Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Fredag 22:e Maj

Goddagens.
Och ledsen för den dåliga uppdateringen men vi har fullt upp så fort Robban är hemma =D.

Igår var vi ute på kusten och hälsade på Johanna och Markus i deras husvagn. Det var verkligen super mysigt. Fick grillat och det var verkligen gott. Melvin var väl inte på sitt jätte bästa humör men det har han inte varit på några dagar. Vet inte riktigt vad det är med honom.

Efter kusten åkte vi förbi torp på hemvägen för att köpa klinkers. Vi är jätte nöjda och det var inte alls farligt dyrt. Och idag ska vi ut och kika efter mosaik och kakel. Ska även leta efter badrumsmöbler. =D Åh va jag tycker detta är skoj. Och vi får väl även kika lite på tapeter, för det är de enda vi inte har någon koll på vad vi vill ha...

I förrgår fick vi ju äran att åka och hälsa på Balder och han var bara såååå söt. =D En så liten vovvsing! Melvin brydde sig kanske inte lika mycket, men bara med gos åt mamma med vovven då, hihi!!

Jag är såå himlans trött nuförtiden men det är väl inte så konstigt om Melvin inte riktigt sover som han ska. Jag hoppas att det är tänderna som håller på och spökar.

Inga bilder just nu för jag har glömt kameran i bilen. Men lägger kanske upp några ikväll =D
Ha en fin fredag!
Många kramar

Kommentarer
Postat av: Amelie

Hej gumman, tack för den jättefina kommentaren. Tycker så mycket om er och hoppas att Melvin lugnar ner sig snart. Tänkte fråga... Vill du testa det där tandbedövningsmedlet och se om det hjälper? Pussar

2009-05-22 @ 12:58:18
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0