Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Lördag den 10:onde

God morgon!

Nu sitter vi och väntar på att Melvin ska sova färdigt sin powernap. Sen ska vi åka ut till Velanda en sväng och visa upp den nya fina gåstolen som han faktiskt fått "lite" av dom iaf =).

Idag så är tanken att jag ska träffa Marie, Amelie och Emilia och ta några öl och sedan gå ut och dansa stjärten av oss =) Det blir nog ganska lugnt men ändå roligt att få komma ut lite och träffa folk. Får lite dåligt samvete nu när det blivit lite mycket av den varan det senaste, men det är inte mitt fel att det är mycket runt jul och nyår =). Men men. Jag är ingen sämre mamma för det. Melvin får det ju så bra hemma hos pappa och hans vänner här ikväll.

Åh förut höll jag på och få en hjärtattack. Jag la Melvin snabbt i våran säng, I MITTEN och jag vände mig om för att rulla ner persiennerna och när jag tittar på honom ligger han vid sängkanten och börjar rulla. HAN RAMLADE NER. Åh vad rädd jag blev och han med. Men han verkade inte slå sig allt för hårt för han grät bara en liten stund men sen var han som vanligt igen. Ingen bula eller märke blev det. Stackars min lilla kille, mamma är såå dum. Men han var riktigt duktig inatt. Tro det eller ej men han sov HELA natten utan något. Han vaknade kl 09 och ville busa och vid halv tio fick han mat =): Min duktiga kille

Robban har även varit och tvättat av bilen idag, nu när det är +grader får man passa på =).

Nä nu ska jag göra mig iordning.
Hoppas ni får en bra lördag
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Marie ~ Williams Mamma ♥

ja precis.. men som du säger vi ska ju inte supa skallen i bitar o komma hem dyngraka utan bara ha en trevlig kväll tillsammans.. =)

2009-01-10 @ 11:31:47
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh fy va hemskt med Melivin. Man tänker verkligen inte på att de är så snabba i vändningen. Men sicken tur att allt gick bra :) Hoppas ni får kul ikväll, och såklart är man ingen sämre mamma för att man går ut ibland. Man är nog en bättre mamma, för man blir ju gladare av att träffa lite folk :)

2009-01-10 @ 11:42:15
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Jörgen

Du & Marie är värda att gå ut & "supa" till lite! Ha inte dåligt samvete för det......

2009-01-10 @ 14:47:50
Postat av: Sandra

Man ska inte bry sig så mkt om va alla andra säger. egentligen. men man tar ju ändå åt sig lite av kritiken. men tycker verkligen inte att du ska ha dåligt samvete. om man är på jobbet är man ju borta 8 timmar också, så om du är ute med kompisar nån timme ? Ha så kul ikväll vännen så ses vi på måndag :)

2009-01-10 @ 16:26:10
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Syster/Moster Johanna

vilken tur att det gick bra =)) han är en stark kille. Lilla Melvin

2009-01-10 @ 19:30:30
URL: http://meller.blogg.se/
Postat av: silena

hejhej jag har haft denna blogg läääänge men inte lat ner så mycket tid på den :P



Aaa lilla goa jonnah har dött så hemskt och orättvist:(

2009-01-10 @ 23:24:29
Postat av: Mamma Jessica

Hej Hej!

Hoppas ni hade en kul kväll igår =)



Skulle vi promenera till ÖF imorn?

Kram

2009-01-11 @ 15:16:17
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0