Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Bullbak

Nu är det riktig mysstämning här hemma och bullarna står på sista jäsningen! =)

Idag vandrade jag och Jessica iväg till Skogshöjden och herrgud va slut jag va när vi kom fram. Vägen dit går ju bara uppför. Fått årets träning bara på 1 timme =). Väl där bjöds vi på en super god kaffe latte med karamell smak. Precis i min smak. Det var verkligen super duper gott. Tack Emilia.

Sen kom Robban och hämtade oss vid hal 6 och då bar det hem för att göra middag. Stuvade makaroner med stekt falukorv blev det. Mumms. Och Melvin fick för första gången "riktig" mat. Jag kokade makaroner till honom och så fick han falukorv och lite sås till det. Och man såg att han verkligen gillade "riktig" mat =). Ska försöka göra det mer åt honom.

Imorgon var det meningen att vi skulle på husvisning men vi har bollat fram och tillbaka & kommit fram till att skippa det. Men vi har ju inte allt för bråttom att flytta till hus, vi har ju faktiskt hela livet på oss =).

Nu ska jag mysa ner mig med min kära sambo!
God natt

Måste ju även visa den superfina hyllan Robban gjort till Melvins rum.
Han är så duktig och jag är så nöjd med den. Det är allt bra att ha en egen "handy man" =D



Jag har suttit lite på nätet och kikat efter vad man ska ha för sittvagn och jag har bestämt mig för att det blir en Helsvart Emmaljunga Scooter och (kanske)  vinterpåse och skötväska i färgen Pro Forest. Hade först tänkt mig en Pro forest färg på hela vagnen men det skulle inte blir så bra som jag hade tänkt mig =) Så vi kör på en helsvart och bryter av med någon annan färg på tillbehöret.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vi glömde inte av dig . jag svär. Det var det första Tobias sa när han kom med Elina, ska vi promenera bort till Emma, sen så sa jag att de kan vi, men efter min tvätt tid. Då sa han att de va försent. Men vi glömde dig aldrig. Förlåt. Förlåt.



Och ja hon kom tvåa, vad var de för skit då haha.

Fint det blev med hyllan. Niklas ska baka bullar i morgon och du gjorde mig sugen i förtid. vad är det för dumheter. haha

2009-03-18 @ 21:18:10
URL: http://meller.blogg.se/
Postat av: emilia

Kaffet va så lite så Emma =) Jätte fin hylla han har fixat till Melvin.. Han är verkligen händig... =)hoppas bullbaket gick bra typiskt att vi glömde jästen =) pusss

2009-03-18 @ 22:27:44
URL: http://karlssongunnarsson.blogg.se/
Postat av: sandra

nope, älvhögsborg :)

2009-03-18 @ 23:17:15
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Den är inte bra och det är pinsamt att tycka den är bra. haha .. om du vill träffa Elina så fråga Tobias. han skulle gärna komma förbi. Det vet jag. =)) han har nu sagt att han vill träffa henne mer och han är beredd att ta mera ansvar för henne. Haha. att jag får vara med och träffa mina syskon barn är plus i kanten. FRÅGA HONOM. du är också han syster. =)) hihi.

2009-03-18 @ 23:32:08
URL: http://meller.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vi drar nog dit efter 4 då Madde slutat jobbet. Nä, blidde inte så. Jag ska ju ändå inte ut på krogen och känner ju ingen av dom som ska dit typ. Så kändes lite knep.

2009-03-19 @ 09:57:20
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: emilia

Jo jag hoppas verkligen man blir bjuden på en fika snart så man får smaka på dom om dom inte tar slut på lördag :P Jo jag får väll göra det de är ju onädigt att släng måste ju tänkte på våra barn och barnbarn :P hahaha Ses sen puss !!

2009-03-19 @ 11:26:18
URL: http://karlssongunnarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0