Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Hejsan hoppsan!!

Lediiiig idag och solen kikar fram lite då och då =) Härligt...
Skulle egentligen vara ledig onsdag, torsdag och fredag denna veckan men det slutade med att bara vara ledig 1 dag av 3. Haha så är det när det är sjukdomar i huset =) Men men, det gör inte så mycket. Det är ju min sista vecka nu =(

Och fortfarande är jag förbannad på våran dator utan tangenter...Ursch va jobbigt det är att skriva. Sen har även våran tvättmaskin lagt av så det MÅSTE vi köpa en ny...Och Robban ska till tandspecialisterna på näl idag och operera ut en visdomstand och det gör oss nästan 5000 kr fattigare...Haha tur att jag har en sådan otroligt bra och ekonomisk gubbe som lagt undan pengar =)

Fick en kallelse igår från näl. Eller rättare sagt, Melvin fick en kallelese =) Nu är det dags för röntgen av hans njurar efter urinvägsinfektionen han hade för 1 årsen. Det kommer ta ca 4 timmar. Och det roligaste är att jag har inte många jobbdagar på vårdcetralen denna månad MEN ändå lyckades läkartiden läggas på 1 av mina 3 dagar på hjorten...Hahaha..Men så är det ibland och min son kommer i första hand så jag får vabba den dagen istället =)

Måste ju även berätta att Melvin äntligen börjat fatta dethära med pottan =) När vi är hemma går det super bra och han kan springa i kalsonger hela dagen och ropa att han är kissenödig och sen gå på pottan =) Det är så kul att se hans framsteg =) Efter pottan är det bara nappen kvar. Sen är han stora killen, hehe


Kommentarer
Postat av: Emelie

Duktig kille. Engla slutade med nappen för några veckorsen och det har gått hur bra som helst! :)

2010-08-12 @ 15:51:13
URL: http://empeliel.blogg.se/
Postat av: Mamma/Mormor

Hoppas det gick bra för Robban. Han är redig pajsarn, här talade han tydligt om för mommo Lisa att han inte kunde ha sina byxor på sig för det hade kommit lite kiss i dem :) Hoppas allt är okej med njurarna.



Lättare att sluta använda napp ju tidigare man tar den.

Kram till er alla 3

2010-08-12 @ 20:46:24
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma

Tror jag sagt det förut men tycker det är jätte kul att du har så mycket bilder! :)

2010-08-12 @ 21:02:14
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Sarah

Tack så mycket =)

2010-08-13 @ 11:53:41
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0