Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Åh va trött man är...

...på allt som innebär renovering. Eller ja nja kanske inte riktigt så, men nu vill man ha det klart och kunna återgå till det vanliga livet. Badrummet är mycket mycket jobbigare än vi trott. Och nu till råga på allt så har vi fått fel färg på fogen. Vi skulle ha ljusgrått men det blev vitt. Och eftersom vi har vitt kakel är det väldigt ljust. Men vi får göra det bästa av situationen och vänja oss vid det för att göra om allt skulle ta oss ytterligare veckor och det har vi inte lust med. Och så fult är det inte. ;). Men imorgon ska vi börja med badrumsgolvet. Äntligen händer det något annat än väggarna.

Idag har vi varit i vänersborg och hämtat Melvins fotografier, jätte bra blev dom. Super duper nöjd. =)
Och sen har Robban varit i lägenheten hela dagen medans vi varit här hemma. Melvin har sovit bort HELA dagen. Men imorgon ska vi till vårdcentralen för det är något som inte stämmer med min son. Han mår inte riktigt bra (märker jag som mamma). Haha men han äter nästan ingenting och han är jätte slö och trött. Han leker inte alls som förut och vill gärna vara hos en hela tiden. Det kan vara skönt att få kolla så alla värden blivit bra igen eller iaf bättre.

Haha ringde sjukvårdsupplysningen förut för att höra om trötthet kanske är en biverkan på antibiotikan men jag fick till svar att hon inte alls trodde att han hade urinvägsinfektion för det är SÅÅÅÅÅ ovanligt på små pojkar. Hon trodde mer att det var en virusinfektion han haft i kroppen och därför han fortfarande är så slö. Men HALLÅ ELLER, läste hon inte hans journal eller där det faktiskt står att det var urinvägsinfektion. Haha jaja, jag tog det med en nypa salt och sa att jag skulle uppsöka vårdcentralen imorgon.

Nu ligger Melvin och sover för natten och det är alldeles tyst och skönt här hemma. Robban är ju i nya lägenheten och grejar och jag ska strax hoppa in i ett gott bad.

Ha en fin kväll

Har ingen scanner och ingen bra kamera men här är ett smakprov på 1 av flera kort vi hämtade idag

Kommentarer
Postat av: Marie

Åh lilla goingen! :)

Hoppas vi ses imorn så ja kan få pussa lite på min favorit melvin! :)

2009-07-13 @ 23:04:18
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Niklas Riddarlo

Jättesöt bild på melvin. Varför ska ni byta bort det fina golvet som redan ligger i badrummet ;);)

2009-07-14 @ 18:56:09
Postat av: johanna/moster

hej hej. haha nej han fick inga pengar för tanden. sånt förstår sig inte han på =P gud vilken underbar bild det blev =))

2009-07-14 @ 21:58:00
URL: http://meller.blogg.se/
Postat av: carina

Det är ovanligt att pojkar får urinvägsinfektioner men visst kan dom få det, min pojke hade det när han var ett men sen har det varit ok. Be dom att dom kollar hans njurar så att det inte är nåt som felar med dom. Har melvin druckit dåligt då kan han ju bli trött o vinglig av vätskebrist. Hoppas han blir bra snart stackarn, lycka till

2009-07-15 @ 00:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0