Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Torsdag 24:e september

Vilken mysig torsdag vi fått. Fast jag tycker nog den är extra mysig eftersom det regnar ute och jag inte ska gå ut på HELA LÅNGA DAGEN! Idag blir det bara slappt här hemma. Melvin är på ett litet grinigt humör och han vägrar äta. Han har vägrat mat i några dagar nu MEN vällingen äter han. Jag gjorde till och med mannagrynsgröt igår med lite sylt men även det ratade han. Tror inte alls han är så frisk. Han hostar litegranna och snoret rinner som värsta niagarafallet. Haha nä inte riktigt kanske. Men det kan ju spela in varför han tappat matlusten. Han som alltid annars är världens matvrak

Igår bestämdes det med Emilia att jag skulle komma till henne på kvällen och tjöta lite. Så sagt och gjort! Jätte skönt att få komma iväg så ibland.

Idag ska jag vara hemma och mysa med min underbara familj. Och när Melvin lagt sig ska jag bara mysa med min underbara sambo, hehe!

Imorgon är det storhandling som står på schemat. Det är nästintill tomt här hemma och det är sååå tråkigt. Och det värsta av allt är att våran "godisgömma" är slut..=(

Idag är det köttbullar, potatis med brunsås som står på middagsschemat. Och jag har även blivit en lunch människa så till lunch blir det ärtsoppa med fläsk...Mmmmmm va gott!!

Jag fick en hel del fina bilder av Ylva i mms idag men jag har Johannas gamla telefon och det verkar inte som att det går att föra över bilder från hennes mobil till datorn??!! Eller???

Nu ska jag väl även passa på att sätta mig med matten litegranna och även ta mig en god kopp kaffe med något till.
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Emilia

dÅ KANSKE VI SES PÅ MAXI IMORGON =) vi ska med storhandla då =)

2009-09-24 @ 11:03:27
URL: http://karlssongunnarsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jojomensan det går att lägga över bilder från telefonen, det har jag gjort men fråga mig inte hur hihi

2009-09-24 @ 14:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0