Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Borta bra men...

...hemma är allt ändå bäst!!

Vi har verkligen haft en toppen semester. Lite trist med vädret men annars har allt varit riktigt bra!

Resan dit gick super bra men resan hem blev lite som vi hade tänkt det. JOBBIGT!!! Melvin gillade det inte alls. Och det är förståligt. Vi åkte 7 på morgonen till flygplatsen och kl 10.30 lyfte planet hem. Och när vi landade var kl bara 16.00 svensktid men 22.00 thailensk tid och det resulterade i en super trött Melvin som vägrade allting. Sen var det en lång väntan på arlanda för vårat plan skulle inte lyfta fören 21.30 och i det läget ville man ju bara hem.

Landade 22.30 på landvetter alltså 04.00 för Melvin och då hade vi bara 1,5 timmes bilfärd kvar innan vi var hemma. Haha helt omöjligt. Men där somnade iaf Melvin och gud så gott tänkte vi. Då lyfter vi bara över honom..Men icke sa nicke. För det första skulle Han skulle sova mellan oss och det är en sak som aldrig händer, men jaja det fick han iaf. Men sen så sov han i bara hela 3,5 timme..Sen var det upp och leka..Så ni må tro va trötta vi är nu...

Melvin somnade 16.00 nu idag och det ska bli spännande att se hur länge han sover. Vi går iaf och lägger oss alldeles strax också. Fast kl bara är 18. Hahahahaha!!

Men hur som helst!!
Vi har haft 16 underbara dagar i Thailand, och fast det regnat och varit mestadels mulet så har vi haft över 30 grader och för mig är det väldigt gott! Haha!

Fast med facit i hand så hade man nog kunnat väntat något år med att resa med honom sååå långt. Det är en alldeles för lång resa för så små barn, enligt mig iaf! =)

Men han har levt som kungen där nere. Badat och busat dagarna i ända med sina vänner Nore och Wian =). Så han har varit nöjd med tillvaron, även om det varit en hel del tjaffs. Men det kan ju vara lite jobbigt att vara så liten och i den värmen ;)

Och måste ju berätta att Mellisen lärt sig simma =) Eller ja, han har puffar på armarna och sen så simmar han helt själv. Fast på sitt egna sätt. Men fram kommer han =) *Stolt mamma*

Åh jag och Robban passade på att förnya våran förlovning på resan =) Näää men det är såhär att jag tjatat och tjatat på att få mig en ny ring, för den vi hade innan var den billigaste på marknaden och det enda vi hade råd med just då och jag har inte riktigt varit nöjd med den så vi hittade oss ett par fina ringar därnere och förnya det hela istället =) Finnally..Men att gifta mig har jag inte riktigt så bråttom med. Det kommer när det kommer och vi har måååååånga år på oss att göra det =) Dessutom vill jag ha ett fint bröllop och det är inte billigt, hihi! Så spara spara spara, men det är nog inte allt för långt bort ändå, hehe

Ja jag kan skriva en hel bok om vad vi gjort men det är inte så jätte kul att läsa =) Så jag slänger ut bilder istället.

Ha en fin kväll!
Kram kram

(Bilderna är klickbara)

Flygresan dit
                




                                       

Elin och Mickes underbara bröllop
                           


                         

Kommentarer
Postat av: Amelie

Välkommen hem! <3

2010-12-09 @ 22:49:58
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Ida

Håller med om att hemma verkligen är bäst :D

2010-12-09 @ 23:04:19
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Ylva

ååå så härligt :)

ser himlans fint ut, man skulle inte tacka nej till att åka dit direkt ^^

välkomna hem =)

2010-12-10 @ 13:00:18
URL: http://anotheryou.blogg.se/
Postat av: Mamma/Mormor

Välkomna hem! Jättefina kort. Ni ser ut att ha haft det underbart :) Kram

2010-12-10 @ 22:37:00
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Ser verkligen ut som ni njutit och haft det toppen : )

vad kul för Melvin att kuna simma framåt :D

2010-12-11 @ 10:03:49
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Ser verkligen ut som ni njutit och haft det toppen : )

vad kul för Melvin att kuna simma framåt :D

2010-12-11 @ 10:04:04
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0