Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Universeum

God kväll!

Är väldigt dålig på att blogga på helgerna märker jag men då prioriterar jag faktiskt familjen =)

Just nu är Robban iväg på lite fest och Mellisen sover.
Idag har vi ju som sagt varit på Universeum och det var toppen. Mellisen var tokglad och tyckte det var skit spännande med alla djuren. Fiskarna var ju det mest populäraste. Han ville till och med bada med dom, haha, inte alls som son mor där. Han pekade på alla fiskarna och sprang runt som och ropade "bada". Älskade älskade Melvin. Men i slutet märkte vi hur trött han blev. Han somnade som en stock så fort han sattes i bilen. Sen stannade vi för att äta lite och då blev han lite piggare men somnade sen lika fort igen när vi satte oss i bilen.

När vi sen kom hem gick han nästan direkt till sin säng och la sig under täcket och sa god natt. Men klockan var bara halv 6 så det fick inte bli nana just då. Haha! Det blev istället lite "bompa". Sen var det dags att köra pappsen till Mackan och när vi sa till Melvin att gå och ta på sig skorna så sprang han till soffan, la sig på kudden och låtsades sova. Tror lillkillen tröttat ut sig totalt idag. Haha. Men det gick bra att köra pappa och direkt när vi kom hem fick han äntligen nana. =)

Har haft många tankar nu det senaste om hur mycket jag faktiskt älskar Melvin. Han är verkligen mitt allt. Han är en sån underbar unge och jag skulle inte byta mitt liv mot något. Tänk va tråkigt livet egentligen var utan honom?! Visst är det mycket "lättare" utan barn och man kan spontant åka ut klockan 22 för att hitta på något, eller bara åka och handla utan att planera men det är inte ens i närheten så roligt som att ha barn. Barn är livets gåva och det går inte förstå hur mycket kärlek det finns innan man själv fått barn. Han förgyller mitt liv totalt!!

Nu tänkte jag spela lite snowboard och sen kika lite tv =)
Har en massa bilder men batteriet är dött så skriver jag inte imorgon så lägger jag ivartfall upp bilder =)
Kram och god natt

Kommentarer
Postat av: johanna

klart att du älskar din son, det märks på dig. vart var ni på universeum? Gud vad roligt det låter =))

2010-01-24 @ 11:35:01
URL: http://meller.blogg.se/
Postat av: johanna

haha om det är roligare för barn finns det ju ingen mening för mig att åka dit och kolla, haha

2010-01-24 @ 16:49:47
URL: http://meller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0