Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Jobbat

Tjena hejsan!

Igår vart jag och jobbade. Har ju inte blivit inringd på gud vet hur länge. Men shit va jag trivs på Lupinen. Personalen är ju suverän =). Så det var jätte skönt att få komma bort från hemmet en stund. När jag jobbade som assistent låg jag nästan och grinade så fort dom ringde in mig för jag har aldrig vantrivts så mycket som när jag jobbade som assistent. Ursch, aldrig mer.

Sen åkte vi ut till velanda där vi även blev bjudna på middag =) Tackar tackar! Hihi.

Melvin somnade vid halv 7 tiden igår och då var han riktigt trött. Efter att varit på dagis från 07.00-16.15 så är det inte konstigt han var trött, hehe! Han är ju van vid 9.30-14.30. Men så första gången han vaknade inatt var 7 imorse och sen somnade han om efter en go flaska välling. Sen vaknade jag av att han var lite sur och gick då upp och fick se att klockan var 10.30. Herreminskapare. Haha han hade fått tag på en leksakslåda och hällt ut i hela sängen. Så han hade ju haft att göra. Hihi! Skönt för mammsen iaf.

Nu har jag en hel del samtal jag ska ringa igen. Inte fasiken är man arbetslös inte. Är det inte papper som ska fyllas i och skickas in så är det en jädrans massa samtal man ska ringa.

Får ju även Gratta min brorsdotter Elina i efterskott. Igår blev hon hela 2 år. Förstår inte att det är hela 2 år sen vi smög på BB för att få en liten syn på lilltjejen. Det känns ju som nyss. Och jag var gravid med Melvin då och  man längtade ju inte alls mer efter att man fått sett Elina. Shit vilken underbar tid!

Läste igår på aftonbladet att det var en tjej som fått pencillin 7 gånger på 7 månader pga proninflammation fast helt i onödan. För hon hade tydligen aldrig haft öroninflammation utan det var Läkarna som var lite lata och kikade inte ordentligt i öronen. Det börjar få mig att tänka. Tänk om Melvin inte har haft öroninflammation??!! Läkarna har ju alltid bara svichat förbi, tittat skit snabbt i öronen och sen skrivit ut penicillin. Eller ja inte varje gång men många gånger. Jaja tur vi får en remiss till specialisterna så dom kan säga sitt. Litar ju lite mer på dom.

Nää slut tjatat för min del...
Hoppas ni får en super duper dag!
Kraam

Leker lite med Wian



När vi var i Växjö fick Melvin prova på Wians, ja vad man ska kalla den, "lära-sitta-tyg-bil" Eller ja! Men gud så jag skrattade =)

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Jobbar eller går du på Lupinen? Håller med, personalen där verkligen fantastisk! :-)

2010-03-13 @ 17:36:08
URL: http://myengla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0