Vi drar till Växjö!

=) Jepp, idag ska vi återigen träffa växjögänget. För nu var det ju bara 3 månadersen vi sågs. Haha! Vi har sett framemot detta LÄNGE nu =) =)

Men innan dess kommer våra underbara kompisar Jessica och Tuva. =) Fredagar har gått och blivit våra fredagar =) Och helgen kan ju inte börja bättre. Idag blir det äpplepaj till kaffet, mums!!

Ja huvudet kretsar väldigt runt mat nuförtiden känner jag. Bebisen måste lägga på sig rejält nu. Haha! Och även jag. Blev väldigt deppig igår när jag vägde mig och vågen stod på 8 kg+. =( Jag äter ju nyttigt! Ja förutom på fredagar, lördagar, och kanske lite ibland utöver det. Haha men inte värre än innan...Huuua!

Men nu har vi ju faktiskt gått i i vecka 23 =) Och då är våran lilla busebus ca 600 g tung och ca 30 cm lång =)
Nu börjar man faktiskt känna att magen är lite ivägen =) Är inte alls lika lätt att böja sig ner längre och att ligga på magen har börjat bli obekvämt =) Det går, men bara om man ligger på rätt sätt. Haha!

Jag, eller rättaresagt vi är otroligt nyfikna på denna lilla krabat. Hur han kommer se ut, hur han kommer att vara, kommer han vara lik Melvin, kommer han vara lika lugn som Melvin var som liten, hur kommer rutinerna se ut för denna nya familjemedlemmen?? =) Haha ja undringarna är många =)

Nää nu ska jag göra lite ugnspannkaka med kardemumma så vi är lite mätta i magen =)
Kraaam på er!

Åh en sån fin bild på min älskling i julas


Vecka 23 nu (kvällsbild)


(morgonbild)


Vecka 23 med Melvin


Hanna

Hej Hanna! =)
Vad roligt att höra. =) =)
Oj nämen va skoj, grattis! Hur gammal är den stora/store?

Jag tycker verkligen edgen är en tokbra vagn men som du säger, lite för tung. Tyvärr!
Vi har nu varit runt och hört oss för om vagnar =) Och har kommit fram till att det blir nog en City cross för våran del. Dom små svängbara hjulen är tydligen inte så värst bra i snö och inte allt för bra i gräs heller. Och jag vågar inte chansa på en med små hjul efter dom hårda vintrarna vi faktiskt haft det senaste =) Vet dock inte vart du bor =)

Men vi  är ju lite iinne på en med 3 hjul MEN då är det bara teutonian som kan ha barnet vänt mot sig i sittdelen. Ska iväg och testköra en sån någon dag framöver och sen bestämmer vi oss vilken det blir, hihi!
Emmaljunga kangaroo är en super fin vagn men det går inte ha barnet mot sig med sittdelen. Och jag tycker detta är jätte synd, för jag vill inte vända mitt barn vid kanske 6 månader. Det känns liiite för tidigt. Brio happy kan jag inte tala för! =)

Kraam Emma

Mage + vagn

Gjorde ju som sagt sönder våran kamera i förra veckan och den går inte att laga. Haha! Stackars Robban, han har det inte lätt. För är det inte det ena så är det de andra som vi (jag eller melvin) råkar ha sönder. Haha!! Men iaf, jag har ju en mobil som kan ta bilder, hihi! =)

Sen så disskuteras det fram och tillbaka här hemma angående vilken vagn vi vill ha till bebisen =) Vi ville först ha en 3 hjuling men det är bara en 3 hjuling som går att ha barnet sittandes mot dig och som kan få fullt liggläge i sittdelen men den kostar över 8000 kr. Inte okej! Haha! Så det kanske blir en vagn med 2 små hjul därframme istället. Vill ju testa att ha en annan vagn än 4 hjuling denna gången. För visst älskade jag våran vagn vi hade till Melvin, men kul med annat någon gång också =) Eller ja, det kanske blir en 4 hjuling...Åh jag vet inte. Och varför ska dom flesta vagnarna ha annat än luftdäck? Det är ju jätte skillnad på det. Vi hade lufthjul på duovagnen sist och det var mycket skönare att köra och på scootern är det dom andra däcken..SKILLNAD

Och det blir troligen ingen helt ny vagn. Tycker det är helt sjuka summor för en ny vagn och samtidigt kan du kan få en likadan vagn som kanske är 1-2 år gammal för några tusenlappar mindre. Så hejjja begagnat säger jag =)

En sådan här lutar det kanske mot. Iaf idag, men imorgon kan jag ha ändrat mig. Haha! Tur vi har många veckor på oss att bestämma oss =) =)



Magen vecka 22 med Melvin


Vecka 22 nu =)


VAB!

Japp, nu vart det våran tur. Melvin har ju inte varit det minsta sjuk sen julas och skönt är väl det. Men det sista har vi bara gått och väntat på att en liten sjukbomb skulle explodera, för på dagis har det gått hur mycket skit som helst. Men icke. Tills i fredagsnatt. Då spydde han kaskader på natten (vet dock inte om han åt alldeles för mycket innan sängång, därav illamående) men iaf, dagen efteråt kom febern. Såå jag vet inte om det har något samband. Inget mer spyande iaf men febern höll i sig ända tills igår. Idag är han änsålänge feberfri och vi är hemma idag. Jag tycker man ska låta barnen vara feberfria minst en dag innan man skickar iväg dom till dagis/skola. Ingen ide att stressa, det kan bara förstöra ännu mer. Jag menar, varför går magsjuka så himlans länge på dagisarna? Jo för att föräldrarna inte har tid att vara hemma en extra dag. Skam!!

Imorse vaknade jag av världens goaste Melvin =) Han hoppade upp i min säng, frågade mig om han fick krama mig och självklart får han det =) Så en bamsego kram och "jag älskar dig jätte mycket mamma" vaknade jag till..Dagen kunde inte börjat bättre <3

Ja lite uppdatering =)
Ha en fin dag...kraam

Vecka 22

Och jag är så otroligt lyckligt lottad!
Jag älskar min familj!
Melvin, Robban och lill bönan i magen är min livskraft....

Är ledig idag och det känns väldigt gott. Älskar mina ledigheter mycket mer nuförtiden =) Kanske för att jag är såååå trött jämt eller för att jag är allmänt lat? Haha nää jag tror på tröttheten och den hör ju till graviditeten =)

Melvin och jag har myst massor nu på morgonen. Han kommer in till mig vid 5 tiden på mornarna (när pappsen åker till jobbet) och så somnar vi om tillsammans =) Sen vaknar jag alltid vid halv 8 och dom som känner mig vet att jag ÄLSKAR frukost och frukost är det första som slår både huvud och mage så fort jag öppnat ögonen. Haha så då blir det ju till att väcka Melvin så vi kan få upp och äta. Hahaha!

Idag ska vi ta bussen efter dagis (och melvin är överlycklig) och åka för att hälsa på Tuva och Jessica =) Jiippiii..Veckan kan inte sluta bättre =)

Vi har även gått in i vecka 22 nu och nu börjar magen kännas lite i vägen på riktigt. Hahah! Och sparkarna som hela tiden käänns. Roligast att känna dom är när man sitter och precis ska föra in nålen i armen på en patient. Då får man konsentrera sig extra noga på att få in den rätt. Hahahaha! Myyyys. Men sikken livlig bebis det är. Melvin var hur lugn som helst i magen, och väldigt få sparkar (va jag kommer ihåg, men tydligen kan ma glömma sånt) Hahaha! Allt har iaf kommit mycket tidigare med denna bebis, det kan konstateras.

Nästa helg är det Växjö som gäller. Det ska bli jätte skoj!


Näpp det var allt för denna gången, hihi
Ha en underbar helg!
Puss & Kraam

Och ingen magbild blir det nu för jag råkade precis göra sönder våran kamera totalt...=(
Och att jag är så dålig på att ta bilder på Melvin är inte för att jag inte vill utan snarare för att han inte vill. Haha! Men precis iinnan dagis idag fick jag några bilder iaf, hihi

Såhär gör han när kameran kommer fram ;P


Men sen så bad jag snällt och då fick jag detta, inte så tillgjorda leende hahaha


Men tillslut så!
Men fin fina älskade prins <3


Sen ville han även visa sin ödla =) (ingen riktig dock)

det är ingen vanlig dag...

...för det är Emmas födelsedag, hurra hurra hurra!!

Jag och gubben hade världens goaste myskväll igår! Åt på New Place, som förövrigt har väääldigt god mat till ett bra pris =)

Efter det var tanken att vi skulle bowla, men vi ångrade oss i sista stund så vi gick till hemmakväll, köpte lite godis och hyrde film. Och med lite godis menar jag verkligen lite för efter en middag som på New Place orkar man inget mer, haha! Så en påse för 14 kr blev det, hahaaha! Och vi har ändå 2/3 kvar i påsen, haha

Sen såg vi en halv film av dom vi hyrde för sen stenslockande vi. Haha! Fan va vi är roliga. Ett par på 24 år och sover kl 22 för att man är dööötrött. Haha! Men vi vaknade utvilade iaf =)

Men jag saknar allt min prins och tycker faktiskt det är väldigt tråkigt när han sover borta. Men det tror man inte man ska tycka på nätterna när han springer upp 1000 gånger, haha!

Idag är det kalas som står på schemat =) =) Yeeey för godsaker, hihi

Måste även få berätta om Robbans födelsedagspresent till mig, för den är nämnligen det bästa man kunde fått! EN TOMT! En tomt som vårat framtida drömhus en gång ska stå på! Jag är såååå lycklig. Han är underbar min älskling!! Ett super tack, det kommer blir helt fantastiskt! <3

Nää nu ska vi göra en riktig brakfrukost och bara njuta!
Hoppas ni får en lika bra söndag som mig =)
Kraaaam

Vecka 21

Veckans magbild har jag ju glömt =)



Tillbaka till...

...den gamla datorn utan tangenter =)
Den andra datorn är på lagning. Hålet som laddaren sitter i har åkt in på något sätt. Haha!

Jobb står på schemat idag, fast bara 12.30 - 16.00 =) Perfekt såhär inför helgledigt!

Och denna helgen kommer bli toppen..
Fredag- fredagsmys i siin vanliga ordning
Lördag - Då ska mellisen sova hos fammo och faffar medans vi ska ut och äta gott, bowla och sen avsluta kvällen hemma med hyrfilm =) =) =) En Emma/Robban kväll bara! Underbart! Och just de ja, vi ska även passa på att åka ut och kolla efter barnvagn när vi ändå är barnlediga =) Blir kanske lite shopping och glassätande också, hihi
Söndag - Kalasdags! För då blir jag hela 24 år gammel, haha!!

Melvin har *knackar i trää* klarat sig från våra dumma influensor. För först var det jag och några dagar senare vart det robbans tur..Haha! Det har inte varit allt för skoj här hemma det senaste, men nu blir det bara bättre =)

Och om 2 veckor ca drar vi till Växjö och får träffa det härliga gänget igen =) Det ser vi massor framemot =) Även om man har lite ångest för tröttheten. Haha! När kl börjar närma sig 22 så sitter jag som om kl vore 04. Hahahaha! Hela denna veckan har jag somnat INNAN 21 filmerna/såporna..Hahaha! I söndags var det riktigt jobbiigt att hålla sig uppe HELA Wallander filmen, men jag älskar ju dom och denna kom jag inte ihåg, så då fick jag kämpa hårt. Haha!

Nepp nu är det äpple och kaffe som står på schemat för mig och Melvin innan han ska till dagis =)
Kraaam


Bebisen i vecka 21 (20+0)

19+0

Jaaaaa, jag vet..Jag är skitdålig på att blogga.
Men denna gången har jag en riktigt bra ursäkt, hihi!
INFLUENSA!! Har legat och verkligen trott att detta skulle vara det sista i mitt liv. Jag som aldrig får feber har legat med 40 grader i 3 dagar och sen tar det ett tag att komma tillbaka fysiskt. Det tar på kroppen alltså..Orsch och fyyyyy!! När man har feber tror man verkligen att man närsomhelst kommer dö! Haha!!

Idag börjar jag jobba halv 1 så jag och Mellisen har haft en mys morgon! Han sover fortfarande som en kratta MEN nu kan han komma in till mig vid 5 tiden och faktiskt somna om. Och så vaknar vi pigga kl 8. Hihi!

Bebis sparkar på som bare den och det är hur mysigt som helst =) Fast i vissa lägen kan det bli lite störande, ni vet som när man har en jobbig nervryckning, haha! Men det är inte ofta man tycker det är störande, hihi! =)

Pappa Robban och Mellisen har fått känna på den lilla ganska hårt nu. Och det syns även utanpå när bebis lever rövare. MYSIGT!! Nu ligger jag på ca 6 kg + =) eller ska jag göra en =(

Och fortfarande får man höra HELA tiden hur liten man är. Haha! MEN jag är mycket större nu än va jag var med Melvin i denna veckan och det är det jag utgår från när jag säger att jag är mycket större denna gången =).

Men jag kan ärligt säga att jag redan nu känner av det där jobbiga som blir när man ska resa sig från liggande eller man ska sätta sig ner i ljupa stolar/soffor. Magen känns mycket högre denna gången. För det kommer jag inte alls ihåg att jag kände av alls såhär tidigt sist. 

Och ett gottesug till tusen har jag fått. Attans! Men jag trycker i mig en frukt så fort det sätter in. Haha så det blir en hel del frukter om dagen, haha!!

I helgen ska vi försöka hitta på något riktigt kul för Melvin. Frågan är bara vad?? =)

Och nästa helg är det min födelsedag =) =) =) Så då ska svärmor och svärfar passa Melvin så jag och Robban kan komma ut och göra något bara vi. Robban ska surprisa mig =) Spännande, hihi!

Kram på er!

Vecka 20



RSS 2.0