Kärleken...

...för min son är obeskrivlig!! Jag har alltid älskat min son högst i hela världen och mer än jag någonsin trott att man kan älska någon MEN nu..Vad har hänt???  Jag har bara inom en månads tid kännt 1000% mer kärlek till honom och jag kan bara sitta och titta på honom och riktigt njuta. Han är ju solstrålen i mitt liv och utan honom hade mitt liv inte varit lika värdefullt! Det hade rättare sagt varit ganska så meningslöst! Nu menar jag ju givetvis inte att Robban inte betyder något för mig, för det gör han men Melvin lixom lever man för nu! =) Han är VÅRAT allt! Och jag skulle inte byta honom mot nått. Han är världens härligaste människa och hur omtänksam som helst.

Och jag blir förvånad varje gång jag ser på honom, att jag kunnat uppfostra en liten del av honom till denna perfekta lilla människa!! ÄLSKADE MELVIN <3 <3 <3 Älskar dig så fruktansvärt mycket!!

Det kanske är vinterdepressionen som släpper eller mitt glas vin eller den nya hårfärgen eller bara mina vanliga mammakänslor som pratar just nu men jag kan helt ärligt säga att jag är SÅÅÅÅÅ lycklig just nu, och att få vara mamma till just MELVIN!!

Robban och jag har sjukt mycket tillsammans både i äldre dar och i nyare dar. Vi har hållt ihop både som vänner och som par i ca 11 år! 11 ÅR??!?!! Hur är det möjligt egentligen! Och fortfarande trivs vi lika bra tillsammans. Visst har man dåliga dar och bra dar men det ingår lixom i ett förhållande, det är så det är bara. Tänk va mycket vi har att se framemot! Mera barn, husköp, fina-bilar-köp (haha), bröllop, resor, barnbarn m.m! Helt otroligt vad ETT liv har att ge! =)

Nä slut tjatat på mig för annars kan jag hålla på i en evighet! Haha
Sov gott, för det ska jag strax göra!!
Kraaam

2005 (jag precis hemkommen från Turkey) Hihi


Paket

Melvin fick ett litet påskpaket av Mommo Ylva och Moffa!

Han satte sig ner jätte glad och skulle öppna det men gladast blev han ju när han såg vad det var =) Alla babblarna, då ropade han ut "babblablarna" och blev heltokig haha!! Sen ringde han både pappa och Ylva för att tacka och jag kan helt ärligt säga att han var jätte duktig på att få fram vad han ville. Han fick ju fram tack och babblarna =) Även tröjjan tackade han för men inte riktigt så man förstod det =)

Men vi tackar ännu en gång! Han sitter här just nu och leker med dom så fint =)


Påskfirande..

..på dagis idag! Så Mellisen var en liten påskgubbe när han traskade till dagis =). Sååååå söt! Och han var såå stolt. Han ville kika sig i spegeln hela tiden och när jag skulle måla honom satt han jätte stilla och förväntasfull. Han sa hela tiden "fiiin"! Haha, gullegubben

Super strålande väder idag och jag tänkte sätta mig en stund och gotta mig i solen sen. Lite sol i sinnet eller kanske på skinnet gör att man mår gott.

Och jag hade sett framemot en desperate housewife kväll ikväll men ATTANS, det är ju inget idag. Dom har satt in något annat skit program istället!!

Igår kom Emma, Martin och lille Vincent hit och herre min skapare va stor han hade blivit. Lilla sötnosen! Vi har ju inte träffats sen nyår så det har ju hänt en hel del! =)

Verkstaden hade helt fel grejer igår så det blev ingen lagning utan vi fick åka och lämna bilen idag igen och förhoppningsvis blir den lagad idag =)

Imorgon har vi en helt ledig dag så då ska vi passa på och hälsa på Tuvis och Jessica! För sen börjar jag jobba och då är det nog inga lediga vardagar =) Känns faktiskt helt sjukt att jag ska börja jobba..Men sååå kul.

Det som är lite trist är ju att man ska gå till ett jobb där andra folk får en hel lön för och jag ska jobba nästintill lika mycket men bara få pyttelite pengar.

Och jag har mailat min handledare som annars är väldigt snabb på att svara, men inte nu. För jag ska ju jobba 35 timmar per vecka men jag får ju bara betalt för 25 timmar per vecka eftersom a-kassan dragit ner mig till det. Stämmer verkligen det?? Men men! Får väl ringa henne om inte jag fått svar idag.


Lille Vincent och Mellisen


Fick ju göra ett "framslick" för att se ut som en riktig gubbe och det lyckades, hahaha




Ha ha ha!!





Påskvecka

Nu är det alldeles strax Påsk ju..Och detta året är nog första någonsin vi inte ska göra något. Eller jo vi ska faktiskt laga en riktig brakpåsmiddag här hemma och fira bara vi 3. =) Mysigt...

i lördags kom Micke och Malin hit på middag och vi hade skit trevligt. Dom hann ju till och med få träffa lille Mellisen denna gången =) Var ett väldans bra tagsen dom sågs. Och Melvin var allt väldigt blyg och reserverad mot dom men precis innan han skulle nana släppte det. Men lite mysigt var det när han var sådär blyg för då ville han ju bara vara uppe och krama en och det är ju inte ofta man kan stå och kramas så länge. Hehe!

I helgen ställde ju hela Sverige fram klockan 1 timme, förutom Emma Aronsson..Så imorse höll vi på och försova oss. Herregud sikken panik. Tur Melvin vaknade kl 8 (den nya tiden) för kl 9 skulle vi vara på verkstaden och lämna in bilen. Haha! Ja, ÖDET kallas det tror jag! =)

Släckte ni ner i lördags kväll för Earth Hour?? Det gjorde faktiskt vi. Micke, Malin, Robban och jag satt och verkligen mös med alla levande ljus. Det var helt perfekt! Till och med på toa var det fullt med ljus. Haha! Var ju lixom tvungen att visa vårat stöd till jorden =)

Vad härligt det är när det är en kort vecka för Robban! Då går faktiskt dom tråkiga dagarna (måndag, tisdag & onsdag) fortare =). På torsdag är det ju bara en halvdag för honom så antagligen kommer jag för en gångs skull jobba längre än honom. Haha! Och på fredag ska vi ta en tripp till Ikea! Skojjigt skojjigt!

Ha en super dag..Kraam

Melvin kunde tydligen gå i högklackat..Och det värsta var att han gick snäppet bättre än mamma i dom..Haha


Aalin och Micke ;)


Vi testade på Elljusspåret igår..gick dock inte jätte bra för all snö som fortfarande ligger kvar där




Wiiiii, va glada vi ser ut när vi är påväg till dagis. Haha


Gode morningen

Här hemma klev vi upp redan vid halv 9 tiden. Och det är väl en rätt skaplig tid att gå upp ;) Hahaha!! Världens mysigaste lilla kille har vi här hemma =) Han älskar när pappa är hemma på mornarna! Ja annars också för den delen..Hehe

Igår så fick jag pratat med min bror Kenny för första gången på typ, ja va sa vi, 4 år??!! Helt fantastiskt! Han är ju en helt underbar person och det är jätte trist att vi inte setts. Men jag hoppas innerligt att han kommer ner till sommarn så Melvin får träffa sin morbror och jag min bror =) 

Sen ringde jag Ylva och fick pratat en stund med henne. Längesen vi pratades vid kände jag! Och alltid lika trevligt att prata av sig med henne

Idag ska vi till tippen och slänga massa skräp. Och tur är väl att det är ett sånt skitväder för då gör det inget om en dag blir förstörd av trippar till tippen. Haha! Sen måste vi iväg och handla för ikväll kommer ju Micke och Malin på middag. Undra bara vad man ska bju på?? Äsch, det löser sig...

Nepp, nu suger det i kaffetarmen!
Ha en super lördag.
Kram kram

Finaste Kenny =)




Fick rensat ur vårat minsta rum och ska nu göra en liten "tvättstuga" där tvätten ska hängas m.m





En liten filmsnutt till =)


Ord

Är inte allt för lätt att få honom att sitta stilla länge men här fastnade några ord/namn iaf =)


Äntligen snart helg

Och en riktigt lugn helg där det inte händer så värst mycket! =) Slänga lite skit på tippen och Micke och Malin skulle nog komma hit på middag =).

Igår blev jag lite lite gladare när lönespecen kom. Haha för det var dubbelt så mycket som jag förväntat mig. Har visst glömt bort att jag jobbade några dagar. Så det förklarar min lilla a-kasse summa =).

Inatt vände vi Melvins säng så att han kunde gå upp själv men det funkade dock inte. Visst somnade han fort men tydligen så vaknar han VÄLDIGT många gånger på nätterna för jag hörde små fossingar tassa runt ett antal gånger inatt. Men till slut fick jag vända tillbaka sängen och sen vaknade han inte fören 9 tiden. =) Men det kan vara en anledning till att han sover så länge som han gör för jag har hört nu flera nätter i rad att han är ledsen några gånger i timman och det stör ju sömnen lite. Frågan är bara varför??!!

Ikväll ska vi göra absolut ingenting! =) Bara äta tacos och kanske få hem någon bra film. För på fredagar är det riktigt skit på tv:n.

Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag börjar jobba och jag kan helt ärligt sägaatt det känns jätte konstigt men väldigt roligt! =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cookies =)
Kram kram

Våffeldagen

Min lilla ljugis vid namn Robban lurade mig och sa att våffeldagen var i lördags men i själva verket är den ju IDAG!! Haha men idag är jag inte det minsta sugen på våfflor så här hemma lär det inte bli några. Hehe! Det blir istället lite av en midsommarmiddag. Kött, potatis och gräddfil med gräslök..Mmmm

Idag är jag mycket gladare och jag har min underbara son hemma idag och då blir dagen sååå mycket bättre. Idag vaknade han lite tidigare, redan vid halv 9. Haha! Så vid 10 tog vi oss ut till lekparken och lekte en stund. Det tyckte han var skojsigt. Och när vi kom in var han helt slut och ville mysa framför boompa. =)

Idag har vi inga som helst planer och det tycker jag är skönt. Då kan man ta dagen som den kommer.

Jag har blivit riktigt dålig med kameran det sista men jag tänkte jag skulle lägga upp en liten film på honom sen (om han nu vill vara med) Haha!!Det har ju hänt jätte mycket med honom på bara 2 veckor. Helt sjukt. Jag hinner ju inte med i utvecklingen.

Och det med att han varit väldigt trotsig tror jag har och göra med dom 4 tänderna som nu spruckit igenom. Jag har ju skrivit om hörntänderna några gånger innan men det verkar som att detta var några av dom segaste tänderna på att komma upp. Men nu har 3 av 4 spruckit igenom och vi märker en jätte skillnad på honom. =) Skönt är väl det!

Men kan ni tänka er att min lilla prins fyller 2 år om ca 2,5 månad. 2 ÅR??!! Vart har tiden tagit vägen...Haha!
Och jag & Robban satt och disskuterade en dag om att vi absolut inte kan se oss som förälder till en typ 16 åring..Haha Melvin 16 år..Haha! Men den dagen kommer någon gång komma och då ska vi se till att vara riktigt grymma föräldrar. Som han kommer skämmas massor över. Haha för det är så det är att vara förälder, barnen ska ju skämmas över oss!! =) Fast vi kommer ju bara anse oss vara COOLA!!

Ha en fin dag så hörs vi snart igen
Kram kram


Hittade gamla bilder på oss. Första midsommarn som vi firade ihop och jag tror vi var i Lysekil =)









Ett litet filmklipp på när vi spelade världens roligaste spel. Ahum, ahum, ahum hum hum! =)


Idag brast det...

Morning!

Idag har jag tagit mig en liten cykeltur till stan för att lämna in papper inför min praktik till min handledare. Sen när jag kom hem har jag plockat lite och sen varit i tjaffs med a-kassan IGEN....

Fick förjävla lite pengar även denna månaden. Fick ungefär samma summa förra månaden och då trodde jag att dom gjort fel eller att jag skickat in kassakorten lite för sent. Men nu när jag fick se vad jag ska få ut imorgon blev jag rent sagt förbannad. ÄNNU MINDRE denna månaden...What!!??? Och det är ju bara för 2 veckor hela tiden. Ja visst om jag hade fått pengar varannan vecka, då hade det varit helt okej men nu får jag för bara 2 veckor i månaden..Låter det helt rätt??

Så då ringde jag till dom för att höra vad felet var med dom..Men tydligen är det rätt summa. IDIOTER hur ii helvete kan det vara rätt summa?? Det är ju knappt 10 % av min lön innan...HUR KAN DET DÅ STÄMMA??? Och sen sa hon något om att dom bara har arbetsgivarintyg för 8 månader och sen splittar dom ju det på 12 och då blir det inte alls mycket..Helt fel. Har ju skickat in alla mina intyg och det var ju från januari 2007. Hur kan dom då få det till 8 månader?

Nä iaf när jag pratat färdigt och skällt lite (jag som aldrig annars skäller) men idag skällde jag verkligen och jag frågade hur i helvete jag ska klara mig på det lilla? Men då sa hon bara att jag fick ju en klumpsumma i januari. Ja OCH!! Det var ju för att jag inte fick ett öre i höstas..Hallå eller!! När jag lagt på var jag bara tvungen att ringa Robban och få grina av mig lite..Ja jag GRINA faktiskt för idag brast det för mig. Jag orkar inte hur mycket som helst och jag har fasiken fått kämpa med a-kassan...

Nä förlåt mig för ett väldigt otrevligt och tråkigt inlägg men jag har ju en blogg för att få skriva av mig ;)

Åh, igår köpte vi "must" till sodastreamen. Så nu kan vi göra våran egna Påskmust =) Och den smakade verkligen som riktig must. Jätte gott! Och det allra bästa är ju att det är typ 4 gånger mindre kalorier i den än i köpt must =)


Hoppas ni får en underbar dag iaf!!
Puss & Kram


Hahaha

Vi, eller rättare sagt jag, fick ett presentkort på biografen av Josefine och Mattias (tack föresten) när jag fyllde år och ikväll satt vi och kikade på om det fanns någon film vi skulle vilja gå på. Och vad får vi syn på?? Jo antingen världens parodi på Beck eller en "härmis". Hahaha! Är det någon som hört talas om den? Kommisarie Späck?

Såhär beskrivs den: Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommer snart på andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår, något som leder till något större än vad de kunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas in på fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.

Ska man skratta eller gråta?? Måste ju vara ett stort enormt skämt, haha!! Vi skrattade iaf så vi vek oss och kanske blir det så att vi går på den, bara för att se ;) Och bäst är ju att det är Kjell Bergqvist, våran favvo, som kommer spela huvudrollen Kommisarie Späck, haha! Så det blir nog ingen bio för oss fören 4e juni då den har premiär.

Ena lita skitonge

Good morning!

Hade en super snäll Mellis som sov ända till 10 idag också. Och det tackar mamma för. Man mår såå mycket bättre när man får sova bra. =).

Men sen att han är världens trotsunge är en helt annan grej. För shit va han testar en just nu. Blir tokig!! Han sparkas och kastar saker och det tolereras absolut inte. Igår när jag hämtade honom på dagis så går han fram till en kille i hans ålder, helt oprovocerat, och puttar till honom. Och lillkillen blev ju såklart jätte jätte ledsen. Tur i oturen var ju även hans mamma med och kunde trösta honom. Så beter man sig verkligen inte och Melvin fick gladerligen gå fram till honom och säga förlåt. Nää inget våld eller några fula ord i denna familjen, det ska ni veta. ;)

Idag är det storhandling på schemat. Åh va jag älskar att storhandla. Då har man alltid en massa skojjigt hemma :)

Och nu är det väldigt nära till högskoleprovet och jag börjar bli mer och mer nervös. Och sååå väldans dåligt med plugg till det är det också. Har skit dåligt samvete för varje dag som går. Men inför förra provet tränade jag massor och det är ju samma grejer jag får träna på nu så det mesta av det kan jag ju så det känns lite onödigt. Men men, egentligen ska man ju inte behöva plugga till det provet. Hehe! Men kommer nog läsa boken varm och göra om proven hur många gånger som helst sista veckan innan =). Hehe!


Nä nu ska jag lägga min grabb och sen ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta av denna lilla ledighet som jag har kvar. För nu är det ju bara 1 vecka kvar tills jag börjar jobba/praktisera =)

Kram kram


Mysigt att bada innan man ska nana för natten


Blöjmannen




En soft kille





Måndag 22e mars

Eftersom jag inte bloggade igår får jag faktiskt Gratta min älskling Robert i efterskott! Grattis bubben!! <3

30 års festen i lördags var jätte skojjig =) Lärde känna en massa roligt folk och även om vi var yngst så gick vi ihop jätte bra med alla! Men så är det väl när man är 23 fysiskt och 35 i psykiskt =) Hahahah!!

Men nu kan jag helt ärligt säga att jag inte ska "parta" fören midsommar. ;)

Igår kom svärföräldrarna hit och firade Robban litegranna. Fikade med lite philadelphiatårta som blivit över =). Men sen gjorde vi faktiskt inte så mycket mer. Var ganska så trötta igår. Vi somnade, tro det eller ej, innan 21 och Mellisen sov faktiskt jätte länge. Så inatt har jag fått sova lite över 12 timmar =) Klockan ringde 9 och jag klev upp kvart över och sen vid halv 10 gick jag in och väckte min snuttefis. Sen var det dagis dags!

Nu slänger jag in lite reklam ;) I fredags köpte jag nämnligen en ny mascara och jag kan bara säga att det var toppen. Den förlängde mina fransar dubbelt. Förstår dock inte hur en mascara kan förlänga men denna gjorde verkligen det och ju mer man applicera ju längre blev dom =) Så jag är mer än nöjd. Nu duger inte min "vardagliga" hahaha!!

Ha en fin dag mina vänner..Kram kram


Mirakel mascaran =)


Gó kväll

Vad har ni för er en sånhär fredags kväll??

Själv sitter jag i telefonen med min pappa och pratar om allt mellan himmel och jord. Tycker dock att både han och Ylva är taskiga när dom säger att jag pratar Trollhätteska, hahaha!!

Kalaset idag var lyckat och maten blev nog bra. Iaf om man lyssnar på dom som åt, hehe!

Imorgon kommer jag nog inte ha jätte mycket tid till att sitta vid datorn för vi har som sagt jämt fullt upp så fort Robban är ledig. Mysigt tycker jag iof!

Just nu skriver jag samtidigt som jag som sagt pratar med pappsen och det är bara en grej som tjejer kan =). Och vi pratar just nu om Thailand och tror ni jag längtar mindre nu?? Nej jag längtar som en tok, det kommer bli världens roligaste och bästade resa. Shit alltså! Jag har ju alltid velat åka till Thailand och nu händer det lixom...=) Åh, bara ca 8 månader kvar ;)

Nä Kram på er


Me and my lovley dad <3



Kalasande

Good morning!

Idag är det städning på schemat. Tycker alltid det är så skönt att få det rent och fint inför helgen så man bara kan vara. =) Ikväll kommer familjen Andersson hit för att fira Robban. Och då bjuds det på middag och tårta =). Blir alltid så nervös när jag ska laga mat åt fler än mig, Robban och Melvin. För så jätte säker är jag inte på min matlagning, hehe!!

Imorgon är det som sagt 30 årsfest och på söndag blir det väl en slappardag. Eller ja, något ska vi allt ut och hitta på eftersom det faktiskt är Robbans födelsedag då.

Igår kom ju mormor ganska så precis efter att jag skickade ut inlägget, hehe! Och vi hade en jätte mysig stund. Fikade med glass och jordgubbar och sen fastnade vi framför kort. Alltid skoj att titta tillbaka på kort tycker jag.

Melvin var helt omöjlig igår. Han var 1000% trotsig. Men det hade ju sina förklaringar. Han missade hela dagsluren och det gör ju sitt i humöret. Och när han sen skulle lägga sig för att sova gick det väl sådär. Vi hade ju vänt sängen så att han kunde gå upp själv pga att han klättrar ur den nu och det slutar ju med att han slår sig. Men han VÄGRADE sova igår och han kom upp springandes hela tiden. Till slut vände jag tillbaka sängen ändå och då hade han antingen glömt hur han kom ur eller så var han så trött och det behövdes lite instängning för att somna.

Och nu är nya diskmaskinen inkopplad och på plats. Sikken lyx säger jag bara. Vill aldrig mer vara utan. Det blir ju såå sketet jätte fort när man inte har diskmaskin. För man diskar ju inte efter varje glas man dricker och då får det ju stå på diskbänken och det är det väsrta jag vet. Haha! Pedant som man är...;)

Nä städa var det!
Kram på er

(har varit jätte dålig med våran kamera så jag lägger upp lite bilder vi fick av mormor)


Elias 1 årskalas



Mina fina pojkar <3


Den söta 1 åringen

Min älskade mormor och syster



Lurig unge

Hahaha!! Vi har precis varit och handlat och som vanligt åker alltid lite godis me ner i vagnen. Och nu när vi kommit hem och hällt upp godiset och ställt det i köket så är Melvin inte dummare än att han smyger in på toa, hämtar sin pall (som är högre än vanligt) och ställer den neraför godiset och klättrar upp. Vem tror ni nästan fick tag i en näve godis?? Haha!

Imorgon är det lite kalas för RObban här hemma. Hans släkt kommer hit på middag.

Och just nu sitter vi och väntar på min mormor och Roger som "inte skulle komma senare än 18.00" och nu när jag tittar på min klocka står den på 18.22, hahaha!!


Kan inte mer än att hålla med min mormor, hahahaha!!

"Ja,ja. Gubbar blir väl aldrig gubbar hur gamla dom än blir. Enligt dom själva i alla fall.:-))"


Kraam


Öronmottagningen

Gomorrn!

Vad skönt det är att ha Robban hemma alltså. =) Det blir inte att man bara sitter hemma då och extra roligt är det när det är vardag, haha! Helgerna är man ju van vid att ha honom hemma =).

Imorse åkte vi iaf upp till öronmottagningen för att kolla Melvins öron. Dom såg fina ut och hörseln verkade vara bra men det fanns vätska bakom trumhinnan och den arbetade inte som den skulle. Så han ska gå på regelbundna kontroller uppe på öronmottagningen och nästa gång han får öroninflammation ska vi inte höra av oss till vc utan ringa direkt upp till näl. Skönt att dom tar en på lite allvar iaf. Han ville inte sätta in rör just nu men trodde att det kanske kunde bli aktuellt i framtiden. Men just nu såg ju öronen fina ut iaf.

Idag har vi en massa grejjer på schemat som ska fixas. Ska iväg och handla inför Robbans kalas imorgon och sen ska vi till tippen för att slänga all skit som stor på baksidan och måste köpa mig ett par nya stövlar för min klack åkte av igår. Haha!! Och jag klarar mig inte utan stövlar =). Hahahaha

Nä nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe och fortsätta kika på - Edward Siccorhand -
Ha en fin dag!
Kramelikram


Onsdag 17e mars

Jahopp, idag händer inte alls mycket. MÅSTE MÅSTE MÅSTE börja läsa på lite till högskoleprovet. Det är ju lixom 3 veckor kvar nu. Fattar inte att tiden går så fort. Det känns som att det inte alls var längesen man gjorde det, men det är redan 6 månadersen. Herregud alltså. Ja ska tiden gå såhär fort gör det mig inget om jag inte kommer in på skolan inom närmsta året. Haha! Nä skämtosido...

Imorgon ska hela familjen vara hemma. Robban har tagit pappaledigt för vi ska upp till Näl med Melvin. Skönt att ha honom med sig för han vet ju faktiskt lite mer om detta än mig. =)

På lördag är det 30 årsfest. Jonas blir gammal gubbe. För när killar närmar sig 30 är dom som 45. Hahahahahaha!!

Nä får väl skriva lite ikväll istället

Puss&Kram


Mormor skickade över några få bilder från Elias kalas i lördags

 

Robban ska alltid köra sitt "fuck face"...Åhh 


Melvin

Min fin fina son! <3

Älskar dig så det gör ont!!


Desperate Housewife kväll

Fasiken va jag gillar tisdagar nu när Desperate har börjat igen! Helt super...=)

Har inte så mycket roligt att uppdatera med idag för det har absolut inte hänt möe..

Imorse gick vi upp vid 7 tiden och då fick han en flaska "dingding" och sen fick han hoppa över till våran säng och ligga och mysa med mammsen framför boompa. =) Hur mysig morgon som helst. Sen när kl började närma sig halv 9 fick vi gå upp och göra oss iordning för dagis.

Och nu när ensamheten är här har jag passat på att hänga ut tvätt på altanen, får ju passa på nu när vädret är som det är... Och sen har jag även städat undan och nu sitter jag och kikar på Luftslottet som sprängdes.

Vid 6 tiden sen ska Robban och Mellisen ut och handla och jag ska på promenad med Lollo och Elias.

På torsdag ska äntligen Melvin till öron-näsa-hals. Inte för att jag har alldeles för stora förväntningar på det men då har vi iaf fått komma dit. Nu har han ju inte haft en endaste öroninflammation sen julas. Han klarade sig faktiskt från inflammation nu sista förkylningen men sen har han ju faktiskt hållt sig frisk hela tiden *knackar i trä*. Men vi får väl se vad dom säger!!

Nä nu vart det slut!
Kram kram

Sol, sol och åter sol!

Älskar solen! Känns som att våren är på inång nu =)

Hela morgonen har jag och Mellisen varit ute på altanen och gottat oss. Han har sprungit runt och lekt medans mamma suttit och försökt få lite sol i det bleka ansiktet, hehe! Hur gottigt som helst! Och en kopp kaffe till de, bättre kunde det inte varit.

Sen gick vi in så Melvin fick badat och nu nanar han så gott. =)

Ikväll är det kalas hos svärföräldrarna för farbror Viktor fyller år! Grattis till honom!!

Igår fick vi även köpt en ny diskmaskin så nu är det KÖPESTOPP hos familjen Andersson för resten av månaden, hihi!! (Robbans order)

Nä nu ska jag ut och gotta mig en stund till i solen!
Kram kram


Haha brillorna hade visst kanat ner!




Hmm....


Min störtsköna grabb <3


Sikken dag...

...Det var igår =) Blidde en eller 2 drinkar för mycket..Idag mår jag väl som jag förtjänar antar jag, haha!! Men trevligt var det!

Har inte gjort så mycket idag faktiskt. Bara varit och myst. Har iof hämtat soffan idag och den passade perfekt i rummet. Blev jätte jätte bra och soffan var mycket större än jag kom ihåg, haha! Så nu har vi ett litet "gästrum" som man faktiskt kan sova i =), hihi!

Kommer inte på så himlans mycket att skriva, eller jag orkar kanske inte! Haha
Robban är iaf iväg och spelar innebandy och jag väntar på att han ska komma hem med pizza..Åh så gottigt

Kram på er

 






Solsken & barnkalas

Goddagens!!

Super härlig lördag och jag bara njuter!

Har precis kommit in från en underbar stund ute i solen. Har suttit och gottat ansiktet i solens underbara strålar med en kopp kaffi i handen =)

Innan det så var vi ute på en liten shoppingrunda. Elias present skulle inhandlas och sen blidde det även ett par nya skor till Mellisen och en rygga =). Juste de ja, det blidde ju en keps till honom också. =) Och när vi skulle mäta hans fötter för att få rätt storlek blev vi lite chockade, han har strl 24 nu. Haha vart tog lixom strl 23 vägen??

Igår när jag kom till dagis och skulle hämta honom stod han i ett hörn ikädd en jätte fin klänning och dansade sååå sött =). Han var super stolt och jätte fin i klänningen, hehehe!!

Och ikväll blir det till att hejja på Timoteij! Hahaha

Hoppas ni får en super lördag!
Kram kram

ps: Mattan till rummet är inköpt på bauhaus!


Kika på boompa i mammas och pappas säng


I dom super snygga kläderna som han fick av farmor och farfar igår =)




Hans nya rygga =)                          Nya skorna
  


Mooooorning

Kvällen igår tillbringades hos Emilia med några glas vin =) Gottigt..Det behövs tjötas ibland, hihi!

Innan det så åkte jag och min syster ut till Torp för att köpa heltäckningsmatta och Mellisen lämnade vi av hemma hos Emilia och Alvin. Tack för passningen!

Så nu är vårat lilla rum helt klart, bara möblerna som saknas. Har tagit några kort men rummet ser förjävla litet ut på bild.

Herregud va Melvin förvånar mig varje dag. Jag blir mäkta stolt över honom, det går så fort med allt nu känns det som och jag är världens stoltaste mamma!!

Idag ska vi bara ha en riktig mysfredag. Åh så skönt de ska bli. Och strax ska jag sätta igång med storstädningen så jag har den gjord. Då blir det ännu härligare ikväll, hehe!!

Imorgon är det födelsekalas för min Kusse Elias. Och sen på kvällen tror jag min syster kunde gå hem med Melvin till oss och sitta en stund så vi kunde stanna kvar och ta några glas vin eller nått och kika på melodifestivalen...Och förövrigt säger jag bara HEJA TIMOTEIJ!!

 

Nää städning var de va??!!

Kraamelikraam


Robban är allt bra duktig! <3

(har inte skärt till kanterna på golvet än)

 

 


Vårdcentralen

Ja nu får det änna vara färdigt med alla dessa gyn undersökningar. Det är ju inget skoj att sätta sig i denna stolen och ALLTID få samma svar "det ser bra ut, finns inga konstigheter här inte, finns inget vi kan göra". Så jag får väl bara vänja mig vid det här. Kunde tydligen bli att endel får problem efter sin förlossning och jag är väl en av dom då. Bara att bita ihop!

Lämnade av gullegrisen tidigt imorse. Så idag var det faktiskt jag som fick väcka honom. Haha! Han är urgullig när han är alldeles nyvaken och vi ska inte prata om va gott han luktar. Mmm min BEBIS!!

Igår kväll fick vi äntligen beställt flygbiljetterna tur och retur från Göteborg till Stockholm i november. Åh så roligt det var att boka =). Men det är helt sjukt att det faktiskt är billigare att flyga än att åka tåg. Ja, väldigt miljövänligt! Eller inte...

Det känns som att det är något som gått riktigt snett när dom höjjer priserna på t ex buss och tåg och sen vill dom att alla ska åka kollektivt. Men hallå, sänk priserna så lovar jag att fler kommer åka.

Om en stund tänkte jag lägga mig i sängen och kika på - Män som hatar kvinnor -
Jag har missat alla dessa filmer och nu tänkte jag att jag ska kika på dom, många säger ju att dom är bra.

Ha en fin dag <3


Elakt kanske??

Men jag måste bara visa en liten filmsnutt på Melvin när han somnade i bilen häromdagen. Bubblan kallar jag honom numera! Haha!!

 

Nä nu får jag skynda mig, ska ju hämta min prins på dagis och sen hinna med bussen kvart över =)

kram hej


Busfika

Det är vad som står på schemat idag!

Och grattis till min sötaste kusin Elias på 1 årsdagen! <3

Jag och Mellisen ska ta bussen direkt efter jag hämtat honom från dagis för att åka hem till Kajsa och Harry. Skojjigt värre. Blir allt för oofta man träffas, tyvärr! Men alltid lika roligt när man väl träffas.

Vi kikade på soffan igår och den var perfekt för vårat lilla rum =). Så på söndag ska vi hämta den. Och då har vi troligen även fått lagt golvet där inne.

Måste ju tillägga att det inte var jag som "hittade" låten i förra inlägget, haha det var Jonas!! Hihi Så tack Jonas!! :)

Har även fått hemklickat lite grejer från nätet som jag väntar på. Älskar att få paket =). Även om man vet va det är i dom så är det ändå som en överraskning när dom kommer, haha!

 

Har faktiskt inte så mycket vettigt att skriva just nu..Haha!

Ha det fantastiskt...

Puss&Kraam


Liten blir stor!! Grattis <3
  


ÄLSKAR

Ja Robban blev helt förvånad ikväll när jag berättade att jag hittat en GRYMT bra låt eftersom denna tydligen gått varm på radion. Haha men "tyvärr" lyssnar jag bara på lugna favoriter och där spelas inte många "nyheter" haha! Men jag är helt förälskad....LOVE IT <3


Tisdag va det visst

Helt sjukt för jag var hundra på att det var onsdag idag. Haha!!
Men idag ska vi iväg och kika på soffa. Hoppas den är något att ha =)


Imorse vaknade Melvin vid kvart i 8 och det är väl en lite okej tid att vakna på. Haha, men fortfarande tidigt. Igår la jag mig VÄLDIGT tidigt. Somnade direkt efter Svenska Hollywoodfruar. Inte riktigt likt mig. Men jag har så grymt ont i min rygg och det gör ju att man blir lite trött. Och sen lite smärtstillande på de. Haha! Idag är det inte mycket bättre i ryggen. Har ingen aning om va jag gjort. Det slog till igår..Hmm jaja det ger sig!

Och ikväll ska jag och Robban även sätta oss och beställa flygbiljetter till Arlanda i november. För nu låg dom visst inte på alls en dyr peng och då gäller det att passa på =).

Igår va Stina och Markus här på besök. Skojjigt värre. Melvin älskar ju Stina men han blir lite rädd när hon kommer lite för nära. Haha! Eller så gillar han bara inte att ha henne så nära ansiktet. För han älskar ju vovvsingar =)

Nä det var väl allt som hänt sen senast, hehe!
Ha en underbar dag
Puss & Kraam


Ny vecka

Tjena hopp...

Måndag och solen strålar utanför. Mmm så härligt! Blir 100% piggare när solen är framme.

Melvin är på dagis och jag sitter och bara njuter av lugnet. Ska iof snart sätta igång och städa ur det nya rummet. Måste vara rent och fint för ikväll ska Robban göra färdigt golvet så det bara är att lägga in heltäckningsmattan. =)

Helgen har varit underbar. En massa mys och skoj. Vattenpalatset i lördags med familjen Nord och barnen är ena riktiga vattenälskare. Haha! Och när vi kom hem somnade han gott i ca 3 timmar. Gott tyckte han. Haha! Men farmor och farfar som passade honom över natten sen tyckte nog det var mindre gott. Han var tydligen vaken från 23 - 4 och sen vaknade han igen kl 7 och ville upp. Attans unge då. Haha! Tror det hade även lite med att tänderna kommet upp. För imorse när han vaknade var han helt hysterisk och när jag kom in i rummet satt han och tog sig för kinderna och berättade att han hade ont. Och när jag kikade i munnen såg man att ena tanden precis tränger ut.

I lördags kväll var vi ute och käka med Lollo och Jonas och jag måste säga att jag hade skit trevligt verkligen. Det är jätte kul att vi kan umgås sååå bra med dom fast det skiljer 10 mellan oss. Men jag har alltid stått min moster nära och nu när vi även fått barn har man ju mycket mycket mer gemensamt..Ja, som sagt, jätte trevligt =)

Och soffan som jag pratade om är inte längre till salu. Haha! Hon mailade mig om att dom ändrat sig om att sälja den..Attans! Men igår hittade jag nästintill en likadan soffa, dock lite större men den får allt plats. Haha! Den var lite dyrare men man fick med en fotpall så den blir lite som en divan. Då får både jag och Robban lite som vi vill. Hahah! Så vi ska väl åka och kika på den någon dag framöver och hoppas på att den är bra =)

Och jag måste bara berätta att Melvins ordförråd har blivit grymt bra. Shit va han har börjat prata. Han förvånar mig varje dag med något nytt. Och han har även fastnat för att sjunga <Bä bä vita lamm>. Han är sååå duktig, hihi

Nää nu har jag inte mycket mer att komma me...
Hörs snart igen
Kram kram


Ramlade och slog sig lite på badhuset



Möte på arbetsförmedlingen

Goddagens!

Har precis kommit hem från en dag på stan =). Först var det möte på arbetsförmedlingen, jobbgaranti. Man var tydligen tvungen att vara inskriven där  för att få a-kassa samtidigt som man praktiserar. Och vilken surig tant det var som höll i mötet. Hon fick en verkligen att känna sig nertryckt och skit dålig för att man inte hade jobb. Jaja..Och hon sa att alla som har en coach ska skita i dom för nu flyttas vi över till folkuniversitetet och ska ha deras coacher. Men tur man har en trevlig och snäll handläggare som sa att jag får fortsätta hos min coach och att jag kunde strunta i det denna otrevliga kvinna sa...

Sen mötte jag upp min syster yster för en liten shoppingrunda på stan och lite kina mat på de =). Hittade inte så värst mycket men litegranna iaf. Stan blir bara sämre och sämre. Hurra för Överby, hehe!!

Igår fick vi riva upp nästan allt golv i vårat kök för antingen diskmaskinen eller hon läcker. Men nu har vi nog fått det ordnat och golvet både över och under är på tork =). Så idag ska vi väl lägga tillbaka det, tur man hade golv över.

Imorgon ska vi upp tidigt och åka till vattenpalatset och bada med familjen Nord. Kommer bli jätte skojjsigt för barnen tror jag. Det är ju riktigt mysigt där nu när dom gjort om. =)

Sen på kvällen ska Mellisen till sin farmor och farfar för att övernatta där. Jag och Robban ska ut och käka med mostra mi och Jonas. Super trevligt..Innan blir det väl ett glas vin eller 2 hemma hos dom.

Och jag har äntligen hittat den perfekta soffan till det 3e rummet. Gud så jag hoppas att vi kan åka och köpa den och att ingen annan kommer före. Det kommer bli mycket soffa i det lilla rummet men det gillar jag och det ska ju vara som ett litet gästrum och då passar en stor soffa perfekt =)

Oj oj va klockan sprang iväg. Nu måste jag ju springa iväg och hämta sonen min..
Kram på er

Påväg till Tuvis och Jessica



Älskade barn <3 <3 <3



Jag gottegris?? Nej nej! Inte alls, hehe

Sol ute = Sol i sinnet

Va härligt det är att vakna och se att solen strålar utanför fönstren. Shit va underbart!!

Melvin har kommit i en konstig period nu när tänder är på G. Han vaknar väl runt sisådär 5 tiden. Fast i denna familj går vi inte upp den tiden så det är bara för honom att somna om eller leka i sängen, what ever bara han inte är uppe. Hehe Och det går dom en dans för sen vaknar han mellan 8-9 tiden igen och då går vi upp tillsammans...

Imorse vaknade vi av att en liten kille tände våran lampa i sovrummet kl 04.30. BÅde jag och Robban blev ganska så chockade, men neraför sängen stod en leksugen kille. Haha så det var bara att bära tillbaka honom till sängen och vända på den så han inte kom upp själv. Haha! Det är ganska så skönt att ha kvar spjälisen ett tag till eftersom han aldrig sover bra när han är sjuk och det slutar ju med att han är uppe och knallar titt som tätt.

Nu funderar jag på om jag ska sätta Mellisen i ett bad och sen äta något litet för att sen nana förmiddag. Efter han sovit ska vi åka iväg till Jessica och Tuvisbus. Skönt att komma iväg lite ibland =).

Nepp, ha en underbar dag!
Kram

 

 

 


Ledigheten snart slut

Gó kvällen!!

Har varit en väldigt snabb onsdag idag. Morgonen började vid 9 tiden imorse när Melvin vägrade sova mer. Då gick vi upp och åt en mysig frukost tillsammans. Sen bar det iväg till dagis. Och sen var det ju dags för mitt "intro möte" på vårdcentralen som jag ska ha praktik på. Och sikka trevliga människor alltså. Kommer nog bli toppen detta hära. Dom visade mig runt och pratade om sånt som jag kommer få göra m.m. Spännande ska de bli!

Men dom försökte med en fuling. Haha! Dom ville sätta ihop min praktik med sommarjobb MEN det ville inte riktigt jag. Haha! Frågade då om jag skulle få LÖN om jag sommarjobbade hos dom men nej nej, det var bara den vanliga akassan eftersom det bara skulle vara praktik. Och den lilla luringen gick jag icke på. Har ju lixom redan mitt sommarjobb fixat och då kommer jag ju få en hel lön. Skulle ju förlorat massvis om jag skulle varit kvar på vc. Haha!! Dessutom vill jag ju faktiskt till Lupinen i sommar.

Så min ledighet kommer ta slut 1 april. Eller ja, jag kommer inte vara ledig fören i september igen. Hehe! Fast iof, i mina drömmar har jag ju kommit in på skolan då..Haha Men 1 april - 30 juni kommer jag vara på vc och från 1 juli och ca 2 månader framåt kommer jag vara på lupinen. Så är min sommar gjord, hehe! Skojjigt värre...

Idag passade jag på att hälsa på Kärringa Wadh (läs Johanna) och hade en mycket trevlig och mysig prat/kaffe stund. Fick gosat lite med Stinisen också..Gossigt!

Imorgon ska jag och Melvin ta oss en lite tur hem till Jessica och Tuva på en liten lekträff. =). Det kommer Mellisen gilla! Jag me för den delen, hehe

OCH våran diskmaskin har nog gett med sig nu, eller iaf VÄLDIGT snart. Den börjar ryka titt som tätt och den går igång själv på något vis. Men vi har hittat en ny som vi ska köpa men den kommer inte på lager fören om ca 2 veckor. Får väl diska för hand denna långa väntetid. Haha! Men vi bestämde oss faktiskt för att köpa en vit diskmaskin. För vet ni hur många tusenlappar det faktiskt skiljer om man ska ha en rostfri?? Några stycken iaf och jag tycker inte det är värt att lägga dom pengarna på denna lägenheten. Däremot när vi köper hus, då ska allt vara som jag vill från topp till tå =). Hehe, men då är ju tanken också att vi ska bo där resten va våra liv.

Föresten, är det någon som vet om en förkylning kan sätta sig i örat så det känns lite som en öroninflammation? Tror inte jag har någon inflammation men ont i örat har jag och hör knappt något. Det drar änna från örat och ner i käken. Skit äckligt och jätte störande...

Nä nog tjatat för min del!
God natt! Ha en fin dag imorgon...
Kram kram

Desperate...

..Housewife har ÄNTLIGEN börjat igen =) =) =)

Idag har vi fått gjort lite i rummet. Målat och slipat..Längat tills vi börjar se lite ordning i rummet. Och nu är vi på jakt efter en soffa och soffbord, även tv bänk. Vi har lite olika åsikter om va vi vill ha för soffa. Haha, Robban vill ha en liten divan och jag vill ha en lite bredare 3 sits. Men jaja, vi får väl se vem som bestämmer i detta hushåll..(brukar sluta som jag vill) ;)

Mellisen var på dagis idag och han trivs som fisken i vattnet där. Och det hade gått jätte bra, inga sura miner där inte =). Tror han har saknat det massor.

Imorgon ska jag till vårdcentralen på ett intro. Ska bli spännande att se vad man ska får göra. Hoppas dom gillar mig, hehe!

Ett väldigt kort inlägg och kanske inte allt för roligt men iaf...

Föresten, just nu är det den nya Ica reklamen och jag förstår den verkligen inte. Är det lite ur onskan eller?? Haha, trög som man ibland kan vara...

Nä slut för idag, tack för idag! Hihi
Kraaam


Har slängt fram alla ytterkläderna för att klä på sig =)



Försöker sig även på att ta på sig skorna alldeles själv. Gick väl sådär, hehe!



Nu har han lärt sig att sätta sig själv i matstolen! Dock sätter han sig inte hela vägen i filmen för han kom på andra tankar, hahahaha (min smidiga son)
Han gör även en hel del "dumförklarande" miner nuförtiden, några av dom lyckades vi fånga på filmen. Hahaha

Bättringsväg

Sitter och kikar på 2 1/2 men och jag älskar´t. Det är en himlans härlig serie =)

Idag har vi inte fått gjort sådär jätte mycket. Melvin har varit ledsen HELA dagen. Han lägger sig ner på golvet och gråter helt hysteriskt och ska man ta i honom rullar han bara bort från en. Är nästan hundra på att det är dessa tänder som ska bryta ut. Och denna gången är det hörntänderna.

Dagis har äntligen öppnat igen så imorgon blir det faktiskt dagis för hans del. Tycker inte tänder ska hindra honom från att gå dit. Han är ju inte lika ledsen med alvedon/ipren i kroppen, men funkar det inte så får dom väl bara ringa så jag får hämta honom igen. För jag tror han är grymt trött på att gå hemma med mamma nu. Han har ju varit hemma i snart 1,5 vecka. SEEEEGT.

Var på vårdcentralen idag och jag fick en tid till deras gynläkare. Ingen vet hur vi ska gå vidare för varken jag eller läkaren tror det är något med min tarm, jag har ju lixom smärta fram och inte bak. Men men, även om dom på gynmottagningen inte hittat något så blir det lite som en "second opinion" nu. Håller ju mina tummar att dom kanske hittar något på vc.

Får även gratta en av mina vänner som ska ha barn igen =) Skriver inte namn nu för jag är inte helt säker på om dom vill gå ut med det riktigt än, hehe! Men ett stort GRATTIS!!

Tycker var och varannan ska ha barn nu och jag blir lika glad för alla =). Det är faktiskt helt otroligt med både graviditet och barn..=) Och roligaste är ju att många som fick barn samma år som vi väntar nu andra barnet eller planerar andra barnet. Många börjar nu fråga när det är dags för oss igen och jag har ju lixom aldrig velat ha ett långt hopp mellan mina 2 första barn (vill ha 3) MEN det blir när det blir. =) Inget vi planerar just nu iaf, hihi! Jag får njuta av mina vänners graviditeter sålänge =).

Imorgon är det äntligen dags för Desperata Housewifes premiär...YEEES! Som jag längtat, och på onsdag är det premiär för Grey´s också...Åh sikken bra vecka. Haha! Det börjar även en ny säsong av Simpson imorgon..Hahah! Tv-nörd, NEJ DÅ! ;)

Nu finns det inte så mycket mer att skriva. Och det är jobbigt att behöva fokusera på datorn när man nyser stup i ett och ögonen rinner som värsta niagarafallen...Hahah!

Sov gott...Kram kram


Såhär går han runt och smeker sina kinder..Gör ont att få tänder






Sånnahär bilder gjorde våran kamera innan vi kom på felet! SKIT PÅ LINSEN..Haha




Bakade pepparkaka idag och slaska på smörkräm uppepå! Robban gav det med än godkänt =)


RSS 2.0