Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Det är ju bara Lördag idag

Jag vaknade idag och var säker på att det var söndag. Ursch vad tråkigt det kändes (som det alltid gör sista dagen på helgen). Men jag fick precis veta att det faktiskt bara är lördag. Så nu är min dag räddad =D.

Och jag blir tokig på min son snart. Han sover verkligen skit dåligt. Igår somnade han vid 20.30 tiden och vaknade igen kl 01, 02.30, 05, 06 och sen 09.  Jag orkar inte mer nu och jag vill ju låta Robban sova ut nu när han ändå är ledig eftersom han annars traskar upp kl 05 varje morgon. Men visst kör jag upp honom på natten ibland när det är vällingsdags. Men imorgon får han nog ta honom hela natten för nu har han fått sova ut =D.

Igår var vi ute på äventyr och sen hem till familjen Nord på en jätte mysig fika. Och det är ju såååå roligt att se dom sötnosarna leka tillsammans. Dom leker ju på samma nivå och det är då det är som bäst. Haha Tuvis kröp efter Melvin för hon var nyfiken på vad han höll på med och Melvin trodde han blev jagad så han kröp ännnu fortare (för han älskar att bli "jagad") Haha, vad jag skrattade. Sen så har ju Tuvis börjat gåå så himla duktig så då gick dom efter varandra och in i Tuvas rum och drog ut alla leksaker som fanns. Ja man blir så stolt när man ser dom tillsammans och alldeles varm inuti =D.

Sen var det dax för oss att åka hem och göra lite sallad. Sen åkte vi ut till farmor och farfar. Där fick Melvin busat av sig lite och det behövde han. När vi sen kom hem var det inte länge han var uppe innan det var naningstime. Men som sagt. han sov ju inte direkt jätte bra. Tror eller är nästan säker på att det tänderna för kollar man upp i munnen så ser man att dom alldeles strax spricker ut för det är lite blod runt tänderna. Men jag ska hålla lite extra koll så det inte är så att han slagit i dom.

Idag har vi inte alls mycket planer. Om det inte är för fult väder ska vi nog åka ut och fiska. Det är så avkopplande och mysigt, eller ja inte när man har med sig Melvin men det är iaf roligt. Hihi!

Ha en fin dag
Kram kram

Vi var och kollade på lamm när vi var ute på kusten och här försöker Johanna vissla på dom, haha


Rida på pappas axlar är alltid roligt


Här leker dom så snällt =D


Trummar tillsammans


Melvin gillade verkligen Tuvas prinsesstält :)


Båda går omkring som bare den


Och Jessica fick testa på hur det är att ha tvillingar =D =D =D


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vissla på får alltså? ;)

2009-05-23 @ 10:02:49
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: carina

Hej prova att ge melvin alvedon, det kan göra att han sover lite bättre. Om han får tänder då kan han ha ont.Hoppas det blir bättre med sömnen inte skoj att vara vaken så mycket på natten, lycka till

2009-05-23 @ 23:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0