Slut på helg...

Varför går helgerna så fruktansvärt fort? Fast idag har dagen varit riktigt seg. Mår kasst och har ingen ork i kroppen alls. Melvin mår dock mycket bättre. Feberfri iaf. Men han är en riktig gnällfis. Han är jätte ledsen nästintill hela tiden. Inget duger! Och han tar sig på kinderna och säger aj. Så jag tror att det är tänder på G.

Dagis ringde ikväll och berättade att det var stängt även imorgon. Tydligen är stans (nästan) alla skolor och förskolor stängda. Trollhättans stad är väldigt snabba när det gäller plogning och skottning. Hahaha!! *Not*

Berättade ju om att våran kamera inte fungerade som den skulle, men problemet var att linsen var skiten. Hahaha!! Så nu har vi en fungerande kamera igen, hehe!!

Måste ju även passa på att gratta Marie & Jörgen till graviditeten! ÄNTLIGEN!! Ett stort GRATTIS TILL ER....

Nu har vi även kommit en bit med rummet. Det har änna legat lite på is nu när Mellisen varit dålig och orken inte riktigt funnits hos någon av oss. Men nu är det nästan bara till att sätta upp tapeterna och lägga golvet. =) Sen det roligaste av allt, nämnligen att inreda =).

Nä nu börjar Wallander igen!
Ha en fin, ja va ska man säga, natt!! =)
Kram

 


Nu får det vara nog

..med sjukdomar tycker jag. Nu när äntligen Melvin börjar friskna till, ja, nä då ska ju jag och Robban gå och bli sjuka. Mår inte alls som en prinsessa. Halsen ömmar nått såppas och har en grym feberkänsla i kroppen. Jag lyckas aldrig få feber men feberkänsla har jag jämt när jag är sjuk. Jaja!!

Läste på Jessicas blogg igår att dom beställt sig Thailandsresa och gud va avundsjuk jag var tills jag kom på att vi faktiskt redan beställt våran också =) Hahaha!! Går inte beskriva med ord hur mycket vi ser framemot det. Ska bli riktigt roligt med en familjesemester och jag tror eller rättaresagt vet att Melvin kommer tycka det är jätte skoj.

Nää men gud vilket dåligt inlägg! Får inte riktigt ut orden som jag vill..Haha!!
Men jag skriver kanske senare igen när orden kommit tillbaka....
Kraam

Fredag 26e februari

Bara 2 dagar kvar av denna underbara månad.

Mellisen är fortfarande dålig. Febern vägrar ge med sig. Han har nu haft 40 graders feber i 5 dagar. Vi ger honom både ipren och alvedon men vi får bara ner den till 39 grader. Hm. Jaja vi får vänta och se vart det bär. Förhoppningsvis vänder det snart.

Vi åkte in till jouren igår för att kika hans öron och dom såg att det inte var helt okej men dom ville inte ge honom antibiotika just nu eftersom han gått på det så många gånger det senaste så dom ville vänta och se om det skulle blossa ut eller kanske ge med sig. Så vi får gå till vc efter att feber och allt lagt sig och kika.

Igår fick jag äntligen köpt mig en ny damsugare, och shit va nöjd jag är. Äntligen kan jag damsuga på riktigt. Med våran gamla var jag tvungen att lyfta munstycket och lägga det över "skräphögen" för att den skulle suga upp det. Den sköt allt bara framför sig annars. Haha! Så ÄNTLIGEN...=) Och det bästa av allt är att den låter som en eldriven, as ballt och härligt ljud =) Fick även köpt oss en ny micro igår och det behövdes kan jag säga. Våran gamla är nog en av dom första microsarna som gjordes. Haha!!

Sen så ringde dagis igår igen och sa att det kommer hållas stängt hela denna veckan och förhoppningsvis öppna igen på måndag. Tur är väl det att Melvin var sjuk just denna veckan då så han slapp vara på ett annat dagis. Att det tagit så lång tid med just vårat dagis är pga att utrymmningsdörrarna var igensnöade så dom har ju en hel del att skotta =).

Idag ska jag packa ner lillgubben i vagnen med massa gosiga filtar och ta en liten promenad bort till Willys och handla det jag glömde/hoppade över att handla igår. Kan även vara skönt med lite frisk luft för honom. Tror jag iaf?!

Imorgon ska vi bowla med släkten. Min moster Sandra fyller år och då skulle hon bju på bowling =) Jätte trevligt. Dock kommer nog Robban och Melvin få stanna hemma. Men jag kan ju ha skoj även för dom. Hahah!

Och just de ja, igår så var jag ju hos min jobbcoach igår och hon hade nu fått en tid som jag och hon ska vara på vårdcentralen för att få mer information. Så på onsdag nästa vecka ska vi dit och se vad som kommer hända =) Tycker det ska bli riktigt spännande! Föresten, är det någon som vet varför man ska gå på ungdomsgaranti möte på arbetsfömedlingen? Vad gör det eller vad hjälper det?? Var ju tvungen att skjuta upp det ytterligare eftersom Melvin fortfarande är dålig. Vill ju inte lämna bort honom i detta skicket. Hm jaja!

Nu ska vi kika på Melvins nya Nalle Puh film som han fick av mamma igår. Han fick även en film med Mora Träsk och alla deras låtar. Den kommer han nog tycka är rolig =)

Kram kram


Haha den ser väldigt liten ut, men riktigt så liten är den inte..

Konstigt, för annars brukar man ju se några kg tjockare ut på kort. Hahahaha


Melvin gillar våran nya damsugare =)


Ett stycke sjuk Melvin

 




Säng letande

Håller på och kikar runt på en ny säng till våran stora kille. Och jag har nog hittat en av dom coolaste sängarna till en liten grabb. MEN tyvärr kan vi inte köpa den för den är alldeles för stor för hans lilla rum =( Det gör mig ledsen för den hade varit as ball =). Men vi har hittat en annan som vi troligen kommer köpa.

 

Inatt har Mellisen inte sovit mycket. Han har nog vaknat en gång i timmen hela natten. Och imorse tog jag tempen på honom, innan han kommit upp och då visade den på 39,9. Inte konstigt att han inte kunnat/velat sova. Och våra alvedonsuppar är och har varit slut ett bra tag, vi har bara haft flytande och det är ju inte lätt att få i honom den för den smakar ju rooompa. Haha!!

Men super snälla svärmor körde iväg innan jobbet imorse och handlade alvedon till sjuklingen. Det tackar jag till tusen för. Så nu äntligen kan han få lite medicin i kroppen och den tryckte ner febern till 38,6. Haha men imorse när hon kom för att lämna det så tror jag att jag gick halvtomhalvt i sömnen. Det knackade och jag rusade upp och fattade ingenting. Haha inte ens när jag öppnade dörren förstod jag någonting. Haha!!

Nä nu hör jag en ledsen kille som vaknat efter bara 40 minuters naning...
Kram på er

Skulle lagt ut en bild på den super coola sängen men den fanns inte kvar så nu gör det mig inte så mycket..haha

Men en sånhär säng kommer det troligen bli



Skulle egentligen helst velat ha en sånhär men den skulle ruinera våra plånböcker. Haha, nä kanske inte så farligt men den är ganska så dyr (enligt mig) Men en säng i min smak...




Ett...

...stycke glad Emma!
Haha sååå jädrans mobbat alltså. Har klagat länge på att Robban är allt för dålig med kameran. Har nästan inga kort på mig och Melvin ihop men så fick Robban för sig att ta några NU. Såhär miss i natten! Haha
Här kommer ett väldans glatt kort iaf. Hahahahahahaha

(måste tillägga att jag hatar mitt leende....)



Måste bara visa världens sötaste fisk. En kompis till mig hade lagt upp den på facebook och jag måste bara visa er. Haha har nog aldrig sett något så sött, i fiskväg då alltså =)
(hoppas bara det gick bra att jag snodde bilden) Hihi


Sjukling

Hej och godkväll

Idag har verkligen inte funnits tid eller ork till att blogga. När Mellisen är dålig är han så mammig så det går faktiskt inte göra något annat än att vara med honom. =) Vi har suttit i soffan nästintill hela dagen och myst framför Nalle Puh. Han kommer fram till mig och säger Puh och sen hämtar dvd fodralet och då är det bara till att sätta på filmen =). Sen är han nöjd. Och han har velat sitta i mitt knä och med filten över benen och kikat på filmen, så ni kan ju tänka va mycket jag hunnit idag, haha =) Verkligen mys stämmning till 1000 iaf. Så jag har kunnat sniffa på honom hele dagen och det är en lukt jag inte skulle kunna vara utan...=)

Hostan sitter fortfarande i och feber bara stiger. Idag har han legat närmare 40 grader och med ipren i kroppen har han legat på 39.

När Robban kom hem idag skulle jag åka ut på ärenden vi behövde få gjorda och när jag sen kom till handlandet glömde jag mer än hälften av det jag skulle handla. Det har hänt den senaste tiden när jag ska handla. Jag vet 1000 grejer jag ska handla men så fort jag kommer in i affären kommer jag knappt ihåg en. Och idag var aldvedon till lillgrabben en grej av alla som jag glömde. Men iaf, så nu har vi bara flytande alvedon och hur lätt tror ni det är att få i en 1,5 åring?? Hm så Robban får faktiskt ta det på hemvägen imorgon. Men jag har iaf lärt mig att börja skriva upp vad jag ska handla så fort det kommer i huvudet på mig =)

Dagis ringde även idag och berättade att dom fått utrymma dagiset igår pga rasrisk. Men det hade gått lugnt till och det har inte rasat ;). Men dom måste göra en bedömning innan dom får komma tillbaka. Men på torsdag hoppades hon att det skulle ha öppnat igen men jag vette tusan om Melvin kommer få gå då. Han har ju lixom hög feber idag och om han har feber imorgon igen har jag allt honom hemma även på torsdagen. För jag tycker barn ska få vara hemma en extra dag efter sjukdom innan dom skickas tillbaka till dagis.

Jag ska ju till min jobbcoach på torsdag och äntligen få prata om min (kanske) praktik för nu har jag skjutit upp det 2 veckor pga olika skäl. Och sen på fredag ska jag till arbetsförmedlingen för ett möte angående ungdomsgarantin eller va det nu var. Haha!! Och det har jag också skjutit upp så det måste jag gå på.
Så därför kommer nog kanske Robban få ta vård av barn.

Kollade ni på melodfestivalen i lördags? Jag kan bara säga att jag älskade Timoteijs bidrag, en riktig låt i Emmastil =). Älskar ju även Sarek och det är ju i precis samma stil =).

Sitter här med ett glas vin och Mellisen har precis somnat. Jag är helt förälskad i vitt vin med lite sockerdricka. Hur gott som helst. =) Har änna tappat det röda vinet men det gör ju inget när det finns vitt. Haha!!

Imorgon händer absolut ingenting. Vi skulle egentligen till Öppna förskolan med Jessica och Tuva men eftersom Melvin inte är riktigt frisk än får vi skjuta upp det till kanske nästa vecka???

Nä nu har jag inget mer vettigt att skriva..
Kram och god natt på er! <3

Myser litegranna



Haha, kikar på Nalle Puh



Hemma med Mellisen

Goddagens!

Hungrig som en gnu är jag men om 1 timme kommer gubben hem och då blir det fläskfilégryta =) Mm så gott

Idag har jag fått ta ut vård av barn. Melvins hosta har inte blivit nått bättre och dessutom imorse när han vaknade hade han feber. Så det fick bli en hemma dag och ända fram till iaf torsdag om det inte håller i sig längre dvs. Men vi har allt haft en riktig mysdag ihop. Dock har dagen varit dubbelt så lång som vanligt för han vägrade sova längre än till 7 så då var det bara till att gossa i soffan framför nyhetsmorgon och boompa. Sen somnade han vid 11 tiden och sov ca 1,5 timme. I vanliga fall sover han ju till halv 10 tiden och somnar vid 12 och sover ca 3 timmar. Så det känns som en jätte lång dag idag. Hahaha! Men det gör inte så mycket faktiskt.

Tänkte även höra om det är någon av er som sett filmen Deadline? Den var faktiskt helt okej men dom sista 2 minutrarna förstod jag inte ens hälften. Har sökt på om det är folk som har svar på vad det var för mening men det verkar som dom flesta inte har en aning om varför den slutade så. Haha! Men det är ju skit kul att titta på en film som man bara måste och vill veta hur slutet är, och så fattar man det inte...Hm!!

Ja, nä det finnsväl inte så mycket mer att skriva
Kram kram

Snö och 23- grader utanför dörren

Oj så kallt det är! Helt sjuk...Börjar faktiskt längta riktigt rejält till våren =)

Igår var jag och Robban barnlediga och det var jätte mysigt. Vi grejade lite med rummet, bakade jätte gott örtbröd, kikade på lilla kycklingen, städade hela lägenheten, tvättade, kikade melodifestivalen och åt kinamat och på det ett gott glas rött vin =). En lyckad kväll alltså! =)

Idag har vi inte gjort allt för mycket. Bara njutit av värmen inomhus. Sen har vi även klippt Melvin för första gången idag och det blev en riktigt stor skillnad. Hoppas nu att håret kan bli lite tjockare och växa lite fortare =).

Melvin har även fått en ny "kusin". En liten vovve, Stina! Ur gullig liten varelse och jag är förälskad! =) Ser framemot att få vara hundvakt! Älskar ju Hundar och jag ska ha en liten vovve någon gång i framtiden men Robban är inte så glad i att ha en här. Han vill bo i hus först...Så jag får väl vänta tills dess men sen kommer det bli en vovve även i våran lilla familj =). 


Nu har även hostan kommit till Melvin, igen. Så jobbigt för lill killen. Men man vet ju att dom flesta barnen får både jobbiga och långdragna hostningar när dom är lite småförkylda. Dock har ju inte Melvin visat alls på förkylning men det behövs ju inte alltid.


Måste även tillägga att jag lagt ut fel bild på den nya mobilen, haha! Det var Crille som såg detta och jag är ju tvungen att berätta, hihi! Tok Emma..Tycker typ alla ser nästintill likadana ut nuförtiden =). Men men!!

Känner att jag inte har riktigt ork att skriva något skojjigt idag så jag lägger upp bilder istället!!

Kram kram

Melvin och Stina (Johannas och Markus nya familjemedlem)








Tittut!!


Nytt påslakanset fick han idag =)


Nu ska dom fina lockarna av






"Före"


"Efter"


Glada bilder på en ny brunett, hahaha!!


Fick även klippt min lugg idag


Brunett

Haha, japp det blev så ändå! Och änsålänge trivs jag jätte bra. Måste iof köpa en ny förpackning med färg idag för tydligen räcker inte 2 förpackningar till mitt hår. Haha. Vill ju inte ha ett "sådär" resultat.

Valde att bli brunett igen för jag trivdes inte i mitt blonda nu det sista. Jag kände bara att håret var gult och mitt ansikte tappade livsfärgen. Och sen ser ju alltid blond hår mycket slitnare ut och det är inte snyggt. Robban sa till mig idag att han tyckte jag såg mer sofistikerad ut nu =) Och det gillar jag ,hehe. Emilia blev en rödtott, men det passade henne jätte bra =) Hon blev som en helt ny människa! =)

Robban hade jätte problem när han skulle hämta mig hos Emilia idag. Han kom inte ut från parkeringen men tack vare snälla grannar lyckades han komma loss. Sen slirade han hela vägen fram till skogshöjden och fastnade även där uppe. Men då kom han loss själv till slut. Sen fick vi åka omvägar för att komma hem i ordentligt skick för shit, vilket skit väder...Plogning tror jag inte Trollhättans stad vet va det är för det är inte bra gjort eller gjorts överhuvudtaget.

Vi ska ju egentligen till O´learys ikväll med min moster och Jonas men jag vette tusan om vi kan eller har råd med det hela idag. Trodde ju vi kunde ta buss ner och hem idag men dom är tydligen inställda och taxi känns inte så lockande att ta. 350 spänn för att ta sig till och från stan tycker jag är överdrivet dyrt. Och gå finns inte ens i tankarna, haha!! Det är ju en liten bit. =) Men men!!

Ska snart sätta igång och städa här hemma så man kan gå runt och må toppen =) Haha! sen ska jag baka örtbröd. Det kommer nog bli jätte gott. =)

Robban är ute just nu och skottar garagetaken och kikar jag ut genom fönstret och bak mot garagen ser jag en massa män stå och skotta på takena. =) Ser lite mysigt men kallt ut. Haha

Nä, nu vill jag ha något gjort. Kort på håret kommer sen!
Kram kram

Nana time

Ja egentligen MÅSTE jag gå och lägga mig alldeles strax och det är väl tanken också, hehe!

Sitter här för mig själv och funderar starkt på att färga mitt hår LJUST brunt. Är så förbannat trött på denna fula utväxt som hela tiden kommer. Det var inte längesen jag blonderade mig och nu är utväxten här igen. Det är inte snyggt. Färgar jag det till det ungefärliga jag har så syns det inte så mycket. Men jag har natten och dagen imorgon att tänka över det hela, hehe!

Emilia kom med super idén, att jag skulle komma upp till henne imorgon och dricka lite vin samtidigt som vi färgar våra hår. Hon vill nämnligen också bli lite mörkare =). Av samma skrot och korn som sagt! Hahaha

Sen har jag fått pratat med min jobbcoach per mail och hon hade fått svar från vårdcentralen idag och dom var intresserade av mig. Eller ja, jag får en praktikplats hos dom iaf. Men det är en härlig början. Och jag kan tänka mig att det är en riktigt rolig erfarenhet. Har ju aldrig någonsin ens haft tanken att jobba sådär men jag älskar ju när det händer grejer och när man får träffa nytt folk =) Så det ser jag framemot!

Nä, nana time var det!
God natt kära läsare!
Sov gott, kraaam

Vad tycker ni? Blont eller brunt?
(bilderna är klickbara)

 

Dagis för lilleman

= Lugn och ro för mamma! Haha

Tänk va skönt det är att behöva ställa klockan för att hinna till dagis 09.30, haha! Jag ställer den på 08.30 och går upp kl 9. Sen är vi på dagis 09.30. Vi är snabba i denna familjen, hehe

Imorgon är det jobbdags för mig, på Lupinen.
Dom ringde och frågade om jag ville jobba 07 - 16.30 eller 16 - 21.30 och visst är kvällstiden mycket kortare och härligare MEN det är ju inte så jätte skoj att behöva jobba fredag kväll så jag valde morgontiden och ett extra plus är ju att jag får betalt för 4 timmar mer än om jag skulle ta kvällsturen. Haha! Man får ju inte vara dum =) Så imorgon blir det en väldigt lång dag för älsklingen på dagis. Men det klarar han. Bara han får lägga sig lite tidigare när vi kommer hem =)

Måste ringa A-kassan så det inte är problem med att jag jobbar. Känns som att det kommer bli mer jobb för mig framöver. Hm, jaja!

På lördag ska vi ut och käka med mostera mi och Jonas. Ska testa O´learys. Mysigt och skojjigt att hitta på annat än det vanliga =). Så Mellisen ska sova över hos tant Johanna och Farbror Markus. Det gillar han! =)

Tänk, nu är det bara 4 månader kvar till lillfisen fyller 2 hela år. Shit va tiden flyger förbi

Bli så himlans deprimerad när det gäller det här med högskolan och högskoleprovet. Verkar som att det bara blir svårare och svårare att komma in. Varför ska det bli det just nu när jag ska söka in, just nu när jag vill läsa?!?! Förra året låg antagningspoängen riktigt riktigt lågt för att komma in på ssk genom högskoleprovet. Då låg det på 0.2 eller 0.3 och detta året låg det på 0.8. VARFÖR??? Blir så frustrerad och det gör det inte roligare att veta att det är ännu fler som antas söka in till nästa termin. Hm, jaja! Jag ska iaf bli barnmorska om det så ska ta mig 30 år. Haha! För någon gång kommer jag lyckas.

Nä nu ska jag fortsätta kika på b-filmen som jag började kika på igår. Någon kines"skräck". Men än har det inte kommit in en enda skräckscen och jag har sett lite mer än hälften. Hahahaha!! Jaja, det fördriver ju tiden lite iaf. Sen ska jag ta och göra mig lite våfflor så jag orkar med resten av dagen. Mår magen bra, mår Emma bra =)

Kraam

Bus & fika besök

Sitter här och kikar på dålig tv. Men vad ska man annars göra när man inte är trött?! Hehe..

Idag kom ju som sagt Jessica och Tuvis hit och det är alltid lika trevligt att träffa dom. Som Melvin längtat, och jag mé för den delen =).
Och Tuva är en sån grymt härlig liten tjej! Man blir glad av att bara titta på henne. Och när hon och Melvin är i farten kan man inte annat än att le! Underbara små älsklingar....<3

Idag blev det chili con carne till middag och jag kan helt ärligt säga att det inte var gott. I vanliga fall brukar jag bli förvånad över min matkunskap för den lyckas alltid bli bra på något sätt (Haha nu fick jag även in lite skryt!) men det här var INTE GOTT... Innan har jag faktiskt alltid hatat att laga mat, jag har varit mer för att baka. Men nu tycker jag det är riktigt roligt att laga mat och testa en massa nya recept. I början när vi flyttade hemifrån var jag rent utav kass på att laga mat men efter att ha varit hemma i snart 2 år och lagat mat varje dag är det väl inte så konstigt att jag blivit bättre =)

Nu ska jag spela lite på datorn och sen får jag väl ta och nana. Det är ju faktiskt en dag imorgon också =)
God natt och sov gott!
Kraamen

Lite bilder på 2 helt underbara barn!!
(bilderna är tagna av Jessica, därav den super perfekta kvaliten) hihi







 


Strular...

Good morning!

Idag är jag en riktigt pigg Emma. Har som sagt varit jätte trött nu ett tag men nu känns det mycket bättre. Kan vara för att mitt älskade internet funkar igen, haha!!

Ja, vad ska man skriva idag då? Hm jo att jag är rätt så trött på att allt ska strula eller krångla hela tiden. Nu är det våran kamera som kassar sig. Den tar suddiga bilder. Så vi får väl ta och åka tillbaka till där vi köpte den och kolla om dom kan fixa det. Tyvärr har nog Robban sjabblat bort kvittot. Men men, vi får väl leta lite till. Hehe! Men men...

Sen har jag ju anmält mig till högskoleprovet, eller ja, Robban gjorde det åt mig i måndags (sista anmälningsdagen) efter som jag jobbade. Och han skrev i fel mailadress så jag har inte fått något bekreftelsebrev eller liknande. Har iof mitt anmälningsnr men inte något mer. Får väl ta och ringa, vart man än nu ringer, och fixa det.

Idag kommer favvisarna Jessica och Tuva. Alldeles för längesen vi sågs nu! Tur man har kvar lite daimtårta från kalaset för jag kom på att vi inte hade annat fikabröd. Hehe

Nää, nu ska jag kika på film med vårat voddler =)
Kram och hej


Ser ni va suddiga bilderna blir?! Sååå störande...

 


Happy birthday to me!!

...Ella ja, i efterskott iaf! Hehe!!

Har haft en helt underbar födelsehelg.

Fredagen bestod av jobb och sen kalas. Jätte mysigt att träffa mina underbara släktingar. Fick en massa fint och jag är jätte glad. Fick mycket bra till mitt hår som är behövligt men som är jädrans tråkigt att köpa själv. Så det tackar jag för. Sen fick jag även ett våffeljärn av mina kära svärföräldrar. Herregud säger jag bara. Som jag tjatat om dessa gosa våfflor och nu kan jag äntligen göra dom här hemma. Så nu har vi ätit våfflor nästan varje dag, hehe! Sååå gottigt och det är ju så lätt att göra några våfflor till mig och Melvin till lunch. Perfekt! Tack till tusen!

Och av min mamma och Celal fick jag faktiskt ett presentkort på spa. Oj så gott. Lerbad tror jag det stod något om =) Ska bli riktigt gott. Tack!

Lördagen började med en tur till tippen. Vi hade ju en hel del att slänga efter rivningen. Och det tog bara halva dagen, hehe! Sen började folket ramla in vid 6 tiden för att ha lite fest. Hur skojjigt som helst. Var på toppen humör hela kvällen och kan bara säga att kvällen var helt toppen!

Söndagen gjorde vi inte så himlans mycket. Umgicks bara och bara myste. Det behöver man ibland.

Måndagen, ringde jobbet in mig och ville att jag skulle jobba kväll och självklart kunde jag hoppa in. Tycker det är skönt att få göra något. Så i måndags åkte jag buss för första gången (själv) på enormt lång tid. Men det var inte så illa som jag befarat. Haha, har alltid hatat att knö på bussar och aldrig få en sittplats eller att chauffören aldrig stannar när man tryckt på knappen. Men men, nu gick det iaf bra, hehe! Kan jag faktiskt tänka mig att göra om.

Fick ju även en ny mobil av min sweetpie. Är skit glad över den. Har ju haft en mobil som kanske gjordes precis efter 3210:an och det enda "coola" eller "moderna" som var på den mobilen var färgdisplayen. Hahahaha! Men nu har jag en grym mobil. Älskar den! =) Tack älsklingen! <3

Idag har heller inte hänt så himlans mycket. Melvin skulle egentligen till dagis men dom ringde 20 minuter innan vi skulle gå och berättade att det gick magsjuka på dagis, IGEN. Så jag bestämde mig för att hålla honom hemma idag. Så vi får väl se om han kan gå dit på torsdag och fredag. På fredag behöver han egentligen gå dit för jag har möte på arbetsförmedlingen. Kul, eller inte! Hatar´t. Men men, vad gör man inte för att få pengar?!

Imorgon händer inte heller jätte mycket. Ska väl ta det lugnt. Har blivit väldans trött dom senaste dagarna, vet inte riktigt vad det är med mig. Idag somnade jag till och med på dagen när Mellisen somnat och det hör verkligen inte till vanligheterna. Men men! Det blir väl bättre

Nä nu ska jag faktiskt sluta tjata, blir inte så roligt att behöva läsa en jädrans massa text. Men en uppdatering iaf. Nu kommer jag äntligen kunna blogga varje dag för modemet kom idag =) Yeeeeeey!

Och jag måste bara gratta Anna och Arsel (Johan) till det kommande syskonet! <3 All lycka till er...

Kram kram

 

 









Hamnade visst på en kulig vimmelbild, hehe


Mitt hjärta...<3


Ingenting fanns på denna mobilen (knappt så man kunde smsa) så ni kan ju ana vilken skillnad det är nu!

Dock förstår jag inte varför man alltid tror sig ligga på topp bara för att man har en "grymmare" telefon. Skitsam egentligen,... tycker jag då. Huvudsaken är ju att man kan smsa och ringa på den! Kanske kunna skicka någon bild eller 2 också, hehe. Men jag är iaf väldigt nöjd med min nya telefon! =)

Min gamla... vad jag nu ska kallad den! Hehe



Min nya älskling ;)


Svinkall torsdag

Japp, så  var den riktigt bitande kylan tillbaka. 14- grader står våran mätare på. Fy och urschanemej säger jag bara!!

Nu är båda dom nya väggarna resta så nu är det bara att riva dom gamla. Och sen inredning med både tapeter och golv ska göras =).

Nu ska jag strax sätta igång och städa här hemma. Det behövs verkligen. Det är hur mycket damm som helst här hemma. Byggdamm då alltså, hehe!! Imorgon kommer Jennifer och Emina hit på en fika. Det var verkligen inte igår man träffade dom, faktiskt hela 4 årsen. Trevligt trevligt...

Idag ska vi åka hem till Emilia och Alvin på en liten fikaträff. Nu var det allt bra längesen man såg lille Alvin! Emilia däremot bryr jag mig inte om, henne ser jag ju nästintill varje dag. Haha!! Nää jag kojjade bara med dig Emilis! Du är alltid uppskattad...

Sen ska vi ut och shoppa till kalaset som äger rum imorgon. Och det är väldigt snällt av Emilia att vilja följa med. Det behövs ytterligare en hand när man ska handla med Melvin. Han blir lite av en rastlös kille när han är i affärer =) Haha!

Ha en fin dag!
Puss & kram, ses på stan!

Kikade igenom lite bilder idag. Kolla skillnaden då & nu! =)

Skrattade så jag kiknade! Hahahaha

(bilderna är klickbara)
         

Min fina älskling som betyder mest i hela världen för mig! <3


Onsdag 10onde

Hejsan och god dag!

Sitter här i soffan och kan inte lata mig mera! Har kikat på mitt älsklingsprogram, unga mödrar. Älskar´t. =)

Igår fick vi upp en helt ny vägg i vårat sovrum och det ser ut att bli kanoners. Litet men väldigt mysigt. Och det mittersta rummet blev lite större än vi trott så vi kanske inte behöver ta så mycket av Melvins rum som vi egentligen tänkt. Skönt de!

Nu börjar det sakta men säkert närma sig min 23 års dag. Kan inte fatta att jag blir hela 23 år. Känner mig ju fortfarande som 20. Haha!

Imorgon ska jag och Mellisen ut och handla inför kalaset på fredag. Ska bjuda på Emmas hemmagjorda smörgåstårta. Mumma va jag längtar. Det är nog den enda grejjen som jag riktigt älskar, som jag själv gör alltså. =)

Har inte så himlans mycket roligt att skriva känner jag, hehe!
Ha en fin dag

 

 


Tisdag 9onde februari

God eftermiddag mina kära läsare!

Här händer inte särskillt mycket, hehe!

Melvin har gått och blivit väldigt gnällig, vet inte om det är något i kroppen som stör eller om det bara är en period. För nu har till och med dagis sagt att han inte är sig själv. Så det är väl bara att vänta och se. Han har ju hållt sig frisk sen julas *peppar, peppar, knackar i trä*.

Idag står det shopping på schemat. Ska ta min lilla familj och åka ut till överby och se om vi hittar något skojjigt. Fast det är mest till pappa Robban som vi ska kika till. Till Melvin fick vi shoppat en hel del igår på nätet. Men det mesta kommer i mitten av april. Haha! Tur det bara var sommarkläder vi beställt, för dom behöver vi ju ändå inte tidigare.

Emilia har varit här hela dagen och fått gjort några uppgifter i världens tråkigaste ämne, nämnligen -Människan sociallt och kulturellt-. Men men, det ska ju göras och då är det klart jag ställer upp och hjälper henne så gott jag kan =).

Sen efter en stund kom även Julia hit och gjorde oss sällskap, men då var pluggerier redan slut så det blev en del prat i stället. Mycket skojjigare, hehe!

Nä min lilla fis är inte på bästa humöret just nu så jag får väl ta mig an honom..
Kram kram

Renoveringen är igång

God kväll!

Sitter här och myser i soffan framför spiderman 3. Hehe, en ganska skaplig film om jag får säga det själv!

Idag har jag varit och hälsat på Brålanda. Det var riktigt längesen jag var och hälsade på Mojje m familj. Fick med mig syster yster också. Alltid trevligt att träffa henne också. =)

Igår gjorde vi inte så himlans mycket. På kvällen kom farbror Daniel hit och kikade Melodifestivalen med oss. Jätte mysigt. Bidde en väldans god räkbaguette och ett glas vin till. Mums så gott! =) Fast Melodifestivalen kunde ju ha skippats. Så dåligt! Men men...

Nu har Robban fått revet en vägg + gjort en ny ingång till det nya rummet. Kommer bli super bra tror jag. Känns väldigt ovant att ha en dörr i köket men det blev jätte bra =).

Imorgon har vi absolut ingenting planerat. Skönt det, egentligen. Men det hitts säkert på något ändå!

Just nu sitter Robban breve mig och klagar på hur jag skriver. Han tycker jag både pratar och skriver på trollhättska. Haha! Tycker dock inte jag...

Näpp, nu ska jag fortsätta kika på filmen!
Kram på er

En riktig kaluffs =)


Såhär fint är det i vårat sovrum just nu, hehe


Och den nya ingången =)

Kalla, kalla fredag!

Burr, burr och åter burr! Det är ju såå kallt överallt. Går och små fryser hela tiden..

Imorse snozade jag ända fram till 09.05. Gottigt. Gick upp och gjorde en flaska välling till lillälskling som fortfarande låg och sov. Men han var ju tvungen att få i sig lite "frukost" innan dagis. Mysigt för honom att kunna ligga och dra sig med en super god flaska med välling. Haha!.

Har precis varit i samtal med a-kassan igen men idag vart jag inte så irriterad på dom för jag fick bra svar. Haha! Så förhoppningsvis kommer mina pengar om ca 2 veckor.  Bättre sent än aldrig. Så idag känns dagen mycket mycket bättre.

Ska snart ringa och fixa lite försäkringar till våran Thailandsresa. Den är nu preliminärt bokad fram till det är fixat. Så den 23e november sitter vi på flyget först upp till Stockholm och sen vidare till Thailand! Mmm sååå härligt! Längtar nått såppas alltså! Och med det underbara sällskapet kan det inte bli bättre :).

Melvin är på dagis idag och Emilia är påväg hit för att göra mig lite sällskap! Då ska hon glatt få hjälpa mig med skiten som ska ut till förrådet, hahaha!! Lite baktankar får man ju faktiskt ha. Hihihi!

Sen ikväll när Robban kommer hem ska vi åka och storhandla. Gottigt! Passar bra att göra det på en fredag så man har massa gottigt hemma över helgen.

Imorgon ska Robban äntligen börja riva väggar här hemma. Ska bli spännande att se hur resultatet kommer bli.

Nä nu får jag ta och göra något åt mitt utseende innan Emilis kommer hit. Kan ju inte se ut hur som helst. Hehe!
Kram på er.



ps: Mormor lilla, ser du nu på bilden uppe på headern att han faktiskt pratar i telefon och inte har ont i örat??!! Hehe och dessutom har jag tagit bort det snurriga, hehehe! Så nu kan du läsa bloggen utan att bli vimsigare (än du redan är), hihi

Skit A-kassa...

Nu orkar jag snart inte mer alltså! Varför ska det vara så svårt att få pengar?? Vad är problemet lixom...
Fick hem papper igår och summan jag skulle få ut idag var hela 0 kr. What???

Så idag ringde jag upp dom och frågade va dom höll på med..Men svaret var att jag blivit beviljad akassa men tiden för när jag pluggade är inte beviljad riktigt än. Så nu väntar jag på ytterligare besked och med min tur lär jag inte få det beviljat. Blir riktigt tokig på dom alltså! Och då frågade jag vart pengarna var för Januari månad är, för då pluggade jag ju lixom inte, men det låg för nära efter att jag slutat plugga eller ja, det var något sånt iaf så inga pengar då heller (än). ÅHHHH!!

Jaja skitsam. Idag gick vi upp kl halv 10 och det var riktigt skönt. Och en grej som jag har kommit på att jag aldrig mer ska skriva i bloggen är när min son sover bra. För han sov skit bra i 2 veckor och med sängen vänd så han själv kunde gå upp. Och så skrev dumma jag i bloggen att han sovit så bra m.m men ända sen dess har det varit skit igen..Så aldrig mer något om hur han sover! Haha.

Idag snöar det inte ute och det kan ju vara skönt, för nu är det riktigt mycket snö på marken.
Nää jag känner verkligen inte att jag kommer på något bra att skriva idag, är bara såååå frustrerad!
Kram och hej

Härligt med grannar...

Dom har borrat hela morgonen! Och Melvin blir vettskrämd varje gång. Jag har dunkat i taket men dom lyssnar fasiken inte. Och nu när Mellisen skulle sova har dom kört gärnet. Vem tror ni har fått springa fram och tillbaka för att trösta en ledsen Melvin?
Men nu har det iaf varit tyst en stund och Melvin sover. Nu väcker dom honom nog inte men det är ju jobbigt när han precis somnat in och dom börjar.

Har gjort om lite på bloggen men vet inte riktigt om jag blev sådär jätte nöjd. Det är så tråkigt att man inte har ett bra program så man kan göra lite hippare blogg. Har ju bara det gamla vanliga. Men men, det kanske kommer. Haha!

Det snöar mer nu än på väldigt länge. Det har hållt i sig nu i snart 1 dygn med fullt öös på snöandet. När ska det ta slut? Ny istid på gång kanske??

Ikväll ska vi till min moster, Jonas och Elias. Det kommer Melvin gilla. =) Han älskar ju att umgås med andra barn. Det riktigt lyser i ögonen när han ser barn.

På fredag ska vi förhoppningsvis börja riva väggarna och det ser jag framemot. Ska bli så kul att få ett litet mysrum, som sen kommer bli det kommande syskonets rum. Ja alltså, jag är inte gravid nu och har inte planerat in det riktigt än heller men någon gång kommer det ju =). Då är det bra att ha ett extra rum.

Kram

God kväll!

Idag har det faktiskt inte hänt allt för mycket.

Har varit iväg på möte med min jobbcoach och hon hade inte kommit mycket längre än sist men nästa vecka skulle hon få svar om jag kunde få jobb/praktik. Håller mina tummar för att det blir något av det =) Vore skoj att testa på det.

Imorgon händer det ännu mindre. Inte ens iväg och lämna Melvin på dagis, hehe! Men det är mysigt det också. När Robban kommer hem imorgon ska vi iväg till min moster på en liten kaffeträff. Skojjigt!

Nu ikväll har jag och Robban städat oss varma. Har rensat ut hela våran "walk in closet" och vikt in alla våra kläder i byråsarna. Så nu är det ordning och reda. Har också fått gjort iordning i den stora garderoben i hallen samt rensat ut allt gammal skit i resten av lägenheten. Gud så skönt det känns. Men just nu står världens berg av skit som ska slängas och bäras ut till förrådet imorgon.

Imorgon ska jag även ha ett telefonsamtal med min läkare från vårdcentralen. Tydligen måste man tjata på dom för att det ska hända något. Så imorgon hoppas jag han tar mig lite mer på allvar.

Nu kan jag helt ärligt säga att jag längtar efter våren/sommaren. Det har varit en väldigt lång, men riktigt fin vinter, men nu hade det varit skönt med lite värme. Tyvärr ser det ju inte så lovande ut på någon månad framöver iaf. Huvudsaken är att graderna inte sjunker ner till 20- iaf. Hehe!

Snart är det min födelsedag och jag längtar dit faktiskt. Haha! Här ska vi ha lite party med både Robbans och mina vänner. Det gillar vi =). Sen vet jag vad jag kommer få av Robban i födelsedagspresent och den längtar jag jätte mycket till =) Han är så gullig min lilla gulleRobban! =).

Nä nu ska jag väl gå och borsta mina tänder och sen lägga mig och läsa lite bok.
God natt och sov gott!!



Sjunger så himlans fint. Men börjar helt ärligt tvivla på om han verkligen är svensk?!?! Haha

I´m Back!

Äntligen har våran efterlängtade sladd till datorn kommit. Nu är jag en hel människa igen, haha!!

Så för att uppdatera lite kort vad som hänt dom senaste dagarna...

Fredags var jag ute på överby och shoppade med Emilia och Marie. Jätte trevligt och fick inhandlat det jag ville, hehe! Denna månaden har jag faktiskt unnat mig lite grejer. Det behövde jag!
Sen var det dags för mötet hos min doktor. Och det gick väl sådär. Han lyssnade inte riktigt på mig utan han låste sig fast vid att det var det som han hittade som orsakat mina problem. Jaja det märker vi väl. Tror dock inte det men jag går nu på 3 pencillin kurer iaf. Och sen ska jag ringa tillbaka till min "från-början-läkare" och berätta att Vårdcentralen inte kunde/ville gå vidare. Så får vi väl se vad som händer. Smärtan finns ju kvar så något måste ju göras...

Lördags var vi på ikea och fyndade. Eller ja, fyndade och fyndade, vi shoppade iaf. Fick faktiskt inte en enda skitsak med oss hem. Bara det vi åkte dit för och det känns bra. Så ikväll har vi suttit och monterat ihop byråsarna och möblerat om litegranna. Jätte bra blev det. =)

Sen på lördagskvällen hade vi en super duper skojjig tjejkväll här hemma. Shit va roligt alltså! =)

Och på söndagen hade vi en liten slappar dag. Behövligt och väldigt skönt!

Idag har jag varit tillbaka till vårdcentralen för provtagning och jag hatar verkligen sprutor. Höll nästan på att börja grina men fick hålla tillbaka mina tårar, jag var ju ensam. Haha! Men det gick väldigt bra ändå.

 

Imorgon ska Melvin till dagis igen och jag ska till min jobbcoach. Hoppas det hänt något sen sist där. Vore kul att få komma ut och jobba lite.

 

A-kassan har även fixat sig. Blev beviljad så nu väntar vi bara på att det ska komma in pengar retroaktivt. Tycker ju det vore sjukt att få vänta ända till nästa utbetalning. Men men, man vet faktiskt aldrig. Inget förvånar mig!

 

Sådär, det var väl en bra uppdatering?! Hehe!

Hörs mer imorgon!

Kram & god natt


Universeum!

Han var riktigt faccinerad av alla fiskarna =)

 


Elias och Mellisen



Party!!


 

 

 



I´m going tooo eat you...                                        
 

Nää då, det blev en puss istället =)
 

Lovley girls



Den lilla nya möbleringen =)


RSS 2.0