Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Måndag 19:e oktober

Jag har sån ångest!
5 dagar kvar till högskoleprovet....aj aj aj säger jag bara, nerositeten smyger sig på sakta men säkert.

Min lilla älsklingskille är på bättringsväg nu =) Så imorgon blir det förhoppningsvis dagis för hans del. Det märks att han inte varit där på ett tag nu för han är sååå rastlös här hemma. Så det kommer bara göra honom gott. Och när jag lämnar honom imorgon så kommer Lollo hit och lämnar sin guldklimp här för hon skulle ut på något ärende. Och jag har ju ändå inget för mig. =). Måste ju iof plugga till högskoleprovet men det hinner jag ju med ändå.

I helgen har vi bara tagit det jätte lugnt och bara varit. Hur mysigt och behövligt som helst.
Eller ja igår var det ju gårdsstädning här så den var vi ju med på. Inte för att vi fick gjort så mycket men det gör inget, vi var ju ändå me. Hehe! Våra grannar Emma och Martin va också med så vi fick en hel dag spenderat med dom. Jätte skoj. Blev mycket bebisprat eftersom dom ska ha bebis om ca 3 veckor. Spännande. Fick till och med känna bebisen, myyyyys.

Sen vid 1 tiden var det lunch som föreningen bjöd på i kvarterslokalen, kallskuret med potatissallad, baguetter och till barnen var det korv med bröd =).

Melvin var riktigt duktig igår, han orkade hålla sig vaken ända till 14, då somnade han ute i gungan. Haha så då var det bara till att knalla hem så han fick nanat lite. Och vid halv 4 tiden var det fikatime hemma hos Emma och Martin! Emma hade bakat en smarrig blåbärspaj, mumms =). Melvin fick leka lite med den kommande bebisens leksaker och det tyckte han var super kul. =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, ringa till min förra chef och sen läsa lite i högskoleprovsboken.
Ha en riktig nice dag!
Kram kram

Mumma med kokostopp =)

Nu börjar klättrandet, hehe






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0