Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Onsdag 29e juli

Ett stort stort GRATTIS till Loke på 1 års dagen!! Hurra hurra hurra!!!

Idag har jag varit på Ikea med Amelie och Hugo. Jätte trevlig och jag fick med mig en massa grejer som jag egentligen inte skulle åka hem med. Och inget av det jag skulle köpa fick jag köpt.  Allt vi tittat på var nyheter och det kan inte beställas förens om ca 1 vecka men det gör inget. =)

Imorgon blir det en tripp till Ikea igen om dom har fått in golvet. För det fanns inte inne idag men han trodde dom skulle få in det imorgon men vi ringer innan och ser så vi inte åker dit i onödan igen. Men jag fick iaf köpt nya sängkläder till hela familjen och även nya gardiner, handdukar och mattor. =) Super nöjd!! Det blir turkosa grejer inne på toaletten så man lixom får lite färg på det hela. Älskar verkligen turkost och har sett det framför mig läääänge =)

Nu börjar det äntligen lika något i lägenheten. Alla rum är tapetserade och klara och vi har fått lagt klinkersen i hallen så nu är det bara resten av golvet i hallen och köket och sen resten av köket. Hehe men det kommer nog gå fort. Så vi får nog snart flytta in =)

Melvin han hoppar runt lite här och var och blir passad. Vi får inte gjort så mycket när han är med nu förtiden. Han är såååå sällskapssjuk och vill vara uppe hos en hela tiden. Men då är det bättre att få vara med sin farbror och faster eller farmor och farfar och busa med dom =) Vi tackar så hemskt mycket för hjälpen med passningen.

På fredag så ska vi få känna på hur det är att vara 2 barnsföräldrar. Vi ska nämnligen passa Elias =) =) =) Det ska bli sååå roligt att få lite egen tid med en av världens sötaste. Han ska även sova här då. Och jag ska upp och jobba på lördagen men då får Robban känna på hur det är att vara ensam med 2 barn, hehe!! Det ska nog gå super bra.

Nä nu väntar Robban på mig, får väl gå och göra honom sällskap!
Kram på er

Kommentarer
Postat av: Amelie

Mysigt med två bebisar ^^

Men du fick ju jättefina lakan idag =) Haha.

2009-07-30 @ 02:39:44
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: anna

hej svejs..

hoppas allt går bra.. har ni tid att ses när vi kommer upp.. någon gång mellern 12-21 aug..=)

ha d gött.. lycka till med nya placet.=)

2009-07-30 @ 05:28:52
URL: http://fannysvarld.blogg.se/
Postat av: anna

hej svejs..

hoppas allt går bra.. har ni tid att ses när vi kommer upp.. någon gång mellern 12-21 aug..=)

ha d gött.. lycka till med nya placet.=)

2009-07-30 @ 05:29:04
URL: http://fannysvarld.blogg.se/
Postat av: Tant Johanna :)

Hej! Du vet att jag älskar att passa goa Melvin så du behöver inte tacka, men tack för att vi får ha honom!!!!! Vi längtar tills på lördag då han ska sova hos oss! Ha det så gott

2009-07-31 @ 08:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0