.

Nä om man kanske skulle hoppa in i en dusch!
Hej så länge

Hej på er

Hejsan!

Nu är vi hemkomna från Velanda där vi varit på en liten fika. Dom kommer ju inte kunna få träffa honom på några dagar nu så vi passade på att åka dit idag =)

Vi har även varit på stan och fikat med Jessica och Sandra, med barn såklart. Blev odens kafé idag igen och ska dit imorgon också fast med alla i våran föräldragrupp=) Hihi. Det ska blir så roligt, det är ju inte varje dag vi ses och nu var det verkligen längesen man fick se alla små liven.

Snart ska jag sätta mig framför tv:n och kika klart på mask med lite morötter, gurka, blomkål och en jätte god dipp. Var så sugen på det efter att jag pratade med Jessica och Sandra om det. Haha

ha en skön kväll!

Han är verkligen mitt charmtroll


Mitt goda filmsnask

7 månader idag

Tänk att det redan har gått en månad sen han var 6 månader!! =) Haha

Snart helg och gud va jag längtar! =)

Jag är så himlans trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Inatt hade Melvin en ännu värre natt. Han har vaknat minst 3 gånger varannantimme och skulle ha mat 2 gånger inatt. När ska jag få bebisen som sover hela nätter??!!

Nu sover han middag iaf och då har han inga problem att sova i kanske 2 timmar i streck. Han äär alt bra underlig min lilla son.

Vid 1 ska vi möta Jessica och Sandra för att dra en vända på stan. Sen ska jag hem och bara vila min trötta kropp. Blev inget farbror Daniel igår så det kanske vi skulle göra idag. Vad vet jag?! hihi!

Nu ska jag duscha en snabbis och sen kika på Mask!
Hopps ni får en bra dag

Mask

Kvällen

Hm, jag blir så trött och otroligt ledsen på hela denna konstiga situation   =(. Kommer inte gå in på detaljer men det är ett stort problem och det har funnits i många många år.

Och just nu känner man sig så otroligt dålig och att man inte alls räcker till. Jag går och gnager med mig själv om detta varje dag och det t enda man kan göra är att bara titta på. Eller man kan säkert göra mer men det blir aldrig så. Detta problem har satt mig i vissa situationer som är väldigt svåra att ta sig ur. Jag är så ledsen för att det ska vara såhär och jag vet inte alls när eller hur detta kommer lösa sig. Jag har försökt tänka bortom det hela och skita i det men jag känner att jag blir bara hårdare och hårdare inuti mig. Jag vill inte det. Jag mår så dåligt över detta och det finns i mitt liv hela tiden. Och nej mormor jag behöver ingen att prata med =) Vill jag prata så gör jag det! Hihi. Men tar man och disskuterar problemet blir det bara ännu mera problem och det orkar jag faktiskt inte ta itu med, just nu iaf. Jag har en låda i mina tankar som jag slänger allt dåligt i och hoppas att det en dag försvinner av sig självt.

Nää fy ni får ursäkta mig men jag behöver få ur mig lite dålig luft på bloggen!

Ha en najs kväll!!

Hejsan

Nu vart fikan avklarad. Så trevligt att fika med Sandra och jag fattar inte att man alltid har någonting att prata om. Hela tiden =). Träffade även på mamma Silena med sin lilla David, hann inte riktigt kika in i hans vagn men jag såg honom på avstånd där dom satt och fika. Lilla söteman. Träffade även på Lisette och det var ju verkligen inte igår. Men tillsist blev våra ögonstenar, eller ja iaf min väldigt ledsen och grinig. Men mamma fattade inte att han faktiskt var hungrig men han fick iaf lite välling och det sa svosch så var det slut, fast han åt för bara 2 timmar sen. Men är man hungrig så är man =) Sen somnade han gott påvägen hem och sov hela vägen. Skönt, men jobbigt att behöva väcka honom när vi skulle gå upp.

Nu står potatisen på kokning och fisken ska snart stekas. =) Det är väl ca 1 gång i månaden som det serveras fisk i detta huset och då blir det panerad torsk, haha.

Sen skulle väl Robban ringa farbror Daniel och kika vad han hade för sig idag, annars blir det till att slappa framför tv:n.

Imorgon ska vi möta Jessica, Tuvis, Sandra och Loke på stan och gå runt och kika. Och på fredag ska vi på fika  med mammor från mammgruppen =)

Hej svejs!

Melvin igår kväll på kvällspromenaden, haha han är allt för go


Ligger och väntar på att mamma ska bli klar


Melvin och hans kompis Loke.
Melvin är väldigt nyfiken på Loke och Loke ser väldigt rädd ut:P

Onsdag 14:e


God morgon!

Nu har Melvin börjat med sina dåliga nätter igen. Han har inte sovit alls bra inatt. Vaknat stup i ett. Och även nattmåltiderna har han fått in igen. Attans. Jag som trodde detta var på rätt väg, jag menar, han har ju faktiskt åldern inne för att sova bra och kanske inte behöva äta på nätterna. Jobbigt är det. Men men!!
Mamma ska ju ha honom på lördag till söndag då får vi sova ut lite iaf. =) Gott.

Idag skulle vi ha fikat med Emilia och Sandra men Emilia kunde tyvärr inte så det blir jag och Sandra med barnen som tar en god fika ute på stan! =).

Igår passade ju tant Johanna Melvin och det hade gått super bra. Och när vi kom hem så stensomna Melvin i ca 2 timmar, haha dom hade nog kört slut på honom riktigt. Men bara gott för mamma =).

Nu ska jag njuta lite av ensamheten medans Melvin slumrar, man vet ju aldrig hur länge han sover.

Hej hej

Haha satt och kikade igenom min mobil och hittade en massa gamla bilder men jag bjur bara på dessa =)

Detta var första bilden som alla släktingar fick se på guldklimpen (tror jag. Hade 2 bilder) Hihi


Haha, en bild säger mer än 1000 ord


Han hade en skön stil när han var mindre



Och slutligen en bild på den lilla bilföraren! (bilen var parkerad)

God kväll


NU har Melvin precis somnat. Han har krånglat lite med sömnen nu dom senaste dagarna. Fast han har ju somnat vid 8 ändå men sen har han vaknat lite till och från för att han vänder och vrider på sig enormt men idag så sov han bara ca 20 minuter vid 8 sen har det varit ett väldans springande fram och tillbaka till sovrummet. Så han fick komma upp en sväng och ligga och mysa med mamma i soffan och så slumrade han gott tillslut och nu ligger han i sin säng och sussar gott. Jag ska väl också snart hoppa i säng.

Ursch jag gillar inte kvällar längre. Jag får sån ångest. Jätte jobbigt och det är väl lite därför jag drar mig för att lägga mig och sova för sitter jag uppe och har någonting för mig så är tankarna lite mer på något annat. Nää skitsam!

Imorgon ska jag möta Emilia och Alvin på stan och ta en fika och strosa runt lite.Sen ska jag hem och göra middag och sen skulle vi ta en promenad ute i det kalla Trollhättan =)

Hahaha föresten så är Niklas Riddarlo en rolig liten prick! =) Hihi! Knäppgök.
Kaffe och bullar bjuds på när NI har tid!?!


Sov gott!
Hej

Mammablogg =)


*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*


Jag har fått den här fina Awarden av Tuvas mamma Jessica för att hon tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg! Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den!

Det är med en stor Ära som jag ger den här Awarden vidare till:

Hugos mamma Amelie

Lokes mamma Sandra

Fannys mamma Anna

Williams mamma Marie


Cornelias mamma


Tuvas mamma Jessica


Tisdag 13 januari

Morrn morrn!

Det är fortfarande ett riktigt skit väder ute här i Trollhättan. Men det kan ju faktiskt vara ganska bra att det är det ibland för då har man ju en ursäkt för att bara ta det lugnt någon gång =) Och det har vi verkligen gjort det sista, men det är otroligt behövligt.

Melvin sover just nu sin lilla powernap, men hoppas den inte blir allt för lång. Igår sov han ca 3 timmar. Haha men idag ska tant Johanna passa honom en stund medans jag och Amelie ska äta kinabuffé =) Han blir ju så rastlös när han måste sitta stilla så både han och jag får det bättre om han får stanna hemma och leka =) Och snälla Johanna som tar sig tid och passar honom. Tusen tack!
Dom som inte är föräldrar förstår inte vilken lyx det är att bara få gå och handla ifred. Minsta lilla man ska göra blir en jätte grej när barnen ska med. Så då är det skönt att man faktiskt har lite avlastning inte allt för långt bort =)

Just nu sitter jag och lyssnar på 2 av världens finaste låtar, Lady in red med Chris De Burgh och Just around the corner med Robin Cook.
Och Robban har varit så snäll och fixat fram en film som jag inte sett på flera år men som är så bra. Mask heter den men det är inte den med den gröna masken utan detta är en verklighetsbaserad film om en kille som föddes med "vattenskalle" fast ändå inte det, kommer inte ihåg vad det riktigt var. Men Cher spelar mamman iaf. Skiiit bra film och såå sorglig. Så den ska jag kika på ikväll eller imorgon när den är klar. Och igår kikade jag på Lejonkungen 2 och den hade jag inte sett. Haha jag som trodde jag sett alla men icke sa nicke, den hade jag visst missat. Och jag började även titta på 3:an men den är inte alls bra så den skippade jag efter ett tag. Och Robban ska få fixa fram Ringaren i NotreDam 2 för den har jag inte sett =) hihi!! Älskar att bara kunna ta mig tid för att se film.

Vi hörs kanske senare igen
Hej

Slappar med morsan i soffan


Nu är det powernap dags

Måndag igen

Får börja med att GRATULERA min underbara brorsdotter och Melvins kusin Elina på hennes 1-årsdag.
Kan inte i min värld förstå att det redan gått 1 år sen hon föddes. Men hoppas hon får en underbar dag med mycket presenter och skojsigheter! Får väl se om vi får kanske kan få träffa henne och fira henne litegrann någon dag iaf?!

Men annars så är det ju måndag idag och måndagar är inte särskillt roliga. Och det gör det ju inte bättre att det är ett sånt tråkigt väder ute. Hm

Idag är det premiär för ÖF =) Unga föräldrar såklart! Visst träffar man alla dessa tjejer ändå men det är ändå en känsla att få komma iväg och träffas utanför hemmena. =) Dessutom får ju våra små sötnosar leka av sig lite.

Melvin har blivit en sån mamma/pappa gris. Det är såå roligt men nu duger inte vem som helst längre. Och igår när vi var på kalaset så var han jätte ledsen och sur för det va alldeles för mycket folk som han inte kände och massa ljud, eftersom det var ett "barnkalas". =) Min lilla kille är en liten fegis. Och något annat som han lärt sig på väääldigt kort tid är att sträcka sig efter mamma och pappa. Åh så mysigt.

Han är även väldigt rolig i sin säng numera. När man vaknar har man hans händer i ansiktet. Då har han alltså knytit upp snörena till spjälskyddet och dratt ner det för att komma åt mamma. Haha han är såå gullig =)..

Nä nu ska jag slappa lite innan det bär av till ÖF. Vi ska möta Jessica och Tuvis innan och promenera dit med dom. Som gamla goda tiden =)!

Hej så länge

Såg att vi fastnade på sands vimmelbilder =) Hihi

Söndag 11 januari

God kväll

Har haft fullt upp hela dagen idag.
Det var ju kalas i götet för lilla Blanca som fyller 3 år idag! =)

Igår var vi ju som sagt ute och dansade, och vi hade verkligen super duper roligt hela tiden. Får vi göra om någon gång igen! =) Vi satt hemma hos Julia innan och spelade lite spel och allmänt tjöta och sen vid halv 12 drog vi ner till stan och in på Sand. Men det var jätte lite folk där så vi tänkte vi kanske kunde gå till lipz istället men kön in dit var milalång. Så det struntade vi. Vi gick tillbaka till Sand och vi fick igång hela dansgolvet =) Gud va roligt det var.

Och idag har vi varit på kalas och vi kom inte hem förens kl 5. Då var vi tvugna att åka och handla middag och det blev smörgåstårta, mumma. =) Och nu har Melvin somnat och vi ska sätta oss framför tv:n. =)

Hej svejs!

Min sötnos på kundvagnstur


Hemma hos Julia igår



Lördag den 10:onde

God morgon!

Nu sitter vi och väntar på att Melvin ska sova färdigt sin powernap. Sen ska vi åka ut till Velanda en sväng och visa upp den nya fina gåstolen som han faktiskt fått "lite" av dom iaf =).

Idag så är tanken att jag ska träffa Marie, Amelie och Emilia och ta några öl och sedan gå ut och dansa stjärten av oss =) Det blir nog ganska lugnt men ändå roligt att få komma ut lite och träffa folk. Får lite dåligt samvete nu när det blivit lite mycket av den varan det senaste, men det är inte mitt fel att det är mycket runt jul och nyår =). Men men. Jag är ingen sämre mamma för det. Melvin får det ju så bra hemma hos pappa och hans vänner här ikväll.

Åh förut höll jag på och få en hjärtattack. Jag la Melvin snabbt i våran säng, I MITTEN och jag vände mig om för att rulla ner persiennerna och när jag tittar på honom ligger han vid sängkanten och börjar rulla. HAN RAMLADE NER. Åh vad rädd jag blev och han med. Men han verkade inte slå sig allt för hårt för han grät bara en liten stund men sen var han som vanligt igen. Ingen bula eller märke blev det. Stackars min lilla kille, mamma är såå dum. Men han var riktigt duktig inatt. Tro det eller ej men han sov HELA natten utan något. Han vaknade kl 09 och ville busa och vid halv tio fick han mat =): Min duktiga kille

Robban har även varit och tvättat av bilen idag, nu när det är +grader får man passa på =).

Nä nu ska jag göra mig iordning.
Hoppas ni får en bra lördag
Kram kram

Fredag 9 januari

Ännu ett STORT GRATTIS till min mamma som idag blev klar med 3,5 års studier. =)

Vi har ju varit och firat henne lite, och jag tror hon var väldigt nöjd att vi kom =).
Det var jag, Melvin, Mormor, Roger och Tobbe som kom och var med när hon tog examen. Mamma hann inte riktigt fira sådär jätte mycket för hon skulle ut och luncha med hennes skolkamrater men hon pratade om en middag på söndag??!! Och Melvin var en riktig ängel när vi satt och lyssnade på alla tal och såg på underhållningen. Han satt i mammas knä nästan hela tiden och var super duktig=) Min gullegris

Sen har jag och Melvin inte gjort så fruktansvärt mycket. Mest tagit det lugnt och bara njutit.
När Robban sen kommer hem ska vi först äta middag och sen åka ut till maxi och storhandla. Det är alltid gott och särskillt på fredagar för då blir det ju även godis. Hihihi.

Nu ska jag börja med köttgrytan som står på matschemat idag =)
Hej svejs!


Bilder

Tänkte lägga upp lite gamla bilder som jag suttit och kikat på ikväll! =)
Alltid lika roligt att titta tillbaka och minnas.

Klicka på bilden så förstoras den
Man får även vänta lite så alla bilder hinner laddas på sidan så man kan se alla =)

Gick inte få förklaringarna snyggt ovanför bilderna och jag orkar inte sitta och grejja med det nu men bilderna är från mellan 2005 och 2007 =) Bl a från Turkiet 06, Nyår 05 och 06, midsommar 05, Balen, Studenten och tidigare fallens dagar m.m

                        


         


             

      


    

     

      

Nej nu får det räcka med bilder =) Haha det blev visst onödigt många, men men!
Ha en bra kväll

Torsdag 8 januari

Tjena hallå!

Har inte riktigt haft tid till bloggen idag, Melvin har varit jätte sällskapsjuk =) Vi har myst och lekt hela dagen. Han är ju bara såå goo!

Imrgon ska vi iväg och kika på mamma när hon tar examen och även fira henne lite =) Det ska bli roligt och jag är så glad för hennes skull att hon äntligen är färdig.

I helgen har jag tänkt städa ut julen. Och så ska jag även köpa lite nya gardiner som jag kan sätta upp. Tråkigt att behöva sätta upp våra gamla, fula gardiner. Men så ska vi ju faktiskt till ullared om ca 1 månad och där vet jag at dom har massa fina gardiner. =) Så vi får väl se.

Nu sover Melvin så gott i soffan och jag sitter brevid och kikar på desperate housewife.

Pausen är visst slut nu.
Tjena hej!

Sötnosen softar i gungan


Haha

Satt och kikade på aftonbladet och fick se denna artikeln och herregud vad jag skrattade!
Dom små är inte så dumma trots allt! =) =) =) =)

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4128442.ab

Haha och här var det lite pinsamt! Åh vad man hade skämts

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4126597.ab

Nya gåstolen

Får säga GRATTIS till min mamma som nu är väääldigt nära sin examen. =) Ska och titta på henne på fredag.

Idag kom äntligen den efterlängtade gåstolen. Suvären är den och vi är bara på det lägsta läget. =) Det finns 2 lägen till så det betyder ju att han kommer kunna ha denna lääänge till =)

Jag sitter här framför tv:n alldeles ensam och frossar i min sjuka kropp. Jag orkar inte riktigt gå och lägga mig och dessutom fastnade jag i en jätte bra film.

Melvin har dessutom börjat gå jätte bra. Om man låter honom hålla i sin lära-gå- vagn så klarar han att gå ensam några få steg, fast man får ju stå beredd när han tappar greppet. Han kommer nog inte bli den som kryper. För när han ligger på golvet har han inte ett enda tecken på att han kommer börja krypa inom snar framtid iaf.

Imorgon ska vi bara vara hemma igen och friska till. Det är väldigt skönt och väldigt behövligt att bara få vara hemma och inte göra något när man inte mår så bra.

Nää nu måste jag kika på filmen =)
Ha det gott

Sitter riktigt duktigt, när han vill


I sin nya gåstol.
Han älskar leksakerna på gåstolen =)




Onsdag 7 Januari

Idag är det inte riktigt bra. Tror jag har åkt på en liten magjsuka. Imorse när jag skulle mata Melvin hann jag bara upp och göra vällingen sen fick jag kasta in vällingen i sängen och ropa på Robban och sen var det fort in på toa och krama holken. Fy vad jag hatar att må illa. Jag vaknade inatt av att jag mådde lite halvdåligt men jag trodde det var för jag var för varm eller nått men tydligen så var det något annat. Och nu går jag här hemma och mår inte alls bra. Tur att frukosten fått stanna i magen (än så länge). Så idag kommer inte Melvin ha det så jätte roligt och mamma kommer sitta under täcket i soffan och bara ta det lugnt. Längtar tills Robban kommer hem.

Skulle ju egentligen åkte hem till Emilia idag men jag får hoppa det idag. Vill ju inte smitta ner både henne och Alvin.

Haha Melvin han är så söt, nu kan han ligga lite längre stunder i sängen på morgonen när han vaknat för han vänder och vrider på sig och baken på kudden och  tvärtom. Haha jag tror han har väldigt roligt =)

Nä nu orkar inte huvudet med mer.
Ha det bra
Kram

Tisdag 6 Januari

Tjena hallå ute i stugorna!

Nu är vi mätta och goa här hemma. Har precis lagat till bankad kyckling med en otrolig god hemmagjort röra i och bacon runt om och så heldinkel till. =) Det blev mycket bättre och godare än vad jag trott =).

Jag har varit ute på överby med Amelie och Hugo idag. Melvin fick ju som sagt stanna hemma med pappa och tacka gudarna för det. =). Hittade ju Jessicas present och ett par byxor till Melvin, men inget mer.
Sen åkte vi och hämtade upp Sandra för att åka till Jessica på en fika. Blev en väldigt snabb fika hos dom idag. Men vi är ju ganska så bra på att dra ut på tiden i vanliga fall så någon gång måste det ju bli en snabbfika =) Hihi!

Nu ska jag, Robban och Melvin ut på en liten promenad och kanske köpa med oss en liten godispåse hem, det är ju en otroligt bra film på tv:n idag, Drömkåken! =) Den är suverän. Haha.
Ps: Kikade precis ut och ser att det spöregnar så det blir tyvärr inget godis eller promenad =) DS

Melvin har ju börjat gå när man håller honom i händerna men nu går han jätte fort och man behöver knappt hålla i honom nu, bara han får hålla i våra fingrar så går han. Han kommer nog inte bli en krypare utan han kommer nog bli som sin mamma, gå med en gång =).

Tjingeling på er

Min nyvakna grabb! Notera hans trötthetspåsar under ögonen. =)


Myser lite i mamma och pappas säng


Melvin fick äntligen sina babyblå mjukisbyxor =)

God morgon

Vi har precis ätit frukost allihopa tillsammans =) Det blev lite räkor över från igår så jag fick mig en riktigt god räkmacka till frukost =). Jag älskar räkor!

Vädret är ju toppen fint idag så det blir nog till att vi tar en liten promenad senare. Men först jag jag ut med tjejerna till överby och kika och sen vidare till Jessica.

Inatt sov Melvin faktiskt väldigt bra. Han vaknade någon gång för att han tappat nappen men inget annars. Måste ha varit alvedonen =) Det kanske är tänder på gång ändå.

Nu ska jag nana min lilla pojk!
Hej så länge

Han är sååå fin!


Han älskar sin nya alien =)

Se där ja

Såå nu vart bloggen helt klar (tror jag iaf) Och jag behövde inte Amelies hjälp, jag lyckades på egen hand. Hihi!
Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. :-)

God natt på er!

Måndag 5 Januari

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år. ETT  JÄTTE STORT GRATTIS TILL JESSICA! Hoppas du haft en bra 22 års dag?! =)

Som ni ser har JAG gjort en ny design på bloggen! =) Blev faktiskt väldigt nöjd. Åh vad jag är duktig. Haha!
Men ni ska veta att det är grymt svårt att göra en bloggdesign. Så jag har även tappat blogg tid när jag hållt på. Hihi, men riktigt färdig är jag inte, Amelie ska hjälpa mig imorgon och fila lite.

Idag har vi varit hemma hos Jessica och firat henne med god tårta och massa kakor =). Vi fick ju inte tag i hennes present idag så det blir till att åka och fixa den imorgon och fira henne lite till =).

Jag tror Melvin kanske börjar bli sjuk. Han har riktig ränneskita och han har spytt några gånger nu ikväll och det är inte likt honom. Och han somnade i vanlig ordning vid halv 9 men vaknade ca 1 timme senare och bara gnällde och grät. Så då gav vi honom en alvedon ifall han har ont eller inte mår bra och nu har han sovit en stund iaf. Så jag hoppas den hjälper.

Ja imorgon ska jag som sagt ut och fixa Jessicas present och med mig ska jag ta Marie och Amelie. Melvin får snällt stanna hemma med pappa som är ledig.

Nä nu har mina två änglar somnat så jag får väl göra detsamma. Och tyvärr blev det inga bilder idag för jag har totalt glömt ta några, men bättring imorgon!
God natt på er!
Kraaam


Söndag 4 januari

Ursch vad jag skäms men det har varken funnits tid eller ork att blogga. Men nu har jag en liten stund över. =)

Igår så tillbringades dagen med Amelie och Hugo. Det var fika på ritz och sen middag hemma hos oss som Robban så snällt lagade till oss.

Sen så lämnade vi över Melvin till farbror Markus och tant Johanna så jag och Robban kunde åka och storhandla ifred. Jätte skönt och vilken lyx att få handla ensamma =).

Idag har vi varit ute i Velanda en sväng och fått lite fika. Melvin har ju så mycket utrymme att springa i gåstolen där och man ser verkligen hur roligt han tycker det är. =). När vi kom hem så städade vi iordning lite och gjorde middag. Sen blev det en liten promenad i det svinkalla vädret. Men det var faktiskt väldigt mysigt.

Vi har även pratat lite om det här med skidor. =) vi har kommit fram till att Robban varken kan eller vill ta så många dagar ledigt så det blir att vi åker upp till Branäs den 2 februari och åker med Jessica och Rachid EN dag. =) Det ska bli så roligt. Jag har ju inte fått åka skidor på 2 år. För ena gången bröt Robban handleden (på första åket) och då ville jag ju vara snäll och umgås med honom istället och andra gången var jag ju gravid, så jag tycker detta ska bli extra roligt =).

Imorgon fyller Jessica 22 år så då ska vi på ett litet tårtkalas =). Och sen blir det till att ta det lugnt hemma framför tv:n.

Nu ska vi titta film. Ha en god kväll så hörs vi mer imorgon!
Kraam

Min sötnos i sin hoppgunga!



Hejsan

Jag är så otroligt ledsen för mitt dåliga bloggande. Men jag ska bättra mig.
Och idag har det varit full fart hela dagen så det har inte funnits tid för att blogga.

Men jag skriver mer imorgon för nu måste jag hoppa i säng! =)
God natt
Kram

Fredag 2 januari

Idag är jag en riktig tröttis. Melvin sov fram till 2 sen låg han och vände, vred på sig och gnydde till lite då och då fram till kl vad 4. Så jag fick tyvärr inte så mycket blund mellan dom timmarna. Och att Melvins nalle låg här ute i vardagsrummet och prata gjorde ju inte saken bättre. Fy vad det vände sig i min mage varje gång den lät. Så när Robban steg upp kl 5 bad jag honom ta ut batterierna för jag hade inte mod och gå upp själv och göra det. ALDRIG!! Sen blev det tyst på na.

Idag så har vi inte planerat det minsta. Det är så härligt att bara kunna ta det lugnt. Jag hoppas ju att Melvins nya gåstol kommer idag =) Men den turen har väl ändå inte vi.

Jessica, Rachid och Tuvis var här igår kväll och då åt vi lite "mat" och kikade på tv:n medans barnen sprang runt i sina gåstolar =) Melvin jagade Tuva! Haha. Sen vid 9 somnade båda barnen i vårat sovrum så då satte vi på filmen. Det blev Saw 5. Men nästa gång får det väl bli komedi. Haha! =) Men en riktigt trevlig kväll var det, fast med så trevligt sällskap kan det väl inte bli annat.

Snart börjar Tigers film på tv:n som jag har tänkt se om jag inte somnar nu när Melvin alldeles strax ska sova middag.

Hörs kanske senare.
Hej och kram

Melvin har hittat sina fötter! =)

2009

Nu är år 2008 slut och första dagen på 2009 är snart slut.
Hoppas att ni alla hade en bra nyår?!

Vi hade det grymt roligt iaf. Så himla trevligt sällskap! Trivs super bra med alla.

Vi började hemma hos Jessica och Rachid och fick god mat, blev kött, potatisgratäng och sallad. Det var riktigt gott. Sen blev drack vi lite gott och tjötade innan efterätten kom in och det var chocklad/vaniljglass. Var tyvärr proppmätt så det blev inte så mycket glass för min del. Sen så spelades det Gitarr Hero med både trummor, gitarrer och sångare =) Det såg väldigt roligt ut och lät väldigt roligt. Jag sprang mest runt och tjöta med allt och alla =).

Sen vid kvart över 11 fick vi en geni ide att dra oss ner till stan för att se raketerna, ja men tjena vad stressigt det blev. Men vi hann med 2 minuter =) Sen gick vi alla hem till oss och fortsatte, super trevligt. Vid halv 2 började folket avta och sista man ut gick vid 04. =) Det var Jessica och Rachid som var kvar längst och vi satt och pratade om allt och ingenting. Dom är ju så snälla och goa!

Idag så mötte vi Jessica och Rachid för att gå och käka pizza tillsammans. Gud så gott det är med bakfylle mat. Och sen har vi bara tagit det lugnt men nu är familjen Nord påväg för att kika film och äta buffalo wings =).

Ha en bra kväll!
Kram från oss

Tha gang ;P


Marie


Undra om Jessica hade roligt??!! Hihi


Robban på trummor och Jessica på sången


Rachid, Amelie, Stefan och Robban =)

RSS 2.0