Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Onsdag 21e april

Go kväll kära vänner!

Ikväll är jag faktiskt jätte trött. Funderar på att faktiskt gå och lägga mig ganska så snart =). Gott kan väl det vara, hehe! Klockan ringer ju vid 6 imorgon och då ska man ju vara pigg och glader.

Märker själv att det blir väldigt dåligt på bloggen nuförtiden men jag försöker så gott det går.

Dagen idag och igår var faktiskt väldigt givande i jobbet. För en av oss usk var sjuka och det innebär att jag fått tagit väldigt mycket ansvar själv och jag kan själv skryta lite med att det gått väldigt bra =). Älskar när jag får göra grejer själv. Självklart har jag ju alltid någon att fråga ifall jag känner mig tveksam. Har till och med lärt mig att ta venprover och det är väl inget jag är jätte glad i eftersom jag själv är väldigt rädd för sprutor, hehe! Men men, kul ändå.

Hinner ju inte hitta på allt för mycket med familjen nuförtiden och därav den tråkiga uppdateringen. Finns ju inte så mycket att skriva om. =)

I helgen ska vi förhoppningsvis lägga plattor på baksidan iaf och det kommer ju ta sin lilla tid, så våran helg är gjord. Haha!!

Och på fredag hoppas jag att jag ska få träffa min lilla "vitlök" Lisa. Träffade henne på vårdcentralen häromdagen och hennes underbara lilla Alvin =) Och då bestämde vi litegranna att vi skulle ses på fredag. Skojjigt skojjigt!

Amelie, Stefan och Hugo var på besök här igår och det var ju inte heller igår vi sågs. Men alltid lika trevligt för de.

Och äntligen börjar min förkylning lägga sig. Är inte helt bra än men det går åt rätt håll =) Inatt tror jag iof inte jag sov en blund för jag hade en sån grym hosta. Och nu hör jag att även Melvin har en väldans hosta. Segförkylning säger jag bara.

Man känner sig så himlans nyttig nu när man börjat cykla varje dag =) Härligt säger jag bara. Men dom senaste dagarna har det varit riktigt segt att cykla. För något har hänt med cykeln. Den rullar knappt om man inte trampar. Det är till och med så att man måste trampa sig ner för backarna. Slutar man trampa saktar det in oavsett om det går nerför eller en rak väg. Haha. Men nu ikväll kom vi på att jag knappt har någon luft i däcket bak...Haha så efter att vi pumpat cykeln imorgon kommer det bli härligare att cykla =)

Nä nu kanske märker att jag inte har så mycket roligt att komma med. Inte ens bilder idag! =(

Sov gott och god natt..
Kram kram kram kram kram kram

Kommentarer
Postat av: MoFa

Du har kanske ett sånt där litet handtag på styret? Tryck inte in den utan släpp den helt så kanske cykeln rullar bättre! ;)

Kram och god natt doterami...

2010-04-22 @ 18:44:13
Postat av: Emma

Haha men shit va knäpper du är. Men jaja jag får väl ta och släppa på den ;) Hahahaha

Kraaam kraaam

2010-04-22 @ 19:41:49
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0