Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Onsdag 4e november

Goddagens!

Sitter i soffan och bara slappar.

Dagen har bestått av enbart slapp =). Men nu strax ska jag sätta igång med matte läsandet och sen även städa det lilla som behövs här hemma.

Imorse kom Emma hit på en liten morgon kaffe innan hon och Melvin gick iväg till dagis. Hon skulle ändå och hälsa på sitt jobb idag (melvins dagis) och då erbjöd hon sig att ta honom med sig. Och det tackar man ju för. Slipper jag dra mig ut i det kalla och ruskiga väder som vi har.

Igår var det ju matte lektion som gällde och jag var skiträdd för att jag inte skulle hänga med i undervisningen, men det var inga problem som helst. =) Visst är det jätte jobbigt med matte men jag börjar tycka det är lite roligt. Att det lixom funkar som det gör. Lite magi över det hela. Hahaha! Har fortfarande inte fått in ansökan till matte B kursen till våren men jag får ta mig i kragen och åka på fredag, då är det sista dagen men det gör ju inget. Hehe!

Idag ÄNTLIGEN ska vi hämta ugnen som vi köpt =) Åh så kuligt! Ska baka äpplekaka tänkte jag. Har saknat att få baka. Är iof lite trotsig till att vi ska ha ugnen under spisen men vi (läs Robban) har bestämt att vi ska bygga ut det "4e" rummet snart och det var ju på den väggen ugnen var tänkt skulle sitta på. Men det blir lika bra med ett fjärde rum =).

Sen ska vi åka och kika på en bil. Vi byter ner oss några snäpp men penga mässigt byter vi upp oss =). Och det är det som är huvudsaken.

Nä matten kallar...
Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Jessica

Va skönt att de går bra i matten. Du kommer fixa detta :)

Själv tror jag att jag får läsa den mer seriöst i vår ist och hoppas på att jag har lite mer tid över. Jag har inte pluggat sen provet, inte ens tatt upp boken haha.



Spännande med ny bil va blir det för någon? Smart att lägga ner mindre på bil, de är så sjukt dyrt och man kan ju göra massor med andra roliga saker för de pengarna :)



Hoppas allt är bra annars. Kraam

2009-11-04 @ 15:48:18
URL: http://minfamiljojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0