Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Torsdag 26:e november

Åhh åh åh, vi som hade planerat att ta vaccinet idag. Men som jag trodde så var det helt slut. =( Skulle komma in imorgon igen MEN det var ju idag  Robban tog egen bil för att kunna åka tidigare hem. Imorgon är det inte lika lätt. Så vi får helt enkelt vänta till någon gång nästa vecka.

Känns som att det är alldeles för stor "panik" med denna sprutan och alla vill ha den NU... Men jag känner att VI tar den när vi tar den. Det är ingen direkt stress och jag tror det är lite överdrivet med allt runt svininfluensan. Äh!

Igår var vi på vattenpalatset med Emilia och Alvin (för mina syskon kunde visst inte) och vi hade det super skoj. Har inte sett Melvin så nöjd och glad på väldigt länge. Han verkligen älskade att bada. Och dom hade ju byggt till en liten "lekbassäng" till dom små barnen som var såå perfekt =). Det ska vi allt göra om många fler gånger. Och nästa gång blir det nog hela familjen som åker med hela familjen Karlsson/Gunnarsson =) Kul att man allihop kan hitta på saker och att alla går så bra ihopa. =)

Idag tror jag dagen inte består av så mycket. Planerna på att Robban skulle komma hem tidigt gick ju i stöpet. Så vi ska nog bara vara hemma och gossa. Men ikväll ska vi iaf åka och storhandla. Det behövs verkligen nu igen! Hehe.

Imorgon är det även dagis dags för Melvin igen. Nu har han inte varit där på en vecka och snuvan har lättat en hel del på honom.

Inatt fick vi faktiskt vända sängen mot väggen så han blev "instängd" igen. För han vägrade sova, han bara var jätte ledsen och vägrade sova. Men när han inte längre kunde komma upp själv somnade han tillslut. Och inatt har han vaknat ca 4 gånger och bara varit jätte ledsen. Hoppas inte det är något med öronen igen!

Nä nu blire kaffe
Kram&Puss


(Klicka på bilderna så blir dom större)


     



     

   



Fick tydligen bara med halva barnbassängen på bilderna men den var mycket större och jätte skoj, om man frågar Melvin. Jag tyckte mest den var mysig. Och det sprutade vatten lite här och där, några små vattenfall och en liten bubbelpool. Allt var lixom i en stor "Pool" Haha ja det är något som var väldigt uppskattat iaf

Kommentarer
Postat av: Emilia

ja håller med att det kommer bli fler gånger i vattenpalatset, jätte kul att vi har familjen aronsson/andersson =)

2009-11-26 @ 10:51:59
Postat av: Sandra

Ja, allt går så himla fort i utvecklingen nu så det är ju inte sant :)

2009-11-26 @ 15:34:58
URL: http://sandrakronlid.blogg.se/
Postat av: E m i l y ♥♥

Så himla söta.. =) Det är det roligaste badhuset av alla Vattenpalastet. Badhuset i Kba & Thn är inte alls så kul. Vi har pratat om länge att åka dit med Vincent snart just för att dom har byggt det där roliga Paradisgrejer för bebisar/barn =)=)

2009-11-26 @ 18:30:21
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Mormor lisa

Så kul ni ser ut att ha det. Kram

2009-11-27 @ 00:18:36
URL: http://honeyliicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0