Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Jourcentralen

Tjabba tjena hallå!

Super duper härligt väder ute. Skit fint med såhär mycket snö =)

Idag har dagen bestått av en riktigt härlig sovmorron och sen fika hos svärisarna. När vi sen kom hem så somnade Mellisen och sov gott i några timmar. Sen efter det bar det av till jourcentralen.

Och vi fick det konstaterat, öroninflammation ännu en gång, fast på andra örat denna gången. Nu var det andra inflammationen på 5 veckor. Så nu blir det till att åka till vårdcentralen i veckan för att få en remiss till öron. Nu orkar vi inte mera. Och han går ju på penicillin minst en gång i månaden (cirka) och det är ju inte heller bra.

Men ändå skönt att fått reda på vad det är som gör att han inte somnar på kvällarna och varför han vaknar på nätterna stup i ett. Stackars liten säger jag bara. Det gör ont i mammahjärtat att höra men man kan ju inte ta upp honom varje gång han är ledsen då skulle vi ju aldrig få sova. =(

Haha ja och han skulle ju tydligen bajsa på jouren och dumma som vi är hade vi glömt blöjjorna hemma. =( Men vi löste det med att han fick vara utan blöjja till vi kom hem. Kan ju inte vara värre än att han kissar i byxorna. 1 timme senare när vi kommer hem så känner jag att han inte kissat en droppe i byxan *stolt* så jag satte honom på pottan och jag satte mig på toan brevid. Och då börjar pottan spela musik =) Haha och det betyder ju att han kissade =) Så idag var första gången han kissade i pottan. Men roligaste var ju att han blev livrädd när pottan började spela så han hoppade upp nästan med en gång och såg vettskrämd ut. Men va jag skrattade =) =) =)

Nä nu ropar mina räkmackor efter mig, hehe!!
Kram och god natt

I sin grymt snygga nya jacka.

Kommentarer
Postat av: Mormor Lisa

Stackare, både med öron o potta. Blir full i skratt. Tänk om det spelade i toan för oss vuxna. Då skulle vi nog oxå bli lite skraja. :-)) Kram

2010-01-03 @ 23:28:39
URL: http://emmaaronsson
Postat av: Johanna W

Men vad jag tycker synd om lilleman, hoppas verkligen att han får inopererat rör i öronen! Jag känner verkligen igen mig i melvin vilket säkert robban med gör. Ha det så gott och hoppas det snart ger med sig för melvin!

Kram

2010-01-04 @ 09:59:08
Postat av: Jessica

Ne men tack hörru ! Men du är hetare vet du =)



Stackars Melvin som fått öroninflammation igen :( Krama honom massvis från mig!

2010-01-04 @ 20:07:24
URL: http://minfamiljojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0