Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Torsdag 4:e Juni

Åh tänk, för alldeles 1 årsen idag var jag och Robban på helspänn. För det var ju nämnligen 4e Juni -08  som Melvin var beräknad att komma ut =) Men han ville vänta ytterligare 11 dagar...Fint folk kommer sent, sägs det ju, hihi!
Kan verkligen inte fatta att det faktiskt är ett helt årsen..Man gick bara och väntade på att det skulle hända något  och man gick och kände efter hela tiden om det var på G. Och denna värmen...Åh så jobbig den va!! Och igår när vi kikade på Norska Barnmorskorna så kändes det som att de var igår jag låg och tryckte som dom gjorde. Aj aj aj aj vilka minnen man får då. Och att man är så dum att man faktiskt har tänkt och VILL GÖRA OM DET!! Helt ofattbart va man är dum egentligen...;) Men en helt fantastisk upplevelse som inte går att beskriva. Man måste bara vara med om det för att förstå!

Annars så har Melvin fortfarande 40,2 i feber. Men nu hålls den nere i 38 tack vare att vi ger både ipren och alvedon samtidigt. Vi har alvedonsupparna 10-15 kg så han ska ju inte behöva mer och har aldrig behövt det häller. Men han kanske som sagt blivit "immun" mot den dosen. Nu funkar det iaf att hålla nere den. Och så fort vi känner att febern stiger får han en ny mix. Vill inte att han ska ha feber och vi tar ner den och sen hinner febern komma tillbaka innan nästa kur för det är inte så bra för kroppen. Så här kör vi ny kur så fort tempen höjs litegranna.

Nu sover lillkillen för 4:e gången IDAG. Visst kanske det låter som att det är väldigt lätt att ha hand om honom när han är sjuk eftersom han bara sover. Men tillfällena när han inte sover är ganska intensiva. Han vill vara hos en hela tiden och han blir ledsen för typ ingenting. Man märker att han inte alls har det bra. För han är så himla "borta", inte alls min lilla kille..=(. Men nu har han haft det i 4 dagar så nu borde det ju försvinna snart. Tur att min förkylning försvunnit, dock inte helt men annars hade det var 1000 gånger jobbigare.

Oj vad jag tjatar!
Ska passa på att sätta mig i solen en stund nu när han sover.
Hej svejs

Har inte tagit så mycket kort nu men jag slänger in en äldre bild på prinsen =D


Exakt ett årsen

Kommentarer
Postat av: Tant Johanna

Haha det är ju kortet från våran husvagn. Melvin gillade allt rullgardins knoppen =). Vilken fin mage du hade! Du var jätte fin som gravid, fast självklart är du det nu med!!! Kram på er

2009-06-04 @ 10:37:10
Postat av: Sandra

åh, mysig gravid mage!!! :D

2009-06-04 @ 12:23:30
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: mormor Lisa

Magen är jättefin, men det är konstigt att tänka på att Melvin låg där inne o sprattlade,:-))

Hoppas han blir frisk snart för det är jobbigt både för honom o för dig.

Kram

2009-06-04 @ 12:24:31
URL: http://emmaaronsson.blogg
Postat av: mormor Lisa

Glömde. Lollo o Jonas tyckte kortet på dig i bloggens startsida var jättefint, men så är du ju fin sa dom. Kram

2009-06-04 @ 12:26:14
URL: http://emmaaronsson.blogg
Postat av: carina

Hej stackars liten inte skoj att vara sjuk men jag tycker nog att du ska söka läkare när det gått så lång tid med denna höga feber. Sen är det inte bra att blanda ipren o alvedon, Alvedon ska bara ges i 2 dar o ipren i 3 dar högst. Hoppas att han kryar på sig snart.

2009-06-04 @ 23:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0