Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Underbara fredag

Vilken underbar morgon!
Inget på schemat förutom matteplugg men det är inte så jätte tråkigt. Tar man sig en kaffe mellanåt funkar det perfekt =).

Igår kväll kom tant Johanna och hennes föräldrar hit, även farbror Markus =). Hur trevlig som helst. Där har vi också en riktigt go familjekänsla. Helt fantastiskt. Man blir ju inte ett dugg avundsjuk, hehe! Melvin fich ett pussel av dom och det älskar han =) Tack! Helen hade även bakat bullar som vi fick hem hit för att frysa, mums. När dom hade gått hem kunde vi inte hålla oss utan vi tog varsin till tv myset. =)


Ikväll ska vi hem till min moster Lollo och hennes familj. Ska kika hur det går med det nya huset. Hoppas att mormor och Roger kommer en stund också. Det är ju inte varje dag man träffas =). Och lilla Elias, det var ju evighetersen vi träffade honom och det händer ju såååå mycket i den åldern. Så det ska bli kul att se hur han utvecklats och vuxit =)

Ursch jag har sån träningsvärk i mina ben idag. Undra om man spände mig såppas mycket hos gyn igår, för något annat gjorde jag inte. Haha!!

Melvin han lär sig något nytt varje dag och man är lika stolt varje gång. Och man kan säga att han blivit en riktig mamma/pappagris. Mamma duger ju iof bara när pappa inte är hemma.
Och dagis går super bra fortfarande. Inte en enda snyftning. Han är ju en jätte social kille som älskar när det är liv runt om. Och inte blyg för någon. Och det är bara till fördel. Tror att det har hjälpt massor att man har låtit honom umgås en hel del med andra barn och vuxna. Man märker ju vilka barn som inte träffar barn ofta, dom är
ofta tillbakadragna och inte alls lika framåt. Är iaf väldigt glad att min Melvin är som han är =)


Inget mer att förtälja just nu


Kramgoa Melvin

Melvin drar med sin stol till tvn och sätter sig själv i den för att kika på barnprogram, hehe


En riktig liten buse


Kommentarer
Postat av: Amelie

Ja det har nog jättebetydelse att man låter dem träffa andra männisor mycket. Hugo är ju också en väldigt social liten person och har inga svårigheter med dagis alls och jag är övertygad om att det är just därför. Puss

2009-10-09 @ 15:18:38
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: mormor Lisa

Gud så söt han är den lille goingen, o vilka fina tänder han har o så många.Vi kommer ikväll, ska bli kul att ses. Kram

2009-10-09 @ 16:51:21
URL: http://emmaaronsson.blogg
Postat av: MoFa

Oj vad han är lik mig den lilla godingen:)

2009-10-09 @ 19:16:54
Postat av: Mormor Lisa

MoFa har då humor i alla fall, eller dålig syn. :-))

2009-10-10 @ 21:53:36
URL: http://emmaaronsson
Postat av: MoFa

Nää tror inte de. Har opererat ögonen för några år sen och enligt syntesten har jag falkögon för tillfället. Han är såå lik mig! Kolla munnen, ögonen och hårfäftet!:))

2009-10-10 @ 23:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0