Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Onsdag 24:e

Hejsvejs!

Nyss hemkommen från vårdcentralen. Herregud va sega dom är där säger jag bara. Och vad arg jag var på endel gamla. Dom ryckte åt sig sina "nrlappar" innan det ens var deras tur in till receptionen och iomed att dom gjorde de så kom dom ju in till läkaren före mig. Så får man ju fan inte göra. Åh va sur jag var. Men iaf så var det 4 stycken före mig och ändå tog det nästan 2 timmar. Jaja, det visade inget iaf, öronen och halsen var okej men dom tog ett blodprov på honom och jag ska försöka fånga upp hans kiss i en burk nu på dagen och lämna in senare. Kanske kunde vara något i kroppen som stör honom. *håller mina tummar för att dom kanske hittar något litet*. Han kan ju bara inte vara sånhär utan att ha ont/vara sjuk.

Och jag vet inte vad det är med mig, känns som att jag håller på och går in i klimakteriet. Jag svettas som en gris i ena sekunden för att sen andra sekunden gå och huttra för att jag fryser så. Och jag är även jätte trött hela tiden. Igår somnade jag vid 21 tiden och Robban höll på och packa grejer i sovrummet och det är inte lik mig att bara kunna somna så. Men skönt var det. Och jag har även fått yrsel, tycker det är läskigt när kroppen inte är som den ska och jag känner att jag orkar inte lika mycket längre, blir anfådd för ingenting nu.

Idag ska min gynläkare ringa och då ska jag allt prata ut med honom så jag får komma på en koll ganska snart. Vill inte gå och oroa mig eller ha ont.

Och igår så var jag ju och hälsade på en som skulle kunna bli min brukare. Men jag tror och kände med en gång att det inte var något för mig. Hoppas nu bara chefen kan acceptera att jag inte kan/vill jobba där. Hon blev ju sur sist jag sa ifrån och var nära att ge mig sparken för att jag inte trivdes eller orkade fysiskt. Tycker det är så konstigt för i min ansökan (när jag sökte jobbet) så skrev jag att jag varit med om en mopedolycka och det har gjort att jag har väldigt ont i både rygg och höfter och kan lixom inte jobba hur som helst. Men ÄNDÅ är det bara rullstolsburna och tunga personer jag sätts hos. Och jag har ju inte riktigt den rättigheten att säga ifrån, känns det som. Näää tacka gudarna för när jag ska börja plugga! Det gör inte så jag får ónt i ryggen iaf =)

Idag är det fika i Lunnen med mammorna som gäller. Ska bli riktigt trevligt och vädret är ju toppen. Det kunde ju inte varit bättre. Och Melvin behöver träffa sina kompisar nu, det har han berättat för mig. =)

Nä om man skulle ta och sätta sig på balkongen en stund
Konstigt att jag inte blir brunare när jag solar här hemma. På kusten räckte det med någon timme i solen och jag hade fått massa färg. Inte bra för huden och cancerrisken iof men ändå. Är faktiskt livrädd för hudcancer och har blivit jätte sjopig när det gäller att ligga länge i solen eller bränna sig. Men det är väl bara bra att vara rädd om sig...

Nej nog för detta inlägg!
Ha en bra dag! Det ska vi ha
Kram

Hej från mig

Kommentarer
Postat av: Emily ♥♥

Oj va smal du blivit =)=)

GHoppas ni blir bättre..

2009-06-24 @ 19:25:25
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Mormor Lisa

Det låter som du lider av stress symtom, o får du dessutom inte sova ordentligt så är det inte konstigt att du inte orkar. Hoppas du får hjälp med Melvin för nattsömn är viktigt att få för att orka med dagen. Fint kort på dig. Kram

2009-06-24 @ 21:41:02
URL: http://emmaaronsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0