Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Slappar dag

Ja det kan man ju minst sagt säga om denna dagen!
Melvin var uppe i ca 2 timmar och sen stensov han i 4 hela timmar. Såå skönt. Och då passade jag på att kolla 2 filmer och en halv. Hahaha! sen kom Emilia på denna briljanta idé att komma över på en liten vin kväll. Jätte jätte skoj! Får ju fira lite att hon nu ska böja plugga och att allt gått igenom =) Grattis till henne!

Men jag kan ju inte sticka under stolen med att jag är grymt avundsjuk på henne. Vill ju också börja plugga. Vill ju också veta att man har något att göra något/några år framöver. Kan ju helt ärligt säga att det suger att bara gå hemma och inte ha minsta aning om vad man ska göra i framtiden. Vill ju också börja plugga och få komma till mitt mål i livet....

Fick ju svar från högskolan för ganska längesen att jag ligger ganska långt bak i reservkön och i andra urvalet (som kom ganska nyss) så kom jag väl en bra bit ner men ändå inte så långt att jag kan komma in =( Lite surt men jag hade väl kanske inte förväntat mig mer i dessa tider. Sjuksköterskaprogrammet är ju TYVÄRR ett av det populäraste programmet att söka och läsa...=( Men men, bättre tider kommer och det som är positivt är ju att jag VET att någon gång kommer jag komma in och få bli det jag verkligen vill bli.

Melvin nätter är inte så himlans roliga just nu. Han vaknar stup i ett hela tiden och är jätte ledsen varje gång. Idag somnade han inte fören 21 tiden. Han har ju fått skit kåvepenin utskrivet igen och det var lite frågetecken innan vi fick ut det. För som sist tvivlade apotekaren på om det verkligen var rätt. Fast förra gången var det ju en helt annan medicin men nu var det tydligen en för stor dos läkarn skrivit ut. Hmm jaja apotekarn skulle tydligen ringa upp oss imorgon efter att hon ringt till både jouren och vårdcentralen och hört efter ordentligt.

Imorgon är det dagis dags för Melvin och ÄNTLIGEN säger jag bara! Han behöver verkligen får träffa alla sina kompisar igen och bara få leka av sig =). Åh va härligt!!

Inga nyra kort blir det tyvärr för vi glömde kameraladdaren i Växjö och batteriet är nu slut. Men det kommer, hehe!!
God natt och sov gott...
Kraam



Sånna här coola "frön" fick jag av min bror Jonathan i julklapp. Lägger man dom i vatten ca 3 timmar så blir dom till fräna bollar av vatten som man kan ha blommor eller annat i. Som sagt har jag inga batterier i kameran så jag kunnat ta kort på hur dom ser ut när dom är klara. Och det bästa är att det är evighetsbollar. Så när dom blir små igen är det bara till att fylla på med vatten igen =) Lovar att lägga ut bild så fort kameran kommer igång på resultatet  =)


syns inte så väl men små är dom och stora, fina blir dom =)









Kommentarer
Postat av: Ylva

en vän till mig har såna också, smarta som fan och roliga att känna på hahha :)

hoppas allt är bra och att pizzan smakar sen, tror jag ska gå och köpa en jag med :P

2010-01-05 @ 15:56:01
URL: http://anotheryou.blogg.se/
Postat av: Anonym

en vän till mig har såna också, smarta som fan och roliga att känna på hahha :)

hoppas allt är bra och att pizzan smakar sen, tror jag ska gå och köpa en jag med :P

2010-01-05 @ 15:56:19
Postat av: Ylva

det blidde pastasallad istället, himlans gott ^^

haha tackar så mycket, känns ganska skönt att ha det officielt faktiskt.. knasigt men skönt =)

2010-01-05 @ 20:20:47
URL: http://anotheryou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0