Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Tystnaden...

...den är ju sååååå härlig!!
Varit och hämtar busongen på dagis och nu nanar han så gott.
Han är så söt när man hämtar honom, för när han får syn på en så skiner han upp. Och idag kom jag när han stod och tvättade händer och mun efter maten och när han fick syn på mig sprang han mot mig och gav mig världens goaste kram =) Min älskling, vad stolt och glad jag blev då!!

Just de ja, glömde ju berätta att igår när vi var på sjukhuset så bestämde dom sig för att göra kontrollen i öronen efter öroninflammationen och det var inte helt bra. I ena örat var det på gränsen till dåligt. Vet inte riktigt vad dom menade med det. Men eftersom vi inte hade "örontiden" igår så skickades vi hem iaf och fick en ny tid om ca 1 månad. Hade det varit så att vi kom dit för att kolla just öronen så hade en läkade fått titta på det. Så vi får väl vänta och se vad detta kommer sluta.

Nepp, inget mer att berätta!
Hej hopp


Kommentarer
Postat av: Amelie

Haha... Dessa läkare... ^^

2009-09-02 @ 14:18:36
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Amelie

Nej fan jag typ skällde ut henne i telefonen för att de verkade ha så dålig koll sig emellan och att det är ju inte mitt fel om de har skitat ner efter våran besiktning. Vi överlät ju nycklarna ca 2 h efter... Så hon bad om ursäkt och sa att vi inte behövde betala. =)

2009-09-02 @ 14:30:08
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0