Emma

Mamma till världens finaste pojkar <3

Drygt 1 vecka kvar

=) =) =)
Sen drar vi till Thailand!! Wiiihooo....

Idag har vi vart och fått växlat lite pengar, inhandlat en hel del "sommarkläder". Linneförrådet var inte så stort som jag trodde, hehe! Och Mellisen behöver ju en hel del T-shirts och samma med pappa Robban! Man kan ju inte komma dit naken eller med en jädrans massa vinterkläder =) Shit shit shit va roligt det ska bli. Är alldeles pirrig i magen bara jag tänker på det. För visst ska det bli skoj men samtidigt är man väldigt nervös för själva resan. 14 timmar på ett plan är ganska så LÄNGE! Och sen får vi hoppas att alla naturkatarstofer håller sig borta. För det vill inte vi vara med om. Men en sak är säker. Ser jag en elefant springa så springer jag efter, med Melvin i famnen...Hahahaha!! Så var det med det.

Vi har fått gjort ganska så mycket här hemma dessa dagar. Vi har gjort en storrensning ute i förrådet och gud va saker man samlar på sig som man aldrig mer kommer ha användning för. Ett helt överfyllt flak bidde det. Så nu är det inte någon skit i vårat förråd. =)

Och just nu i denna stund så ligger Melvin och sover i 3e rummet och pappa Robban håller på och tapetserar i Mellisens rum =) Blir en djungeltapet. Och änsålänge gillar jag det jag ser, hehe!


Och jag måste bara säga att jag riktigt LÄNGTAR till julafton nu. Eller ja, veckan inan jul också. För det är världens mysigaste vecka, eller ja egentligen världens mysigaste månad. Jag älskar December. Och i helgen har jag fått lovat att vi ska göra lite skinka här hemma för att mumsa på med julvört och senap. Det brukar vi alltid göra första advent men detta året kommer vi ligga i solen och päsa på både första och andra advent så då får vi passa på innan =) Åh va jag längtar efter juleskinka och vörtbröd!! GOTT!!

Gud va jag märker att tiden inte riktigt finns till datatid. Och orken finns inte riktigt heller om jag ska vara riktigt ärlig. Men vi har så mycket annat för oss just nu så det kommer lite i andra hand. Men jag försöker uppdatera ändå. Utan att känna ett tvång till det. =)

Nä nu ska jag göra gubben min sällskap och hoppas att han snart är klar för nu är jag tv sugen =).
Ha en riktigt fin kväll så kommer bilder på nya tapeten antingen senare eller imorgon bitti!
Kram på er

Elin och Sofi


Me & my brother Kenny ;P


Me & crazydad


Härligt att se grabbar arbeta






Mommo Ylva hade gjort varsina jätte fina fuskkragar =)


Mitt stora <3 och Ylvis ;P

Kommentarer
Postat av: MoFa

Jaaa nu är de bara 10..TIO dagar kvar tills i åker! De där med regnet som vi pratade om tidigare idag har jag redan glömt. SOLSOlSolsol..arie vill vi ha!;) Krama om grabbarna.

2010-11-13 @ 22:52:45
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Hoppas att ni får en toppen resa med bara sol, bad och skoj : D

2010-11-14 @ 07:35:28
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Amelie

Fy fan vilka as ni är! Men vilket datum är det ni åker? För du pratade på att du skulle komma den 21 va? Puss

2010-11-14 @ 11:04:30
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0