Snart 1 september

Och imorgon är det dags för barnmorskebesöket =) Åh va skoj det ska bli. Hon som hela tiden ifrågasatte mig om jag jag verkligen trodde jag skulle föda tidigare ;) Jepp, det trodde och gjorde jag, hahaha!! =) Nää men kul att få prata med henne om allt. Jag har ju en hel del tankar

Hm ja, här har det inte hänt allt för mycket. Förutom att Melvins trots *knackar forfarande i trä* håller sig borta. Nu får jag bara positiva nyheter från dagis när jag hämtar honom. Han är otroligt snäll och det vet jag ju innerstinne, bara det att man glömmer det väldans fort när man är inne i det dåliga. Men jag älskar honom över nästan allt annat. Han och Charlie är på samma plats ;)

Igår när jag hämtade honom på dagis så visade han 2 armband han hade gjort på dagis till mig och pappa. Och shit va det värmde i hjärtat. Jag blev så himlans glad att jag nästan grinade. Det var såå fint. Nu sitter det på min handled och aldrig att det ska av ;)

Och nu är det så kul när man hämtar honom, nu kommer han ju ihåg massa saker som han gjort och jag skrattar varje gång ;) Idag berättade han nästan i detalj en "scen" som hände på dagis och avslutade det hela med "förstår ni", haha att jag inte dog! Shit vilken unge..Vet ju iof att han inte är den enda som beter sig såhär men när det är ens barn så bryr man sig ännu mera! Hihi! Jag bara älskart

Imorgon är det torsdag och sen är det helg, yeeey!
Ska ju hälsa på min syster på fredag-lördag och det ska bli jätte skoj. Längesen nu!
Sen på söndag har jag, eller ja, min mormor har lovat mig att vi ska åka och hälsa på min farfar (gammelfarfar) för det var sååå längesen nu. Och jag måste ta tag i att hälsa på honom. En dag så finns han inte mer och åååååh va jag kommer hata mig själv då! Ursch! Har fortfarande dåliga känslor när det gäller min farfar. Sen farmor gick bort har jag dratt mig för ett hälsa på men fyyyy för mig. Han finns ju fortfarande och varför ska han få lida för det?!!

Sen har jag suttit och ordnat HELA dagen med att få ut alla våra bebiskläder som inte används till försäljning. =) Det har tagit sin stund. Men jag känner att det bara ligger här och det finns säkert någon som det kommer till användning för. Jag kommer inte vilja använda det till nästa barn =) Då har det gått väldans massa år och då kommer jag, om jag känner mig själv vilja köpa nytt. Charlie har fått en himlans massa nytt och fint så Melvins gamla kläder har inte kommit till användning.

Ska även ge bort Charlies prematur kläder och det kan jag med handen på hjärtat säga att det känns sorgset. Men jag mår heller inte bra av att ha dom hemma. Det är en känsla i dom. Och om dom nu inte ska användas här hemma så får dom mer än gärna komma till användning för någon annan. Sen har jag ju iof sparat hans allra minsta kläder, men det är ett måste, för att lixom kunna gå tillbaka till den tiden han var så liten så liten och allt bara var kaos. Ja för det var kaos. en bubbla!! Kommer inte ihåg något därifrån, sorgligt men sant :(

Äsch! Jag är glad att jag har den fina familj jag har. Och att den ska utökas någon gång i framtiden gör att det känns ännu bättre. Jag älskar mitt liv som mamma. Skulle aldrig vilja vara utan dom! Vad gjorde man innan lixom?? Vad hade livet för mening då?? Hmm, ja nu med facit i handen så hade den ingen mening. Eller jo, att skaffa en trygg och säker familj =) =)

Nää nu ska jag sluta "malla" mig;) Men det är precis hur jag känner mig!
Jag ska hämta tvätten istället, haha! För Robban har ju INTE påminnt mig, haha!
Vi har faktiskt tagit en tvättid ikväll för jädrans va kläder vi hade att tvätta. Och då räcker inte våran lilla maskin ;) Sen får man ju tänka på miljön (den är viktigt) =) =)
Kram och god natt

Såhär påminner gubben min att inte glömma tvätten, hahaha


Världens bästa storebror, och världens bästaste och finaste bröder <3



30 augusti

God morgon!!

Åh va underbart att få sova lite längre på mornarna! Melvin kommer ju in till oss miss i nassen och somnar. Sen kanske han vaknar vid7-8 tiden (yeeeeey) och då sätter jag bara på bompa och sen kan jag få sova ytterligare 1 timme innan han vill upp och äta...Shit va underbart. Och Charlie lixom bara är, haha han kräver inte mycket den ungen! <3

Igår vart Charlie iväg till BVC för att få sitt vaccin. Nu hade dom så att han skulle få 2 sprutor, ett i vardera ben. AJ! Första gick bra, den skrattade han sig nästan igenom när mamma stod och dumma sig över honom, haha! Men andra däremot, då bröt han ihop och blev sådär jätte ledsen. Men som tur var hade han både mamma och storebror med sig som kunde trösta. Melvin höll handen och jag skojjade med honom =) Och på kvällen kom febern, 38,5 men en alvedon och sen var det bot på det =)

Sikket tråkigt väder vi har nuförtiden, nu vart den sommarn lixom slut =(

På fredag drar jag and the family ner till min syster och Stefan i Getinge. Och eftersom dom bara bor 30 minuter från Ullared (gekås) passar vi på att åka dit på lördagen =) Jippiii! Inte för att vi kan shoppa sådäringa jätte mycket, måste hålla hårt i pengarna nu när alla priser gått upp =) Fick en liten smärre chock när vi betalde räkningarna igår och om det är börsraset som gjort att det blivit extra dyrt?? Ja iaf, sååå chockade, eller jag var ivartfall chockad..Vad det hade höjts =( Haha i detta hushåll är det Robban som håller i ALLA pengarna och jag fattar nada om allting. Jag litar fullt ut på honom =) Och änsålänge har han ju skött det exemplariskt =)

*Knackar i trä*, dum jag är som ens skriver det, haha men ja nu tror jag trotsen lagt sig lite. Eller ja det är väl ännu en våg neråt som sen kommer gå uppåt igen. Men just nu är det ganska mycket bättre =)

Inatt somnade jag på soffan med Charlie och när han vaknade vid 2 tiden för att äta så satte jag på tv och där hade filmen SAW 2 precis börjat. ATTANS, inte kunde jag somna ifrån det. Haha! Så kl halv 4 somnade jag om igen, haha!! DUMT. Men sen hoppade vi över till våran säng när Robban gått till jobbet och fick sova till 9.15 =)

Hm, nää nu kommer jag inte på så mycket mer att uppdatera om. Ni kanske förstår att vi inte gör så himmelens mycket mer om dagarna. Men även om det är samma samma och åter samma som vi gör så har vi ju fullt upp. Haha!

Kram på er

Bröderna morgonmyser =)


Jag och nästan alla mina <3


BuseMelvin fikar =)


Världens bästaste storebror <3




Så här blev vårat dopinbjudningskort =)

Mina godingar

Världens underbaraste, finaste och mest fantastiska ungar!!
Älskar er och kommer alltid finnas för er oavsett!! <3


Slutet på Augusti

Snart inne i september..Förstår ni va tiden springer iväg? Nyss var det ju vår lixom. Man gick och väntade på att lilla Charlie skulle hitta ut. Och nu är han 3 månader..Haha! Ja tiden går fasligt fort. Men kul är det. Njuter för varje dag

Nu är Mellisen på dagis och då passar mamma på att bara slappa. Såååå sköönt. Charlisen sover och jag kikar tv =) Underbart! Och strax gör en kopp kaffe mig sällskap

Har väl inte hittat på sådär värst mycket. Helgen har vi umgåtts hela familjen. På lördagen grejade vi lite på tomten, letade svamp, fikade vår helgfika med svärföräldrarna och till kvällen lyxade vi till det med ett resturangbesök =) Det tyckte Melvin var lite skoj. Charlie sov mest, haha!

Var på ett besök på öppna förskolan med Jessica + barn och kan säga att både Melvin och Tuva älskade det =) Såå kul! Nästa gång ska vi tid på babyöppet. När dom stora är på dagis =) Då kan man sitta och bara vara, precis som vi alltid gjorde när dom stora var små. Är ett riktigt riktigt mysigt ställe

Måste ju även berätta att jag ska få en kusin till =) Grattis till min moster Lollo och Jonas =) =) Åh så jag längtar, ska bli kul att se vad det är för en liten krabat som lurar där inne =)

Imorgon är det dags för BVC igen =) Då är det dock vaccin som vankas =( Inte lika skoj! Fy det gör ju så ont i hjärtat när man riktigt ser att dom fattar att detta gjorde ju ont, och hela ansiktet drar ihops sig och blir jätte ledset =( Men han kanske är som Melvin, inte ett ljud någon gång =)

Nää men åh va jag blivat tråkig, haha!
Men det var allt för just nu iaf
Kram på er

Trötta dagar njuter vi av lugnet när storebror är på dagis i sängen =)


Hoppetihopp


Fredagsmys framför EMIL i Lönneberga =)


Han har riktigt mörka ögon, nästintill svarta =) Tror han kommer bli mörkögd ;)


Öppna förskolan (jag kom visst med på bild, hihi)


Detta var skoj tyckte både Melvin och Tuva


Konstnär nästa???? =)


Melvin skyddar dom små..Inte vem som helst fick hoppa in i "pölen" när bebisarna låg där =)


Världens finaste Saga


Fikatime


Napparnas kung??! =) Haha nää här är det fortfarande TIIIIDIG morgon ;)


Finaste Charlie i sin fina tröja som Farmor gjort <3


Värmer i hjärtat
SYSKONKÄRLEK <3<3<3

God kväll

Haha ja jag har väl egentligen inte så mycket att skriva såhär miss i nassen!

Sitter här i min ensamhet (alla mina killar har somnat) Och då kan det inte hjälpas att alla tankar jag har bara rullar som i en enda cirkel i huvudet.

Har mått (vet inte om jag mår så riktigt bra än) riktigt dåligt ett tag pga Charlies förtidiga födsel. Vet inte varför och kan inte riktigt sätta fingret på det. Vet att han inte är SÅÅÅÅÅ tidigt,  tro mig, det får jag höra väldigt ofta. Men för mig kom han tidigt. Hade ju satt mig in på att det skulle dröja minst 7 veckor till, men icke...Och tänk att det lilla kan göra så mycket. Många säger till mig att " ja men va glad, du slapp ju dom sista jobbigaste veckorna"..Men Nej, jag mådde som en prinsessa och njöt för varje dag. Har aldrig haft jobbiga graviditeter!

Och jag fick ju aldrig dethära som man vill ha när man föder barn. Njuta av allra första tiden. Med Melvin blev jag iväg körd akut till operation av moderkakan och det innebar ju att jag inte fick det första underbara. Fick ju inte träffa honom förens ca 5 timmar efteråt och då vart allt katastof också. Skynda skynda, nu är det bråttom typ. Robban fick åka hem och vi till BB. Ja kaos. Och ont till tusen, stygn som hade gått upp och rentav bara SÅR därnere, AJ AJ AJ

Och denna gången var det minst lika tråkigt och jobbigt. En timma hade vi på oss efter att han kommit till världen, EN TIMMA. Och då skulle jag ha kollats, fått fika, kissat, duschat och upp och gått. Vad tror du man hann emallan det? INGENTING. Sen kördes han iväg till Neo där han skulle sova men inte vi. Tacka gudarna för att Robban fick stanna med mig denna gången.

När vi kom upp till BB så låg vi där, utan barn och bara tänkte och pratade. Vad hade hänt lixom, vad kommer hända??!! Helt sjuk känsla...Och att BB personalen var SKIT gjorde det inte bättre. Ingen sa ens hej till en! Hmm BYT UT PERSONALEN FÖR SATANE! Men en hyllning åt neo personalen, helt underbara. Dock fanns inte alltid tid till det som man/dom velat men dom som var där var helt UNDERBARA!

Jag tar fortfarande fram hans första body som var i strl 44 och för stor för honom och undrar vad som egentligen har hänt! Har inte fått in den första tiden med honom i skallen. Den är som ett minne blott. Kommer knappt ihåg någonting. Tiden bara gick och vi bodde nästintill på sjukhuset 5 veckor. Det har man knappt något minne från, eller ja, man levde i sin bubbla DÅ!! Men nu då???

Nää haha förlåt! Men som ni förstår har jag många jobbiga tankar som jag aldrig trodde skulle komma. Allt har ju egentligen varit tiptopp, eller ja, det beror väl på vad man jämför med..Eller ja..Nää inget tycka synd om mig själv nu!!

Bättre att jag säger god natt! Hihi
Puss & kram

Bara några timmar innan han kikade ut! Helt ofattbart




(ett kanske för personligt inlägg men nej jag känner att jag ibland vill få ut det jag känner allra innerst också)

Stora killen

=) Charlie växer på riktigt bra nu. Hade dock inte kommit över 6 kg som jag hade trott =) Men nästintill.

Nu stannade vågen på 5800 gr, längden var 59 cm och huvudomfånget är 41 cm
När han föddes vägde han 2488 gr, 46 cm och huvudomfånget låg på 31 cm. Så på strax 3 månader har det hänt en hel del. Men det är ju så med bebisar =) Det händer mycket och väldigt fort

Kollade lite på skoj hur stor Mellisen var vid nästan 3 månaders ålder och hans vikt vad 6840 gr, längden 64 cm och huvudomfånget 40 cm =)

Charlies huvudomfång är otroligt nog större än Mellisens var men ändå är han mindre =) Men det var för att Charlie är lite topphuvad baktill =) Var tydligen vanligt hos prematurer och att det satt i lite längre

Skulle fått vaccination idag egentligen men hon ville att han skulle bli någon vecka mer innan. Så nästa vecka ska vi dit och få första sprutan, aaaajjjjtch!

Tjolahopp

2 veckor


3,5 vecka


1,7 månad


2 ,5 månad

Bvc besök

Tjolahopp!!

Idag är det bvc som står på schemat =) Yeey! Ska bli jätte roligt att se hur stor miniprinsen blivat. =) Jag gissar på 63 cm och 6170 gr =) Är även läkarbesök idag

Inatt har natten varit en av dom bästa på länge. Charlie har vaknat till och från iof men Melvin har sovit i sin säng hela natten =) =) Såå skönt. Han knööör ju inte lite den gossen när han sover hos oss, haha. Och kvällsläggningen gick LITE LITE bättre än vanligtvis. Hoppas vi är påväg åt rätt håll

Ikväll när pappa Robban kommit hem tänkte jag ta med mig bara Melvin för att handla. Lite egentid bara vi <3
Och då får Robban egentid med Charlie..En riktigt bra deal

Hm ja det var väl det lilla som hänt, haha!
Kram på er




Lika som bär???

 


16/8

Guten morgen!

Åh idag började dagen inte så himmelskt roligt. Melvin gjorde allt han inte fick innan jag ens öppnat ögonen! Och att han sen stod och hoppade på mig och gapade gjorde inte humöret bättre...Arrrrg! Han jävlades HELA morgonen! Men sen efter frukost så lugnade det ner sig lite. Och om några få timmar kommer Jessica, Tuvis och Saga hit =) Då får han lite andra tankar än "jävlas med mamma"

Helgen har varit fantastisk kul. Var på 80 tals fest och det var verkligen toppen kul! Och riktigt roligt med Tema =)

Har tänkte väldigt mycket på detta med riktiga vänner! Och ja, jag är mer än nöjd med mina få! Varför ska man ha så himmelens många? Jag har hellre få riktiga vänner än många falska. Och efter att jag blev gravid med Charlie så har man insett vilka som är vilka! Haha! =)

Denna veckan ska vi äntligen till BVC =) Ska bli så skoj och se hur mycket han vuxit. Älskar att se han bli större och större. Hade mer ångest med Melvin när man såg hur "stor" han blev men med Charlie tycker jag bara det är skönt. Varför hålla kvar dom i det lilla lixom? Dom är väl minst lika underbara när dom är större? Äsch!

Haha nää inte ett av dom bästa inläggen idag! Men min blogg, mitt skrivande ;)

Ha en bra dag!
Kraaam



My love and me








Festens höjdpunkt =)


Såhär löser vi det när det är regniga dagar =)



Fredag

Nää fy vad jag skäms för mitt dåliga bloggande! Men tiden och orken räcker inte riktigt till =) Men jag uppdaterar så gott jag kan för det är även skoj att ha det sparat och kunna gå tillbaka till ;)

Hmm ja vi har inte hittet på så himmelens mycket. Robban har ju jobbat sin andra vecka nu och det går smidigare än jag trott. Och Melvin har börjar dagis igen. Det tyckte han nog var skoj. Fast denna veckan var dom 3 ungar varje dag. Kanske inte det ultimata men nästa vecka är alla tillbaka igen =) Han bästa kompis på dagis har han frågat efter varje dag men han hade en vecka extra ledigt. Men på måndag ska han vara tillbaka och då blir det hadderajjan för han =)

Både Charlie och Melvin har blivit lite svåra att lägga. Inget skoj på kvällarna med andra ord. Melvin har väl inte somnat fören vid 21 och samma med Charlie. Men snart kommer nog dom gamla rutinerna in och båda somnar härligt i rätt tid, hihi! Önskedrömma kan man ju alltid göra =)

Idag så lurade Robban mig.  Jag vaknade 05 och såg att Robban var kvar i sängen. I panik puttar jag på honom (melvin mellan oss) och säger att han försovit sig. Han bryr sig inte och mer stressad blir jag och råkar väcka Melvin i väntan på att Robban ska fatta. Puttar och puttar och det enda han säger är att han inte orkar jobba idag. Ja säkert, det är verkligen inte likt honom. Annars kan han ju lixom gå dödenssjuk till jobbet. Men efter många om och men och 2 barn som vaknat så fick jag ur honom att han fått en bonusdag ledig =) Yeeey då bidde jag överlycklig. Och tillslut somnade vi alla om. Haha!!

Imorgon ska bröderna Andersson dela på sig =) Melvin ska sova hos moster Lollo och "kusinen" Elias =) Och Charlie ska sova hos farmor och få en riktig farmor tid =) Annars ska ju Melvin ha en massa uppmärksamhet och då blir det inte så lätt att bara få umgås med Charlie och ge honom 100% uppmärksamhet, för deras del. Så det blir nog toppen för alla =)

För imorgon ska vi på 80-tals fest. Rosa 80 tal för att vara mer exakt =). Jag har min outfit klar och Robban har sin. Han är väl iof inte jätte nöjd med den men det är heller inte så lätt att hitta något till honom, och rosa dessutom =) Men det blir bra och kul ska det bli att vi få hitte på något tillsammans.

Och jag fick ett väldigt glatt besked igår. Återkommer med det när jag vet till 100% hur det blir =) Underbart säger jag bara! Många glada besked nu det senaste. Då kan man inget annat än att vara glad =)

Jag har även fastnat i traderaträsket igen. Det kommer paket varje dag nu känns det som. Haha! Dock inget till barnen. Hahahahaa! Konstigt va? Men jag känner att jag aldrig lägger något på mig och om jag då hittar billiga saker där som lockar mig så kör jag ;)

Haha nää men sikket tjöt det blev på mig nu då. Nu ska jag ta mig ett jordgubbsvinsglas och umgås med min karl! =)

Puss & Kram, ses på stán


Bilder från Skara



























Skara sommarland

Ja vi trotsade vädret och åkte till Skara Sommarland med Jessica, Rachid och barnen =) Det verkligen öste ner när vi åkte hemifrån men ju närmare skara vi kom desto bättre blev vädret =) Någon skur kom det när vi kommit in men inte mer. Tillslut var det klarblå himmel =) En helt fantastisk dag med helt fantastiska vänner. Det är så sjukt kul att se hur bra barnen går ihopa. Inte mycket bråk mellans dom alls =) =) Bundisar! =) =) <3

Idag har vi vatt ute i affärer och kikat lite efter lite rosa =)
För nästa helg ska vi nämnligen på 25 års fest med Rosa 80-tal som tema =)

Måste även säga att FYYYY va helgen går fort. Varför kan inte fredag vara ledig också?

Melvin utan napp går väl sisådär. Han klagar inte jätte mycket på dagarna nu men frågar allt efter den några gånger. Och läggningarna ska vi inte prata om. Jädrans va bråk det är. Han bara gapar och skriker och tror han bestämmer. Ursch ursch ursch! Blir irriterad bara jag tänker på hur han uppför sig! ÅÅÅÅHHHH. Kastar saker och beter sig allmänt skitungit! Inte ens hot med nappen funkar............

Haha nä jag har inget vettigt att säga mer nu!
Kram kram

Helg, underbara helg

Ja, åh så jag längtat till denna helgen =) Första veckan utan pappa Robban är strax gjord. Och nu ska han vara hemma helgen =) Lite avlastning är aldrig fel. Särskillt inte i dessa grinperioder. Är det inte Melvin så är det Charlie. Haha!! Aldrig en lugn stund! Men det är ju småbarnsåren i ett nötskal =) Det hör lixom till

Idag är ett riktigt tråkväder och jag gillart! Nu har det banne mig varit fint väder alldeles för länge ;) Nu kan man ju sitta inne och bara ha det mys utan dåligt samvete. Såååå skönt. För jag ska inte sticka under stolen med att jag är slö. Inatt har dock Charlie vaknat var 4e timme för mat, alltså en timme mer sömn =) Och Melvin har inte varit uppe en enda gång =)

Men tji kommer jag väl få för det. För idag har vi nämnligen plockat bort nappen för honom. Aj aj aj! Han har varit sååå ledsen hela morgonen och bara grinat, skrikit och försökt smöra till sig den. Det är inte lätt för någon av oss. Men NEJ jag ska inte ge mig. Nu sätter jag ner foten och låter honom gapa och skrika hur mycket han vill. Det enda jag kan och ska göra är att krama om honom och tala om hur mycket jag älskar honom och hur duktig han är ;)

Hmm nä nu ska jag njuta av tystnaden efter 1 timmes gallskrik efter nappen, för nu verkar han ha somnat =) MEN attans, nu hör jag hur Charlie börjar vakna..Haha jaja! Vi kan iaf ligga på soffan och mysa tillsammans =)

Kram och ha en underbar helg!



Sista nappbilden på Melvin =)



Redan Augusti

Tjenixen bloggen!!

Här är nu semestern slut för Robbans del. Min semester fortgår iof fortfarande iaf nästan 1 år till, hihi!
Men ack så vi har njutit av denna semestern, bara varit och tagit dagen som den kommit. Det var jätte jätte längesen vi hade semester ihop. Jag har ju sommarjobbat på sommrarna och han varit hemma. Och nästa sommar kommer vi inte heller ha semester ihop för då är det sommarjobb för min del igen =) Man måste ju få in foten inför mer jobb efter sommarn.

Har varit några dagar nu med otroligt fint väder så då har vi passat på att hitta på lite skojjiga saker.

Växjövistelsen var kanon. Jätte skoj verkligen! Och skönt att få komma hemifrån lite. Sen har vi även besökt Liseberg och det var toppenkul tyckte Melvin =) Dock kom vi en dag som man egentligen inte vill vara där. Strålande het sol och massvis med folk. Men Melvin hann med nästan allt han fick åka ändå =)

Charlie växer på bra. Nu är han min lilla stora kille =) Men nu är han ju mer som en bebis och inte en docka. Och man vågar lixom ta i honom på riktigt, hihi. Har inte varit på bvc på LÄNGE och ska inte dit fören 18 augusti. Spännande att se hur mycket han växt då.

Melvins tjyvnyp på Charlie har nu upphört *knackar i trä*. Nu är han aldrig elak mot honom men trotsen sitter fortfarande i. Inte riktigt lika mycket kanske men, jo det är allt mycket bråk här hemma. Vi har ungefär samma tålamod, hehe! Dock har inte mardrömmarna/drömmarna avtagit för honom så han springer ju upp flertal gånger på natten och är det då inte Charlie som väcker mig är det Melvin. Haha! Inte mycket sömn per natt, men man vänjer sig konstigt nog med lite sömn för nu börjar jag bli människa igen känner jag, trots samma sömnbrist

Melvin har även lärt sig att säga R. Så i alla ord han säger framhäver han Ren massvis och ser lika stolt ut varje gång =) Duktiga han!

Hmm, nää nu kommer jag inte på så mycket mer, hehe!
Ha en underbar kväll
Kram kram



Robbans "fuckfejs", hahaha

























Ljudet är väldigt lågt =)
Men här berättar han en "rolig historia" på hans egna lilla vis för att få Charlie skratta, och trot eller ej, han lyckades. Hahahaha!!

RSS 2.0