Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Kalasande

Good morning!

Idag är det städning på schemat. Tycker alltid det är så skönt att få det rent och fint inför helgen så man bara kan vara. =) Ikväll kommer familjen Andersson hit för att fira Robban. Och då bjuds det på middag och tårta =). Blir alltid så nervös när jag ska laga mat åt fler än mig, Robban och Melvin. För så jätte säker är jag inte på min matlagning, hehe!!

Imorgon är det som sagt 30 årsfest och på söndag blir det väl en slappardag. Eller ja, något ska vi allt ut och hitta på eftersom det faktiskt är Robbans födelsedag då.

Igår kom ju mormor ganska så precis efter att jag skickade ut inlägget, hehe! Och vi hade en jätte mysig stund. Fikade med glass och jordgubbar och sen fastnade vi framför kort. Alltid skoj att titta tillbaka på kort tycker jag.

Melvin var helt omöjlig igår. Han var 1000% trotsig. Men det hade ju sina förklaringar. Han missade hela dagsluren och det gör ju sitt i humöret. Och när han sen skulle lägga sig för att sova gick det väl sådär. Vi hade ju vänt sängen så att han kunde gå upp själv pga att han klättrar ur den nu och det slutar ju med att han slår sig. Men han VÄGRADE sova igår och han kom upp springandes hela tiden. Till slut vände jag tillbaka sängen ändå och då hade han antingen glömt hur han kom ur eller så var han så trött och det behövdes lite instängning för att somna.

Och nu är nya diskmaskinen inkopplad och på plats. Sikken lyx säger jag bara. Vill aldrig mer vara utan. Det blir ju såå sketet jätte fort när man inte har diskmaskin. För man diskar ju inte efter varje glas man dricker och då får det ju stå på diskbänken och det är det väsrta jag vet. Haha! Pedant som man är...;)

Nä städa var det!
Kram på er

(har varit jätte dålig med våran kamera så jag lägger upp lite bilder vi fick av mormor)


Elias 1 årskalas



Mina fina pojkar <3


Den söta 1 åringen

Min älskade mormor och syster



Kommentarer
Postat av: Angelica

VAd skall du hitta på för mat då? =)

2010-03-19 @ 12:45:21
URL: http://muchlov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0