Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Bättringsväg

Sitter och kikar på 2 1/2 men och jag älskar´t. Det är en himlans härlig serie =)

Idag har vi inte fått gjort sådär jätte mycket. Melvin har varit ledsen HELA dagen. Han lägger sig ner på golvet och gråter helt hysteriskt och ska man ta i honom rullar han bara bort från en. Är nästan hundra på att det är dessa tänder som ska bryta ut. Och denna gången är det hörntänderna.

Dagis har äntligen öppnat igen så imorgon blir det faktiskt dagis för hans del. Tycker inte tänder ska hindra honom från att gå dit. Han är ju inte lika ledsen med alvedon/ipren i kroppen, men funkar det inte så får dom väl bara ringa så jag får hämta honom igen. För jag tror han är grymt trött på att gå hemma med mamma nu. Han har ju varit hemma i snart 1,5 vecka. SEEEEGT.

Var på vårdcentralen idag och jag fick en tid till deras gynläkare. Ingen vet hur vi ska gå vidare för varken jag eller läkaren tror det är något med min tarm, jag har ju lixom smärta fram och inte bak. Men men, även om dom på gynmottagningen inte hittat något så blir det lite som en "second opinion" nu. Håller ju mina tummar att dom kanske hittar något på vc.

Får även gratta en av mina vänner som ska ha barn igen =) Skriver inte namn nu för jag är inte helt säker på om dom vill gå ut med det riktigt än, hehe! Men ett stort GRATTIS!!

Tycker var och varannan ska ha barn nu och jag blir lika glad för alla =). Det är faktiskt helt otroligt med både graviditet och barn..=) Och roligaste är ju att många som fick barn samma år som vi väntar nu andra barnet eller planerar andra barnet. Många börjar nu fråga när det är dags för oss igen och jag har ju lixom aldrig velat ha ett långt hopp mellan mina 2 första barn (vill ha 3) MEN det blir när det blir. =) Inget vi planerar just nu iaf, hihi! Jag får njuta av mina vänners graviditeter sålänge =).

Imorgon är det äntligen dags för Desperata Housewifes premiär...YEEES! Som jag längtat, och på onsdag är det premiär för Grey´s också...Åh sikken bra vecka. Haha! Det börjar även en ny säsong av Simpson imorgon..Hahah! Tv-nörd, NEJ DÅ! ;)

Nu finns det inte så mycket mer att skriva. Och det är jobbigt att behöva fokusera på datorn när man nyser stup i ett och ögonen rinner som värsta niagarafallen...Hahah!

Sov gott...Kram kram


Såhär går han runt och smeker sina kinder..Gör ont att få tänder






Sånnahär bilder gjorde våran kamera innan vi kom på felet! SKIT PÅ LINSEN..Haha




Bakade pepparkaka idag och slaska på smörkräm uppepå! Robban gav det med än godkänt =)


Kommentarer
Postat av: Noomi

Emilio har aldrig haft ont ut av sina tandsprickningar heller så.. men nr han fick sina hörntänder så vare inget o leka me.. han var fruktansvärt gnällig o "jobbig" lääänge!! Så de kanske e samma för han?!

2010-03-01 @ 23:02:30
URL: http://familjenvalladares.blogg.se/
Postat av: Amelie

Seagt med tandsprickning. Hugo har fått två kindtänder och de hördes när de kom upp vill jag lova. Nu är en "hörntandsplats" jättesvullen och jag tycker att det kan vänta lite innan det är dax för tänder igen. Hans tänder kommer ju alltid två och två, det är lite roligt i alla fall XD Hehe.

Ja det är en riktigt seg förkyldning det här!! Hoppas det ger med sig snart.

2010-03-02 @ 14:28:41
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Mormor Lisa

Stackars lillplutt. Du får ge honom en bit av den smarriga kakan som tröst.:-)

2010-03-02 @ 22:55:37
URL: http://http//emmaaronsson
Postat av: Anonym

Hemkunskapen med Stoor lönade sig ;)

2010-03-04 @ 12:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0