Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Tisdag today

God morgon Sverige!!

Sitter här och tittar på när Melvin går omkring här hemma, för nu har det gått fort frammåt med hans gående. Nu går han massor =D.

Igår la vi även i lite mer slingor i mitt hår för det var lite ojämt, men det tror jag det blev denna gången också, haha men det får vara..

Idag är planeringen så att vi ska hem till Amelie och Hugo på en kaffe =D. Det blir nog roligt för både mig och Melvin att få komma bort och busa av oss =D. Eller jag får prata av mig och Melvin får busa av sig. Hihi.

Och jag måste ju gratta min syster yster och hennes Niklas till hundköpet. En otroligt liten söt Balder har dom köpt. =D Längtar tills jag får träffa honom. <3

Igår fick vi åkt ut till torp och köpt Melvins 1 års present. Vi gick till BR här i Trollhättan och frågade efter denna sak men den hade slutat säljas. Det var bara en "periodare" som inte skulle komma tillbaka. Åh vad ledsen jag blev men hon fick reda på att det fanns 2 st kvar på Torp och då sa jag att jag kommer under dagen och hämtar den=D Så det gjorde jag och Robban när han kommit hem. Så nu fick han den presenten som jag kikat på till honom. Mycket billigare än vad jag trott också =D..

Och på dagen var jag med min syster på äventyr. Så himla trevligt. Hon köpte ett par as coola solglasögon till Melvin och det tackar vi jätte mycket för =D Tack...
Sen fick jag även köpt outfiten till Melvin som han ska ha på sig på sin fotografering om 1 vecka. Han kommer bli sååå fin.

Idag är sista dagen Robban jobbar hel dag, denna veckan. För imorgon kommer han hem vid halv 3 tiden för vi ska och besikta bilen och på kvällen kommer det en familj och kollar på våran lägenhet. På torsdag är han ju ledig och han har tagit pappadag på fredag, så vi får en riktigt lång helg ihopa =D Åh vad skoj!

Nä nu är min busepojke busig. Ha en fin dag

Han är inte så lätt att få på bild nu förtiden


Han går och pillar på allt


(från i lördags)
Jag och världens sötaste Amelie! <3


The girls


Jag och Emma


Kommentarer
Postat av: Marie & William ♥

Tack för en trevlig eftermiddag.. Du kan väl kolla om du vill ta en kaffe på torsdag`?

2009-05-19 @ 16:20:53
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0