Onsdag 29e juli

Ett stort stort GRATTIS till Loke på 1 års dagen!! Hurra hurra hurra!!!

Idag har jag varit på Ikea med Amelie och Hugo. Jätte trevlig och jag fick med mig en massa grejer som jag egentligen inte skulle åka hem med. Och inget av det jag skulle köpa fick jag köpt.  Allt vi tittat på var nyheter och det kan inte beställas förens om ca 1 vecka men det gör inget. =)

Imorgon blir det en tripp till Ikea igen om dom har fått in golvet. För det fanns inte inne idag men han trodde dom skulle få in det imorgon men vi ringer innan och ser så vi inte åker dit i onödan igen. Men jag fick iaf köpt nya sängkläder till hela familjen och även nya gardiner, handdukar och mattor. =) Super nöjd!! Det blir turkosa grejer inne på toaletten så man lixom får lite färg på det hela. Älskar verkligen turkost och har sett det framför mig läääänge =)

Nu börjar det äntligen lika något i lägenheten. Alla rum är tapetserade och klara och vi har fått lagt klinkersen i hallen så nu är det bara resten av golvet i hallen och köket och sen resten av köket. Hehe men det kommer nog gå fort. Så vi får nog snart flytta in =)

Melvin han hoppar runt lite här och var och blir passad. Vi får inte gjort så mycket när han är med nu förtiden. Han är såååå sällskapssjuk och vill vara uppe hos en hela tiden. Men då är det bättre att få vara med sin farbror och faster eller farmor och farfar och busa med dom =) Vi tackar så hemskt mycket för hjälpen med passningen.

På fredag så ska vi få känna på hur det är att vara 2 barnsföräldrar. Vi ska nämnligen passa Elias =) =) =) Det ska bli sååå roligt att få lite egen tid med en av världens sötaste. Han ska även sova här då. Och jag ska upp och jobba på lördagen men då får Robban känna på hur det är att vara ensam med 2 barn, hehe!! Det ska nog gå super bra.

Nä nu väntar Robban på mig, får väl gå och göra honom sällskap!
Kram på er

Måndag 27:e juli

LÖNING var det här, hehe! Alltid lika gott att få lite mer pengar än enbart mammapengen. Har ju inte varit allt för bortskämd med det.

Idag var det jobb som stod på schemat och det gick jätte bra. Har kommit till en jätte bra brukare så jag trivs faktiskt för första gången. Men visst är det inte ett jobb jag skulle vilja jobba livet ut med, men det behöver jag inte oroa mig för eftersom jag är varslad, Haha.
Ringde även chefen idag för att få reda på varför hon ändrat mitt schema men fick inte tag i henne. Men jag fick tag på en annan som jobbar där och hon hade pratade med chefen om mitt schema och chefen hoppades att jag skulle acceptera det nya schemat och att hon skulle ringa någon dag framöver. Tycker absolut inte man gör så, att bara ändra schemat utan att prata med MIG!! Jaja skitsam....

Imorgon är jag tillgänglig så vi får väl se om jag får jobba eller inte. Men får jag inte jobba så ska vi åka ut till torp tidigt på morgonen och köpa hem lite grejer. Och sen ut och kolla på en soffa som vi hittat. Och efter det ska jag ta en liten fika med Emilia på överby. Ska bli sååå trevligt för nu var det verkligen jätte längesen vi sågs.

Och på onsdag morgon ska jag och Melvin åka till Ikea och då frågade vi om Amelie ville hänga med och det ville hon :) Så vi får trevligt sällskap!!

Ja nu har vi fått sålt våran soffa så från och med idag ställer vi våran säng i vardagsrummet för det är TOMT utan soffan och man vill ju lixom inte sitta på golvet och mysa framför en film. Hahaha!!

Nä slut tjatat på mig!
Ha en fin kväll

Såhär ser det ut i vårat vardagsrum nu

Söndag idag då

God kväll kära läsare!

Precis kommit upp ut ett otroligt gott bad. Läste ur "Sjöjungfrun" idag och den var verkligen jätte bra, fastnade totalt i den. Tråkigt nu när man läst ut den bara men hoppas jag hittar fler sånna böcker. Började lite smått på "Den mörka ängeln" och änsålänge verkar den bra.

I helgen har vi renoverat, renoverat och åter renoverat. Vi har hunnit få upp dom flesta tapeterna och lagt golvet i vardagsummet och fått målat klart alla lister och karmar. Så nu har vi bara köket kvar och lite tapetuppsättning. Melvins rum började vi sätta upp tapeter men det blev inte bra alls. Antingen har vi fått helt fel färger eller så var vi så blinda när vi valde ut dom. Ska åka tillbaka till målarboden och kika igen och i värsta fall får vi köpa en ny rulle och sätta upp bara stjärntapeten som fond.

Idag fick jag min lönespec och nu har min första lön kommit in, hehe det känns väldigt skönt. =) Och imorgon kommer en kille och hämtar våran soffa så på tisdag ska vi åka och köpa oss en ny. =).

Fick även hem mitt schema från jobbet idag och det gjorde mig grymt sur alltså. Här har dom ändrat om totalt och lagt till flera dagar. Fast det är lika mång timmar men att dom bytt dagar och hållt på. Som t ex så har jag på mitt schema att jag jobbar 7-16 dom flesta dagarna men hos den brukarn som jag har nu är timmarna bara 8-15 och då har dom tagit dom 2 timmarna om dagen som jag inte jobbar och gjort en helt ny dag UTAN ATT PRATA MED MIG. Så får dom väl egentligen inte göra eller har jag helt fel????? Förr var jag tillgänglig dom timmarna jag inte hade jobb och så trodde jag att man gjorde, inte sätta nya dagar allstå...Nää nu blev det lite väl svamligt men jag hoppas ni förstår lite vad jag menar. Men att jag ogillar mitt jobb har nog dom flesta förstått och detta är en typisk grej som gör det ännu värre att behöva gå och jobba för dom.

En väldigt söt Harry


Vi var ju på fika hos kompisen Harry i fredags!


Ute och promenerar i sin fina mjukisdress


Och han ska stanna och vinka på allt och alla hela tiden =)
Social kille, hehe


Fredag 24e Juli

Så, då börjar även juli gå till ända. Fort, fort och åter fort går tiden!

Idag vaknade familjen kl 8 och gick då upp och käka lite frukost. Sen fick jag och Melvin åka och släppa av pappa Robban i den nya lägenheten för rörmockarn skulle komma tidigt. Idag får vi troligtsvis vattnet igång därborta.

Nu har jag inte varit i lägenheten på väldigt länge men Robban har börjat tapetsera och måla färdigt lite lister m.m. Så jag hoppas få se något resultat senare. Det är nämnligen tänkt att vi ska sova där inatt så vi kan greja sent. Melvin somnar ju ändå vid 8 tiden. Vi kan ju lixom sova där då. Han har ju sin resesäng.

Imorgon blir vi barnlediga, då ska Melvin till sin farmor och farfar så vi får grejat en del. Nu känner jag att vi måste få gjort något för nu är det inte skoj längre. Vill komma in i vardagen igen.

Igår var vi hos min underbara mormor <3 och fick jätte god tacos. Hur mysigt som helst. Dom har ju en sommarstuga i öresjö som är jätte mysigt och har ett härligt läge. Vi hann tyvärr inte stanna allt för länge så efterrätten fick vi ta med oss hem och även den var jätte god :) Tack så mycket kära mormor och Roger!!!

Idag ska vi åka ut till överby en sväng och se om vi hittar lite kläder till Melvin och kanske mig. Han har verkligen ingenting längre. Bara en massa bodys och det tycker jag inte är lika fint längre och det passar inte så bra, hehe. Vill ju ha riktiga tröjor/skjortor. Även lite mysbyxor till honom. Måste även ta mig ut och hitta regnställ och vind/lekställ till honom. Nu är det ju endast 3,5 vecka kvar tills han börjar dagmamma. Hehe! Ursch så tiden går fort. Det känns sjuk att han nu blivit så stor. Men när jag blir arbetslös kommer han ju inte vara ifrån mig så mycket och det är väl skönt det.

Sen är det fika hos Kajsa och Harry. Det ska bli riktigt trevligt att träffa dom igen. Och Melvin ser såååå mycket framemot att leka med sina polare.

Nä nu ropar badet och boken på mig!
Kraaam

Tacokvällen
 

Ett stycke snygging


En väldigt suddig bild på min älskade kusin! Han är sååå underbar


Jaha, de va de!!!!

Ja nu är det bara 2 månader kvar och sen är jag varslad!!!!!
Jag är en utav alla undersköterskorna inom kommunen som fått lämna sitt jobb!...
Även om jag inte trivdes med mitt jobb så var det ju iaf ett jobb. Men arbetsmarknaden, Here i come...

Så jävla dålig stil av min chef. Jag pratade med henne senast imorse och då nämnde hon ingenting överhuvudtaget. Pratade även med kommunen i förrgår och då sa vi att dom skulle skicka mig mitt nya schema men istället kommer pappret om att jag nu är varslad.

Allt blev så komplicerat nu. Vart ska jag söka? Inte en stor chans att man får jobb i dessa tider ju. Det är ju verkligen tur att man har en man som tjänar riktigt bra.

Onsdag 22e Juli

God morrn!

Sitter här vi datorn och käkar frukost. Mina 2 killar ligger fortfarande i sängen. Melvin mojsar sig och Robban har inte vaknat än =), gottegris... Själv ska man gå till jobbet om ca 20 minuter. Jag jobbar ju ända till 17 idag. :( Men det är ledsagning och det är mycket mycket bättre än personlig assistent.

Ja igår så hände det inte allt för mycket. Vi var runt lite överallt för att få tag i tapeter men jag hittade nästan ingen som föll mig alls i smaken men vi valde några ändå =) Sen åkte vi till swedbanks jurist för att skriva vårat testamente. Det var tydligen något som var bra att göra när man köpt bostad tillsammans. Och även ändrat lite på hur mycket Melvin och den efterlevande kommer få ut i "ersättning". Ja det ligger väldigt långt fram för mig i huvudet att vi faktiskt en dag inte kommer finnas på denna jord men även den dagen kommer komma.

På fredag blir det mammafika hos Kajsa och Harry :) Ska bli skit roligt och träffa alla + att få se hur Kajsas nya place ser ut. =)..Skoj skoj! Och antingen före fikat eller efter fikat ska jag åka till ikea och köpa mer golv. Det fanns inte riktigt så mycket som vi ville ha där sist så då får vi åka tillbaka nu när dom fått in mer golv.

Nä nu får jag nog skynda mig lite så jag inte kommer försent såhär första dagen!
Kram kram

Mina <3<3


Sötrumpan


En paus från renoveringen behövs då och då och vad är då bättre än en glass på stan? =)


Sitter stilla och äter sin glass så duktigt...

Måndag 20e Juli

Hejsan och ursch så jag skäms när jag inte skriver blogg på länge!!

Det har varit ganska fullt upp hela tiden. Vi har haft barnpassning hela helgen och då har vi varit i lägenheten och grejat utav bare den. Ändå känns det inte som vi kommer någon vart. Nu är iaf badrummet klart, eller ja det kommer ju en rörmokare någon dag framöver och drar alla rör men utöver det så är allt klart. Hur bra som helst blev det, jätte nöjd verkligen.

Igår så rev Robban och Micke ut golvet i hallen och alla tapeter revs ner. Och idag har nog Robban börjat riva ut golvet i köket också. =) Äntligen händer det grejer. Alla dörrar är även klara och vi har fått in ett "båtfönster" på toadörren, super duper bra blev det. =)

Idag fick vi för oss att åka till Ikea och där hittade vi vårat golv. Men innan dess så var vi runt i varenda golvaffär här i Trollhättan men det golvet vi egentligen ville ha kostade circus 700 kr m2 och det är lite lite lite för dyrt men nu hittade vi det perfekta för ynka kronan (typ). Hehe!!

Ja jag är iaf jätte nöjd med resultatet som är nu men jag kommer bli ännu mer nöjdare ju mer vi blir färdiga. =)

Ja just de ja, på onsdag är min första arbetsdag. 10-17 ska jag jobba och sen på torsdag blir det jobba 8-15 och efter det är jag ledig fram till måndag =). Gottigt!!

Nää nu var det väldigt mycket renoveringsprat och väldigt lite Melvin prat så jag får lägga in några rader om min underbara prins också. Han mår mycket mycket bättre nu iaf, det måste har varit något slags virus eller nått liknande som gjorde att han blev som han blev för det gick sakta men säkert över. Och nu är han piggare, gladare och mer underbara än någonsin. Han är så mycket me när det gäller allt. Och han är smart min lillkille. Han visar oss sin intelligens varje dag och jag blir lika förvånad varje gång. Han blir så stor och det går ju sååå fort. Känns som att jag inte riktigt hinner med. Men det blir skönt när vi kommer iordning och har ett boende som vi jämt är på och vardagen lixom kommer tillbaka. =). Ja det går iaf inte beskriva med ord hur jag känner för min son och hur stolt jag är över honom. Jag kommer alltid finnas för honom och aldrig svika honom. Han är det absolut bästa som hänt mig och världens finaste! <3

Hm nä nu tänkte jag ta en kopp kaffe och lägga mig i soffan och bara vara!
Ha en fin kväll
Kraaam

Jag och tant Johanna på en liten förfest hos Jessica W innan vi gick ut en sväng på Fallens dagar


Här tillbringar jag tid till att måla alla dörrar! Det är super tråkigt, men som tur är blir det ju väldigt bra


Nu har handfatet till och med kommit upp =)


Här har vi inte hunnit måla karmarna än...Fy på oss =P


Min underbara hjälpreda =)

Fredag 17e Juli

God eftermiddag!

Idag var vi uppe med tuppen för att åka och lämna av Melvin till farmor och farfar. Jag och Robban åkte och sen å handlade tapeter till 3 rum och sen vidare till lägenheten för att greja. Micke var snäll och kom och hjälpte oss. =).

Jag har målat dörrarna och ser nu ut som f*n om händer och armar. Hoppas att det försvinner i badet. =)

Ikväll blir det lite utgång till öltältena. Ska bli så trevligt att bara få komma bort en stund från allt med sjukdom och renovering. Det kommer nog bli kanon kul ikväll.

Nä nu hinner jag inte skriva mer. Har lite att göra
Kraam

Melvins nya pajjas grej =)


En liten del av vårat badrum, som det ser ut nu.

Torsdag 16e Juli

God kväll!
Nu är det fallens dagar i Trollhättan =), (tänkte bara uppdatera er om det) hehe!

Idag så har vi varit på sjukhuset igen. Men innan vi åkte dit så var vi tvugna att ta ett kisse prov på Melvin och de, mina kära vänner var inte en hit! Det tog oss ca 3,5 timme att få. Vi hade suttit i ca 1,5 timme när vi skulle byta position och ställer då ner honom jätte snabbt på golvet och tro på fan att han ställde sig och kissade. Vi missade alla droppar så då var det bara till att börja om. Men sen när det väl kom så kom det en rejäl skvätt

När vi kom till barnavdelningen så berättade dom att vi skulle på röntgen idag för att kolla njurarna. Dom ville påskynda den processen för att utesluta det. Och röntgen visade ingenting, alltså var det jätte fina njurar =).

Sen kom läkaren och då berättade jag att jag tyckte Melvin blivit lite mer stabilare och hans matlust har kommit tillbaka lite mer. Så då skulle vi avvakta ytterligare och se för dom ville inte dra igång större undersökningar på en sån go och glad kille =) Och vi var bara glad att få komma hem. Men det är ju fortfarande på permission. Så imorgon ska vi ha telefon kontakt och då tror jag vi kommer bli utskrivna. =D. Men det som är skönast är ju att min prins mår bättre. =) Yeees äntligen. Och renoveringen har änna kommit långt bort men min underbara sambo har varit där så mycket han bara kunnat och fått gjort en hel det (tror jag) haha.

Imorgon (om Melvin är bättre) ska vi lämna honom till farmor och farfar så jag och Robban kan åka och handla tapeter, klister, fog, och lite annat som behövs. Sen ska vi grejja i lägenheten så mycket som möjligt. Är bara glad så länge mtt jobb inte ringer in mig. Men imorgon ska jag ringa och kolla vad dom håller på med, varför dom inte hört av sig eller skickat schema.

Vi ska även åka och beställa lite vitvaror någon dag. Allt ska ju bytas. =) Så härligt med nytt och frächt.

Snart ska jag ställa mig och steka mig och Robban varsin burgare som vi kan smaska på när han kommit hem. =) Mumma!!!

Ha en fin kväll!
ps: vet att det är dåligt med bilder men vi har inte haft tid eller batterier, men ändring på det NU! ds

Permission

Vi tackar för alla fina och snälla kommentarer! <3

Ja nu är vi hemma eller ja, vi ska ju tillbaka imorgon eller så fort något händer.

Läkarn kom vid 9 tiden och fick se när Melvin stapplade omrking och visst vinglade han lite men han har ju sina bra och dåliga stunder på dagarna. Och just när hon kolla honom så var det ganska bra (typiskt), men hon lyssnade verkligen på oss och förstod att det inte var riktigt bra. Men hon tyckte att vi skulle avvakta 1 dag till så vi vet att antibiotikan är ur kroppen helt. Så vi skulle komma in imorgon igen och prata igenom hur vi ska gå vidare om det inte blivit bättre. Så idag ska vi ha mycket koll på honom och se hur han går och hur han är i humöret.

Och eftersom han slutade med antibiotikan många dagar tidigare än sagt så måste vi även hålla noga koll på att den inte kommer tillbaka. Och det var egentligen meningen att han skulle gå på en liten penicillin kur i ca 2 veckor till för då ska vi in och göra ultraljud på lungorna och röntga bäckenet för att utesluta ärrbildning eller missbildning. Det är visst inte alls så vanligt att KILLAR i denna åldern får urinvägsinfektion så därför ska det göras en massa prover och underskökningar. Men nu får han ju inte antibiotika så vi får väl se vad dom kommer fram till. Går väldigt segt får jag säga. Vill ju veta NU, helst igår.

Nä nu väntar ett gott bad på mig och älsklings Melvin sover =).
Hörs senare

Återigen sjukhusbesök

Japp, nu ligger Melvin inlagd. Robban sover däruppe med honom inatt.

Vi ringde in idag för att Melvin har gått väldigt konstigt dom senaste dagarna. Han har lixom varit jätte vinglig och ramlat massor även när han sitter. Så dom tyckte vi skulle komma in så dom fick ta en kik. När doktorn kom in och pratade med oss så såg hon hur han gick jätte ostabilt och han ramlade flera gånger. Hon kikade igenom honom men allt var helt okej. Så hon tyckte att han skulle läggas in så dom fick ha koll på honom. Det togs blodprover och kisseprover men det visade bra. Så dom beslutade att avsluta antibiotika kuren för att se om det kanske blev bättre. Men hon trodde absolut inte det hade att göra med antibiotikan för den ska inte ge sånna biverkningar. Men för säkerhetens skull tog dom bort den. Han är inte alls nöjd med livet just nu. Han äter jätte dåligt, eller ja vällingen får han ju i sig men säger lixom inte till när han är hungrig. Men mat eller annat vill han inte ha. Han fick glass och juice men det ratade han bara. Och då är det något som är fel. Men han är allt glad vissa stunder på dagen och fortfarande lite aktiv. Men han är inte nöjd som sagt.

Men imorgon får vi veta mera. Då får vi se vad som ska göras och hur han reagerar utan antibiotikan. Men det första som kommer upp i huvudet när dom inte hittar några fysiska fel är att bara det inte är strul i hjärnan på honom. Men det tror jag inte och hoppas jag verkligen inte att det är. 

Så imorgon åker jag upp vid halv 8 tiden så jag inte missar ronden.

Och jag håller alla mina tummar för att dom inte ska ringa in mig på arbete imorgon. Jag vill verkligen inte det när min älskling ligger på sjukhus och inte mår  bra. Men jag har varken fått något schema eller hört något alls från jobbet så jag är lite besviken på dom. Vill ju inte gå runt och inte veta när jag ska in och jobba. Jag går ju faktiskt egentligen på schema.

Jaja nu ska jag inte tjata, får passa på och lägga mig nu.
Uppdaterar när jag vet mer!
Kram




Åh va trött man är...

...på allt som innebär renovering. Eller ja nja kanske inte riktigt så, men nu vill man ha det klart och kunna återgå till det vanliga livet. Badrummet är mycket mycket jobbigare än vi trott. Och nu till råga på allt så har vi fått fel färg på fogen. Vi skulle ha ljusgrått men det blev vitt. Och eftersom vi har vitt kakel är det väldigt ljust. Men vi får göra det bästa av situationen och vänja oss vid det för att göra om allt skulle ta oss ytterligare veckor och det har vi inte lust med. Och så fult är det inte. ;). Men imorgon ska vi börja med badrumsgolvet. Äntligen händer det något annat än väggarna.

Idag har vi varit i vänersborg och hämtat Melvins fotografier, jätte bra blev dom. Super duper nöjd. =)
Och sen har Robban varit i lägenheten hela dagen medans vi varit här hemma. Melvin har sovit bort HELA dagen. Men imorgon ska vi till vårdcentralen för det är något som inte stämmer med min son. Han mår inte riktigt bra (märker jag som mamma). Haha men han äter nästan ingenting och han är jätte slö och trött. Han leker inte alls som förut och vill gärna vara hos en hela tiden. Det kan vara skönt att få kolla så alla värden blivit bra igen eller iaf bättre.

Haha ringde sjukvårdsupplysningen förut för att höra om trötthet kanske är en biverkan på antibiotikan men jag fick till svar att hon inte alls trodde att han hade urinvägsinfektion för det är SÅÅÅÅÅ ovanligt på små pojkar. Hon trodde mer att det var en virusinfektion han haft i kroppen och därför han fortfarande är så slö. Men HALLÅ ELLER, läste hon inte hans journal eller där det faktiskt står att det var urinvägsinfektion. Haha jaja, jag tog det med en nypa salt och sa att jag skulle uppsöka vårdcentralen imorgon.

Nu ligger Melvin och sover för natten och det är alldeles tyst och skönt här hemma. Robban är ju i nya lägenheten och grejar och jag ska strax hoppa in i ett gott bad.

Ha en fin kväll

Har ingen scanner och ingen bra kamera men här är ett smakprov på 1 av flera kort vi hämtade idag

Söndag 11e Juli

God kväll gott folk!

Trött, trött och åter trött kan jag ju säga. Det tar på en att renovera. Idag har vi hållt på med badrummet HELA dagen. Det är grymt jobbigt att få det rent, jämt och snyggt. Men vi är på´t imorn igen.

Melvin är mycket mycket bättre nu och det är jätte skönt. Visst är han fortfarande "sjuk", väldigt klängig och grinig men han verkar inte ha ont någonstans iaf.

Vi glömde antibiotikan ute på kusten idag så ikväll fick vi ringa sjukvårdsupplysningen och fråga om vi kunde få kvälls och morgondosen så vi inte missar det. Och det gick ju självklart bra. Så jag fick åka upp till avdelning 21 och hämta 2 doser och imorgon får vi åka till apoteket och hämta ut ny.

Imorgon ska vi även åka och hämta fotografierna på Melvin =) =) =) Äntligen, hihi! Och sen efter det tillbaka till lägenheten. Läntar verkligen tills badrummet är klart och man får börja med det lite mer roligare grejerna.

Nä nu ska vi kika lite film!
God natt och sov gott

Fredag 10:e Juli

Hej hopp!

Jag är såååå slö. Orkar ingenting nu känns det som och att veta att man snart ska tillbaka till jobbet gör inte det hela bättre. Känner redan nu hur mitt humör har ändrats. =( Men jag håller alla mina tummar för att det inte blir allt för länge som jag ska behöva jobba där.

Idag har vi inte gjort så mycket. Robban har varit iväg och köpt en toastol och blandare till både kök och badrum. Men Melvin har fortfarande feber så vi är hemma och tar det lugnt.

Och eftersom han är sjuk så blir det inte av att han åker ut till kusten med Johanna och Markus utan han får stanna hemma med mamma och pappa. Och bröllopsfesten vi skulle på imorgon fick vi tyvär avboka. =( Men så är det när man har barn, oväntade saker händer. Men vi får väl ta en liten bröllopsfika någon dag framöver med Sandra istället =).

Imorgon kommer Anki och Dennis hem så då blir det till att sova hemma igen. Men det har varit skönt att få komma bort lite, även om det bara är några km. =)

Det går lite segare med lägenheten nu vi hade ju inte riktigt räknat med att Melvin skulle bli sjuk. Men vi har ju gott om tid på oss.

Nä nu ska jag baka äpplepaj som vi kan ha till efterätt sen...
Kraam

Min snuttegubbe!
Älskar dig oerhört mycket...Världens vackraste barn!!!

Sjukhusbesök

Oj oj oj va dagarna springer iväg nu förtiden. Känns som att vi har fullt upp hela tiden.

Det går framåt med lägenheten men fortfarande en hel del kvar att göra. Som tur är allt skitjobb klart och bara det roliga kvar. Så imorgon åker vi till Uddevalla och handlar lite golv och tapeter.

Igår så var vi inte i lägenheten på hela dagen. För dagen började nämnligen med en tripp till vårdcentralen. Melvins kiss har luktat väldigt illa ett tag nu men jag har trott att det berott på dåligt vätskeintag men i förrgår fick han hög feber och då misstänkte jag uvi så igår åkte vi in och kolla upp det. Men vårdcentralens urinprover visade något litet i urinen bara men dom skickade upp oss till Näl för att en barnläkare skulle kolla. För när såhär små barn får urinvägsinfektion ska man ta det på allvar, sa dom till oss. Så jag och Melvin åkte upp medans pappa Robban blev avsläppt i lägenheten för att greja lite. Vi satt på näl i flera timmar för vi var ju tvugna att invänta provsvaren. Dom visade att han hade en infektion i kroppen men hon var inte riktigt säker på om den satt i urinblåsan så hon ville avvakta med att ge antibiotikan till idag då för då har dom fått svar på odlingen. Så vi åkte hem.

När vi kom hem så fick Melvin krampanfall och skakade utav bare den, jätte hemskt att se och han grät massor samtidigt. Åh så hemskt :´(. Då tog vi febern och den visade på 41 grader så då ringde jag sjukvårdsupplysningen så dom fick skickat upp oss till akuten. Sagt och gjort. Men som vanligt med Melvin när vi kommer till sjukhus så blir han jjätte pigg och glad =). Tokunge. Men febern visade  40 grader på näl så han var ju inte bra. Och inte ätit på hela dagen hade han gjort så vi fattade inte hur han kunde vara så pigg. Men han fick en jätte smarrig glass på sjukhuset och det gillade han. Och ett urinprov skulle tas igen och vi har en riktigt duktig kille när det gäller att kissa i burken. Det tog ungefär 2 minuter innan han kissade och han gjorde det 3 gånger igår. =) Duktiga killen, alla var så förvånade över att det gick så fort. Sen blev han stucken i fingret 4 gånger och då var han också super duktig.

Men iaf så visade urinprovet igår kväll en höjning i urinen så då satte dom in antibiotika till honom. Men vi väntar fortfarande på odlingen som dom ska ringa om idag ifall dom måste byta antibiotika.

Och idag har han forfarande feber och lite gnällig. Han kan bara börja gråta sådär och då verkar det som att han har jätte ont. Så han är ju långt ifrån bra. Och sover som en kratta gör han. Han har nog vaknat ca 5 gånger inatt men han steg inte upp fören halv 11 =). Gottigt! Det behövde vi.

Så idag blir en lugn dag här hemma och bara mysa. Tur att det regnar!! =)

Ha det bra
Hej

Min älskling





Måndag och bara en vecka kvar...

...tills jag ska börja jobba =(

Japp nu är vi hemma på en snabbvisit igen. Man glömmer ju massor när man skuttar omkring överallt.

Igår kom Robban och hans vänner en bra bit i badrummet. Så det är inte så långt kvar tills det är klart. Och idag har jag hunnit måla ännu fler lister och städat av lägenheten så man kan arbeta i ordning och reda =)..

-Ja men visst är det så min underbara kära mormor, att jag faktiskt har det i generna =), hihi!!

Nu ska vi väl åka ut till Velanda en snabbis och grilla hamburgare och sen tillbaka till lägenheten. Kanske skulle komma någon och kolla på våran soffa också. =)

Ha en fin dag
Puss & kram, ses på stan

Hej hej!

En snabb uppdatering bara =)
Varken hinner eller orkar med nu.

Men denna veckan sover vi i Velanda hos svärföräldrarna. Dom är nämnligen på Gotland och då skulle vi passa deras ställe så länge =). Mysigt värre. Men på dagarna är vi enbart i den nya lägenheten och grejar. Vi har fått målat alla tak, dragit tapeter, spacklat och slipat i 3 rum och målat lister i 3 rum. Sen har Robban kommit en bra bit med badrummet. Och idag tog vi till och med lite hjälp. Robbans kompis och hans lillebror hjälper honom nu ikväll. Lillebrodern är ju kaklare. Hihi! Men annars har vi gjort allt själva och kommer fixa det mesta själva också. Och jag måste ju berömma våran lilla älskling som är så duktig medans vi grejar. Han lixom går runt och leker för sig själv och är inte alls ivägen, men han är allt lite nyfiken på vad vi håller på med men då sätter han sig brevid och kikar på en =). Ja han är helt enkelt väldig duktig. Men nästa helg ska han åka med tant Johanna och farbror Markus ut till kusten så mamma och pappa får greja en hel helg. Och då kommer vi få gjort mycket =) Då ska faktiskt JAG tapetsera OCH lägga golv...Japp, trot eller ej men det ska jag...

Och Melvin har lärt sig att flörta, hur söt som helst =). Och han har även lärt sig att peka och säga där och det tycker han är jätte skoj så det gör han typ jämt. Haha han är sååå söt, min älskling. =) Sen kommer sjunde tanden upp, men inget vi märkt av sådär jätte mycket.

Inatt kan jag säga var en riktigt jädrans jobbig natt. Melvin somnade vid 8 tiden och sen vaknade han vid 00 och var hur pigg som helst och ville inte alls sova. Blev hysterisk när vi la honom ner igen. Så vi tog upp honom och la honom mellan oss men då ville han ju bara busa så ner i hans säng igen och efter 1,5 timme somnar han äntligen om. MEN han vaknar kl 05 igen och vill verkligen inte somna om. Så dår var det för familjen Andersson att kliva upp. Och vid 7 tiden åkte vi till lägenheten för då kunde vi ju lika gärna börja greja tidigt. =) Men inatt hoppas jag att han sover mycket bättre, för jag är trött idag.

Nä nu hinner jag inte mer. Ska in i duschen en snabbis innan det bär av till Velanda igen!
Hörs snart igen!
Kraaaam


Lite fula bilder

Lägger upp några bilder på våran nya lägenhet som den ser ut innan renoveringen.
Allt ska göras om =)

Köket


Köket


Vardagsrummet


Vardagsrummet


Toaletten, haha


Hallen


Framsidan


Baksidan


Lördag hela veckan...

...ja det känns som det ivartfalla. Robban har ju semester och varje morgon man vaknar så känns det som en lördag =) Åh det kan inte bli bättre. Men sen att man ska börja jobba om 2 veckor förstör änna njutningen litegranna. Men men får försöka tänka bort det. =( =(

Och jag vet inte om jag vågar skriva detta men Melvin har faktiskt sovit riktigt riktigt bra i 1 vecka nu. Han somnar vid 8 på kvällen och vaknar vid 09-09.30. Hur underbart är inte det. Iof så vaknade han kl 7 igår men då fick han lite välling och efter 10 minuters klag somnade han om till halv 10. Åh så gott...*knackar i trä*

Igår så åkte vi till min farmor och farfar ute i sjölanda för att träffa dom och min pappa och bror. Hur trevligt som helst och jag är så glad att jag träffat dom. =). Melvin fick ett par skitsnygga ljusa/lite sletna jeans och en jätte fin t-shirt av morfar och morbror =). Det tackar vi hjärtligt för!
Farmor och farfar bjöd på jätte smarriga pajer, ena var skinka och andra Lax. =) Till efterätt blev det winerbröd och jordgubbstårta. Sommrigt och gott. Melvin fick även hoppat i sjön en sväng. Dom bor ju precis vid vattnet så då fick Melvin passa på och bada. =) Mycket varmare där än vid badstranden i sjölanda. Och Melvin gillade det skarp.

Efter det så åkte vi till mäklaren och skrev på papper, betalade och fick alla nycklar =). Så nu är den våran...Jätte skoj verkligen att äntligen få komma igång. Men medans pappa Robban drog till nya lägenheten för att kolla lite nogrannare på vad som ska göras och köpas in så åkte jag med Amelie till överby för att kika efter lite sommarkläder. Men hittade bara en klänning. Det är inte riktigt mitt mode som är ute nu. Blir så trött på att dom aldrig får in det jag gillar, haha ;).

Melvin vaknade kl 9 idag och kl 10 somnade han igen för att sova sin förmiddagsnap, haha tröttfisen. Så nu ska jag sätta mig på balkongen och mysa med en kopp kaffe och bok. Robban är redan iväg i nya lägenheten och grejar så får han komma och hämta oss när Mellisen vaknat

Hopps ni får en bra dag!
Kraaam

Han fick en go baguettkant av den snälla tanten som jobbar på baggis =) Mums tyckte Melvin


Willebusen när vi fikade i Lunnen i tisdags =)


Busarna tillsammans


Marie kom allt med på bild hon me =)


Morbror Jonathan och Melvin badar lite


Melvins morfar. Ovanligt att han står och håller i ett fiskespö när det är vatten i närheten =)..
*ironi*


RSS 2.0