Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Tisdag 26:e Maj

Goood morning! =D

Japp, nu håller gubbarna på här utanför och grejjar ännu mera med asfalten. Hoppas detta är absolut sista dagen dom är precis neraför vårat fönster och grejar med parkeringen.

Igår kväll satt vi ute på gården och hade allmänt trevligt. Johanna och Markus kom ner med en smarrig "paj" och glass med kaffe =D Mumma så gott det var. Sen satt vi och busade ett bra tag i gräset med Melvin. Även Krille kom och kikade förbi. Melvin är lite rädd för honom men efter ett tag går det lite bättre iaf.

Idag ska vi ut och handla Tuvis present, har inte blivit att man gjort det än. Haha, tur man har något i tanken om vad man ska köpa.

Om en liten stund kommer Kajsa och Harry hit och görr oss sällskap. Jätte trevligt att dom ville komma hit. Och om någon timme ska jag även passa min kusin Elias en liten stund. Han är ju bara 2,5 månad gammal så det ska bli mysigt att ha en liten bebis i hemmet igen. =D Melvin är ju inte så liten längre, hihi!

Nä om man kanske skulle ta och göra sig iordning innan dom kommer =D Får väl springa ner och köpa något gott fikabröd också.
Ha en fin dag!
Hej

Har nästan förstått grejen med att ha en BobbyCar

Kommentarer
Postat av: Therese & Hampus

hihi Bara att sätta fart vet du ; P

2009-05-26 @ 12:13:09
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0