Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Morrn morrn!

Hur står det till?
Här är det faktiskt ganska så bra. Är väl egentligen jätte jätte trött men solen skiner ju ute så då kan/får man inte vara trött ;). Men inatt har Melvin sovit sämre än sämst tror jag. Han har vaknat varannan timme och bara varit ledsen och sen somnat om. Men vid halv 6 ville han upp. Så då var det bara att gladeligen stiga upp.

Igår fikade vi i Lunnen med Amelie, Kajsa, Jessica, Harry och Tuvis. Puh så varmt det var, men ach så skönt att få komma ut. Brände mig till och med lite på ryggen..Haha har ju inte haft möjligheten att sola den här hemma så det var första solningen för den i år. Så det var väl inte så konstigt att den blev lite röd.

Idag ska vi möta samma mammor + Sandra och Loke för att åka till öresjö och bada med våra små stollar. =) Vi var och köpte en parasoll till Melvins vagn igår, blev en limegrön och sen fick vi även köpt en badring. Eller ja en som han kan sitta i. Så han kan vara med oss och bada. Jätte smart. Så idag blir nog första doppet för både mig och Melvin.

Jessica sa även att deras kort på Tuva var klara nu, så då förmodar jag att även våra kort på Melvin är klara. Så det blir till att hämta ut dom om någon dag. =) Och just de ja, jag fick svar av lärarcentrum igår om att jag kom in på Matte B kursen jag sökt. Tror jag kom in på kvällskursen och stod som reserv på morgonkursen. Men det spelar mig ingen roll, JAG KOM IAF IN =)...Ett steg i rätt riktining! =) Så 13 Augusti ska jag börja plugga Matte B

Vi var på vårdcentralen igår med Melvin för att kolla om hans öron är läkta och det var dom faktiskt. Så jag vette tusan va det kan vara med honom. Dom tog iaf ett blodprov på honom och jag skulle gå hem och försöka få kisseprov på honom. Det är inte det lättaste. Haha jag satt igår men fick inte en droppe och nu imorse satt vi 1 timme och jag kämpade men ICKE. Till slut så somnade han i knät på mig så då var det ju bara för mig att gå och lägga honom.. Haha får väl försöka lite senare igen.

Nä nu ska jag sätta mig och ta det lite lugnt med en bok eller nått =)
Kram på er

Melvin ute och gottar sig


Och Harry bakade kaka =)


Tuva var jätte trött


Våra bustroll

Kommentarer
Postat av: Emily ♥♥

Söta =D

Haha , alla har likadana namnskyltar=)

2009-06-25 @ 18:06:02
URL: http://emsiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0